eşim de öyle yapıyor canım,bi de tembihliyor uyumadan önce,fazla takılma uykunu al erken uyu diyor
kızlar çok fenasınızz
ben bu akşam yemek te yapamadım,eşim yemekte ne var dedi,sen ne alırsan onu yiyecez dedimbakalım akşama yemekte ne olacak ben de merak ediyorum
benimkinin umrunda bile deil ben bu duruma sevinsem miüzülsem mi bilemedim bak şimdi:26:
kızlar yeni topigimiz hayırlı olsunbizde geldik göz dokdoruna gittik bişeyi yokmuş çok şükür gözlerinde beni korkuttular bide yaa gitmişken benim kızımın kafasında beze tarzında bişey vardı onada baktırdık önemli bişey çıkmadı Allahtan 1 ay sonra tekrar bakalım dediler büyüyomu diye işte böylee off yorulmuşum hee
kızlar bugün ne yedirdiniz anlatın bakalımkarnım da bi acıktı ki sormayın azsona laptopı yicem :111:
ben öğünün birinde elma püresi verdim bir de balkabağının içerisine irmik biraz su katıp pişirdim daha sonra içerisine pekmez ve zeytinyağı koydum,diğer öğünlerimizde emzirmeye çalışıyorum işte, oğlumun menüsü buydu, sen neler yaptın?
afiyet olsun küçük danaya
canım öğünler kalabalık ama pek yemiyorgündüzleri pek emmiyor devam sütü veriyorum sütümü de sağıyorum,geceleri emziriyorum.sevdiği tek şey meyve suyu.tatlara alışsın diye çabalıyorum,1 kaşık ta olsa tanısın istiyorum.elbet bir gün alışacak yiyecek inşallah
Hayırlı olsun hanımlar,
Girmeyeli neler yapmışsınız neler. Ama okumak için vaktim yok malesef. Geçtiğimiz cumartesi Kars'tan ayrıldım. Şuan istanbuldayım. Ama gezme halinde ve sürekli misafir olduğum için çok giremiyorum . Kendi bilgisayarım da yanımda olmasına rağmen. Neyse.
Umarım herşey yolundadır. Ben ve oğlum iyiyiz de diş sıkıntılarımız başladı. :18:
ben de menümüzü yazayım;
sabah kahvaltı kaşık maması ve labne pek yemedi sanırım bu kaşık mamasından da sıkıldı yarın yulaf yapmayı düşünüyorum..
saat 10 gibi organik sütten mayaladığım yoğurttan vermeye çalıştım uykusu vardı hiç yemedi emzirdim yatırdım..
öğlen dün evde yaptığımı yemek istemediği için bugün kavanoz vereyim dedim yeşil fasülye domatesli kavanoz mamasından verdim neredeyse yarısını yedi maşallah..
ikindinde meyve verdim 1-2 kaşık yedi ağzını kilitleyince biraz yoğurt verdim 3-5 kaşıkta ondan yedi maşallah..
akşam yemeğinde ben de bisküvili kaşık maması vermeyi düşünüyorum..
amma hazır şeyler vermişim bugün.. :44: yazınca farkettim.. neyse yarın daha iyi bir anne olcam.. sös :26:
kızlar yoğurdu hergün mü yapmak gerekiyor mesela oğlumun biberonlarına yapsam iki tane birini birgün diğerini de ertesi gün versem taze olmuş olmaz mı acaba:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?