mrb kızlar tuanas'la beraber bebişlerimizi sünnet ettirdik şimdilik iyiler inş. çabucak iyileşiriz dua edin bize...
canım çoook geçmiş olsun nasıl geçti sünnet? sizi de aldılar mı yanına? bize dr lokal anestezi ile zor olur demişti o yüzden soruyorum oğlunuzun canı çok yanar acıdan ağlamasa bile sıkı sıkı tutulacak o yüzden ağlar demişticanlarımçok teşekkür ederiz lokal anestezi ile oldular inş.çabucak iyileşirler..
canım benimde tecrübem yok bebğimi daha kimseye bırakmadım ama çoçuk ğelişimci olarak sa cevap yazmak istedim.öncelikle bebğini bırakacaksan lütfen onu konunun uzmanına teslim et.yani en azından lise çoçuk gelişimi bölümü mezunu olsun.ve eğer eve birinitutacak isen sadece bebğinle ilğilenmesini iste.bırak ev işlerini yaomasın.çünkü inan bazeb ev işlerini yapmak çoçuğa bakmaktan daha kolay geliyor.sonucta yardıma gelen bayanda bebkten sıkılıp kendini evin işine veriyor zaten annesinde mahrum kalacak çoçuk birde bakıcı abladan da mahrum olacak.artı bebğinin başına ev kazaları ğelince hesap bile soramazsın.sana diyece ği şuu ev işi yapıyordum.eğer bir yardımcı alacasan dediğim ğibi sadece bebk için olsun.diğer konu ise bebklerimiz 7 aylık oldu bence 3 yada 4 ay dişini sıkıp bulunduğun şehirde kamera sistemli ve internet üzerinden izlene bilen kreşler varsa oaraya vermen daha güvenli.bende işe başlıycam ben kreşe vermeyiş düşünüyorum.bulunduğum şehide var bir kaç yer onlardan birini tercih edecğim.bebğimin sosyalleşmesi bakımından.şimdiden sana kolay gelsin.bu arada be n çok şüpheci biriyim tv den izldiklerimlede daha çok korkuyorum evime yapancı biri alma taraftarı değilim....:26::26::26:
Kızlar yarın lovelyangella beraber oğullarımızı Sunnet ettireceğiz siz bu mesajı okurken saat 11 de biz Sunnet oluyor olacağız :18: çok korkuyorum nolur dua edin. Hepinize iyi geceler bebisleri öptüm
mrb kızlar tuanas'la beraber bebişlerimizi sünnet ettirdik şimdilik iyiler inş. çabucak iyileşiriz dua edin bize...
merhaba kızlarrrözledim sizi
öncelikle utkumuzsana bir özür borçluyum.. fırsat bulup bir türlü buluşma ayarlayamadım.. kusura bakma.. misfir ağırla, ev işi, bebek derken günler geçti.. bırak buluşma ayarlamayıinternete bile giremedim..
bu aradaoğlumu7. ay kontrolüne orada götürdük.. tam 7 kilo olmuşdoktoraz buldu ama ben şükrettim. pipisi yapışmış çekiştirdi biraz çok ağladı oğlum takip eden 2 günde canı yanmaya devam etti. size tavsiye her altını açtığınızde biraz çekin geri doğru.. idrar tahilili de verdik çok şükür bişi çıkmadı..
neyse kızlar oğlum huysuz biraz dahasonra devam ederim maraş anılarını anlatmaya..
