günaydın harpy,sabah sabah beni çok şaşırttın,nedeni ise maraşa gidecek olman,ben de maraştayım çünküUtku da kahvaltı yapmadı,geceden beri burnu tıkalı
eşin maraşlıysa sen yanmışın canım arkadaşım,maraşlı kvler çok meşhurdur dillere destandırben büyük konuşmuşum,maraşlıyla evlenmem maraşlı kv derdi çekmem derdim başıma geldi
sen aslen nerelesin? kv konusunda aptal saptal konuşmasa belki daha çok anlaşabiliriz.. çünkü normalde çok düşünür bizi eşimden önce beni düşünür hatta ama işte o dili yok mu düşman başına
ben de çok şaşırdım valla maraşa geleceğini duyunca,bu kadar kvden dertli olduğun için tahmin etmeliydim ya maraşla bağlantın olduğunudün akşam kv gittik,eşimin yeğenleri hep hapşuruyodu,kv evi de hep soğuk olur normalden,doğalgaza kıyıp ta yükseltmez kombisinin derecesini çok fazla kalmadık ama olan oldu, o kadar dedim eşime gitmeyelim diye,gittik gördük
aslen de maraşıyım,antepte görev yapıyordum bu yıl eş durumundan eldim memlekete.canım senin kvnin bu özelliği maraşlı kvlerin ortak özelliğidir,gelinini çok düşünür bazen naziklik yapar hediye vs alır ama o dilini tutamaz bi türlü,böyle yaptın deyince de ağlarlar ben öyle söylemek istememiştim yanlış anlaşılmışım olurkv maraş merkezde mi oturuyor?neresinde?
maraşta havalar sıcak sanıyordum ben :44: hatta mustafaya şort felan götürcektim ben.. cumartesi 26 derece görünüyor
mont felan getirecektim zaten de dediğin gibi şort hiç giyilmez demekki.. zaten şimdi baktım hep yağmurlu görünüyor ve düşüyor gibi sıcaklıklar.. neyse şortu boşverelim o zaman.. kıbrısta giyer inşallah oğluşum
inşallah,yemek olayı nasıl geçti,yedimi mustafa?
bencede öğle yemeğini zor yerutku da bazen kahvaltıyı 1 kaseye yakın yerse öğleyi pas geçiyoruz ikindi 4 gibi felan ancak süt içiyor ay hala diş de çıkarmadı bizimkiler harpy,doktor daha tam belirgin değil diş yerleri 1ay sürer en erken dedi diş jeli de vermedi ben önermiyrum geçici rahatlık sağlıyor 5dk felan dedi.hepsi yaza gelecek dişlerinin diye telaşlanıyorum
kızlar kaynanam geldi benim yanımda bır ıkı gundur cok ıyıydı işlerimi yapıyordu okuldayken ben ama dun geceden ıtıbaren hıssettırdı kaynanalıgını...aksam yemegınde yaptıgı kofteyı ole guzel pay etmıs ki..en fazla oğluna bana da ucundan acık..ben farkettım cunku onceden de ole yapardı bayatı bana taze ekmegı oğluna verırdı...oncekı gunde evde az ekmek kalmıs oğlu ekmek almasın dıye sen yersın neslı ekmek yemez bende yemem dedı..benım adıma ekmek de yedırtmedı bana...sonra ben almadım ekmek ama kendı dayanamadı ucundan alayımmı dedi...neyse yemek sonrasıo esım bole tatlı bebek gordunmu anne dedı..o da ne desın...GÖRDÜM..eşim nerde yok bole bebek dedı..aynı babasııııııııı babası gıbı tatlılıgı babası dedı..ben sustum benım butun cocuklarım tatlıydı dedı..ege de babalarına benzemıs dedı...ben dayanamadım egenın kaç tane babası var acaba dedim.. babaları dıyorsun dedım...bozuldu amcalarını kastedıyo...zaten egeyı uc oğlun bırlestı onlar yaptı dedım...ay bayılcammmmm kızlar gıtsın artık yenı gelını cekıstırıyo bana ..daha yenı gırmıs aıleye ısını begenmıyormus...ya akıllı bı kadın altılere eltının lafını yapmaz ara bozcagına resmen corbalık yapıyo...bende laf vermedım anne bı evın kucuk kızı okutmus annesı ısı de sonra oğrenır dedım..bana gelıpğ onu ona da belkı benı anlatıyordur demı ne malum...aman cahıllık zor ıs...öle işte ben bıraz sıkılmaya başladım yani
bu arada herkese merhabalarrrr
kızlar kaynanam geldi benim yanımda bır ıkı gundur cok ıyıydı işlerimi yapıyordu okuldayken ben ama dun geceden ıtıbaren hıssettırdı kaynanalıgını...aksam yemegınde yaptıgı kofteyı ole guzel pay etmıs ki..en fazla oğluna bana da ucundan acık..ben farkettım cunku onceden de ole yapardı bayatı bana taze ekmegı oğluna verırdı...oncekı gunde evde az ekmek kalmıs oğlu ekmek almasın dıye sen yersın neslı ekmek yemez bende yemem dedı..benım adıma ekmek de yedırtmedı bana...sonra ben almadım ekmek ama kendı dayanamadı ucundan alayımmı dedi...neyse yemek sonrasıo esım bole tatlı bebek gordunmu anne dedı..o da ne desın...GÖRDÜM..eşim nerde yok bole bebek dedı..aynı babasııııııııı babası gıbı tatlılıgı babası dedı..ben sustum benım butun cocuklarım tatlıydı dedı..ege de babalarına benzemıs dedı...ben dayanamadım egenın kaç tane babası var acaba dedim.. babaları dıyorsun dedım...bozuldu amcalarını kastedıyo...zaten egeyı uc oğlun bırlestı onlar yaptı dedım...ay bayılcammmmm kızlar gıtsın artık yenı gelını cekıstırıyo bana ..daha yenı gırmıs aıleye ısını begenmıyormus...ya akıllı bı kadın altılere eltının lafını yapmaz ara bozcagına resmen corbalık yapıyo...bende laf vermedım anne bı evın kucuk kızı okutmus annesı ısı de sonra oğrenır dedım..bana gelıpğ onu ona da belkı benı anlatıyordur demı ne malum...aman cahıllık zor ıs...öle işte ben bıraz sıkılmaya başladım yani
bu arada herkese merhabalarrrr
kızlaar nerdesiniz bugün,hani muhteşem yüzyılı konuşacaktık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?