Hayırlı olsun hanımlar,
Girmeyeli neler yapmışsınız neler. Ama okumak için vaktim yok malesef. Geçtiğimiz cumartesi Kars'tan ayrıldım. Şuan istanbuldayım. Ama gezme halinde ve sürekli misafir olduğum için çok giremiyorum . Kendi bilgisayarım da yanımda olmasına rağmen. Neyse.
Umarım herşey yolundadır. Ben ve oğlum iyiyiz de diş sıkıntılarımız başladı. :18:
Ben de özledim valla,
Şimdilik iyi tatilimiz. Ama hafta sonu babamızdan ayrılıyoruz. Onun sitresi var biraz.:85:
Bir aya kadar da Kars'a döneceğim ben de. Kayınvaldemi de alıp. Ben işe başlayacağım o bebeğime bakacak.
Evet Harpy cim. Aynen dediğin gibi ama mümkün olduğunca gireceğim.
Bu arada emelcim aradığında yengemlerde yemekteydik açamadım. En müsait zamanda arayacağım seni. Şimdi çıkmalıyım. Levent 'i doyurmam lazım.
Bu arada insanın evi gibisi yok
o da şok oldu arabanın camları açık,oğlum soyunmuş görünceayyy çok sinir oldum bu ne yaakabus gibi aşmış seninki olayıı eee eşin ne diyor
ah canım biz aynı şehirdeyiz malesef o da yetmiyomuş gibi 2 hafta öncesine kadar her hafta en az 3 gün gelir bizde kalırdı,çıldırtırdı beni.benimki bi de dedikoduyu çok sever.açardı bi konu mesela dayının kızının evliliği nasıl gidiyor,a şahsı şunu giymiş bunu söylemiş duydunmu vs.en sonunda eşim işten gelince ona patlardımyaa kötü bi insan değil benimki de ama çok takıntılı.. ve fırsatını bulursa mutlaka lafını sokar.. bi ara benim giyinmeme takmıştı. ona kalsa evde otururken bile döpiyes giycem.. ama hiç sevmem klasik giyinmeyi bundan 5 yıl öncesine kadar yırtık pantolonla gezen biriydim.. eşimde beni böyle beğendi.. şimdi hergün şunu giy bunu al dinliyorum.. beni bıraktı oğluma sardı.. neymiş tulum giydirme 2parça giydir.. sanane yaa evde giydiği şeyden.. neyse boşverin çok şükür farklı şehirlerdeyiz de çok yüz göz olmuyoruz..en uzun görüşmemiz lohusalığımdı o zaman çıldırdığım anlar oldu ama geçti gitti.. herhalde aynı şehirde olsak sıyırırım.. hatta belki eşimle aram bozulurdu..
hoşgeldin ayeser,tatilin keyfini çıkart.Hayırlı olsun hanımlar,
Girmeyeli neler yapmışsınız neler. Ama okumak için vaktim yok malesef. Geçtiğimiz cumartesi Kars'tan ayrıldım. Şuan istanbuldayım. Ama gezme halinde ve sürekli misafir olduğum için çok giremiyorum . Kendi bilgisayarım da yanımda olmasına rağmen. Neyse.
Umarım herşey yolundadır. Ben ve oğlum iyiyiz de diş sıkıntılarımız başladı. :18:
harpy de gitti,ben napıcam,eşim de geç gelecek:84::84:
Hayırlı olsun hanımlar,
harpy de gitti,ben napıcam,eşim de geç gelecek:84::84:
Evet Harpy cim. Aynen dediğin gibi ama mümkün olduğunca gireceğim.
Bu arada emelcim aradığında yengemlerde yemekteydik açamadım. En müsait zamanda arayacağım seni. Şimdi çıkmalıyım. Levent 'i doyurmam lazım.
Bu arada insanın evi gibisi yok
üzülme canım biz burdayıztabi eşim birazdan sinirlenmezse
ben bu akşam yemek te yapamadım,eşim yemekte ne var dedi,sen ne alırsan onu yiyecez dedimbakalım akşama yemekte ne olacak ben de merak ediyorum
hoşgeldin canım,ay evet bi de sinirleniyorlar ya
ben bu akşam yemek te yapamadım,eşim yemekte ne var dedi,sen ne alırsan onu yiyecez dedimbakalım akşama yemekte ne olacak ben de merak ediyorum
eşim de öyle yapıyor canım,bi de tembihliyor uyumadan önce,fazla takılma uykunu al erken uyu diyorvallahi benim eşim çok sinir oluyor bu kk takılmaya başlayalı her akşam suratını asıyor
ben geldim sizsiz duramıyorum yaffama akşam annemler gelecek ankaradan bu hafta sonu giremem heralde doğru dürüst
ayesercim bol bol gez benim yerime de gez kızların yerine de yarasın yarasıınnn
macidecim geçmiş olsun bişey olmamasına sevindim.
eşim de öyle yapıyor canım,bi de tembihliyor uyumadan önce,fazla takılma uykunu al erken uyu diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?