2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

hah:)
iyiyim canım uyuttum da ev toparlıorum oğlum iyi bakalım bugün bi gariplik var çocukta akşam 6 ya kadar kudurdu neredeyse daha sonra saf saf yattı hemen de uyudu anlamadım oysa gündüz de çok uyudu hayırdır insallah ben alışık değilim böyle:)

inşallah gece iyi uyur.bende yatırdım yere.bi o tarafa bi bu tarafa dönüp duruyor.akşam üzeri benimki 7.30 da uyudu 1 saat sonra uyandı.gece 11 i bulur tekrar uyuması

benimki de aynen öyle ama oturmaya çalısıyor. uyurken bile kalkmaya çalışıyor oturabilecek sanki:)

ehehehe.bende küçük sallanan beşiğine koyunca korkuyorum da emniyet kemeri bağlıyorum.
buarada face temisin.

anam burda in cin top oynuyor kaçaklar çabuk geri dönün; naksis harpy!!!!!!!!!!!!!!!!!! utkumuuuuuuuuuuuuuz!!!!!!!!!

ben kaçak değilimmmmmmmmmm,buralardayım,oğluş çok huysuz dünden beri,burnu bi tıkanıyo,bi akıyo,hiçbişey yemez oldu,ondan pek giremiyorum.senin de bu hafta maaşallahın var iyi takılmaya başladın maaşallah gözümden kaçmıyor bilesin
ah bi de eşimin derslerini boşaltmışlar okuldan pazartesi,salı günleri,hep başımda anlayacağınız,çarşambaya uzun uzun görüşmeye başlarız inşallah

utkumuz senin için eşinin müdürüyle konuşacam:)eşinin okulda daha uzun çalışması için.kurs falan açsın müdür bizde rahat edelim sende

hoşgeldin canım gözlerim yollarda kaldı:) bu aralar iyi giriyorum neden diye sorsana. sınav yaptım sınav sonuçlarını giriyorum oğlumu eşime satıp aaaaaaa bide bakmışım ki kk da mesajlasıyorum eşim de not giriyorum zannediyor:))))))))))) bide arada daha bitmedi mi aşkım diyor

bence de iyi olur zaten son 1 ayı,mayıs ayında dediğin gibi kurs başlatıyor okul müdürü,duan tuttu canım az kaldı

benim bi kaç işim var onları halledip yatıyorum kızlar artık en geç 22.30 da yatıyorum söz verdim kendime yoksa geceleyin oğlumu emzirmeye bile kalkamıyorum uykum çok ağırdır aç kalıyor yavrum dün erken yattım karnı doydu yavrumun geceleyin:))

herkesler de gelmeye başlamış bendeki de şans
bu arada yarın kv ye misafirler gelecekmiş sen de gel dedi gideyim diyorum içimden bi ses hata yapıyorsun diyor sizce?

sen yolunu bulmuşun,biraz yavaşlat not girme işini bari,ne kadar geç bitse o kadar iyi bizim için.bu arada ilk yazılılar mı yapıldı?hiç bilmiyorum

kızlar ben çıkıyorum.kızımı uyutacam.biraz da kıyafet deniycem kendime.ben kilo aldım da buaralar.bakalım neler olacak üstüme.iyi geceler herkese.

düzelir bende sürekli sırt üstü yatrımaya çalışıyorum eskiye göre daha iyi

kalbim temizmiş diyesim geldi.eşimin çok evde kalmasını ben de pek sevmem de anlıyorum seni o yüzden

Ahh ahh bende eşim ne zaman gelcek diye yol gözlerim. Her sabah bugün işe gitmesen olmaz mı diye sorarım :)))
Ne güzel işte eşimde keşke öğretmen olsaydı. Bazen diyo zaten formasyon alıp öğretmen mi olsam ne?
Bekarken kayınvaldeler hep oğullarına öğretmen kız arardı. Aman derdim bu ne biçim iş. Şimdi düşünüyorumda galiba haklılar. :))

herkesler de gelmeye başlamış bendeki de şans
bu arada yarın kv ye misafirler gelecekmiş sen de gel dedi gideyim diyorum içimden bi ses hata yapıyorsun diyor sizce?

Aman git be yaaaa. Nolcak sanki. Gönlü olur. Git git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…