inşallah canım,o kadar heyecanlıyım ki anlatamam:18:sünnetten önce kan testi felan yaptırmışmıydınız siz narkoz alerjisi için?doktor gerek görmedi bize ama eşim hala tereddütte,yaptırsaydık deyip duruyor.ben de yok dedim bi de çocuk bağırıp çağıracak damar arayacaklar dedim,inşallah bişey olmaz:18:
Bizimki de babasının ve benim yakamızı açıp içeri bakıyo, sonrada kahkaha atıyoNeye gülüyo anlamadım, hadi babasının kılları var benim neyim var :26: Kıyafetlerimin yakası sündü valla
maraşta doktora götüreceğini bilsem sana doktor tavsiye ederdim,özel çaka vatan hastanesinde ahmet tahir bey var,adam çok süper,Utku 2 ay megapark hastanesinde yattı küvözde,ordaki doktorlar hakkında çok şey öğrendim bende,o sizin gittiğiniz doktorun ismini ben de hatırlayamadım ama ilaç m.n.y.ğı bir adamdı o,herşeye antibiyotik verir,en ufak üşütmeye bile
çok heyecanlıyım bugün,Utku da öyle,her zaman uyuyan çocuk bugün uyumuyor,stresim ona da yaansıdı galiba,kv aradı geliyormuş akşama ağlaya sızlaya,el kadar çocuğu sünnet ettiriyormuşuzsünneti yapacak doktor çok tecrübeli,güvenim sonsuz,iki şekilde de yapıorum dedi,biz de kendine bıraktık,inşallah sorunsuzca atlatırız.
ben daha mercimek vermedim hiç,sade çorbasını mı yaptın,tarifini alayım canım sana zahmet
bu arada maraş anılarından bahset biraz,şansından hava da kötüydü,bereketli geldi ayağın,hep yağmur vardı
ben 2 tatlı kaşığı veriyorum bu arada pekmez kabızlık yapar mı?Kızlar geçmiş olsun bitti demek sünnet işi darısı olmayanların başına :94::94::94:
Bu arada şu benim pekmez işine de bi el atsanızEn fazla ne kadar verebiliriz pekmezi
ikinizinki farklı ya ona gülüyordur çocuk akıllı :))Bizimki de babasının ve benim yakamızı açıp içeri bakıyo, sonrada kahkaha atıyoNeye gülüyo anlamadım, hadi babasının kılları var benim neyim var :26: Kıyafetlerimin yakası sündü valla
aynı benim kıyınbabam adam karı gibi pek meraklıteşekkürederim canım :78: normalde çok konuşmam ama sevdiğim insanlara çok şey anlatıyorum demekkitulumun kolunuçekiyor demek senin minik, gözümün önüne geldi de çok güldümkendi kendime bizimki çekiştirmek yerine yemeyi tercih ediyor.. baş parmağına taktığı gibi ağzına
canım çok teşekkür ederim.. gerçekten çok hoş buldum siziismi aklıma gelmiyor ama mega parkta en sondaydı odası.. soyadı cıvıl gibi bişeydi.. isim hafızam berbattır kusura bakma.. iyi bir doktor ama bizim kayın baba biraz acelcidir. oğlanın başına dikildi bana yer kalmadı bu sefer bizimki feryat figan ağlıyor kendi susturacak diye çekilmedi de.. bi de üzerine pipisini acıtınca çok ağladı oğlum sen kime götürüyorsun?
sünnetiniz şimdiden hayırlı olsun canım inşallah kolayca atlatırsınız..bizim sünneti üroloji doktoru yaptı. bizimki biraz aceleyle olmuştu ondan lazermiş cerrahmış hiç aklımıza gelmedi.. ben sadece genel anestezi istemedim.. ama doktorun en ufak tereddütünde hemen başka doktora götürecektik eğer doktor bu konuda kendine güvenmiyorsa 2. kez ısrar edilmemeli bence.. neyseki bizimki olur dedi yaptıda maşallah sorunsuz..
