2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

kızlar yoğurdu hergün mü yapmak gerekiyor mesela oğlumun biberonlarına yapsam iki tane birini birgün diğerini de ertesi gün versem taze olmuş olmaz mı acaba:44:
canım ben de 2 güne bir yapıyorum,mesela bu gece mayalayıp yarın ve sonraki gün veriyorum.

eşim geliyormuş ben çıkıyorum kızlar,görüşürz

merhaba kızlar yeni evimiz hayırlı olsunn
benim kız hiçbişe yemiyo bugünlerde 4 kaşık yoğurt dışında sadece emerek beslendik bugün kendimi kötü hissediyorum böyle olunca ((

olur canım bende kavanoza yapıyordum 2gün yediriyordum alerji yaptığı için şuan bekleme aşamasındayız

canım ben de 2 güne bir yapıyorum,mesela bu gece mayalayıp yarın ve sonraki gün veriyorum.

sağolun kızlar hep kafama takılıyordu hergün yenimi yapmak gerekir diye, bende iki biberonuna yapıyorum birini birgün diğerini ertesi gün veriyorum

merhaba kızlar yeni evimiz hayırlı olsunn
benim kız hiçbişe yemiyo bugünlerde 4 kaşık yoğurt dışında sadece emerek beslendik bugün kendimi kötü hissediyorum böyle olunca ((

sütün yetiyorsa doğuyorsa kızın bence kendini kötü hissetme nasılsa alışacak ek gıdaya canım

sütün yetiyorsa doğuyorsa kızın bence kendini kötü hissetme nasılsa alışacak ek gıdaya canım

saol canım çok şükür karnını doyuracak kadar sütüm bol ama farklı bişeler tatsın istiyorum buarada kemiksuyu çorba vermeyi düşünüyomusunz 6 aydan sonra veriliyo diye duymuştum

saol canım çok şükür karnını doyuracak kadar sütüm bol ama farklı bişeler tatsın istiyorum buarada kemiksuyu çorba vermeyi düşünüyomusunz 6 aydan sonra veriliyo diye duymuştum

canım ben daha geçmedim kemiksuyu çorbaya falan bakalım bu ay doktor ne derse ona göre davrancam

merhaba canım öncelikle yeni sayfamız hayırlı olsun.ben 2 aydır kullanıyorum oğluma seslenince arkamdan bir gelişi var ğörmelisiniz.mutfağı yatakodasını arayı heryeri geziyor çokda iyi oldu.ben doktora sordum zararı yok dedi.henüm ben anaokulu öğretmeniyim.okulda öğrendiğim kadar zararıda yok.

kızlar sizinle bu ğüzel haberi paylaşmak istedim oğlumun 3.ve 4. dişleride patladı üst damaktan.biraz erken ama olsun çok şeker 4 dişi oldu.

hoşgeldin ayeser,anlaşılan bir ay sık giremeyeceksin tatilin keyfini çıkar, onbeş gün sonrada ben Ankaraya gitcem inşallah

Ayeser hoşgeldin özlettin kendini
Sağolun kızlar
sağolun kızlar hep kafama takılıyordu hergün yenimi yapmak gerekir diye, bende iki biberonuna yapıyorum birini birgün diğerini ertesi gün veriyorum

Görümcem yoğurdu taptaze saklamak için tapır kap kullanıyormuş, ben de deneyeceğim bir tane alıp.

kızlar yoğurdu hergün mü yapmak gerekiyor mesela oğlumun biberonlarına yapsam iki tane birini birgün diğerini de ertesi gün versem taze olmuş olmaz mı acaba:44:

ben de 2 günlük yaptım.. annem hergün taze yap dedi ama ben yine de 2 günlük yaptım.. bu arada yoğurdu kaç saat sarıp bekletiyorsunuz? ben 8 saat yaptım biraz ekşi oldu..

Kızlar yarın bizim evlilik yıldönümümüz:123::123::123::123: 11.yılımızı kutlayacağız:127::127::127::127: sizinle paylaşmak istedim

nice mutlu yıllara canım.. mutlu huzurlu sağlıklı bebişlerinizle inşallah..

bize de doktor ver demedi henüz et suyuna :44: ben etverir diye düşünmüştüm ama vermedi..

dört dişli canavar desene ısırır sizi yakında

Sağolun kızlar

Görümcem yoğurdu taptaze saklamak için tapır kap kullanıyormuş, ben de deneyeceğim bir tane alıp.

tapır ne yaw :44: tuperware mi?

oğluşumu yatırıp geliyorum kılzr kaçmayın bi yere

canım ben dört saat bekletiyorum yoksa ekşi oluyor

maşallah oğluşuna ,bizim henüz dişimiz çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…