canım ben de 2 güne bir yapıyorum,mesela bu gece mayalayıp yarın ve sonraki gün veriyorum.kızlar yoğurdu hergün mü yapmak gerekiyor mesela oğlumun biberonlarına yapsam iki tane birini birgün diğerini de ertesi gün versem taze olmuş olmaz mı acaba:44:
Kızlar yarın bizim evlilik yıldönümümüz:123::123::123::123: 11.yılımızı kutlayacağız:127::127::127::127: sizinle paylaşmak istedim
maşallah canımşimdiden tebrik ederim
Kızlar yarın bizim evlilik yıldönümümüz:123::123::123::123: 11.yılımızı kutlayacağız:127::127::127::127: sizinle paylaşmak istedim
tebrik ederim canımm nice 11 yıllara inşş
olur canım bende kavanoza yapıyordum 2gün yediriyordum alerji yaptığı için şuan bekleme aşamasındayız
canım ben de 2 güne bir yapıyorum,mesela bu gece mayalayıp yarın ve sonraki gün veriyorum.
merhaba kızlar yeni evimiz hayırlı olsunn
benim kız hiçbişe yemiyo bugünlerde 4 kaşık yoğurt dışında sadece emerek beslendik bugün kendimi kötü hissediyorum böyle olunca((
sütün yetiyorsa doğuyorsa kızın bence kendini kötü hissetme nasılsa alışacak ek gıdaya canım
saol canım çok şükür karnını doyuracak kadar sütüm bol ama farklı bişeler tatsın istiyorum buarada kemiksuyu çorba vermeyi düşünüyomusunz 6 aydan sonra veriliyo diye duymuştum
kızlar ben bir şey sormak istiyorum yürüteç kullanmayı düşünüyor musunuz...ben çok karşıydım bu olaya zararlı oldugunu duydum..komsumuz almış bebegıne ..egeyle bır oğlu var..onunkını bı kullandırayım dedım..çıldırdı benim oğlum içinde yaa...bi o yana bi bu yana nasıl manevralar yapıyo anlatamambır de dıs sıkıntısından mı ne çok huzursuz bu aralar..kucak ıstemıyo yerde durmuyo..oturtuyorum atıyo kendını..en son dayanamadım aldık bı tane yurutec ama bakıcıya vermedım çünkü aksama kadar koyar dıye korktum..evde cok bunaldıgı zaman en fazla 5dk.bındırıyorum..sizce kotu mu yapıyorum:26:
slm harpy,sadece sen kalmışın,bir de ben
o da şok oldu arabanın camları açık,oğlum soyunmuş görüncekızdı annesine,o kızınca ben hiç seslebmedim,kvnin dediği şuydu ğlan çocuğu sıkı giyinmeyi sıcağı sevmezmiş
ah canım biz aynı şehirdeyiz malesef o da yetmiyomuş gibi 2 hafta öncesine kadar her hafta en az 3 gün gelir bizde kalırdı,çıldırtırdı beni.benimki bi de dedikoduyu çok sever.açardı bi konu mesela dayının kızının evliliği nasıl gidiyor,a şahsı şunu giymiş bunu söylemiş duydunmu vs.en sonunda eşim işten gelince ona patlardım
hoşgeldin ayeser,tatilin keyfini çıkart.
hoşgeldin ayeser,anlaşılan bir ay sık giremeyeceksin tatilin keyfini çıkar, onbeş gün sonrada ben Ankaraya gitcem inşallah
Sağolun kızlarAyeser hoşgeldin özlettin kendini
sağolun kızlar hep kafama takılıyordu hergün yenimi yapmak gerekir diye, bende iki biberonuna yapıyorum birini birgün diğerini ertesi gün veriyorum
canım ben daha geçmedim kemiksuyu çorbaya falan bakalım bu ay doktor ne derse ona göre davrancam
kızlar yoğurdu hergün mü yapmak gerekiyor mesela oğlumun biberonlarına yapsam iki tane birini birgün diğerini de ertesi gün versem taze olmuş olmaz mı acaba:44:
saol canım çok şükür karnını doyuracak kadar sütüm bol ama farklı bişeler tatsın istiyorum buarada kemiksuyu çorba vermeyi düşünüyomusunz 6 aydan sonra veriliyo diye duymuştum
merhaba canım öncelikle yeni sayfamız hayırlı olsun.ben 2 aydır kullanıyorum oğluma seslenince arkamdan bir gelişi var ğörmelisiniz.mutfağı yatakodasını arayı heryeri geziyor çokda iyi oldu.ben doktora sordum zararı yok dedi.henüm ben anaokulu öğretmeniyim.okulda öğrendiğim kadar zararıda yok.
canım benim yaagözümün önüne geldi bi an peşinde dolanması çok tatlı oluyordur kesin
kızlar sizinle bu ğüzel haberi paylaşmak istedim oğlumun 3.ve 4. dişleride patladı üst damaktan.biraz erken ama olsun çok şeker 4 dişi oldu.
Sağolun kızlar
Görümcem yoğurdu taptaze saklamak için tapır kap kullanıyormuş, ben de deneyeceğim bir tane alıp.
naksis ankara gelinc ğörüşelim ben mamkta oturuyorum.
ben de 2 günlük yaptım.. annem hergün taze yap dedi ama ben yine de 2 günlük yaptım.. bu arada yoğurdu kaç saat sarıp bekletiyorsunuz? ben 8 saat yaptım biraz ekşi oldu..
nice mutlu yıllara canım.. mutlu huzurlu sağlıklı bebişlerinizle inşallah..
bize de doktor ver demedi henüz et suyuna :44: ben etverir diye düşünmüştüm ama vermedi..
dört dişli canavar desene ısırır sizi yakında
tapır ne yaw :44: tuperware mi?
merhaba canım öncelikle yeni sayfamız hayırlı olsun.ben 2 aydır kullanıyorum oğluma seslenince arkamdan bir gelişi var ğörmelisiniz.mutfağı yatakodasını arayı heryeri geziyor çokda iyi oldu.ben doktora sordum zararı yok dedi.henüm ben anaokulu öğretmeniyim.okulda öğrendiğim kadar zararıda yok.
kızlar sizinle bu ğüzel haberi paylaşmak istedim oğlumun 3.ve 4. dişleride patladı üst damaktan.biraz erken ama olsun çok şeker 4 dişi oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?