bencede git canım...Ahh ahh bende eşim ne zaman gelcek diye yol gözlerim. Her sabah bugün işe gitmesen olmaz mı diye sorarım :)))
Ne güzel işte eşimde keşke öğretmen olsaydı. Bazen diyo zaten formasyon alıp öğretmen mi olsam ne?
Bekarken kayınvaldeler hep oğullarına öğretmen kız arardı. Aman derdim bu ne biçim iş. Şimdi düşünüyorumda galiba haklılar. :))
bende eşim hep evde olsa işe gitmese diyorum ama.... keşke öğretmen olsaydın diye bende eşime hep söylerim benim eşim çok yoğun çalışıyo doğum yaptığım ilk aylarda 9larda eve geliyordu tam ona ihtiyacım olduğu dönemde yoğun çalışıyordu....
Aman git be yaaaa. Nolcak sanki. Gönlü olur. Git git.
Allah sana bağışlasın canım kızını, mavi gözlü demek, offff benim yerime öp onucanım benim kızın gözü hala mavii artık degişir mi bilmiyorum:26: ama benim yiyenimin gözü 9 ayına kadar maviydi şimdi ela o yüzden pek güvenmiyorum ama degişicek gibi durmuyo
[sekerdelisi= hoşgeldin canım :)
burun aspiratörü neden zararlı ki? Ben hala kullanıyorum]
Günaydın canım ve teşekkür ederim.Herzaman giremiyorum.Oğlumun uyumasını bekliyorum, yarım saat girip çıkıyorum.Sonrası ev işi.Eylül anneleri çok sıcak, çok tatlı
Teyzem de burun aspiratörü kullanmış kızına.Onun kızı şua 5 yaşında ve baş ağrıları var, doktoru "burun aspiratörü ordaki bi sinire zarar vermiş çocuğunuzun baş ağrısı o yüzden" demiş.Bana bebeğim doğmadan önce bunu söylemişti, bende kullanmadım.Ordan biliyorum tamamen kulaktan duyma bilgi ile.
herkese günaydın arkadaşlar uzun süredir giremedim nasılsınız bakalım
herkese selam nasılsınız bakalımm bız çook ııyız eylülün uykuları düzene girmeye başladıumarım bozulmaz tekrar rahatız bıkacgundur
Allah sana bağışlasın canım kızını, mavi gözlü demek, offff benim yerime öp onu
Eşim, kızkardeşim, babaannem, eşimin babası, benim dedem mavi gözlü.Ve ben mavi göz hayranıyım.Acaba bebeğimde mavi gözlü olur mu derdim hep.7 ayımız bitti 3 gün mavi, 3 gün kahve, 3 gün ela.Dönüp duruyor.Büyükler mavi olacak bu diyorlar ama oturmadı bir türlü.Ya sağlıklı olsun da gerisi boş.
seninki daha iyi bak her renk var
nasılsınız ben hala ankara dayım yarın döneceğiz sık sık girerim artık. serap cım namı diğer lovelyangelgitmiş cumartesi gününe sünnet randevusu almış bizim bebişlere çok heyecanlıyım çoookkkk:18::18:
asualp çok geçmiş olsun şimdi nasılsınız canım
nasılsınız ben hala ankara dayım yarın döneceğiz sık sık girerim artık. serap cım namı diğer lovelyangelgitmiş cumartesi gününe sünnet randevusu almış bizim bebişlere çok heyecanlıyım çoookkkk:18::18:
asualp çok geçmiş olsun şimdi nasılsınız canım
merhaba kızlar doktor kontrolümüzden geldik kilomuz7600boyumuz 66 bana az geldi doktor normal dedi %25 lerdeyiz...
tuz,salça,bal,inek sütü dışında herşeyi verebilirsin dedi..
bizim doktor hazırlara karşı hazır hiçbişey verme dedi herşeyi evde kendin yap dedi...(tabi ben hazırda veriyorum ama söylemedim)
demir ilacını düzenli kullanmadığımı söyledim çünkü kabız yaptı oğlumu tamam dedi siyah üzüm pekmezi verebilirsin dedi portakal suyuna katarsan daha etkili olur dedi..
yoğurt alerji yapmıştı tekrar dene yine alerji olursa 1yıl verme dedi...
herşeyden tattır dedi 9aylık olduğunda sofradan yemeli dedi doymak içi değilde tadımlık...
neyi vermeyeceğini bilirsen daha kolay dedi vereceğin gıdaları deneyerek ver dedi çok az ver bi problem olmazsa verebilirsin dedi..
cumartesi günü sabah 11de sünnet oluyoruz onuda söyledim çok iyi dedi erken olması avantaj dedi..
oğlum hiç durmadı kıpır kıpırtabi kilo almaz bu dedi boyunu kilosunu zor ölçtü herşeye saldırdı görseniz doktorun kulağından steteskopu çekip durdu..
dişimiz yok daha görünürdede yokmuşbana çıkıcak gibi geliyordu daha zamanı var dedi
dişleri için flor desteği verdi diş fırçalamaya başlayana kadar kullancakmışız...
yürüteçi sordum erken dedi 8.ayından sonra kullanabilirsiniz dedi erkek çocukları yürüteçte çok tutmamak gerekiyormuş
bıngıldağımız büyük d vitaminine devam havalar ısınınca bol bol güneşe çıkar dedi..(ne çok dedi dedi yazmışım ama dedi..)
şimdilik aklıma gelenler bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?