çalkantılı şekilde devam ediyor,bazı günler öğünleri yiyor bazı günler ek besin değil sütü bile içmiyor,doktor zamana bırak dediAmin canım.Ek besin dönemi nasıl gidiyor arkadaşlar
bugün burası pekbi hareketli ya şaşırdım
canım sadece anne sütü mü veriyosun,devam sütü de mi veriyosun,benim oğlan göğsümü almaz oldu,yakında bırakacak galiba,devam sütüne başladım zaten 3 aydır sütüm az diye,çocuk ta haklı,süt çok az çek çek bi damla geliyor ancak
canım sadece anne sütü mü veriyosun,devam sütü de mi veriyosun,benim oğlan göğsümü almaz oldu,yakında bırakacak galiba,devam sütüne başladım zaten 3 aydır sütüm az diye,çocuk ta haklı,süt çok az çek çek bi damla geliyor ancak
sekerdelisi altta ismini görüyorum ama yoksun hani
emzirmeye devam et ya bırakmasın benim oğlum biberon almıyo devam sütünü mamalara katıyorum bide kahvaltısını onunla hazırlıyorum...
Ben hazır hiçbirşey vermiyorum kızlar.Tek tek uğraşıyorum kendimize yemek yapar gibi, bi bakıyorum yemiyo off off
göğsümü almıyorki canım,1 aydır hep sağıp veriyorum,uykusunda deniyorum almıyor uyanıp ağlamaya başlıyor.
çalkantılı şekilde devam ediyor,bazı günler öğünleri yiyor bazı günler ek besin değil sütü bile içmiyor,doktor zamana bırak dedi
Yemediği zaman bende zorlamıyorum kesinlikle.Ne yapalım bugünlük bu kadarmış diyorum.Ama zoruma gidiyo tabi gözüm tabakta kalıyo.Kahvaltısını yapmadığında ben yiyorum kalanıTadı çok güzel ne yapayım
banada doktor hazır bişey verme dedi ama ben veriyorum devam formülü veriyorum kahvaltısını onunla hazırlıyorum hipp kavanoz meyvelerden kayısı veriyorum kabız olmasın diye birde bebek ekmeği hazır verdiklerimden..
bu arada herkesi bulmusken sorayım degısık corba tarıfı verın ya kızıma hergun aynı seylerı vermekten bıktım yanı hergun aynı sebzeler acıyorum varmı degısık bıseyler
sen hangi sebzeleri veriyosun...bu arada herkesi bulmusken sorayım degısık corba tarıfı verın ya kızıma hergun aynı seylerı vermekten bıktım yanı hergun aynı sebzeler acıyorum varmı degısık bıseyler
bu arada herkesi bulmusken sorayım degısık corba tarıfı verın ya kızıma hergun aynı seylerı vermekten bıktım yanı hergun aynı sebzeler acıyorum varmı degısık bıseyler
canım geçmiş olsun sana,ben sistit yüzünden erken doğum yaptım,ah o sistiti ben bilirim,ben de kronik hale geldi,yılda 2-3kez mutlaka olur,ayaklarını sıcak tut,mümkünse kasıklarına sıcak su torbası koy çok rahatlatır,bi de bol bol su içmeyi ihmal etme.
doktorun soyledıgı tarıhden erken dogum yapnlar pekı normalmı sezeryanmkkı dogum yaptılar??
Canım bende havuç patates çorbası yaptım bi ay boyunca.Bir haftadır kırmızı mercimek pirinçli ve tarhanaya başladım.Hepsinin içinde kıyma var tabi
ben aptamilin 8 tahıllı kahvaltısını veriyorum hazır olarak,bi de gece mamasını,bi gün muhallebi veriyorum,bi gün gece maması,bebek ekmeğini bizimki beğenmedi,labne veriyorum bi debanada doktor hazır bişey verme dedi ama ben veriyorum devam formülü veriyorum kahvaltısını onunla hazırlıyorum hipp kavanoz meyvelerden kayısı veriyorum kabız olmasın diye birde bebek ekmeği hazır verdiklerimden..
doktorun soyledıgı tarıhden erken dogum yapnlar pekı normalmı sezeryanmkkı dogum yaptılar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?