2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

günaydın anneler bende 2010 ekim annesiyim bebişlerinize ek gıdayı 6 ayına girdiği günmü başladınız

hoşgeldin:80::80: ek gıdalara önce tadtırma çalışmaları yaparak başladım:125::125::120::120::120: 6.ayına birkaç hafta kala...6ay sadece emzirdim şimdi 6,5 aylığız ek gıdalara tam anlamıyla geçtik çorbalar püreler meyve ve kahvaltı verdiğim şeyler...:128::128:

günaydın anneler bende 2010 ekim annesiyim bebişlerinize ek gıdayı 6 ayına girdiği günmü başladınız

Allah bebegini sana bagışlasın bende 6 ayına kadar anne sütü verdim şimdi ek gıdalara yavaş yavaş geçitim sebze püresi, meyve, yogurt böle gidiyoruz işte

hoşgelmişin canımözlettin kendini,darısı diğer kaçakların başınatatil nasıl geçti

hoşheldiiiiiiiiiiiiinn
ankaradan tuanas gelmiş topikte bir bayram havasıııişallah tez zamanda digerleride gelirr hoşgeldin canımm

tekrrar hoşbulduk kızlaarr annemleri şimdiden özledim babam da annem de arkamızdan ağladılar bu sefer salih efe den ayrılamadılar çok zor oldu. şimdi de derin bir sessizlik hakim eve tatil çok güzeldi utkumuz ama işte havalar nane mollaydı çok çıkamadık. siz neler yaptınız

hoşgeldin canım ben 6. aya girmeden önce az az yoğurt meyve veriyordum her ay giderek arttırarak ve yeni tatlar ekleyerek vermeye çalışıyorum.. tabii yerse

hayırlı olsun canım,darısı bize bugün aşımız var bizim 3 gibi gidecez babamız gelince,inşallah ateş yapmaz,akşama da misafirim var,daha doğrusu pazar akşamına kadar misafirim var her akşam haftaya utkuyu sünnet ettirecez,kafam karışık.doktor hafif bayıltarak yapalım dedi,annemler lokal yaptırın diyor,daha araştırıyoruz,bazı bebeklere narkoz alerji yapabiliyormuş tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar.kızlar bi de sünnet 350 tl imiş,çok şaşırdım.

bizde yapmadı aşı ateş işallah sizdede olmaz misafirlerin için sana şimdiden Allah yardım etsin kolay gelsin UTKUDA erkek olcak desenee

Canım benimkinde de ateş yapmadı.Bebekle misafir ağırlamak zor iş kolay gelsin şimdiden.
Ben bizim sünnetimizi anlatmıştım tekrar anlatıp sıkmıyım.Ama 350 iyiymiş ben 750 yaptırdım çocuk cerrahına

Hımm limon yarın deneyeyim bugün tarhana çorbası var yarın ki sebze çorbasına ekleyeyim bi

Teşekkür ederim canım

canım aramıza hoşgeldin ben yoktum ozaman tekrar anlat ben sıkılmam sünnet konusu kafama çok takılıyor

canım aramıza hoşgeldin ben yoktum ozaman tekrar anlat ben sıkılmam sünnet konusu kafama çok takılıyor
Teşekkür ederim
Tamam anlatayım çok ısrar ettiniz şaka şaka
Ben 5.5 aylıkken çocuk cerrahının özel muayenehanesinde (doğru yazdım mı) yaptırdım 750 ye.
Lokal anestezi ile ve eski usul kesilerek yaptı.Ama bebeğim hiçbirşey hissetmedi.Ih bile demedi.
Önce giitik emla kremi pipisine sürüp üstünü sardılar, yarım saat sonra odaya aldılar, bizede içeri gelin dediler de ben giremedim, dayanamazdım.Pipisinin 2 tarafına çok küçük bi iğne ile anestezi verdiler.Hiç hissetmedi.Benim beklediğim yerde ekran vardı içerde yapılanları izleyebilmem için.Onada bakamadım.Eşim anlattı bana olanları.
2 Hemşire ve eşim bebeğimi oyuncaklarla oynatırken doktor kesti dikti.Toplam yarım saat sürdü.
Doktor 2 saat sonra uyuşturucunun etkisi geçer şiddetli ağlayabilir hissedeceği tüm acı o olacak dedi.Calpol verdi başka bişey vermedi.İlk gün 2 defa calpol verdik o kadar.Uyuşturucunun etkisi geçincede ağlamadı çok sevindim.

Kızlar merhaba ben geldim. Hala istanbuldayım, sizler nasılsınız? bebekleriniz? Ben iyiyim. Oğlum da iyi çok şükür. Ama 6. ay aşısında ateşlendi.Babanesiyşle sabaha kadar uyumadık. Dişi de çıkmadı hala. Sizlerde durum nedir. Diş çıkan bebişler var mı. Bu arada önceki mesakları hiç okuyamıyorum kusura bakmayın.
En son sünnetten bahsetmişsiniz birtek ondan haberim var, biz daha sünnet olmadık. Yani oğlum

Hıoşçakalın. Ara ara gelebilirim.
Bu arada eşim yurtdışına çıktı kızlar, babasısız bir haftadır. İnternetten görüşebiliyoruz ara ara.
Eşlerinizin kıymetini bilin. Öpün koklayın valla.:78:

hoşgeldiin ayeserözlettin kendini ben ve oğlum iyiyiz aşımızda sorun çıkmadı çok şükür hala bizimde dişimiz yokoğlum cumartesi günü sünnet olcak erken olsun biranönce kurtulalım istedik doktorumuzda erken olması avantaj dedi...eşin konusunda umarım en kısa zamanda kavuşursunuzben hiç ayrı kalamıyorum ailemin yanına gittiğim zaman bile en fazla 1hafta dayabiliyorum rabbim onları başımızdan eksik etmesinn:132::132::98::98:öpüyorum caanım seni ve bebeğini aramıza dönün artık

Hayırlı olsun şimdiden sünnetiniz. Herhangibir organizasyon düşünüyor musun canım? Ben de erken olsun istiyorum ama düğün de yapmak istiyorum. :44:

çok sağol canım aynen bizimkide böyle olacak inşallah bizim de sıkıntımız olmaz maşallah yoksa eşimin dilinden kurtulamamm...

hoşgeldin ayesercim .Allah bir an önce kavuştursun eşine ben de ankaradayken çok özledim şimdi de sinir oluyorum :90::90: bizim 3. dişimizde üstten geliyor sünnetimizi de haftasonu lovelyangel la gidip yaptıracağız inşallah alnımızın akıyla çıkarız bu pipi işinden
düğününü de 7 yaşından sonra yaptıracağım oğlum doya doya koşsun oynasın düğününde.

Son düzenleme:
kızlar face grubunda
MEMELEKET VE YAŞADIĞIMIZ ŞEHİR
ADIMIZ SOYADIMIZ VE NİCKİLERİMİZ
YUMURCAKALRIN ADI SOYADI VE DOĞUM TARİHLER

adı altında belgeşler düzenlendi.face ğirme imkanı olanlar lütfen bilğilerini kontrol edip yoksa oraya yazınız...lütfen öpüyorum hepinizi bebişleriniii

Hayırlı olsun şimdiden sünnetiniz. Herhangibir organizasyon düşünüyor musun canım? Ben de erken olsun istiyorum ama düğün de yapmak istiyorum. :44:

5-6 yaşından sonra ne yaparsak artık büyüsün kendiside eğlensin oğluşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…