kızlar bu arada dün akşam oğlumun muhallebisine 1 çay kaşığı öğüttüğüm bademi ekledim,doktorumuz verebilirsin demişti,epey tok tuttu galiba 4 saat uyanmadan uyudu maaşallah,tavsiye ederim
normalmkı dodgum yaptın sezeryanmı oldu dogumunz ?
sen hangi sebzeleri veriyosun...
Bende gelecek ay toz ceviz badem fındık verecem arkadaşlar.
Herkese laf yetiştireceğim diye iş yapmadım bugünKalkıyım artık eşim 1 saat sonra gelecek
Oysa size d3 ve demirle ilgili soracaklarım vardı.üff üff
kırmızı mercimek gaz yaptımı bende denemek istiyorumda
Bizde bişey yapmadı canım.Ama her bebekte aynı olur mu bilmiyorum.Ben yavaş yavaş bulgur buğday yeşil mercimek falan deniycem.
Kızlar ben çıkıyorum bebişlerinize ve hepinize sağlıklı ve mutlu günler
bende havuç patates brololi pirinç yada irmik ıspanak pırasa bunları kullanıyorum ama ne bıleyım degısık ıstıyorum bırkez yogurt corbası verdım yemedı terar denıycem onu bu arada bu siteye bakın derım çok ısınıze yarar artık burdakılerı denıycem
Bebeğim bugün ne yese? | Facebook
d3 ü düzenli kullanıyorum demiri düzenli kullanmıyorum daha çok pekmez veriyorum demir damlası kabız yapıyo 1gün veriyorum 3gün vermiyorum bu şekilde d3ü 4-5 damla veriyorum günlük bıngıldağımız büyükde...
canım oğlum da yoğurt çorbasını ymememişti,ben içine aptamil katıyorum o zaman yiyor,deneyebilirsin,yazmayı unutmuşum bi de çorbalarına 2-3damla limon skıabilirsiniz,doktorumuz demişti,iştahını da açıyormuş.ben limon damlatmaya başladığımdan beri daha iyi yiyor.
limon zeytin yağ bebek ekmeği bırazcık da tuz atıyorum bıseye benzıyor bunları katıncacanım oğlum da yoğurt çorbasını ymememişti,ben içine aptamil katıyorum o zaman yiyor,deneyebilirsin,yazmayı unutmuşum bi de çorbalarına 2-3damla limon skıabilirsiniz,doktorumuz demişti,iştahını da açıyormuş.ben limon damlatmaya başladığımdan beri daha iyi yiyor.
görüşürüz canım bende kacıyorum benımkıde uyandıkızlar bende çıkıyorum danam uyandı öpüldünüz:79::79::79::79:
Benim küçük erkeğim kahvaltı karışımına bayılıyor, çorbayı öyle böyle içiyor, ama yoğurdu yediremiyorum
Kızlar 7. ayı nasıl bitirdik anlatayım neler yaptık:
Süründük, ilk anlaşılır şekilde baba dedik, son aşılarımızı olduk artık 6 ay rahatız, yiyecekle tanıştık, ayak parmaklarımızı emmeye başladık ve dün ilk dişlerimiz çıktı.Aklıma gelenler bunlar.
Şimdi hastaneye gidiyoruz o yüzden çıkmalıyım, ay dönümü ya boyuna kilosuna baktırayım bi.
Yarın boyunu kilosunu yazsam yorum yaparsınız dimi,lütfennn
Kendinize iyi bakın kızlarrrrrrrrrrrr
ben geldim kızlar artık sık sık girerim nete. kalabalığa alışmıştık 20 gündürzor olacak biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?