2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

kızlar bu arada dün akşam oğlumun muhallebisine 1 çay kaşığı öğüttüğüm bademi ekledim,doktorumuz verebilirsin demişti,epey tok tuttu galiba 4 saat uyanmadan uyudu maaşallah,tavsiye ederim

Bende gelecek ay toz ceviz badem fındık verecem arkadaşlar.
Herkese laf yetiştireceğim diye iş yapmadım bugün Kalkıyım artık eşim 1 saat sonra gelecek
Oysa size d3 ve demirle ilgili soracaklarım vardı.üff üff

normalmkı dodgum yaptın sezeryanmı oldu dogumunz ?

normal yapma şansım yoktu benim canım,bebeğin yarım cmlik suyu kalmış,gelişimi durmuş kilo kaybetmiş anne karnında,sadece kalbi atıyor demişti,hemen sezeryana alındım

bu arada çorbalarına zeytinyağı da ekliyorum yazmayı unutmuşum,bazen de aptamil 2 koyuyorum. mercimeği doktorumuz 8.aydan sonra ver demişti bize,protein değeri çok yüksek olduğu için.

d3 ü düzenli kullanıyorum demiri düzenli kullanmıyorum daha çok pekmez veriyorum demir damlası kabız yapıyo 1gün veriyorum 3gün vermiyorum bu şekilde d3ü 4-5 damla veriyorum günlük bıngıldağımız büyükde...

kırmızı mercimek gaz yaptımı bende denemek istiyorumda

Bizde bişey yapmadı canım.Ama her bebekte aynı olur mu bilmiyorum.Ben yavaş yavaş bulgur buğday yeşil mercimek falan deniycem.
Kızlar ben çıkıyorum bebişlerinize ve hepinize sağlıklı ve mutlu günler

Bizde bişey yapmadı canım.Ama her bebekte aynı olur mu bilmiyorum.Ben yavaş yavaş bulgur buğday yeşil mercimek falan deniycem.
Kızlar ben çıkıyorum bebişlerinize ve hepinize sağlıklı ve mutlu günler

görüşürüz canım:79::79::79::79::79::79:

canım oğlum da yoğurt çorbasını ymememişti,ben içine aptamil katıyorum o zaman yiyor,deneyebilirsin,yazmayı unutmuşum bi de çorbalarına 2-3damla limon skıabilirsiniz,doktorumuz demişti,iştahını da açıyormuş.ben limon damlatmaya başladığımdan beri daha iyi yiyor.

canım bunu yarın konuşalım olur mu? bu konuda kafam çok karışık.

saol canım limonu bende deniycem...

limon zeytin yağ bebek ekmeği bırazcık da tuz atıyorum bıseye benzıyor bunları katınca
kızlar bende çıkıyorum danam uyandı öpüldünüz:79::79::79::79:
görüşürüz canım bende kacıyorum benımkıde uyandı

görüşmek üzere kızlar,ben de çıkıyorum,eşim geliyormuş aradı az önce

kızlar benim danam yogurdu yemediiibu 3 deneme azına kaşıgı götürür götürmez ögürüyo ara ara denicem yılmak yokyarında püresine ıspanak eklemeyi düşünüyorum bakalım işallah yer

Hoşgeldin aramıza. Benim kızım da 28 Ağustos doğumlu. Biz de bu ay katı gıdaya yavaş yavaş geçtik ama pek sevmiyor kızım.Bizimki de ayak parmaklarıyla meşgul sürekli. 6,5 aylıkken alt iki diş aynı anda çıktı.Biz de yarın doktora gidiyoruz.

ben geldim kızlar artık sık sık girerim nete. kalabalığa alışmıştık 20 gündür zor olacak biraz

hoşgelmişin canımözlettin kendini,darısı diğer kaçakların başınatatil nasıl geçti

günaydın anneler bende 2010 ekim annesiyim bebişlerinize ek gıdayı 6 ayına girdiği günmü başladınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…