ayy ben çok sinir oldumm yaaamahidevranla adam halvete girdiiii
bence girdikleri gibi çıkacaklar,hürrem olay çıkaracakben hünkarla pargalının konuşmasını kaçırdım,hünkar nasıl pargalıyı affetti,hünkarın elinde bıçak olan sahnede neler yaşandı?
kızlar kaynanam geldi benim yanımda bır ıkı gundur cok ıyıydı işlerimi yapıyordu okuldayken ben ama dun geceden ıtıbaren hıssettırdı kaynanalıgını...aksam yemegınde yaptıgı kofteyı ole guzel pay etmıs ki..en fazla oğluna bana da ucundan acık..ben farkettım cunku onceden de ole yapardı bayatı bana taze ekmegı oğluna verırdı...oncekı gunde evde az ekmek kalmıs oğlu ekmek almasın dıye sen yersın neslı ekmek yemez bende yemem dedı..benım adıma ekmek de yedırtmedı bana...sonra ben almadım ekmek ama kendı dayanamadı ucundan alayımmı dedi...neyse yemek sonrasıo esım bole tatlı bebek gordunmu anne dedı..o da ne desın...GÖRDÜM..eşim nerde yok bole bebek dedı..aynı babasııııııııı babası gıbı tatlılıgı babası dedı..ben sustum benım butun cocuklarım tatlıydı dedı..ege de babalarına benzemıs dedı...ben dayanamadım egenın kaç tane babası var acaba dedim.. babaları dıyorsun dedım...bozuldu amcalarını kastedıyo...zaten egeyı uc oğlun bırlestı onlar yaptı dedım...ay bayılcammmmm kızlar gıtsın artık yenı gelını cekıstırıyo bana ..daha yenı gırmıs aıleye ısını begenmıyormus...ya akıllı bı kadın altılere eltının lafını yapmaz ara bozcagına resmen corbalık yapıyo...bende laf vermedım anne bı evın kucuk kızı okutmus annesı ısı de sonra oğrenır dedım..bana gelıpğ onu ona da belkı benı anlatıyordur demı ne malum...aman cahıllık zor ıs...öle işte ben bıraz sıkılmaya başladım yani
bu arada herkese merhabalarrrr
ayy ben çok sinir oldumm yaaamahidevranla adam halvete girdiiii
bence girdikleri gibi çıkacaklar,hürrem olay çıkaracakben hünkarla pargalının konuşmasını kaçırdım,hünkar nasıl pargalıyı affetti,hünkarın elinde bıçak olan sahnede neler yaşandı?
bende annesine sinir oldum kızının hasta biriyle nişanlı kalmasına bişey demiyo mahidevranı yatağına almazsan hakkımı helal etmem diyo ya sinir oldum ne ilginç kv. ben hürremin tarafındayım inş. bişey olmazda mahidevran çıldırır...
