2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

Bizim doktor salça ev yapımı katkısız ve tuzsuz olursa verebilirsin dedi.

Teşekkürler canım. İyiyiz çok şükür. Atlattık galiba. Banyolara devam. Şekerdelisi canım siz ne kadar devam ettiniz banyolara. :)

Ya eskiden oku oku geçmiş bitmezdi. Noldu yaf herkes nerde?????

Macide canım sonunda bir canlı gördüm :)))
Herkes nerede????
Olmaz sa bi toplu görüşme ayarlayalım da aynı saatte buluşalım.

Yarın akşam desem. Belki herkesin haberi olmaz. Perşembe ? Ya da Cuma akşam tam geceyarısı buluşalım mı? Faceden duyuralım. Burdan duyuralım. Herkes gelsin olma mı?

Günayyyyyyyyyyyydın kızlar.Benden başka kimse yok :97: ama olsun açınca görürsünüz artık.
Hepimizin bebişleri var ve herzaman giremiyoruz, bu tatlı danalar tüm vaktimizi alıyor.Ben onun uyumasını bekliyorum oda sizin girdiğiniz zamana denk gelmiyor of ya

aynen canım sana katılıyorum ben geliyorum kimse yok

ben de geliyorum kümse olmuyor,kaçaklar bi dönselerdi,eski günlerimize dönerdik ne güzel

hoşgelmişin macide,ben geldiğimde yoktun sankibebiş nasıl sen nasılsın,bizimkinin burnu hala akıyor ve ara ara da tıkanıyor,bana da çok bağlı olmaya başladı,kucağımdan inmek istemiyor,çok yoruyor beni son günlerde

bebişin saglık durumu iyi canım ama uyku yok bizdede geceleri o yüzden bende uykusuzum serum fizyolojik kullandın mı

Herkese merhaba arkadaşlar i,şlerim çok sıkı olduğu için giremiyorum umarım herkes iyidir tatlı danam maşallah iyi çok hareketli maşallah kıpır kıpır bende sistit olmuşum felaket canım acıyo nerden bulduysam

bu arada ek gıdalarada başladık hergün yeni şeyler deniyorum bugünde yogurt vercem bakalım içine pekmez koyup işallah kusmaz:18: ne zaman yogurt versem akşamına kusuyo

SULTAN1984 Geçmiş olsun canım.Kızkardeşimde de var o sistitten, bilirim onu.Sıkıntılıdır, kız lavabodan çıkamazdı

erkek bebek 10 gun gec dogar doktorların soyledıgı tarıhden dıyorlar dogruluk v payı varmı sızce ?

bebişin saglık durumu iyi canım ama uyku yok bizdede geceleri o yüzden bende uykusuzum serum fizyolojik kullandın mı
kullanıyorum canım,ama geçici rahatlık sağlıyor,bi süre sonra tekrar tıkanıklık veya akıntı başlıyor.
bu arada ek gıdalarada başladık hergün yeni şeyler deniyorum bugünde yogurt vercem bakalım içine pekmez koyup işallah kusmaz:18: ne zaman yogurt versem akşamına kusuyo

canım yoğurdu pekmezle verme bence,yoğurt ve pekmez birbirini nötürlüyormuş,yani birbirinin besin değerlerini götürüyormuş.ben reçele katıp veriyorum genelde,ya da devam sütü katıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…