Sünnetimizi de haftasonu lovelyangel la gidip yaptıracağız inşallah alnımızın akıyla çıkarız bu pipi işinden
düğününü de 7 yaşından sonra yaptıracağım oğlum doya doya koşsun oynasın düğününde.
Arkadaşlar bebeklerimize en fazla ne kadar pekmez verebiliriz, doktoruna soran oldu mu? Ben sormayı unutmuşumda
Bide 6.ayından sonra bebeğinden kan aldıran oldu mu?Bebeğinizin canı çok acıyor mu?Neresinden alıyorlar hani ilk zaman topuğundandı ya
günaydınn herkesee canım bu kan aldırma olayı topuktan falan almıyolar bildigin damardan alıyolar biz 1,5 aylıkken aldırmıştık çok canı yanmıştı yavrumunşimdi bile korkuyorum bişey çıkcakta kan alma işi çıkar diye
Arkadaşlar bebeklerimize en fazla ne kadar pekmez verebiliriz, doktoruna soran oldu mu? Ben sormayı unutmuşumda
Bide 6.ayından sonra bebeğinden kan aldıran oldu mu?Bebeğinizin canı çok acıyor mu?Neresinden alıyorlar hani ilk zaman topuğundandı ya
bızden 4. ayda aldılar kolundan alıyorlar ama damarları ınce oldugu ıcın bulmakta zorlanıyorlar benım kızımın ınanın 10-15 yerını deldırler damar bulmak ıcın cocuk mosmor oldu aglamaktan allahtan aılemın yanındaydımda annem ılgılendı yoksa ben dayanamzdım kı ona ragmen hemsıre ve dr la kavga etmıstım adam gıbı lın kanı dıye bende cok korkuyorum dr kanına bakalım falan der dıye
Kızlar yarın lovelyangella beraber oğullarımızı Sunnet ettireceğiz siz bu mesajı okurken saat 11 de biz Sunnet oluyor olacağız :18: çok korkuyorum nolur dua edin. Hepinize iyi geceler bebisleri öptüm
Kızlar yarın lovelyangella beraber oğullarımızı Sunnet ettireceğiz siz bu mesajı okurken saat 11 de biz Sunnet oluyor olacağız :18: çok korkuyorum nolur dua edin. Hepinize iyi geceler bebisleri öptüm
canım ikinizede çok geçmişler olsun işallah hiç bişey hissetmeden geçer çabucak iyileşirler rabbim onları korusun
tuanas lovelyangel çoook geçmiş olsun hemen düzelirler inşallah. ben sünnet olacagı günün gecesinde uyuyamamıştım heyecandan. bizimki anestezi ile oldu
slm kızlar kimseler yok herkes yattımı yoksa,epeydir yazamamıştım.arada girip size baktım ama yazamadım kusura bakmayın.çok fenayım son günlerde.kendimi kaybettim resmen.bi yandan hastayım(grip) bi yandan dişim ağrıyor bi yandan bebek bi yandan ev işleri bi yandanda iş yapıyorum.halim harap yani.Bu hal yüzünden iyileşemedimde birtürlü. Size bişey danışıcam.fikirlerinizi bekliyorum.şimdi bizim kendi iş yerimiz var.Eşimle meslektaşız.Bebekten önce işe gidiyordum bende.hatta bebeklede denedim ama bebekle olmuyor diye evdeyim son 4 aydır. ancak eşimin işleri çok yoğun elemanda bulamıyor.Mecburen ben yardım ediyorum ama bi yandan bebek bi yandan iş çok zor oluyor. Eşimde eve sana yardımcı alalım dedi.kaana bakar ev işlerini yapar sende evde çalışırsın hem bakıcıda gözünün önünde olur diyor. Ne dersiniz. Bi yandan çok iyi olur diyorum bi yandanda içim cız ediyor.Bebeğime başkasının mama yedirmesi altını değiştirmesi banyo yaptırması ağır geliyor. Bakıcıya bebek bırakan varmı nasıl yapıyorsunuz. Gerçi bende evde olucam ama bebeğim onunla oyun oynıycak ben çalışıcam.off off. Eleman bulabilseydik böyle olmıycaktı ama.
canım öncelikle geçmiş olsunçalışan arkadaşlar var onlar daha iyi anlar seni bu konuda benim tecrübem yok bişey diyemicem o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?