2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

ayy ben çok sinir oldumm yaaamahidevranla adam halvete girdiiii

bence girdikleri gibi çıkacaklar,hürrem olay çıkaracakben hünkarla pargalının konuşmasını kaçırdım,hünkar nasıl pargalıyı affetti,hünkarın elinde bıçak olan sahnede neler yaşandı?

işallah çıkarır hürrem olay bende sonunda gördüm yaaşaka yapmış onu korkutmak için orda yakaladım

merhaba canım allah yardımcın olsun

ayy ben çok sinir oldumm yaaamahidevranla adam halvete girdiiii

bende annesine sinir oldum kızının hasta biriyle nişanlı kalmasına bişey demiyo mahidevranı yatağına almazsan hakkımı helal etmem diyo ya sinir oldum ne ilginç kv. ben hürremin tarafındayım inş. bişey olmazda mahidevran çıldırır...

hünkar pargalıya şaka yapıyormuş vezir yapcakmış korkutmak için apar topar getirtmiş mektubu kime yazdın dedi pargalıda mektup değil okuduğum kitaptan notlar dedi

AAAAAAAA BEN SONUNDA UYUDUM ...DEMEK MAHIDEVRANLA HALVETE GIRDI AMANNNN SİNİR SEY..HURREMCİYİM BEN DEEE

bende hürremin tarafındayım çok seviyo adamı

canım benim oğlumun bağırmaları çok anormal insan bebeğinden korkar mı? öyle bir bağırıyor ki inanın korkuyorum çocuktan bögürüyor sanki korku filmi gibi. kv dayak olayı olmaz kesinlikle aklıma bile gelmedi ama benim kv biraz dengesizdir çocuk korkacak demez hiç, benim ses tonum yumuşaktır ama kv hep bağırarak konusur ve hiç susmaz. ani hareketleri çok yapar çocugu atar tutar hoplatır deli gibi. kaç kere yakaladım oğlumu havaya atıyor oğlumun gözler yerinden çıkacak korkudan sesi bile çıkmıyor çocugun. bu hareketleri çok korkutuyor çocugu. dengesizdir benim kv. oğlum dogdugundan beri "anne yemek yedikten sonra hoplatma kusuyor reflüsü var" diyorum kafası hala basmadı.ben evde yokken hoplatmış çocuk ne yediyse hepsini halıya çıkarmış kaynım söyledi, halı da zaten krem renkte turuncu bi leke halının ortasında kuzu kuzu yatıyor. çok kızıyorum ya bu hareketlerine kv nin hiç kalbini kırmam o kadar lafına rağmen ağzımı açıp kötü laf söylemedim şimdiye kadar keşke yapabilsem
benim kv de öyle ben bişey yapamasam sevinir. eşimle aram açılsa hoşuna gider. oğlum bende ağlasa güler. aynen m.n.y.k
canım çok sık veriyorsun bence eger sabah iyi emdiyse ben 3-3,5 saatten önce yedirmem bişey. yedirmeye çalışsam da yemez zaten
aman canım Rabbim sabır versin
hünkar pargalıya şaka yapıyormuş vezir yapcakmış korkutmak için apar topar getirtmiş mektubu kime yazdın dedi pargalıda mektup değil okuduğum kitaptan notlar dedi
ben de orayı izlememiştim iyi oldu:)
AAAAAAAA BEN SONUNDA UYUDUM ...DEMEK MAHIDEVRANLA HALVETE GIRDI AMANNNN SİNİR SEY..HURREMCİYİM BEN DEEE
ben de hürremciyim seviyorum kadını
sülüman istemiyorda annesi zorladı hakkımı helal etmem dedi isteksiz yaklaşıyordu mahidevrana...
mahidevran ne ya çiroz, koca elbiselerin içinde kaybolup gidiyor ayrıca pek de sinsi

Son düzenleme:
herkese iyi geceler kızım artık iyileşti bende geldimm ama mahvoldum uykusuzum kaç gecedir hastalık tüm düzenimizi bozdu tam uykumuz düzene girmişti tekrar eskiye döndük gece 4 te yatıyoruz ıyı olsunda kuzucum napalım artık tekrar düzelir

geçmiş olsun canım,evet hasta olmasınlar da herşeye razıyız,utkunun da dünden beri uyuduğunda burnu tıkanıyor,rahat uyuyamıyor çok üzülüyorum

muhteşem yüzyıl 8. bölümü izledim az önce süt anneye verdiler yavrucuğu..:84: yahu benim oğlum emzik emdiği zaman emziği kıskanırdım.. bırak başkası emzirecek kafayı yerdim herhalde dalarım kadına valideyi sürsünler, mahidevranı katrana bulayıp tüye bansınlar, gaye hatunu sopayla dövüp, hünkara da biraz sadakat dersi versinler canım ne bu herkese mavi halvet
şehzade de pek bir şeker ama resmen yeni doğmuş bebek getirmişler.. her gelen elliyor.. bize kalsa ellemeyin hasta olur :44: ne cesurinsanlar var
neyse ben dayanamıyorum 1 bölüm daha izlicem galiba.
bu arada bugün süperonline internetine geçtik. adam geldi kurdu falan.. gittikten sonra farkettim ayalardır taşmayan sütüm taşmış adama da rezil oldum.. zaten evi de birbirine katmıştım temizlik diye çifte rezalet :18:
neyse kızlar öptüm sizi.. iyi geceler

geçmiş olsun canım,evet hasta olmasınlar da herşeye razıyız,utkunun da dünden beri uyuduğunda burnu tıkanıyor,rahat uyuyamıyor çok üzülüyorum

tıkanıklık çok kötü ya kızımda öyle nefes almakta zorluk çektiği için ağlıyordu uykusunda boğazıda şişti mama bile yemek istemitordu cocuk ıstıyordu ama nefesı tıkanıyordu neysekı gectı sızınkıde en kısa zamanda ıyılesır umarım

sana da iyi seyirler iyi geceler canım

çok saol canım,inşallah en kısa sürede geçer

offf gene kalktı cadı ya sabah 4 e kadar uyku savaşı verıcez gene anlasılan neyse cıkıyorum ben ıyı geceler sıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…