2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

çok sağol canım evet değişik geliyo şimdi tam bakamıyorum krem sürerken falan zorlanıyorum iyileşsin öpüp koklayacağım

herkese günaydın kızlar sünnet olan bebişlere acil şifalar diliyorum bu ay bende yaptırmayı düşünüyorum allahım inşallah bi zorluk çıkmaz korkuyorum da

canım çok teşekkür ederim erteleme bence hemen yaptır inş. bi sorunda çıkmaz bizde çok korkuyorduk ama oldu bitti.darısı sana...

canım çok teşekkür ederim erteleme bence hemen yaptır inş. bi sorunda çıkmaz bizde çok korkuyorduk ama oldu bitti.darısı sana...

Canım ikinize de çok geçmiş olsun. Ne güzel hiç ağlamadan atlatmışsınız. Siz hangi ildeydiniz? Nerede yaptırdınız. Ya aklıma geldikçe üzülüyorum. Oğlum gelince çok ağlamıştı bizim. Ayaklarına dokundurmuyodu. Sanırm ayaklarını tutmalarından çok rahatsız oldu. Ne güzel sizde hiç öle olmamaış. Tekrar gwçmiş olsun.

günaydın kızlar.. sanırım oğlum sizi kıskanıyor. ne zaman kkyı açsam söylenmeye başlıyor :|

Son düzenleme:
Kızlar geçmiş olsun bitti demek sünnet işi darısı olmayanların başına :94::94::94:
Bu arada şu benim pekmez işine de bi el atsanız En fazla ne kadar verebiliriz pekmezi

canım çok sağol biz kayseride özel bir hastanede çocuk cerrahına yaptırdık...

Kızlar geçmiş olsun bitti demek sünnet işi darısı olmayanların başına :94::94::94:
Bu arada şu benim pekmez işine de bi el atsanız En fazla ne kadar verebiliriz pekmezi

canım çok sağol evet bitti çok şükür ben pekmezi 1 çay kaşığı veriyorum portakal suyuna karıştırdığım zaman 1 tatlı kaşığı veriyorum....sabah kahvaltısından sonra veriyorum...

merhaba herkese HARP canım hoşgeldin valla senin geldigin belli olmuş 1 günde 2 sayfa atlamışsınız özledik sizi herkes iyidir umarım biz iyiyiz benim kız dünden beri tulumun kolunu çekmeyi ögrendi boguşup duruyoo

Son düzenleme:
Bizimki de babasının ve benim yakamızı açıp içeri bakıyo, sonrada kahkaha atıyo Neye gülüyo anlamadım, hadi babasının kılları var benim neyim var :26: Kıyafetlerimin yakası sündü valla

bende boynum boğazım hep kıpkırmızı geziyorum oğlum tırnaklarıyla okşuyor hassasım hemen kızarıyorum ve görenlere açıklama yapma gereği duyuyorum küçük erkeğim yaptı diye

Sünnetten sonra Tuanas buralara hiç uğramamış.Sen hızlı atlatmışşın bu dönemi Lovelyangel

bende boynum boğazım hep kıpkırmızı geziyorum oğlum tırnaklarıyla okşuyor hassasım hemen kızarıyorum ve görenlere açıklama yapma gereği duyuyorum küçük erkeğim yaptı diye

Aynı şeyi bende yaşadım sormaEşime hanginiz yaptı bebek mi senmi diye soran oldu

Sünnetten sonra Tuanas buralara hiç uğramamış.Sen hızlı atlatmışşın bu dönemi Lovelyangel

Tuanasın misafirleri var fırsat bulamadı girmeye yoksa aynı durumdayız iyiyiz çok şükür bende oğlum uyudukça giriyorum maaşallah bebişlerimize

hoşgeldin canım,çok özlettin kendini önemli değil canım,oğlum da bu hafta huysuzdu zaten biraz da hastaydı,isabet olmuşdaha sen çok gelirsin buralara,inşallah bir dahaki gelişinde görüşürüz.maraşta hangi doktora götürdünüz merak ettim,doktorun ismini hatırlıyormusun?
tekrar geçmiş olsun canım,biz de bu akşam sünnet yaptıracaz,çok heyecanlı ve stresliyim:18:sünneti lazerle mi yaptırdınız,cerrahi olarak mı?

