2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

inşallah canım,o kadar heyecanlıyım ki anlatamam:18:sünnetten önce kan testi felan yaptırmışmıydınız siz narkoz alerjisi için?doktor gerek görmedi bize ama eşim hala tereddütte,yaptırsaydık deyip duruyor.ben de yok dedim bi de çocuk bağırıp çağıracak damar arayacaklar dedim,inşallah bişey olmaz:18:

hayır canım hiçbişey yaptırmadık bizde çok heyecanlıydık genel anesteziylemi olcak kan testine gerek yok bence bizimkilere önce krem sürdüler (emla) bölge uyuşsun iğneyi hissetmesin diye...

Bizimki de babasının ve benim yakamızı açıp içeri bakıyo, sonrada kahkaha atıyo Neye gülüyo anlamadım, hadi babasının kılları var benim neyim var :26: Kıyafetlerimin yakası sündü valla

bizimki de dedesinin hapşırmasına gülüyor
kızlar bu aralar çok huysuz, yemek yemiyor neredeyse. Pişirmeden hazırlanan kaşık mamalarından aldım onları seviyor, herzaman da vermek istemiyorum, ne yapmalıyım:44:?

yaa ne biliyim bir kilosuna baktıralım dedik neyseki bize antibiyotik vermedi.. ama 450 grmı beğenmedi (ben azkaldı zil takıp oynayacaktım)..
bildiğin süzme mercimek yaptım; kereviz patates havuç az pirinç mercimek (bugs bunny çorbası çünkü herşeyi bütün atıyorum).. düdüklüğe kapattım 15 dk, sonra rondodan geçirip, limon kimyon koydum... beğendi ama bugün yemedi neden bilmem huysuz gene..

Kızlar geçmiş olsun bitti demek sünnet işi darısı olmayanların başına :94::94::94:
Bu arada şu benim pekmez işine de bi el atsanız En fazla ne kadar verebiliriz pekmezi
ben 2 tatlı kaşığı veriyorum bu arada pekmez kabızlık yapar mı?
Bizimki de babasının ve benim yakamızı açıp içeri bakıyo, sonrada kahkaha atıyo Neye gülüyo anlamadım, hadi babasının kılları var benim neyim var :26: Kıyafetlerimin yakası sündü valla
ikinizinki farklı ya ona gülüyordur çocuk akıllı :))
aynı benim kıyınbabam adam karı gibi pek meraklı

Bebişler kaç kilo oldu kızlar, kilo verecek diye korkuyorum, çok iştahsız. 6 ay 10 günlükken gittik aşıya biz 9750 geldi kilosu. İki ay öncesine göre 1300 almış.

Kayınpederim çok şımarttı yaaa, ağlamazken bile ses çıkarır çıkarmaz kucağına aldı. Şimdi dediğini yaptırmak için hemen ağlıyor. Yaş çıkarıyor.

benimki sabah 9 dan beri bişey yemiyor hala,yarım yumurta sarısı yemişti ondan mı acaba?çıldırmak üzereyim,mercimek çorbasını ben de yapayım hemen bari,ama süt içmesi lazım,hala içmedi...
ben 2 tatlı kaşığı veriyorum bu arada pekmez kabızlık yapar mı?

ikinizinki farklı ya ona gülüyordur çocuk akıllı :))

aynı benim kıyınbabam adam karı gibi pek meraklı
ben veriyorum pekmez bişey yapmadı çok şükür,üzüm pekmezi veriyorum.

canım biz kilo olarak geriden takip ediyoruz hep harpy ve ben bizimki 6.ayında 7300 felan gelmişti 68 cm boy.doktorumuz en düşük persentilde demişti.

Şimdiki halinden memnunum da bundan sonrası korkutuyor beni, görsen bu bebek mi 9750 dersin, öyle çok tombiş değil, boyu 72, yemek yerken sitres basıyor beni. bübürrtt diye püskürtüyor lokmaları. Artık ben de mama tulumu gibi birşey diktireceğim. Ya da şemsiye almam gerek; mama şemsiyesi

ay bizimki de öyle,püskürtüyor,bazen yemekten sonra ben de üzerimi değişiyorum ya da siliyorum

Bu aylarda huysuzluk iştahsızlık normalmiş diş çıkarma dönemleri ya doktor düzelir iştahı eskisi gibi olur zamanla dedi Bakalım bizimki de iştahsız nerdeyse sadece beni emiyor bazen

bana iştahsızlık demeyin yaaaa :95: çıldırcam gene gittik geldik ya huylu oldu bizimki.. kendi kendine uyuyan bebek şimdi yatırdığım anda ağlamaya başlıyor.. acayip yerini yadırgadı orada.. emzirip ya da sallayıp uyutuyordum. saat 2den beri yemek ve uyku kavgası yapıyoruz.. 2,5 saatte toplan 30 dkmız ağlamakla geçti..

iştahsızlık bizdede var hiçbişy yemek istemiyor sadece emmeye hayır demiyor bizde görünürde diş falanda yok

neyse sonunda uyudu.. ben de bu arada maraş maceralarımı anlatayım utkumuzun da dediği gibi hep yağmur yağdı.. ama genelde öğlen saatleri sıcaktı hergün öğlen çocukları güneşlendirmeye çıkartırız diye karalaştırıyorduk sabah bir telefon.. öğlen misafir gelcek.. haydee misafirler gidene kadar 2-3 olur, çocuklardan biri mutlaka uyumuştur kalkana kadar saat 3-4 derken o saatten sonra da güneş gider hava soğur rüzgar yağmur çıkamayız.. 8 günün 5inde misafir yüzünden çıkamadık.. 1inde tüm gün yağmur yağdı diğer 2sinde de çıktık çok şükür..
oğuz neredeyse 1 yaşında oldu ama yürüteç yüzünden parmak ucunda sıralıyor.. bence yürütece binmeseydi çoktan yürümüş olurdu çünkü daha 4 aylıkken ellerinden tutunca adım atıyordu.. bizimki 7 aylıkken yeni basmaya başladı bakalım ne zaman yürüyecek... büyük görümcemle oğuz genelde bizimle kaldı, bi gece yataktan düştü yazık sonra yerde yatırmaya başladılar.. çok dikkat etmek gerek..
akşamları da genelde misafir ağırladık.. onun dışında da ultra nazlı akrabalara göstermeye gittik bebeği bayram ziyareti gibi bitmedi gez gez.. her gittiğim yerde bişeyler ikram ederler.. tulum gibi şiştim 2 günde.. şimdi de kendimi durduramıyorum habire yiyorum..
oğlum büyük halasını çok sevdi, hep burnunu cimcikledi babane ve dedesinide sevdi sanırım ama genelde kucaklarında gezdirdikleri için çıkar sağladığını sanıyorum
bi tane restoran var böyle bi dağın tepesinde maraşa giderseniz mutlaka oraya gidin.. o kadar güzel bir manzarası var ki resmen yağlı boya tablo gibi.. ismi galiba teras restorandı.. onun dışında yaşar pastanesinin dondurmasına ve tatlısına doyamadım..özellikle cevizli kıvrım..
neyse şimdilik bu kadar.. aklıma geldikçe daha yazarım..

maşallah bebiş.. bizimki genelde doyunca püskürtüyor.. püskürtmeye başlayınca kaşığı siper ediyorum bazen kaşıktan sekip kendi yüzüne geliyorlar korkup ağlamaya başlıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…