- 2 Şubat 2011
- 1.433
- 95
- 163
şimdi kilosu nasıl canım seninkinin?
geçen götürmüştüm işte 7 kiloydu boyuda 65cm di
kilolarımız boyumuz yaklaşık aynı...
sdediğin gibi bellı olmaz bunlara guvenmemek lazım benımkıd yanlızken konsuuyor bı gırdıkmı susuyor
benım dr songune kadar bısey soylemedı ona kalsa bekletıcektı 1 hafta daha ama ben artık alalım dedım o zman yarın alalım dedı 38+4 de aldı ıyıkıde ısrar etmısım dr dogumdan sonra ısrarınızda varmıs bırsey kordon dalanmıs kızımın boynuna eger benı dınleyıp bekleseydınız bebek kaybedılebılırdı dedı annelık ıste cok ısrar etmıstım ılk bebegım erkekktı oda 38 haftada dogdu
norml ya masaallah benımkı de 15 gun once 8.5 kıloydu fazlamı ya benımkının kılosu
benım boyum kısa eşim 1.85 falan kızımında boyu uzun olucakmıs dr oyle soyluyor kızımın boyunu olcuyor ve bana yandan yandan bakıyor bend baba uzun dıyorum adam benı gorunce ssırıyor galıba:))
canım benimki de ocak ayından beri 60 cmdi,geçen ay da uzamamıştı,bu ay birden 8 cm uzamış şok oldum,doktorumuz sınıf atlamış,kısa boylu sınıfından orta boylu sınıfına dedi güldü
hayır canım fazla değil kilosu persentilde biz %25lerdeyiz sen daha yukarılardasındır
Allah nazarlardan saklasın canım iyi bakmışsın bebişine.Kilosu güzelmiş
yok canım,bizimkiler biraz sıskabebeklerin 6.ayda doğum kilolarının en az 2 katına çıkmış olmaları gerekiyormuş.bu bilgiye göre kıyaslayabilirsin.ben çok severim tombiş bebekleri,maaşallah Eylül Hanıma
sağol canım benimki 3e katladı vallaha 3100 gram doğmuştu bır ara dıyet verdıler kızıma ama kıyamıyorum bende bırde burdakıd r umuz dıs cıkarırken ve yurumeye baslayınca verır kıloları dıyete gerek yok dedı zaten zabtedemedım az verınce mmasını nasıl aglıyor obez olucak dıye korkuyorum ya
boylarıda kilolarıda yeter sağlıklı olsunlarda önemli olan o
boylarıda kilolarıda yeter sağlıklı olsunlarda önemli olan o
Amin canım.Ek besin dönemi nasıl gidiyor arkadaşlar
sağol canım benimki 3e katladı vallaha 3100 gram doğmuştu bır ara dıyet verdıler kızıma ama kıyamıyorum bende bırde burdakıd r umuz dıs cıkarırken ve yurumeye baslayınca verır kıloları dıyete gerek yok dedı zaten zabtedemedım az verınce mmasını nasıl aglıyor obez olucak dıye korkuyorum ya
Benim küçük erkeğim kahvaltı karışımına bayılıyor, çorbayı öyle böyle içiyor, ama yoğurdu yediremiyorum
canım benim kızımda başta yemıyordu yoğurdu ama pes etmedim hergün verdimiçine reçel falan ekledim bır kasık bır kasık derken şimdi sade olarakta yıyor yanı yemedı dıye bırakma
canım sadece anne sütü mü veriyosun,devam sütü de mi veriyosun,benim oğlan göğsümü almaz oldu,yakında bırakacak galiba,devam sütüne başladım zaten 3 aydır sütüm az diye,çocuk ta haklı,süt çok az çek çek bi damla geliyor ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?