2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

ben bu akşam yemek te yapamadım,eşim yemekte ne var dedi,sen ne alırsan onu yiyecez dedimbakalım akşama yemekte ne olacak ben de merak ediyorum

bu taktiği birgün ben de uygulamalıyım..

benimkinin umrunda bile deil ben bu duruma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim bak şimdi:26:

ayy benimkinin de umrunda değil tam olarak.. fırsattan istifade o da uyuyor.. ben buraya girmesem o da uyuyamicak biliyor çıkar ilişkisi bizimki

oğlumun mamasını yedireyim geliyorum kızlar

geçmiş olsun canım.. çok şükür bişi çıkmamış neden götürdünüz göz doktoruna? gözünce bişi mi vardı kuzucuğun? yoksa kontrol mu?:44:

kızlar bugün ne yedirdiniz anlatın bakalım karnım da bi acıktı ki sormayın azsona laptopı yicem :111:

kızlar bugün ne yedirdiniz anlatın bakalım karnım da bi acıktı ki sormayın azsona laptopı yicem :111:

ben öğünün birinde elma püresi verdim bir de balkabağının içerisine irmik biraz su katıp pişirdim daha sonra içerisine pekmez ve zeytinyağı koydum,diğer öğünlerimizde emzirmeye çalışıyorum işte, oğlumun menüsü buydu , sen neler yaptın?

sabahleyin yarım labne,ıhlamur çayına ıslanmış bebek ekmeği,ekmeği sevmediği için fazla yemedi,öğleye brokoli havuç ve patatesten oluşan çorba içerisine aptamil2,öğleden sonra karışık meyve suyu,ikindi çok az yoğurt labnesini de karıştırdım,şimdi de bisküvili kaşık maması,uyku vaktimiz geliyor,çok tok tutuyor bu arada aptamilin sütlü bisküvilisi.sizin menüde neler vardı kızlar?

afiyet olsun küçük danaya

canım öğünler kalabalık ama pek yemiyor gündüzleri pek emmiyor devam sütü veriyorum sütümü de sağıyorum,geceleri emziriyorum.sevdiği tek şey meyve suyu.tatlara alışsın diye çabalıyorum,1 kaşık ta olsa tanısın istiyorum.elbet bir gün alışacak yiyecek inşallah

ben şimdilik iki öğünde ek gıda veriyorum diğerlerinde emziriyorum yoksa sütümde baya azalıyor

Ayeser hoşgeldin özlettin kendini

ben de menümüzü yazayım;
sabah kahvaltı kaşık maması ve labne pek yemedi sanırım bu kaşık mamasından da sıkıldı yarın yulaf yapmayı düşünüyorum..
saat 10 gibi organik sütten mayaladığım yoğurttan vermeye çalıştım uykusu vardı hiç yemedi emzirdim yatırdım..
öğlen dün evde yaptığımı yemek istemediği için bugün kavanoz vereyim dedim yeşil fasülye domatesli kavanoz mamasından verdim neredeyse yarısını yedi maşallah..
ikindinde meyve verdim 1-2 kaşık yedi ağzını kilitleyince biraz yoğurt verdim 3-5 kaşıkta ondan yedi maşallah..
akşam yemeğinde ben de bisküvili kaşık maması vermeyi düşünüyorum..

amma hazır şeyler vermişim bugün.. :44: yazınca farkettim.. neyse yarın daha iyi bir anne olcam.. sös :26:

bu arada bebişlere afiyet olsun yarasın

maaşallah afiyet olsun yaraşın.........yenitopiğimiz güzel olmuş bugün misafirim vardı giremedim yarında ben gezmeye gitcem oğluşumla

kızlar yoğurdu hergün mü yapmak gerekiyor mesela oğlumun biberonlarına yapsam iki tane birini birgün diğerini de ertesi gün versem taze olmuş olmaz mı acaba:44:

Kızlar yarın bizim evlilik yıldönümümüz:123::123::123::123: 11.yılımızı kutlayacağız:127::127::127::127: sizinle paylaşmak istedim

kızlar yoğurdu hergün mü yapmak gerekiyor mesela oğlumun biberonlarına yapsam iki tane birini birgün diğerini de ertesi gün versem taze olmuş olmaz mı acaba:44:

olur canım bende kavanoza yapıyordum 2gün yediriyordum alerji yaptığı için şuan bekleme aşamasındayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…