- 2 Şubat 2011
- 1.433
- 95
- 163
teşekkür ederim canım inan ben de burada olmaktan çok memnunum :)
geçmiş olsun size. çok sevindim iyi oluğuna bebişinintuanas sana da geçmiş olsun hayırlı uğurlu olsun inşallah değişik geliyor değil mi ilk başta, şimdi hatırlamıyorumbile ilk halini
herkese günaydın kızlar sünnet olan bebişlere acil şifalar diliyorum bu ay bende yaptırmayı düşünüyorum allahım inşallah bi zorluk çıkmaz korkuyorum da
canım çok teşekkür ederim erteleme bence hemen yaptır inş. bi sorunda çıkmaz bizde çok korkuyorduk ama oldu bitti.darısı sana...
Canım ikinize de çok geçmiş olsun. Ne güzel hiç ağlamadan atlatmışsınız. Siz hangi ildeydiniz? Nerede yaptırdınız. Ya aklıma geldikçe üzülüyorum. Oğlum gelince çok ağlamıştı bizim. Ayaklarına dokundurmuyodu. Sanırm ayaklarını tutmalarından çok rahatsız oldu. Ne güzel sizde hiç öle olmamaış. Tekrar gwçmiş olsun.
Kızlar geçmiş olsun bitti demek sünnet işi darısı olmayanların başına :94::94::94:
Bu arada şu benim pekmez işine de bi el atsanızEn fazla ne kadar verebiliriz pekmezi
Bizimki de babasının ve benim yakamızı açıp içeri bakıyo, sonrada kahkaha atıyoNeye gülüyo anlamadım, hadi babasının kılları var benim neyim var :26: Kıyafetlerimin yakası sündü valla
bende boynum boğazım hep kıpkırmızı geziyorum oğlum tırnaklarıyla okşuyor hassasım hemen kızarıyorum ve görenlere açıklama yapma gereği duyuyorum küçük erkeğim yaptı diye
Sünnetten sonra Tuanas buralara hiç uğramamış.Sen hızlı atlatmışşın bu dönemi Lovelyangel
Aynı şeyi bende yaşadım sormaEşime hanginiz yaptı bebek mi senmi diye soran oldu
hoşgeldin canım,çok özlettin kendinimerhaba kızlarrrözledim sizi
öncelikle utkumuzsana bir özür borçluyum.. fırsat bulup bir türlü buluşma ayarlayamadım.. kusura bakma.. misfir ağırla, ev işi, bebek derken günler geçti.. bırak buluşma ayarlamayıinternete bile giremedim..
bu aradaoğlumu7. ay kontrolüne orada götürdük.. tam 7 kilo olmuşdoktoraz buldu ama ben şükrettim. pipisi yapışmış çekiştirdi biraz çok ağladı oğlum takip eden 2 günde canı yanmaya devam etti. size tavsiye her altını açtığınızde biraz çekin geri doğru.. idrar tahilili de verdik çok şükür bişi çıkmadı..
neyse kızlar oğlum huysuz biraz dahasonra devam ederim maraş anılarını anlatmaya..
tekrar geçmiş olsun canım,biz de bu akşam sünnet yaptıracaz,çok heyecanlı ve stresliyim:18:sünneti lazerle mi yaptırdınız,cerrahi olarak mı?çok sağol canım evet sünnetler oldu bitti... sorunsuz geçti bizi almadılar ameliyat ortamında olacağı için....Tuanasın eşi doktor olduğu için girebilirsin demişler ama kimse cesaret edipte giremedi hiç zor olmadı bence doktorlar kendilerine kolaylık olsun diye genel anestezi yapıyorlar biraz ağlamışlar ama o da normal 15 dk sürdü hemen geldiler hemşireler oyuncaklarla falan oyalamışlar oynatmışlar..ilk gün biraz mız mızlandılar gecemiz sorunsuz geçti bugün 2.gün hiç acımıyo sanırım çünkü oğlumun keyfi yerinde hiç ağlamadı sargılarımız kendiliğinden çıktı Tuanaslada görüşüyoruz telefonla onun oğluşuda bugün keyifliymiş...
Kızlar geçmiş olsun bitti demek sünnet işi darısı olmayanların başına :94::94::94:
Bu arada şu benim pekmez işine de bi el atsanızEn fazla ne kadar verebiliriz pekmezi
canım ben 1 çay kaşığı sabah kahvaltısında bir çay kaşığı da akşam muhallebisine katıyorum
merhaba herkese HARP canım hoşgeldin valla senin geldigin belli olmuş 1 günde 2 sayfa atlamışsınız özledik siziherkes iyidir umarım biz iyiyiz benim kız dünden beri tulumun kolunu çekmeyi ögrendi boguşup duruyoo
hoşgeldin canım,çok özlettin kendiniönemli değil canım,oğlum da bu hafta huysuzdu zaten biraz da hastaydı,isabet olmuş daha sen çok gelirsin buralara,inşallah bir dahaki gelişinde görüşürüz.maraşta hangi doktora götürdünüz merak ettim,doktorun ismini hatırlıyormusun?
tekrar geçmiş olsun canım,biz de bu akşam sünnet yaptıracaz,çok heyecanlı ve stresliyim:18:sünneti lazerle mi yaptırdınız,cerrahi olarak mı?
canım ben 1 çay kaşığı sabah kahvaltısında bir çay kaşığı da akşam muhallebisine katıyorum
teşekkürederim canım :78: normalde çok konuşmam ama sevdiğim insanlara çok şey anlatıyorum demekkitulumun kolunuçekiyor demek senin minik, gözümün önüne geldi de çok güldümkendi kendime bizimki çekiştirmek yerine yemeyi tercih ediyor.. baş parmağına taktığı gibi ağzına
canım çok teşekkür ederim.. gerçekten çok hoş buldum siziismi aklıma gelmiyor ama mega parkta en sondaydı odası.. soyadı cıvıl gibi bişeydi.. isim hafızam berbattır kusura bakma.. iyi bir doktor ama bizim kayın baba biraz acelcidir. oğlanın başına dikildi bana yer kalmadı bu sefer bizimki feryat figan ağlıyor kendi susturacak diye çekilmedi de.. bi de üzerine pipisini acıtınca çok ağladı oğlum sen kime götürüyorsun?
sünnetiniz şimdiden hayırlı olsun canım inşallah kolayca atlatırsınız..bizim sünneti üroloji doktoru yaptı. bizimki biraz aceleyle olmuştu ondan lazermiş cerrahmış hiç aklımıza gelmedi.. ben sadece genel anestezi istemedim.. ama doktorun en ufak tereddütünde hemen başka doktora götürecektik eğer doktor bu konuda kendine güvenmiyorsa 2. kez ısrar edilmemeli bence.. neyseki bizimki olur dedi yaptıda maşallah sorunsuz..
pekmez konusunda da bizim doktor pek istemeden çok azverebilirsin demişti. ben de 1-2 çay kaşığı veriyorum..
bu arada dün ilkkez mercimek yedirdim oğlumaçok beğendi maşallah..bakalım bugün de yicek mi merak ediyorum..
amma çok yazmışımözledim diyorum ne yapim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?