AAAAAAAA BEN SONUNDA UYUDUM ...DEMEK MAHIDEVRANLA HALVETE GIRDI AMANNNN SİNİR SEY..HURREMCİYİM BEN DEEE
işallah çıkarır hürrem olaybende sonunda gördüm yaa şaka yapmış onu korkutmak için orda yakaladım
canım benim oğlumun bağırmaları çok anormal insan bebeğinden korkar mı? öyle bir bağırıyor ki inanın korkuyorum çocuktan bögürüyor sanki korku filmi gibi. kv dayak olayı olmaz kesinlikle aklıma bile gelmedi ama benim kv biraz dengesizdir çocuk korkacak demez hiç, benim ses tonum yumuşaktır ama kv hep bağırarak konusur ve hiç susmaz. ani hareketleri çok yapar çocugu atar tutar hoplatır deli gibi. kaç kere yakaladım oğlumu havaya atıyor oğlumun gözler yerinden çıkacak korkudan sesi bile çıkmıyor çocugun. bu hareketleri çok korkutuyor çocugu. dengesizdir benim kv. oğlum dogdugundan beri "anne yemek yedikten sonra hoplatma kusuyor reflüsü var" diyorum kafası hala basmadı.ben evde yokken hoplatmış çocuk ne yediyse hepsini halıya çıkarmış kaynım söyledi, halı da zaten krem renkte turuncu bi leke halının ortasında kuzu kuzu yatıyor. çok kızıyorum ya bu hareketlerine kv nin hiç kalbini kırmam o kadar lafına rağmen ağzımı açıp kötü laf söylemedim şimdiye kadar keşke yapabilsemUtku 6da uyandı,biraz oyalandık,süt içmedi biraz içireyim demiştim,hemen yumurta haşladım kahvaltı yaptırayım dedim,uzun zaman sonra ilk kez kahvaltı yaptı az da olsaacaba bugün doktora gideceğini anladı da korktu mu yemek yememekten diye düşündüm ben de ne kahvaltı yaptığımı anlıyorum ne öğle yemeği yediğimi,öğlen olunca acaba kahvaltı mı yapsam yemek mi yesem arasında gidip geliyorum
aynen canım sana katılıyorum,geçenlerde kardeşim gelmişti,utkuyla ce e oynuyorlardı,korkup ağlamıştı,o gece hep ara ara ağladı uykusunda,illa kötü davranmak,dayak şiddet değil bence de,zaten bu aylarda çok tırsık oluyor çocuklar herşeyden korkuyorlar bizmkisi öyle mesela.gece de o korktukları şeyleri görüyorlardır rüyalarında
benim kv de öyle ben bişey yapamasam sevinir. eşimle aram açılsa hoşuna gider. oğlum bende ağlasa güler. aynen m.n.y.kkızlar naberbiz yine gezmelere gittik haberveremedim çünkü ani bir karardı birazdan meyve vermeyi deneyeceğim inşallah bugün 4 öğünü tamamlayacağız ümitliyim :87:
lovelyangel aynı şeyi ben de düşünüyorum.. eşimle çok kötü kavga ettik dün akşam mustafanın yemek savaşı yüzünden.. artık bana anlatma duymak istemiyorum dedikime anlatayım peki? kvye anlattım geçen, üzdü beni dedim; ne dese beğenirsiniz "böyle sen şikayet edince çok hoşuma gidiyor" dedi m.ny.k anneme anlatsam sen beceremiyosun der.. tek size anlatabiliyorum kısacası ve lovelyangel'a aynen katılıyorum iyiki varsınız
canım çok sık veriyorsun bence eger sabah iyi emdiyse ben 3-3,5 saatten önce yedirmem bişey. yedirmeye çalışsam da yemez zatengünaydın kızlarnasılsınız bugün.. allahım dualarımı duymuyor bir türlü.. bu çocuğa yemek yedirmek mümkün değil.. yine sinirlerim oynadı sabah sabah.. saat 6da uyandı emzirdim.. saat 8.30da tok bey efendi.. beni çıldırtacak yaa.. maraşa gidince ne halt yicez acaba.. offff :95: eşime söyledim beni korusun ataklara karşı, oda bana insanların günahını alma dedi. yaa baba oğul beni delirtecek..
