2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

hoşgeldin canım :) çok andık seni.. keyfin yerinde mi bari.. özlediğimize değmiş olsa bari gezdin gördün eğlendin mi?

Ben de özledim valla,
Şimdilik iyi tatilimiz. Ama hafta sonu babamızdan ayrılıyoruz. Onun sitresi var biraz.:85:
Bir aya kadar da Kars'a döneceğim ben de. Kayınvaldemi de alıp. Ben işe başlayacağım o bebeğime bakacak.

Bu arada başlığın adı süper olmuş.
GEziyoruz istanbulda. Forum'a bile gittik. İETT'ye de bindik. Anadolu avrupa geziyoruz.

ama ama kısacası bir daha böyle uzun uzun sohbet edemicez öyle mi? :84: en azından akşamları girersin yaw üzüldüm bak şimdi

Evet Harpy cim. Aynen dediğin gibi ama mümkün olduğunca gireceğim.
Bu arada emelcim aradığında yengemlerde yemekteydik açamadım. En müsait zamanda arayacağım seni. Şimdi çıkmalıyım. Levent 'i doyurmam lazım.
Bu arada insanın evi gibisi yok

Biliyorum o duyguyu bir ay da çok be napçan 1 ay istanbulda neyse canım şaka bi yana iyi eğlenceler

slm harpy,sadece sen kalmışın,bir de ben

ayyy çok sinir oldum bu ne yaa kabus gibi aşmış seninki olayıı eee eşin ne diyor
o da şok oldu arabanın camları açık,oğlum soyunmuş görünce kızdı annesine,o kızınca ben hiç seslebmedim,kvnin dediği şuyduğlan çocuğu sıkı giyinmeyi sıcağı sevmezmiş
ah canım biz aynı şehirdeyiz malesef o da yetmiyomuş gibi 2 hafta öncesine kadar her hafta en az 3 gün gelir bizde kalırdı,çıldırtırdı beni.benimki bi de dedikoduyu çok sever.açardı bi konu mesela dayının kızının evliliği nasıl gidiyor,a şahsı şunu giymiş bunu söylemiş duydunmu vs.en sonunda eşim işten gelince ona patlardım
hoşgeldin ayeser,tatilin keyfini çıkart.

harpy de gitti,ben napıcam,eşim de geç gelecek:84::84:

harpy de gitti,ben napıcam,eşim de geç gelecek:84::84:

ben geldim sizsiz duramıyorum yaffama akşam annemler gelecek ankaradan bu hafta sonu giremem heralde doğru dürüst
ayesercim bol bol gez benim yerime de gez kızların yerine de yarasın yarasıınnn
macidecim geçmiş olsun bişey olmamasına sevindim.

hoşgeldin ayeser,anlaşılan bir ay sık giremeyeceksin tatilin keyfini çıkar, onbeş gün sonrada ben Ankaraya gitcem inşallah

gerçekten insanın evi gibisi yok ağustos ayında evimden ayrıldım nasıl özledim o kutu kadar evi anlatamam

ben bu akşam yemek te yapamadım,eşim yemekte ne var dedi,sen ne alırsan onu yiyecez dedimbakalım akşama yemekte ne olacak ben de merak ediyorum

vallahi benim eşim çok sinir oluyor bu kk takılmaya başlayalı her akşam suratını asıyor
eşim de öyle yapıyor canım,bi de tembihliyor uyumadan önce,fazla takılma uykunu al erken uyu diyor

teşekkürler canım

eşim de öyle yapıyor canım,bi de tembihliyor uyumadan önce,fazla takılma uykunu al erken uyu diyor

ya benimki çok komik nette bakmam gereken şeylere bakamıyorum senin yüzünden diyor ,dün sabah erken kalkmış biraz bakıp gitmiş ,ben diyorum saat erken bu adam erkenden niye gitti işe meğer adam salonda internete bakıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…