canım ben 1 çay kaşığı sabah kahvaltısında bir çay kaşığı da akşam muhallebisine katıyorum

canım ben 1 çay kaşığı sabah kahvaltısında bir çay kaşığı da akşam muhallebisine katıyorum

Canım sağol ben toplamda 4 çay kaşığı yani 1 çorba kaşığı veriyorum çünkü demir ilacı kullanmıyoruz bebeğim kabul etmiyor bende ordan alamadığı demiri alması için demir ağırlıklı beslendiriyorum.Pekmez, yumurta, mercimek, kıyma, yeşil seze v.b.

teşekkürederim canım :78: normalde çok konuşmam ama sevdiğim insanlara çok şey anlatıyorum demekki tulumun kolunuçekiyor demek senin minik, gözümün önüne geldi de çok güldümkendi kendime bizimki çekiştirmek yerine yemeyi tercih ediyor.. baş parmağına taktığı gibi ağzına

canım çok teşekkür ederim.. gerçekten çok hoş buldum sizi ismi aklıma gelmiyor ama mega parkta en sondaydı odası.. soyadı cıvıl gibi bişeydi.. isim hafızam berbattır kusura bakma.. iyi bir doktor ama bizim kayın baba biraz acelcidir. oğlanın başına dikildi bana yer kalmadı bu sefer bizimki feryat figan ağlıyor kendi susturacak diye çekilmedi de.. bi de üzerine pipisini acıtınca çok ağladı oğlum sen kime götürüyorsun?
sünnetiniz şimdiden hayırlı olsun canım inşallah kolayca atlatırsınız.. bizim sünneti üroloji doktoru yaptı. bizimki biraz aceleyle olmuştu ondan lazermiş cerrahmış hiç aklımıza gelmedi.. ben sadece genel anestezi istemedim.. ama doktorun en ufak tereddütünde hemen başka doktora götürecektik eğer doktor bu konuda kendine güvenmiyorsa 2. kez ısrar edilmemeli bence.. neyseki bizimki olur dedi yaptıda maşallah sorunsuz..
pekmez konusunda da bizim doktor pek istemeden çok azverebilirsin demişti. ben de 1-2 çay kaşığı veriyorum..
bu arada dün ilkkez mercimek yedirdim oğlumaçok beğendi maşallah.. bakalım bugün de yicek mi merak ediyorum..
amma çok yazmışım özledim diyorum ne yapim

maraşta doktora götüreceğini bilsem sana doktor tavsiye ederdim,özel çaka vatan hastanesinde ahmet tahir bey var,adam çok süper,Utku 2 ay megapark hastanesinde yattı küvözde,ordaki doktorlar hakkında çok şey öğrendim bende,o sizin gittiğiniz doktorun ismini ben de hatırlayamadım ama ilaç m.n.y.ğı bir adamdı o,herşeye antibiyotik verir,en ufak üşütmeye bile
çok heyecanlıyım bugün,Utku da öyle,her zaman uyuyan çocuk bugün uyumuyor,stresim ona da yaansıdı galiba,kv aradı geliyormuş akşama ağlaya sızlaya,el kadar çocuğu sünnet ettiriyormuşuzsünneti yapacak doktor çok tecrübeli,güvenim sonsuz,iki şekilde de yapıorum dedi,biz de kendine bıraktık,inşallah sorunsuzca atlatırız.
ben daha mercimek vermedim hiç,sade çorbasını mı yaptın,tarifini alayım canım sana zahmet
bu arada maraş anılarından bahset biraz,şansından hava da kötüydü,bereketli geldi ayağın,hep yağmur vardı

utkumuz sünnetiniz inş. sorunsuz geçer biz normal cerrahi yöntemle yaptırdık lokal anestezi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…