2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

bencede git canım...

[sekerdelisi= hoşgeldin canım :)
burun aspiratörü neden zararlı ki? Ben hala kullanıyorum]

Günaydın canım ve teşekkür ederim.Herzaman giremiyorum.Oğlumun uyumasını bekliyorum, yarım saat girip çıkıyorum.Sonrası ev işi.Eylül anneleri çok sıcak, çok tatlı
Teyzem de burun aspiratörü kullanmış kızına.Onun kızı şua 5 yaşında ve baş ağrıları var, doktoru "burun aspiratörü ordaki bi sinire zarar vermiş çocuğunuzun baş ağrısı o yüzden" demiş.Bana bebeğim doğmadan önce bunu söylemişti, bende kullanmadım.Ordan biliyorum tamamen kulaktan duyma bilgi ile.

Son düzenleme:
canım benim kızın gözü hala mavii artık degişir mi bilmiyorum:26: ama benim yiyenimin gözü 9 ayına kadar maviydi şimdi ela o yüzden pek güvenmiyorum ama degişicek gibi durmuyo
Allah sana bağışlasın canım kızını, mavi gözlü demek, offff benim yerime öp onu
Eşim, kızkardeşim, babaannem, eşimin babası, benim dedem mavi gözlü.Ve ben mavi göz hayranıyım.Acaba bebeğimde mavi gözlü olur mu derdim hep.7 ayımız bitti 3 gün mavi, 3 gün kahve, 3 gün ela.Dönüp duruyor.Büyükler mavi olacak bu diyorlar ama oturmadı bir türlü.Ya sağlıklı olsun da gerisi boş.

günaydıın

Günaydınnnnn, bi ben kalmışım bu arada burda.Baktım zaten son 5 6 yorumun 3 ü bana ait :78:
Şekerdelisi arkadaşım kafa düzleşmesi ile ilgili bende bi kaç şey söyleyeyim: bende çok dikkat ettim, bi öyle bi öyle yatırdım 4 ay kafa şekli çok güzeldi.Hareketlenince ben yan yatırsamda gece kendisi sırt üstü dönüyordu.Bende bıraktım.5.ayda kafasının arkası düzleşir gibi oldu.Dr o zamanla kendi şeklini alır, merak etme dedi.Öyle oldu Artık yan falan yatırmıyorum ama kafa şekli çok güzel
Arkadaşlar karşılaşamayabiliriz ben çıkıyorum.Hepinizi öpüyorummmmm

Son düzenleme:
herkese selam nasılsınız bakalımm bız çook ııyız eylülün uykuları düzene girmeye başladı umarım bozulmaz tekrar rahatız bıkacgundur

herkese selam nasılsınız bakalımm bız çook ııyız eylülün uykuları düzene girmeye başladı umarım bozulmaz tekrar rahatız bıkacgundur

slm canım maaşallah EYLÜL 'cüğüme ama bence sen ona fazla güvenme ne yapcakları hiç belli olmuyo benimkide bağırma öğrendi bağırıp duruyo hoşuna gidiyo gülüyo bide ev kalabalık ve gürültü çoksa sesini dahada yükseltiyor

teşekkür ederim canım Allah hepimizin evladını bagışlasın bizdede bende mavi gözlü deilim eşimde ama ikimizin aileleri renkli gözlü seninki daha iyi bak her renk var ama dedigin gibi saglıklı olsunlardaaaa

Kızlar 7. ayı nasıl bitirdik anlatayım neler yaptık:
Süründük, ilk anlaşılır şekilde baba dedik, son aşılarımızı olduk artık 6 ay rahatız, yiyecekle tanıştık, ayak parmaklarımızı emmeye başladık ve dün ilk dişlerimiz çıktı.Aklıma gelenler bunlar.
Şimdi hastaneye gidiyoruz o yüzden çıkmalıyım, ay dönümü ya boyuna kilosuna baktırayım bi.
Yarın boyunu kilosunu yazsam yorum yaparsınız dimi,lütfennn
Kendinize iyi bakın kızlarrrrrrrrrrrr

nasılsınız ben hala ankara dayım yarın döneceğiz sık sık girerim artık. serap cım namı diğer lovelyangel gitmiş cumartesi gününe sünnet randevusu almış bizim bebişlere çok heyecanlıyım çoookkkk:18::18:
asualp çok geçmiş olsun şimdi nasılsınız canım

merhaba kızlar doktor kontrolümüzden geldik kilomuz7600 boyumuz 66 bana az geldi doktor normal dedi %25 lerdeyiz...
tuz,salça,bal,inek sütü dışında herşeyi verebilirsin dedi..
bizim doktor hazırlara karşı hazır hiçbişey verme dedi herşeyi evde kendin yap dedi...(tabi ben hazırda veriyorum ama söylemedim)
demir ilacını düzenli kullanmadığımı söyledim çünkü kabız yaptı oğlumu tamam dedi siyah üzüm pekmezi verebilirsin dedi portakal suyuna katarsan daha etkili olur dedi..
yoğurt alerji yapmıştı tekrar dene yine alerji olursa 1yıl verme dedi...
herşeyden tattır dedi 9aylık olduğunda sofradan yemeli dedi doymak içi değilde tadımlık...
neyi vermeyeceğini bilirsen daha kolay dedi vereceğin gıdaları deneyerek ver dedi çok az ver bi problem olmazsa verebilirsin dedi..
cumartesi günü sabah 11de sünnet oluyoruz onuda söyledim çok iyi dedi erken olması avantaj dedi..
oğlum hiç durmadı kıpır kıpır tabi kilo almaz bu dedi boyunu kilosunu zor ölçtü herşeye saldırdı görseniz doktorun kulağından steteskopu çekip durdu..
dişimiz yok daha görünürdede yokmuş bana çıkıcak gibi geliyordu daha zamanı var dedi
dişleri için flor desteği verdi diş fırçalamaya başlayana kadar kullancakmışız...
yürüteçi sordum erken dedi 8.ayından sonra kullanabilirsiniz dedi erkek çocukları yürüteçte çok tutmamak gerekiyormuş
bıngıldağımız büyük d vitaminine devam havalar ısınınca bol bol güneşe çıkar dedi..(ne çok dedi dedi yazmışım ama dedi..)
şimdilik aklıma gelenler bunlar

hoşgeldiniz

birileri arkamdan mı atıyo ne???????????:78::78::78::78:

ayy maşallah ne güzel şeyler söylemiş dr.sünnet için hadi hayırlısı işallah hafif atlatır çok aglamaz

merhaba kızlar,oğluş hasta burnu akıyor o yüzden pek giremiyorum,doktorumuxu aradım,ateşi yoksa idare edin,geçer bahar alerjisi olabilir dedi 5 güne kadar geçmezse getir dedi,mız mız sürekli,bana yapışık yaşamaya başladı bugün biraz dışarı çıkarayım dedim hava güzel gibiydi,a.v yi birbirine kattı bağırdı durdu,en sonunda kucağımda gezdirdim arabasından alıp,çok yoruldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…