2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

Kızlar merhaba.Benim bebeğimde 5 eylül doğumlu.Ama buraya daha önce hiç girmemiştim.Çok geç kalmışım, pişman oldum Neler neler paylaşmışsınız öyle, hepsine bakamadım bile.

hoşgeldin aramıza canım

kızlar hepinize merhaba,,bikaç gündür sık giremiyorum bugün oğlum iyice hastalandı ateşi felan yok ama burnu hep akıyor uyuyamıyor genzi dolu hep,burun aspiratörüyle çekiyorum ama fayda etmiyor,bi tavsiyesi olan var mı?

canım çok geçmiş olsun doktora götürmedin sanırım inş. hafif atlatır serum fizyolojik kullanabilirsin genzi açılır

canım çok geçmiş olsun doktora götürmedin sanırım inş. hafif atlatır serum fizyolojik kullanabilirsin genzi açılır

doktora götürmedim henüz,geçen hafta kontrolde demiştim doktora bu aylarda normal fazla akmıyosa demişti ilaç vermemişti,serum fizyolojik nasıl bişey,nasıl kullanılıyo?eczaneden hemen alayım

UTKUMUZ çok geçmiş olsun canımbencede burnuna serum fizyolojik kullan hapşurdukça açılır benim cimcimem uyandı ona bakim birazda işlerim var onlarıda yapimm off off yemegimde yok neyse sonra görüşürüz kızlar tabi burda olursanızz:26:

doktora götürmedim henüz,geçen hafta kontrolde demiştim doktora bu aylarda normal fazla akmıyosa demişti ilaç vermemişti,serum fizyolojik nasıl bişey,nasıl kullanılıyo?eczaneden hemen alayım

eczaneye git onlar verirler burnuna damlatıyosun çok rahatlatıyo okyanus suyuda deniliyo burun damlası kısaca eczacı anlatır nsl kullanman gerektiğini ben kışın çok kullandım genzi tıkanıyodu benim kullandığım markanın adı TONİMER

Dua ederim canım, Allah seninde bebişininde yanında olsun, biliyorum çünkü o durumu.Bizimki de çocuk cerrahıydı.İçin rahat olsun.Sünnetten sonra paylaşırsın artık yaşadıklarını.

Teşekkür ederim canım.Bebişine geçmiş olsun.Ateşinin olmaması iyi diye biliyorum.Burun aspiratörü iyi diyen de var karşı çıkanda.Ben kullanmadım ben de karşı olanlardanım.Ama okyanus suyu yani serum fizyolojik denen şey aslında tuzlu su bende kullandım.İyi geldiğini göreceksin bebeğine

Son düzenleme:
çok saolun arkadaşlar,öğleden sonra eczaneye gidip alayım hemen,ateşi olmadığına seviniyorum çok şükür,inşallah olmaz da ,perşembe günü aşımız var zaten,o da daha kötü yapmaz inşallah

canım ben çok araştırdım her yerde de krem verilir yazıyor bak istersen netten sizin dr ya yeni teknikler deniyor ya da bir bildigi var anlamadım. Kabuk oluyor canım ama sıcak suda çıkıveriyor
kızlar merhaba.benim bebeğimde 5 eylül doğumlu.ama buraya daha önce hiç girmemiştim.çok geç kalmışım, pişman oldum Neler neler paylaşmışsınız öyle, hepsine bakamadım bile.
hoşgeldin canım :)

burun aspiratörü neden zararlı ki? Ben hala kullanıyorum

Teşekkür ederim ma_ci_de'cim :80:
Bu arada bebeğinizin göz rengi oturdu mu, benimki hala bi öyle, bi öyle

canım benim kızın gözü hala mavii artık degişir mi bilmiyorum:26: ama benim yiyenimin gözü 9 ayına kadar maviydi şimdi ela o yüzden pek güvenmiyorum ama degişicek gibi durmuyo

canım benim kızın gözü hala mavii artık degişir mi bilmiyorum:26: ama benim yiyenimin gözü 9 ayına kadar maviydi şimdi ela o yüzden pek güvenmiyorum ama degişicek gibi durmuyo

Maşallah senin kız da pek bi tatlı macide Rabbim korusun gecen face de resimlerini gördüm bi içim su maşallah
Kızlar bide bişey soracam oğlumun kafasının arkası biraz düzleşmiş ben dikkat ediyorum ama kv ve annem pek dikkat etmiyorlar söylememe ragmen sizin bebeklerde durum nasıl?

teşekkür ederim canım bütün bebişler çok tatlı maşşallah artık yan falan çevirmek gerikiyo bizimkinde bi sorunn yok çok şükür sende geceleri yan yatır dönersede arkasına yastıkla destek yap öyle dengelersiniz

mrb kızlar.bikaç gündür pek giremiyorum özledim burayı.şimdi de yeni uyandım.geceden uykusuzdum.benim bıcırık uyandı gece uyumadı bikaç saat .oynadık onunla gecenin körü:::umarım herkes iyidir.aramıza yeni katılan arkadaşaHOŞGELDİN diyorum.

canım kafa şekilleri yatış pozisyonuna göre değişiyo benim oğlumnda yanlar düz arka çıkık

canım kafa şekilleri yatış pozisyonuna göre değişiyo benim oğlumnda yanlar düz arka çıkık

canım ben hiç sırtüstü yatırmadım kafa şekli çok düzgündü ama 2 aydır annem ve kv bakıyor ya ayakta sallıyorlar o zaman sırtüstü yatırıyorlar ben de yeni farkettim düzleşmeye başladıgını. bundan sonra düzelir mi ki? kaç defa söyledim ama büyükler dikkat etmiyor işe

anam burda in cin top oynuyor kaçaklar çabuk geri dönün; naksis harpy!!!!!!!!!!!!!!!!!! utkumuuuuuuuuuuuuuz!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…