2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

Amin canım.Ek besin dönemi nasıl gidiyor arkadaşlar
çalkantılı şekilde devam ediyor,bazı günler öğünleri yiyor bazı günler ek besin değil sütü bile içmiyor,doktor zamana bırak dedi
bugün burası pekbi hareketli ya şaşırdım

aman maaşallah de,ben neredeyse 5 gündür ilk kez bugün fırsatım oluyor valla,oğlum da ilk kez böyle uyuyor öğleden sonra,aman nazarım değmesin

şeker delisi çok ortayaaaaaaaa

canım benim sütüm hiç olmadı kızım 1 hafta ya emdı ya emmedı ondada sut olmadıgı ıcın doymuyormus ve cocuk aygın baygın yatıyordu bızde emıyor nasılsa dıye dusunduk en son annem bu cocuk a galıba dedı mama verdı cocuk kendıne geldı annem olmasa kız gıdıcektı elımden mama sisirir dıyorlar ama drumuz emmyen cocuk nasıl bu kadar kılolu olur dedı mamayla bukadar nasıl kılo aldı dedı mama sısırırmıs dedım yanlısınız var yanlıs bııyorsunuz dedı asıl anne sutu cok kılolu yapar dedı mama sısırmez yanlıs bılınıyor dedı ackcası ben mmadan fos sıslık oldugunu dusunuyordum kzımın ama deyılmıs

sekerdelisi altta ismini görüyorum ama yoksun hani

şekerdelisi geçmişi okuyo heralde

Ben hazır hiçbirşey vermiyorum kızlar.Tek tek uğraşıyorum kendimize yemek yapar gibi, bi bakıyorum yemiyo off off

emzirmeye devam et ya bırakmasın benim oğlum biberon almıyo devam sütünü mamalara katıyorum bide kahvaltısını onunla hazırlıyorum...

göğsümü almıyorki canım,1 aydır hep sağıp veriyorum,uykusunda deniyorum almıyor uyanıp ağlamaya başlıyor.

Ben hazır hiçbirşey vermiyorum kızlar.Tek tek uğraşıyorum kendimize yemek yapar gibi, bi bakıyorum yemiyo off off

banada doktor hazır bişey verme dedi ama ben veriyorum devam formülü veriyorum kahvaltısını onunla hazırlıyorum hipp kavanoz meyvelerden kayısı veriyorum kabız olmasın diye birde bebek ekmeği hazır verdiklerimden..

bu arada herkesi bulmusken sorayım degısık corba tarıfı verın ya kızıma hergun aynı seylerı vermekten bıktım yanı hergun aynı sebzeler acıyorum varmı degısık bıseyler

kızlar bu arada dün akşam oğlumun muhallebisine 1 çay kaşığı öğüttüğüm bademi ekledim,doktorumuz verebilirsin demişti,epey tok tuttu galiba 4 saat uyanmadan uyudu maaşallah,tavsiye ederim

Olabilir canım tercih meselesi o

bu arada herkesi bulmusken sorayım degısık corba tarıfı verın ya kızıma hergun aynı seylerı vermekten bıktım yanı hergun aynı sebzeler acıyorum varmı degısık bıseyler

ben patates havuç pirinç yada tek brokoli yada brokoli havuç ıspanak yapıyorum çok az zeytin yağı koyuyorum bu hafta karnabaharda ekliycem bide balkabağını püre yapıp veriyorum patateside arada püre yapıp veriyorum

Canım bende havuç patates çorbası yaptım bi ay boyunca.Bir haftadır kırmızı mercimek pirinçli ve tarhanaya başladım.Hepsinin içinde kıyma var tabi

normalmkı dodgum yaptın sezeryanmı oldu dogumunz ?

ben aptamilin 8 tahıllı kahvaltısını veriyorum hazır olarak,bi de gece mamasını,bi gün muhallebi veriyorum,bi gün gece maması,bebek ekmeğini bizimki beğenmedi,labne veriyorum bi de

pirinç,bal kabağı
pirinç,patates,havuç
pirinç,patates,kabak,
pirinç,ıspanak
pirinç,brokoli
yoğurt çorbası
ben her gün dönüşümlü olarak bunları yapyorum canım

doktorun soyledıgı tarıhden erken dogum yapnlar pekı normalmı sezeryanmkkı dogum yaptılar??

normal olcaktı bebeğim doğum pozisyonu almamıştı makattı mecburen sezeryan oldum tercihim normal doğum herzaman adı üstünde normal doğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…