aman canım Rabbim sabır versinkızlar kaynanam geldi benim yanımda bır ıkı gundur cok ıyıydı işlerimi yapıyordu okuldayken ben ama dun geceden ıtıbaren hıssettırdı kaynanalıgını...aksam yemegınde yaptıgı kofteyı ole guzel pay etmıs ki..en fazla oğluna bana da ucundan acık..ben farkettım cunku onceden de ole yapardı bayatı bana taze ekmegı oğluna verırdı...oncekı gunde evde az ekmek kalmıs oğlu ekmek almasın dıye sen yersın neslı ekmek yemez bende yemem dedı..benım adıma ekmek de yedırtmedı bana...sonra ben almadım ekmek ama kendı dayanamadı ucundan alayımmı dedi...neyse yemek sonrasıo esım bole tatlı bebek gordunmu anne dedı..o da ne desın...GÖRDÜM..eşim nerde yok bole bebek dedı..aynı babasııııııııı babası gıbı tatlılıgı babası dedı..ben sustum benım butun cocuklarım tatlıydı dedı..ege de babalarına benzemıs dedı...ben dayanamadım egenın kaç tane babası var acaba dedim.. babaları dıyorsun dedım...bozuldu amcalarını kastedıyo...zaten egeyı uc oğlun bırlestı onlar yaptı dedım...ay bayılcammmmm kızlar gıtsın artık yenı gelını cekıstırıyo bana ..daha yenı gırmıs aıleye ısını begenmıyormus...ya akıllı bı kadın altılere eltının lafını yapmaz ara bozcagına resmen corbalık yapıyo...bende laf vermedım anne bı evın kucuk kızı okutmus annesı ısı de sonra oğrenır dedım..bana gelıpğ onu ona da belkı benı anlatıyordur demı ne malum...aman cahıllık zor ıs...öle işte ben bıraz sıkılmaya başladım yani
bu arada herkese merhabalarrrr
ben de orayı izlememiştim iyi oldu:)hünkar pargalıya şaka yapıyormuş vezir yapcakmış korkutmak için apar topar getirtmiş mektubu kime yazdın dedi pargalıda mektup değil okuduğum kitaptan notlar dedi
ben de hürremciyim seviyorum kadınıAAAAAAAA BEN SONUNDA UYUDUM ...DEMEK MAHIDEVRANLA HALVETE GIRDI AMANNNN SİNİR SEY..HURREMCİYİM BEN DEEE
mahidevran ne ya çiroz, koca elbiselerin içinde kaybolup gidiyor ayrıca pek de sinsisülüman istemiyorda annesi zorladı hakkımı helal etmem dedi isteksiz yaklaşıyordu mahidevrana...
harpy yok naksis yok utkumuz yok ben de gidiyorum kimse yok
herkese iyi geceler kızım artık iyileşti bende geldimm ama mahvoldum uykusuzum kaç gecedir hastalık tüm düzenimizi bozdu tam uykumuz düzene girmişti tekrar eskiye döndük gece 4 te yatıyoruz ıyı olsunda kuzucum napalım artık tekrar düzelir
geçmiş olsun canım,evet hasta olmasınlar da herşeye razıyız,utkunun da dünden beri uyuduğunda burnu tıkanıyor,rahat uyuyamıyor çok üzülüyorum
sana da iyi seyirler iyi geceler canımmuhteşem yüzyıl 8. bölümü izledim az öncesüt anneye verdiler yavrucuğu..:84: yahu benim oğlum emzik emdiği zaman emziği kıskanırdım.. bırak başkası emzirecek kafayı yerdim herhalde dalarım kadına valideyi sürsünler, mahidevranı katrana bulayıp tüye bansınlar, gaye hatunu sopayla dövüp, hünkara da biraz sadakat dersi versinler canım ne bu herkese mavi halvet
şehzade de pek bir şeker amaresmen yeni doğmuş bebek getirmişler.. her gelen elliyor.. bize kalsa ellemeyin hasta olur :44: ne cesurinsanlar var
neyse ben dayanamıyorum 1 bölüm daha izlicem galiba.
bu arada bugün süperonline internetine geçtik. adam geldi kurdu falan.. gittikten sonra farkettimayalardır taşmayan sütüm taşmış adama da rezil oldum.. zaten evi de birbirine katmıştım temizlik diye çifte rezalet :18:
neyse kızlar öptüm sizi.. iyi geceler
tıkanıklık çok kötü ya kızımda öyle nefes almakta zorluk çektiği için ağlıyordu uykusunda boğazıda şişti mama bile yemek istemitordu cocuk ıstıyordu ama nefesı tıkanıyordu neysekı gectı sızınkıde en kısa zamanda ıyılesır umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?