pekmez konusunda da bizim doktor pek istemeden çok azverebilirsin demişti. ben de 1-2 çay kaşığı veriyorum..
bu arada dün ilkkez mercimek yedirdim oğlumaçok beğendi maşallah..bakalım bugün de yicek mi merak ediyorum..
amma çok yazmışımözledim diyorum ne yapim
yaa ne biliyim bir kilosuna baktıralım dedik neyseki bize antibiyotik vermedi.. ama 450 grmı beğenmedi (ben azkaldı zil takıp oynayacaktım)..
bildiğin süzme mercimek yaptım; kereviz patates havuç az pirinç mercimek (bugs bunny çorbası çünkü herşeyi bütün atıyorum).. düdüklüğe kapattım 15 dk, sonra rondodan geçirip, limon kimyon koydum... beğendi ama bugün yemedineden bilmem huysuz gene..
ben veriyorum pekmez bişey yapmadı çok şükür,üzüm pekmezi veriyorum.ben 2 tatlı kaşığı veriyorum bu arada pekmez kabızlık yapar mı?
ikinizinki farklı ya ona gülüyordur çocuk akıllı :))
aynı benim kıyınbabam adam karı gibi pek meraklı
Bebişler kaç kilo oldu kızlar, kilo verecek diye korkuyorum, çok iştahsız. 6 ay 10 günlükken gittik aşıya biz 9750 geldi kilosu.İki ay öncesine göre 1300 almış.
Kayınpederim çok şımarttı yaaa, ağlamazken bile ses çıkarır çıkarmaz kucağına aldı. Şimdi dediğini yaptırmak için hemen ağlıyor. Yaş çıkarıyor.
bizimki de dedesinin hapşırmasına gülüyor
kızlar bu aralar çok huysuz, yemek yemiyor neredeyse. Pişirmeden hazırlanan kaşık mamalarından aldım onları seviyor, herzaman da vermek istemiyorum, ne yapmalıyım:44:?
ben 2 tatlı kaşığı veriyorum bu arada pekmez kabızlık yapar mı?
ikinizinki farklı ya ona gülüyordur çocuk akıllı :))
Bu aylarda huysuzluk iştahsızlık normalmiş diş çıkarma dönemleri ya doktor düzelir iştahı eskisi gibi olur zamanla dediBakalım bizimki de iştahsız nerdeyse sadece beni emiyor bazen
iştahsızlık bizdede var hiçbişy yemek istemiyor sadece emmeye hayır demiyor bizde görünürde diş falanda yokbizimki de dedesinin hapşırmasına gülüyor
kızlar bu aralar çok huysuz, yemek yemiyor neredeyse. Pişirmeden hazırlanan kaşık mamalarından aldım onları seviyor, herzaman da vermek istemiyorum, ne yapmalıyım:44:?
Şimdiki halinden memnunum da bundan sonrası korkutuyor beni, görsen bu bebek mi 9750 dersin, öyle çok tombiş değil, boyu 72, yemek yerken sitres basıyor beni. bübürrtt diye püskürtüyor lokmaları. Artık ben de mama tulumu gibi birşey diktireceğim. Ya da şemsiye almam gerek; mama şemsiyesi
Şimdiki halinden memnunum da bundan sonrası korkutuyor beni, görsen bu bebek mi 9750 dersin, öyle çok tombiş değil, boyu 72, yemek yerken sitres basıyor beni. bübürrtt diye püskürtüyor lokmaları. Artık ben de mama tulumu gibi birşey diktireceğim. Ya da şemsiye almam gerek; mama şemsiyesi
iştahsızlık bizdede var hiçbişy yemek istemiyor sadece emmeye hayır demiyor bizde görünürde diş falanda yok
benim kızda sadece emmek istiyo ne yaparsam ne verirsem hiç birini istemiyonası alışcaklar bu ek gıda olayına bakalım :26:
benim kızda sadece emmek istiyo ne yaparsam ne verirsem hiç birini istemiyonası alışcaklar bu ek gıda olayına bakalım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?