ben geldim kızlar artık sık sık girerim nete. kalabalığa alışmıştık 20 gündürzor olacak biraz
günaydın anneler bende 2010 ekim annesiyim bebişlerinize ek gıdayı 6 ayına girdiği günmü başladınız
günaydın anneler bende 2010 ekim annesiyim bebişlerinize ek gıdayı 6 ayına girdiği günmü başladınız
hoşgelmişin canımözlettin kendini,darısı diğer kaçakların başına tatil nasıl geçti
hoşheldiiiiiiiiiiiiinn
ankaradan tuanas gelmiş topikte bir bayram havasıııişallah tez zamanda digerleride gelirr hoşgeldin canımm
hayırlı olsun canım,darısı bizebugün aşımız var bizim 3 gibi gidecez babamız gelince,inşallah ateş yapmaz,akşama da misafirim var,daha doğrusu pazar akşamına kadar misafirim var her akşam haftaya utkuyu sünnet ettirecez,kafam karışık.doktor hafif bayıltarak yapalım dedi,annemler lokal yaptırın diyor,daha araştırıyoruz,bazı bebeklere narkoz alerji yapabiliyormuş tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar.kızlar bi de sünnet 350 tl imiş,çok şaşırdım.
hayırlı olsun canım,darısı bizebugün aşımız var bizim 3 gibi gidecez babamız gelince,inşallah ateş yapmaz,akşama da misafirim var,daha doğrusu pazar akşamına kadar misafirim var her akşam haftaya utkuyu sünnet ettirecez,kafam karışık.doktor hafif bayıltarak yapalım dedi,annemler lokal yaptırın diyor,daha araştırıyoruz,bazı bebeklere narkoz alerji yapabiliyormuş tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar.kızlar bi de sünnet 350 tl imiş,çok şaşırdım.
canım oğlum da yoğurt çorbasını ymememişti,ben içine aptamil katıyorum o zaman yiyor,deneyebilirsin,yazmayı unutmuşum bi de çorbalarına 2-3damla limon skıabilirsiniz,doktorumuz demişti,iştahını da açıyormuş.ben limon damlatmaya başladığımdan beri daha iyi yiyor.
Hoşgeldin aramıza. Benim kızım da 28 Ağustos doğumlu. Biz de bu ay katı gıdaya yavaş yavaş geçtik ama pek sevmiyor kızım.Bizimki de ayak parmaklarıyla meşgul sürekli. 6,5 aylıkken alt iki diş aynı anda çıktı.Biz de yarın doktora gidiyoruz.
Canım benimkinde de ateş yapmadı.Bebekle misafir ağırlamak zor iş kolay gelsin şimdiden.
Ben bizim sünnetimizi anlatmıştım tekrar anlatıp sıkmıyım.Ama 350 iyiymiş ben 750 yaptırdım çocuk cerrahına
Teşekkür ederimcanım aramıza hoşgeldin ben yoktum ozaman tekrar anlat ben sıkılmam sünnet konusu kafama çok takılıyor
hoşgeldiin ayeserKızlar merhaba ben geldim. Hala istanbuldayım, sizler nasılsınız? bebekleriniz? Ben iyiyim. Oğlum da iyi çok şükür. Ama 6. ay aşısında ateşlendi.Babanesiyşle sabaha kadar uyumadık. Dişi de çıkmadı hala. Sizlerde durum nedir. Diş çıkan bebişler var mı. Bu arada önceki mesakları hiç okuyamıyorum kusura bakmayın.
En son sünnetten bahsetmişsiniz birtek ondan haberim var, biz daha sünnet olmadık. Yani oğlum
Hıoşçakalın. Ara ara gelebilirim.
Bu arada eşim yurtdışına çıktı kızlar, babasısız bir haftadır. İnternetten görüşebiliyoruz ara ara.
Eşlerinizin kıymetini bilin. Öpün koklayın valla.:78:
Teşekkür ederim
Tamam anlatayım çok ısrar ettinizşaka şaka
Ben 5.5 aylıkken çocuk cerrahının özel muayenehanesinde (doğru yazdım mı) yaptırdım 750 ye.
Lokal anestezi ile ve eski usul kesilerek yaptı.Ama bebeğim hiçbirşey hissetmedi.Ih bile demedi.
Önce giitik emla kremi pipisine sürüp üstünü sardılar, yarım saat sonra odaya aldılar, bizede içeri gelin dediler de ben giremedim, dayanamazdım.Pipisinin 2 tarafına çok küçük bi iğne ile anestezi verdiler.Hiç hissetmedi.Benim beklediğim yerde ekran vardı içerde yapılanları izleyebilmem için.Onada bakamadım.Eşim anlattı bana olanları.
2 Hemşire ve eşim bebeğimi oyuncaklarla oynatırken doktor kesti dikti.Toplam yarım saat sürdü.
Doktor 2 saat sonra uyuşturucunun etkisi geçer şiddetli ağlayabilir hissedeceği tüm acı o olacak dedi.Calpol verdi başka bişey vermedi.İlk gün 2 defa calpol verdik o kadar.Uyuşturucunun etkisi geçincede ağlamadı çok sevindim.
Kızlar merhaba ben geldim. Hala istanbuldayım, sizler nasılsınız? bebekleriniz? Ben iyiyim. Oğlum da iyi çok şükür. Ama 6. ay aşısında ateşlendi.Babanesiyşle sabaha kadar uyumadık. Dişi de çıkmadı hala. Sizlerde durum nedir. Diş çıkan bebişler var mı. Bu arada önceki mesakları hiç okuyamıyorum kusura bakmayın.
En son sünnetten bahsetmişsiniz birtek ondan haberim var, biz daha sünnet olmadık. Yani oğlum
Hıoşçakalın. Ara ara gelebilirim.
Bu arada eşim yurtdışına çıktı kızlar, babasısız bir haftadır. İnternetten görüşebiliyoruz ara ara.
Eşlerinizin kıymetini bilin. Öpün koklayın valla.:78:
Hayırlı olsun şimdiden sünnetiniz. Herhangibir organizasyon düşünüyor musun canım? Ben de erken olsun istiyorum ama düğün de yapmak istiyorum. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?