2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

ben geldimm günaydın
hoşgeldin canım
merhaba canım

ben geliyorum ama kimseyi göremeyince çıkıyorum:97::97:

hoşgeldin bende geldimbugün oğluşumun doktor kontrolü var bakalım neler diycek doktorumuz

hoşgeldin canım,ben de kimseyi göremiyorum bu günlerde,havalar ısındı,herkes geziyor galiba,harpy gelirdi ama o da hiç uğramadı bugün:44:

ma_ci_de,aaarzu88,Harpy,sekerdelisi,Lovelyangel
kimse konuşmuyor

bebişlerin yemek saati galiba,herkes meşgul benim dana da uyuyor

ben de tam uyuttum kahvaltı yapacakken uyandı,acele hemen bişeyler atıştırdım tam yiyemedim,şimdi de canım istemez oldu

ben de tam uyuttum kahvaltı yapacakken uyandı,acele hemen bişeyler atıştırdım tam yiyemedim,şimdi de canım istemez oldu

saçma sapan beslenir oldum kahvaltı canım istemiyo buzdolabının kapagını kaç kere açtım kaptım belli deil:26:

Son düzenleme:
ben de öyle oldum ya,kahvaltıyla öğle yemeği arasında gidip geliyorum hep,sonunda ekmek arası bişeyler yiyorum

ben burdayım canım da ev işi yapmaya başladım,birazdan gelirim

mrb canım doktor kontrolümüze gidemedik eşim işlerini ayarlayamamış gelemedi arabayı bana vermiyo kendide gelemiyo kaldı bugün bakalım pazartesi gedebilcekmiyiz

ahh o erkekler nevar arabayı sana verse amaaa yok veririler mii neyse canım her işte bi hayır vardır

ahh o erkekler nevar arabayı sana verse amaaa yok veririler mii neyse canım her işte bi hayır vardır

arabayı verse ben kendi işimi kendim hallederim neyse artık dediğin gibi her işte bi hayır vardır öyle teselli edeyim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…