teşekkür ederim canım ...sünnet olan bebişler geçmiş olsun en kısa zamanda ıyileşirsiniz umarım sorunsuz geçer dualarımız sızlerle
inş. canım çok teşekkür ederim...çok geçmiş olsun kızlar,inşallah en kısa sürede iyileşirler
canım çoook geçmiş olsun nasıl geçti sünnet? sizi de aldılar mı yanına? bize dr lokal anestezi ile zor olur demişti o yüzden soruyorum oğlunuzun canı çok yanar acıdan ağlamasa bile sıkı sıkı tutulacak o yüzden ağlar demişti
sorunsuz geçti bizi almadılar ameliyat ortamında olacağı için....Tuanasın eşi doktor olduğu için girebilirsin demişler ama kimse cesaret edipte giremedi hiç zor olmadı bence doktorlar kendilerine kolaylık olsun diye genel anestezi yapıyorlar biraz ağlamışlar ama o da normal 15 dk sürdü hemen geldiler hemşireler oyuncaklarla falan oyalamışlar oynatmışlar..ilk gün biraz mız mızlandılar gecemiz sorunsuz geçti bugün 2.gün hiç acımıyo sanırım çünkü oğlumun keyfi yerinde hiç ağlamadı sargılarımız kendiliğinden çıktı Tuanaslada görüşüyoruz telefonla onun oğluşuda bugün keyifliymiş...
işte budur:) meltemcim ne güzel anlatmış. mavi1000 canım ben de güvenecegin biri olursa yada bi gündüz bakım evi bırak derim yoksa ilerde sensiz hiçbişey yapamayan sürekli sana bağlı asosyal biri olur
harpy hoşgeldinnmerhaba kızlarrrözledim sizi
öncelikle utkumuzsana bir özür borçluyum.. fırsat bulup bir türlü buluşma ayarlayamadım.. kusura bakma.. misfir ağırla, ev işi, bebek derken günler geçti.. bırak buluşma ayarlamayıinternete bile giremedim..
bu aradaoğlumu7. ay kontrolüne orada götürdük.. tam 7 kilo olmuşdoktoraz buldu ama ben şükrettim. pipisi yapışmış çekiştirdi biraz çok ağladı oğlum takip eden 2 günde canı yanmaya devam etti. size tavsiye her altını açtığınızde biraz çekin geri doğru.. idrar tahilili de verdik çok şükür bişi çıkmadı..
neyse kızlar oğlum huysuz biraz dahasonra devam ederim maraş anılarını anlatmaya..
Çok iyi , ben de böyle düşünüyorum da hayırlısı.hoşgeldin ayesercim .Allah bir an önce kavuştursun eşineben de ankaradayken çok özledim şimdi de sinir oluyorum :90::90: bizim 3. dişimizde üstten geliyor sünnetimizi de haftasonu lovelyangel la gidip yaptıracağız inşallah alnımızın akıyla çıkarız bu pipi işinden
düğününü de 7 yaşından sonra yaptıracağım oğlum doya doya koşsun oynasın düğününde.
Harpy cim , karşılaştığıma sevindim, nasılsın?
çok sağol canım evet sünnetler oldu bitti... sorunsuz geçti bizi almadılar ameliyat ortamında olacağı için....Tuanasın eşi doktor olduğu için girebilirsin demişler ama kimse cesaret edipte giremedi hiç zor olmadı bence doktorlar kendilerine kolaylık olsun diye genel anestezi yapıyorlar biraz ağlamışlar ama o da normal 15 dk sürdü hemen geldiler hemşireler oyuncaklarla falan oyalamışlar oynatmışlar..ilk gün biraz mız mızlandılar gecemiz sorunsuz geçti bugün 2.gün hiç acımıyo sanırım çünkü oğlumun keyfi yerinde hiç ağlamadı sargılarımız kendiliğinden çıktı Tuanaslada görüşüyoruz telefonla onun oğluşuda bugün keyifliymiş...canım çoook geçmiş olsun nasıl geçti sünnet? sizi de aldılar mı yanına? bize dr lokal anestezi ile zor olur demişti o yüzden soruyorum oğlunuzun canı çok yanar acıdan ağlamasa bile sıkı sıkı tutulacak o yüzden ağlar demişti
işte budur:) meltemcim ne güzel anlatmış. mavi1000 canım ben de güvenecegin biri olursa yada bi gündüz bakım evi bırak derim yoksa ilerde sensiz hiçbişey yapamayan sürekli sana bağlı asosyal biri olur
canım kaçırdım seni yaa.. oğlan durmadı düzeni alt üst oldu tahmin edersiniz.. tüm gün huysuzdu maşallah öğlen ve akşam yemeklerini yedi çok şükür.. ama aralarda çok söylendi en ufak şeye ağladı..
