anam burda in cin top oynuyor kaçaklar çabuk geri dönün; naksis harpy!!!!!!!!!!!!!!!!!! utkumuuuuuuuuuuuuuz!!!!!!!!!
bence de iyi olur zaten son 1 ayı,mayıs ayında dediğin gibi kurs başlatıyor okul müdürü,duan tuttu canım az kaldı
herkesler de gelmeye başlamış bendeki de şans
bu arada yarın kv ye misafirler gelecekmiş sen de gel dedi gideyim diyorum içimden bi ses hata yapıyorsun diyor sizce?
hoşgeldin canım gözlerim yollarda kaldı:) bu aralar iyi giriyorum neden diye sorsana. sınav yaptım sınav sonuçlarını giriyorum oğlumu eşime satıp aaaaaaa bide bakmışım ki kk da mesajlasıyorum eşim de not giriyorum zannediyor:))))))))))) bide arada daha bitmedi mi aşkım diyor
canım ben hiç sırtüstü yatırmadım kafa şekli çok düzgündü ama 2 aydır annem ve kv bakıyor ya ayakta sallıyorlar o zaman sırtüstü yatırıyorlar ben de yeni farkettim düzleşmeye başladıgını. bundan sonra düzelir mi ki? kaç defa söyledim ama büyükler dikkat etmiyor işe
kalbim temizmiş diyesim geldi.eşimin çok evde kalmasını ben de pek sevmem de anlıyorum seni o yüzden
herkesler de gelmeye başlamış bendeki de şans
bu arada yarın kv ye misafirler gelecekmiş sen de gel dedi gideyim diyorum içimden bi ses hata yapıyorsun diyor sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?