2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

benım boyum kısa eşim 1.85 falan kızımında boyu uzun olucakmıs dr oyle soyluyor kızımın boyunu olcuyor ve bana yandan yandan bakıyor bend baba uzun dıyorum adam benı gorunce ssırıyor galıba:))

yok canım,bizimkiler biraz sıska bebeklerin 6.ayda doğum kilolarının en az 2 katına çıkmış olmaları gerekiyormuş.bu bilgiye göre kıyaslayabilirsin.ben çok severim tombiş bebekleri,maaşallah Eylül Hanıma

canım benimki de ocak ayından beri 60 cmdi,geçen ay da uzamamıştı,bu ay birden 8 cm uzamış şok oldum,doktorumuz sınıf atlamış,kısa boylu sınıfından orta boylu sınıfına dedi güldü

Vay 8 cm.Söyleme herkese.Allah nazarlardan korusun.Ama dediğin gibi anne uzun baba uzun eee sonuç ortada
Ben 1.70 im eşim 1.73 hayırlısı

hayır canım fazla değil kilosu persentilde biz %25lerdeyiz sen daha yukarılardasındır

Allah nazarlardan saklasın canım iyi bakmışsın bebişine.Kilosu güzelmiş

sağol canım benimki 3e katladı vallaha 3100 gram doğmuştu bır ara dıyet verdıler kızıma ama kıyamıyorum bende bırde burdakıd r umuz dıs cıkarırken ve yurumeye baslayınca verır kıloları dıyete gerek yok dedı zaten zabtedemedım az verınce mmasını nasıl aglıyor obez olucak dıye korkuyorum ya

maaşallah Eylül'üme

Benim küçük erkeğim kahvaltı karışımına bayılıyor, çorbayı öyle böyle içiyor, ama yoğurdu yediremiyorum

canım sadece anne sütü mü veriyosun,devam sütü de mi veriyosun,benim oğlan göğsümü almaz oldu,yakında bırakacak galiba,devam sütüne başladım zaten 3 aydır sütüm az diye,çocuk ta haklı,süt çok az çek çek bi damla geliyor ancak

Benim küçük erkeğim kahvaltı karışımına bayılıyor, çorbayı öyle böyle içiyor, ama yoğurdu yediremiyorum

canım benim kızımda başta yemıyordu yoğurdu ama pes etmedim hergün verdimiçine reçel falan ekledim bır kasık bır kasık derken şimdi sade olarakta yıyor yanı yemedı dıye bırakma

emzirmeye devam et ya bırakmasın benim oğlum biberon almıyo devam sütünü mamalara katıyorum bide kahvaltısını onunla hazırlıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…