maraşa gittim ya herkes mustafayı yedirmeyi başaramadığımı düşünmüş resmen.. kv görümceme yedirtiyordu yemeğini sanki ben beceremiyormuşum gibi. "asu gel doyur şunu" tabi asu gelir bizimki ağzını kilitler bin bir şaklabanlıkla 1-2 kaşık yer.. sonra onları da ya tükürür ya kusar bizimki.. ayrıca her yalnız bırakışımda bişeyler yedirmeye çalışıyordu kv.. en sonun da eşim işe el koydu ben ya da o yanında değilken kimse bişey yedirmeyecek diye.. kısaca bu yemek mevzu duble yordu beni orada..
anlatacak çok şey var yaa bunlar küçük bir kısmı..daha anlatırım..
çok sağol canım evet sünnetler oldu bitti... sorunsuz geçti bizi almadılar ameliyat ortamında olacağı için....Tuanasın eşi doktor olduğu için girebilirsin demişler ama kimse cesaret edipte giremedi hiç zor olmadı bence doktorlar kendilerine kolaylık olsun diye genel anestezi yapıyorlar biraz ağlamışlar ama o da normal 15 dk sürdü hemen geldiler hemşireler oyuncaklarla falan oyalamışlar oynatmışlar..ilk gün biraz mız mızlandılar gecemiz sorunsuz geçti bugün 2.gün hiç acımıyo sanırım çünkü oğlumun keyfi yerinde hiç ağlamadı sargılarımız kendiliğinden çıktı Tuanaslada görüşüyoruz telefonla onun oğluşuda bugün keyifliymiş...
hoşgeldin harpy seni aramızda görmek güzel
çok sağol canım evet sünnetler oldu bitti... sorunsuz geçti bizi almadılar ameliyat ortamında olacağı için....Tuanasın eşi doktor olduğu için girebilirsin demişler ama kimse cesaret edipte giremedi hiç zor olmadı bence doktorlar kendilerine kolaylık olsun diye genel anestezi yapıyorlar biraz ağlamışlar ama o da normal 15 dk sürdü hemen geldiler hemşireler oyuncaklarla falan oyalamışlar oynatmışlar..ilk gün biraz mız mızlandılar gecemiz sorunsuz geçti bugün 2.gün hiç acımıyo sanırım çünkü oğlumun keyfi yerinde hiç ağlamadı sargılarımız kendiliğinden çıktı Tuanaslada görüşüyoruz telefonla onun oğluşuda bugün keyifliymiş...
harpy hoşgeldin canım sen geldin şenlendi burası:))) senin bebegin de mi lokal anestezi ile oldu canım? sadece benimki mi genel anestezi aldı? arkadaslar cevap verin lütfen. bi sorun çıkmadı ama ileride bi sorun olur mu ki? tuanas eşine bi sorar mısın canım lütfeen
canım kaçırdım seni yaa.. oğlan durmadı düzeni alt üst oldu tahmin edersiniz.. tüm gün huysuzdu maşallah öğlen ve akşam yemeklerini yedi çok şükür.. ama aralarda çok söylendi en ufak şeye ağladı..
maraşa gittim ya herkes mustafayı yedirmeyi başaramadığımı düşünmüş resmen.. kv görümceme yedirtiyordu yemeğini sanki ben beceremiyormuşum gibi. "asu gel doyur şunu" tabi asu gelir bizimki ağzını kilitler bin bir şaklabanlıkla 1-2 kaşık yer.. sonra onları da ya tükürür ya kusar bizimki.. ayrıca her yalnız bırakışımda bişeyler yedirmeye çalışıyordu kv.. en sonun da eşim işe el koydu ben ya da o yanında değilken kimse bişey yedirmeyecek diye.. kısaca bu yemek mevzu duble yordu beni orada..
anlatacak çok şey var yaa bunlar küçük bir kısmı..daha anlatırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?