2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

sünnet olan bebişler geçmiş olsun en kısa zamanda ıyileşirsiniz umarım sorunsuz geçer dualarımız sızlerle

canlarım çok teşekkür ederiz lokal anestezi ile oldular inş.çabucak iyileşirler..
canım çoook geçmiş olsun nasıl geçti sünnet? sizi de aldılar mı yanına? bize dr lokal anestezi ile zor olur demişti o yüzden soruyorum oğlunuzun canı çok yanar acıdan ağlamasa bile sıkı sıkı tutulacak o yüzden ağlar demişti

işte budur:) meltemcim ne güzel anlatmış. mavi1000 canım ben de güvenecegin biri olursa yada bi gündüz bakım evi bırak derim yoksa ilerde sensiz hiçbişey yapamayan sürekli sana bağlı asosyal biri olur

merhaba kızlarrr özledim sizi

öncelikle utkumuzsana bir özür borçluyum.. fırsat bulup bir türlü buluşma ayarlayamadım.. kusura bakma.. misfir ağırla, ev işi, bebek derken günler geçti.. bırak buluşma ayarlamayıinternete bile giremedim..
bu aradaoğlumu7. ay kontrolüne orada götürdük.. tam 7 kilo olmuş doktoraz buldu ama ben şükrettim. pipisi yapışmış çekiştirdi biraz çok ağladı oğlum takip eden 2 günde canı yanmaya devam etti. size tavsiye her altını açtığınızde biraz çekin geri doğru.. idrar tahilili de verdik çok şükür bişi çıkmadı..
neyse kızlar oğlum huysuz biraz dahasonra devam ederim maraş anılarını anlatmaya..

hoşgeldin ayesercim .Allah bir an önce kavuştursun eşine ben de ankaradayken çok özledim şimdi de sinir oluyorum :90::90: bizim 3. dişimizde üstten geliyor sünnetimizi de haftasonu lovelyangel la gidip yaptıracağız inşallah alnımızın akıyla çıkarız bu pipi işinden
düğününü de 7 yaşından sonra yaptıracağım oğlum doya doya koşsun oynasın düğününde.
[/QUOTE]
Çok iyi , ben de böyle düşünüyorum da hayırlısı.

Kızlar yarın lovelyangella beraber oğullarımızı Sunnet ettireceğiz siz bu mesajı okurken saat 11 de biz Sunnet oluyor olacağız :18: çok korkuyorum nolur dua edin. Hepinize iyi geceler bebisleri öptüm

mrb kızlar tuanas'la beraber bebişlerimizi sünnet ettirdik şimdilik iyiler inş. çabucak iyileşiriz dua edin bize...

Sünnetler olunmuş galiba kızlar , geçmiş olsun, hayırlı da

İnsan evini çok arıyor. Ben de 8 mayısda döneceğim. Gerçekten evim güzel evim...

sünnet olan bebişler geçmiş olsun en kısa zamanda ıyileşirsiniz umarım sorunsuz geçer dualarımız sızlerle
teşekkür ederim canım ...
çok geçmiş olsun kızlar,inşallah en kısa sürede iyileşirler
inş. canım çok teşekkür ederim...

harpy hoşgeldinn
Çok iyi , ben de böyle düşünüyorum da hayırlısı.

Sünnetler olunmuş galiba kızlar , geçmiş olsun, hayırlı da

sağol Ayesercim çok teşekkür ederiz darısı senin oğluna....

İnsan evini çok arıyor. Ben de 8 mayısda döneceğim. Gerçekten evim güzel evim...
[/QUOTE]

Harpy cim , karşılaştığıma sevindim, nasılsın?

canım kaçırdım seni yaa.. oğlan durmadı düzeni alt üst oldu tahmin edersiniz.. tüm gün huysuzdu maşallah öğlen ve akşam yemeklerini yedi çok şükür.. ama aralarda çok söylendi en ufak şeye ağladı..
maraşa gittim ya herkes mustafayı yedirmeyi başaramadığımı düşünmüş resmen.. kv görümceme yedirtiyordu yemeğini sanki ben beceremiyormuşum gibi. "asu gel doyur şunu" tabi asu gelir bizimki ağzını kilitler bin bir şaklabanlıkla 1-2 kaşık yer.. sonra onları da ya tükürür ya kusar bizimki.. ayrıca her yalnız bırakışımda bişeyler yedirmeye çalışıyordu kv.. en sonun da eşim işe el koydu ben ya da o yanında değilken kimse bişey yedirmeyecek diye.. kısaca bu yemek mevzu duble yordu beni orada..
anlatacak çok şey var yaa bunlar küçük bir kısmı.. daha anlatırım..

çok sağol canım evet sünnetler oldu bitti... sorunsuz geçti bizi almadılar ameliyat ortamında olacağı için....Tuanasın eşi doktor olduğu için girebilirsin demişler ama kimse cesaret edipte giremedi hiç zor olmadı bence doktorlar kendilerine kolaylık olsun diye genel anestezi yapıyorlar biraz ağlamışlar ama o da normal 15 dk sürdü hemen geldiler hemşireler oyuncaklarla falan oyalamışlar oynatmışlar..ilk gün biraz mız mızlandılar gecemiz sorunsuz geçti bugün 2.gün hiç acımıyo sanırım çünkü oğlumun keyfi yerinde hiç ağlamadı sargılarımız kendiliğinden çıktı Tuanaslada görüşüyoruz telefonla onun oğluşuda bugün keyifliymiş...

hoşgeldin harpy seni aramızda görmek güzel

hoşgeldin harpy seni aramızda görmek güzel

teşekkür ederim canım inan ben de burada olmaktan çok memnunum :)
geçmiş olsun size. çok sevindim iyi oluğuna bebişinin tuanas sana da geçmiş olsun hayırlı uğurlu olsun inşallah değişik geliyor değil mi ilk başta, şimdi hatırlamıyorumbile ilk halini

maşallah maşallah canım

harpy hoşgeldin canım sen geldin şenlendi burası:))) senin bebegin de mi lokal anestezi ile oldu canım? sadece benimki mi genel anestezi aldı? arkadaslar cevap verin lütfen. bi sorun çıkmadı ama ileride bi sorun olur mu ki? tuanas eşine bi sorar mısın canım lütfeen

canımsın.. :78:
evet benim oğlum da lokal oldu ama daha 1 aylıktı.. emzik de alıyordu o zamanlar.. sadece iğne olurken ağlamış sonra ağlamamış maşallah (zaten hissetmemiştir ) sonrasında da aynı akşam biraz ağlamıştı hemen fitil koyduk sabaha bişeyi kalmamıştı.
benim genel istemememin sebebi anestezi sırasında küçük de olsa bi risk var.. bir de uyanma süreci çok zor oluyormuş bebek için.. yani o gün bişey olmamış çok şükür ilerisi için bir sorun teşkil edeceğini zannetmiyorum.. içini ferah tut

Son düzenleme:
kızlar ben kaçar iyi geceler tatlı rüyalar hepinize..

"sülüman benim olmalı, hep sülüman her zaman benem"

Önemli değil canım yaa... Benim bebeğime de kayınvaldem bakacak, umarım sorun çıkmaz, bebek bakımı konusunda çatışmayız...

herkese günaydın kızlar sünnet olan bebişlere acil şifalar diliyorum bu ay bende yaptırmayı düşünüyorum allahım inşallah bi zorluk çıkmaz korkuyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…