2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

merhaba kızlarr bugün biraz yoğun geçiyor annem ve babam geldi kahvaltı yaptık :115: kuaföre gittim geldim daha yeni oturabildim.. gerçekten her işte bi hayır var.. herzaman gittiğim kuaförde kaşlarımı alan kadın yokmuş gittim kimse ilgilenmedi benimle.. bende kalktım gittim başka bi kuaför buldum.. kaşlarım harika oldu uzun zamandır ilk defa kendimi güzel hissediyorum :87: saçımı pek beğenmedim ama önemli olan kaşlar di mi az sonra da vailz hazırlığına başlayacağım.. sizi ihmal ediyorum bu aralar ama beni affedin.. 1 hafta sonra aranıza tamamen dönmüş olacağım

nereye gidiyosun ankara buluşması gerçekleşmiş bende facede fotoğraflarına bakıyordum

biz 3 kişi bebişlerle 6 kişi meltem878 ve naksis buluştuk ankara caddelerini 3 bebek arabasıyla talan ettik pastaneyi fethettik e evimize geldik çok güzel ve hoş bir gün geçirdik darısı tüm buluşmak isteyenlereee

evet ankara çıkarması başarıyla gerçekleşti.çok ğüzel bir ğün geçirdik eğlenceli idi.bebklerimizde çokkk mutlu oldular.kızlar bende istanbula ziyarete gelecem bakarsınız ordada bir buluşma yaparızzz.haa bu arada kızların içinde ennnn şişkosu bendimmmmm:26::26:

aşkolsun ya şişko nerden çıktı böyle güzel bir cümlenın sonunda sen de çok tatlısın canım benim ya

ama ben nolucaaaaaaaaam bu şehirde tek başıma

harpy buraya gelince boş bir günün olduğunda biz de buluşalım canım

inşallah canım.. konuşuruz yine buradan
ben yatarım arkadaşlar yarın sabahın köründe yola çıkcaz

günaydın şekerdelisi,azaldık ya evet sen nasılsın,bebiş nasıl

tekrar merhaba,ben yöneticileri göremiyorum,nerde yazıyor :)

günaydın şekerdelisi,azaldık ya evet sen nasılsın,bebiş nasıl
günaydın canım iyiyiz bu gece pek bagırmadı oğlum
ayy sorma şeker resimleri yüklemek için beni ekledi elif.kıskandınmı

kıskandıııım yok canım neden kıskanayım kıskansam bile face e sık giremiyorum ki iyi bi yönetici olamam yani sebebini merak ettim kız

oğluma mama sandalyesi ve yürüteç aldık teyzeleri
mama sandalyesi çok iyi oldu yürütece de sadece yemek yaparken koyuyorum çok mutlu oluyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…