2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

ben ekim 25 yapıcaktım ama bebegim riske girdigi için eylül 14 yaptım

ay canım sen de mi erken doğum yaptın,neden?ben de ekim 23te yapacaktım,idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğim için bebeğin su kesesi delinmiş,suyum gelmeye başlamıştı 1 ağustosta,doktor erken yapabilirsin demişti,ekim 8ine sezeryan için gün vermişti,ben eylülün 8ine sezeryan oldum acilen,bebeğin suyu bitmiş.kaç kilo doğmuştu bebeğin,benimki 2 kiloydu,sonra 1800lere düşmüştü.

canım geçmiş olsun sana,ben sistit yüzünden erken doğum yaptım,ah o sistiti ben bilirim,ben de kronik hale geldi,yılda 2-3kez mutlaka olur,ayaklarını sıcak tut,mümkünse kasıklarına sıcak su torbası koy çok rahatlatır,bi de bol bol su içmeyi ihmal etme.

Kızlar sizi bulmuşken sorayım dün bebeğimin boyunu kilosunu ölçtürdüm 65 cm 7.600 kg nasıl sizce

geçmiş olsun canım ben ve danam iyiyiz ...
bu arada ek gıdalarada başladık hergün yeni şeyler deniyorum bugünde yogurt vercem bakalım içine pekmez koyup işallah kusmaz:18: ne zaman yogurt versem akşamına kusuyo
bizde kusma problemi yokda yoğurt alerji yaptı veremiyorum...
Kızlar gelmiş, kızlar gelmiş
bende geldim.....
bır sorum olacak dogum gununu hamıleyken doktrunuz belırledı ve ogunmu dogum yaptınız ??
erken doğum yaptım canım doktorun söylediği tarihten 1ay önce ....

aayy canım ya sendemi?bende erken doğum yaptım normal doğum yapacaktım 36haftalıkken suyum geldi oğluşum makattı dönmemişti acil sezeryan oldum 2500 doğdu oğlum ama maaşallah hızlı kilo aldı ...

canım bende kan pırtılaşması var igne yapıyordum kendime hergün sonra tansiyon çıktı hap kullandıgım halde 14 lerdeydi son kontrole gittigimizde de hem bebegin kann degerleri yüksekti hem benim ki kızım 1960 gr dogdu eve geldiginde benimkide 2 kilo yoktu

şimdi kilosu nasıl canım seninkinin?
bizimde dün kontrolümüz vardı bizimde kilomuz 7600 boyumuz 66 normal demekki...
Utku da 7300 felandı bu ay kontrole gittiğimizde,boyu da 68cmdi,doktor boyuna orta boylu şu anda dedi,ama 1 yaşında uzun boylu bi bebek olacak dedi,boy gelişimi çok hızlı ilerliyo demişti.bana hep kısa kalacak gibi geliyor ama,ben 170 cm,eşim 189 cm,bu çocuk neden kısa diyorum hep kendi kendime,sonra da sağlıklı olsun da kısa olsun nolacak diyorum

sdediğin gibi bellı olmaz bunlara guvenmemek lazım benımkıd yanlızken konsuuyor bı gırdıkmı susuyor
bır sorum olacak dogum gununu hamıleyken doktrunuz belırledı ve ogunmu dogum yaptınız ??
benım dr songune kadar bısey soylemedı ona kalsa bekletıcektı 1 hafta daha ama ben artık alalım dedım o zman yarın alalım dedı 38+4 de aldı ıyıkıde ısrar etmısım dr dogumdan sonra ısrarınızda varmıs bırsey kordon dalanmıs kızımın boynuna eger benı dınleyıp bekleseydınız bebek kaybedılebılırdı dedı annelık ıste cok ısrar etmıstım ılk bebegım erkekktı oda 38 haftada dogdu
Kızlar sizi bulmuşken sorayım dün bebeğimin boyunu kilosunu ölçtürdüm 65 cm 7.600 kg nasıl sizce
norml ya masaallah benımkı de 15 gun once 8.5 kıloydu fazlamı ya benımkının kılosu

daha çooooooook uzar boyu eşinde sende uzun boyluymuşsunuz bebişinizde kesin uzun boylu olcak

Hımmm.Ama benim bi sorunum var benim bebeğim 25 ocaktan beri 65 cm

canım benimki de ocak ayından beri 60 cmdi,geçen ay da uzamamıştı,bu ay birden 8 cm uzamış şok oldum,doktorumuz sınıf atlamış,kısa boylu sınıfından orta boylu sınıfına dedi güldü

hayır canım fazla değil kilosu persentilde biz %25lerdeyiz sen daha yukarılardasındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…