merhaba kızlar doktor kontrolümüzden geldik kilomuz7600boyumuz 66 bana az geldi doktor normal dedi %25 lerdeyiz...
tuz,salça,bal,inek sütü dışında herşeyi verebilirsin dedi..
bizim doktor hazırlara karşı hazır hiçbişey verme dedi herşeyi evde kendin yap dedi...(tabi ben hazırda veriyorum ama söylemedim)
demir ilacını düzenli kullanmadığımı söyledim çünkü kabız yaptı oğlumu tamam dedi siyah üzüm pekmezi verebilirsin dedi portakal suyuna katarsan daha etkili olur dedi..
yoğurt alerji yapmıştı tekrar dene yine alerji olursa 1yıl verme dedi...
herşeyden tattır dedi 9aylık olduğunda sofradan yemeli dedi doymak içi değilde tadımlık...
neyi vermeyeceğini bilirsen daha kolay dedi vereceğin gıdaları deneyerek ver dedi çok az ver bi problem olmazsa verebilirsin dedi..
cumartesi günü sabah 11de sünnet oluyoruz onuda söyledim çok iyi dedi erken olması avantaj dedi..
oğlum hiç durmadı kıpır kıpırtabi kilo almaz bu dedi boyunu kilosunu zor ölçtü herşeye saldırdı görseniz doktorun kulağından steteskopu çekip durdu..
dişimiz yok daha görünürdede yokmuşbana çıkıcak gibi geliyordu daha zamanı var dedi
dişleri için flor desteği verdi diş fırçalamaya başlayana kadar kullancakmışız...
yürüteçi sordum erken dedi 8.ayından sonra kullanabilirsiniz dedi erkek çocukları yürüteçte çok tutmamak gerekiyormuş
bıngıldağımız büyük d vitaminine devam havalar ısınınca bol bol güneşe çıkar dedi..(ne çok dedi dedi yazmışım ama dedi..)
şimdilik aklıma gelenler bunlar
nasılsınız ben hala ankara dayım yarın döneceğiz sık sık girerim artık. serap cım namı diğer lovelyangelgitmiş cumartesi gününe sünnet randevusu almış bizim bebişlere çok heyecanlıyım çoookkkk:18::18:
asualp çok geçmiş olsun şimdi nasılsınız canım
Yarın akşam desem. Belki herkesin haberi olmaz. Perşembe ? Ya da Cuma akşam tam geceyarısı buluşalım mı? Faceden duyuralım. Burdan duyuralım. Herkes gelsin olma mı?
Günayyyyyyyyyyyydın kızlar.Benden başka kimse yok :97: ama olsun açınca görürsünüz artık.
Hepimizin bebişleri var ve herzaman giremiyoruz, bu tatlı danalar tüm vaktimizi alıyor.Ben onun uyumasını bekliyorum oda sizin girdiğiniz zamana denk gelmiyor of ya
hoşgelmişin macide,ben geldiğimde yoktun sankibebiş nasıl sen nasılsın,bizimkinin burnu hala akıyor ve ara ara da tıkanıyor,bana da çok bağlı olmaya başladı,kucağımdan inmek istemiyor,çok yoruyor beni son günlerde
Herkese merhaba arkadaşlar i,şlerim çok sıkı olduğu için giremiyorum umarım herkes iyidir tatlı danam maşallah iyi çok hareketli maşallah kıpır kıpır bende sistit olmuşum felaket canım acıyo nerden bulduysam
bır sorum olacak dogum gununu hamıleyken doktrunuz belırledı ve ogunmu dogum yaptınız ??
kullanıyorum canım,ama geçici rahatlık sağlıyor,bi süre sonra tekrar tıkanıklık veya akıntı başlıyor.bebişin saglık durumu iyi canım ama uyku yok bizdede geceleri o yüzden bende uykusuzumserum fizyolojik kullandın mı
bu arada ek gıdalarada başladık hergün yeni şeyler deniyorum bugünde yogurt vercem bakalım içine pekmez koyup işallah kusmaz:18: ne zaman yogurt versem akşamına kusuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?