- 2 Şubat 2011
- 1.433
- 95
- 163
kızlar nerelerdesinizz:97::97::97::97::78::78::78::78:
ikimiz kalmışız şekerim
Meraba herkese ben geldimm!! Naber nasilsiniz kizlar ve tatli danalar ?:) gecmisi cok okuyamadim ama sunnetnolanlar var gecmis olsun hepinize bizim oyle bi tasamiz yok sizde kolay atlatmissiniz damatligini da gorursunuz insallah :)) genelde bu ara cocuklar istahsiz bizimkde oyle bi gunu bi gunune tutmuyor bizde dun geldik annemlerden 15 gun tatil oldu bize tatil guzelde bu bavullar beni mahvetcek bosalt yika kurut kaldir pufff( bizde kahvaltiya basladik siz neler veriyisunuz kahvaltida ? Yumurta sarisi ve labne veriyorum ben ama bebe biskuvisi kullanmak istemiyorum
kızlar niber? kimseler yokgene.. dizilerin başında mısınız gene? yoksa facebooka mı kaçtınız?
sağlık ocağındaki hemşire bana meyve suyuna bikaç bisküvi kat ver demişti,ama hiç içimden geçmedi bisküvi vermek,evde yapmaya karar verdim,bi ara bisküvi tarifi vardı,aklındaysa verebilirmisin canım sana zahmet?ilk fırsatta yapacammerhaba canım hoşgeldin :) aynen bizde dün geldik bütün gün valiz boşalt yıka.. daha ütü faslına geçmedim ama esas sıkıntı o zaten :44: ben de bebe bisküvisi vermemek için kaşık maması veriyorum.. bir de hippin bisküvisi var organikmiş ama çokcıvık oluyor onunla :44: ben anlamadım nasıl veriyorsunuz bisküviyi? ben denedim oğlumdan çok önlüğü yedi
sağlık ocağındaki hemşire bana meyve suyuna bikaç bisküvi kat ver demişti,ama hiç içimden geçmedi bisküvi vermek,evde yapmaya karar verdim,bi ara bisküvi tarifi vardı,aklındaysa verebilirmisin canım sana zahmet?ilk fırsatta yapacam
Emmeye de emmiyor
slm kızlar ben geldim,oğlumu sünnet ettirdik,uyuyo şimdi,doktor amca fitil verdi,çok iyi geçti çok şükür ama bizmkinin sünnet derisi pipisini boğmuş,o yüzden bikaç gün şişme olabilir belki,panik yapmayın dedi doktor, sünnet anımızı da anlatayım sizlere : operasyon bitti kucağıma aldım oğlumu altı açıktı,bi çiş yaptı doktorun üzerine doğru,doktor da daha konuşuyordubakın böyle olur sünnet olunca böyle rahat çiş yapar çocuklar dedi darısı olmayanların başına inşallah
slm kızlar ben geldim,oğlumu sünnet ettirdik,uyuyo şimdi,doktor amca fitil verdi,çok iyi geçti çok şükür ama bizmkinin sünnet derisi pipisini boğmuş,o yüzden bikaç gün şişme olabilir belki,panik yapmayın dedi doktor, sünnet anımızı da anlatayım sizlere : operasyon bitti kucağıma aldım oğlumu altı açıktı,bi çiş yaptı doktorun üzerine doğru,doktor da daha konuşuyordubakın böyle olur sünnet olunca böyle rahat çiş yapar çocuklar dedi darısı olmayanların başına inşallah
günaydın canlar. az önce okudum peynir çiğ sütten yapıldıgı için ilk bir yıl bebeğinize vermeyin diyordu. labne veriyordum inek sütünden yapıldıgı için o da alerji yaptı oğluma. dün kçi peyniri aldırdım onu verdim çok sevdi oğlum maşallahaman onu verme bunu verme ne yiyecek bu çocuklar hep aynı şey de olmuyor ki sıkılıyorlar. siz peynir veriyor musunuz?
Şu saattede sadece ben oluyorum, habire yazıyorum kendi kendime
Sabah 9 da uyanıyoruz.Ev işi, kahvaltı derken saat 12 oluyor, benim küçük tatlı danam uyuyor, hemen K.K. giriyorum, saat 4ten sonra giremiyorum eşim geliyor, o varken girmiyorum, ona ayırıyorum zamanımı, özlüyorum zaten tüm gün.O zamanda sizi bulamıyorum
Bu arada Lovelyangel, çok seksi olmuşşun canımavatar değişmiş
günaydın canlar. az önce okudum peynir çiğ sütten yapıldıgı için ilk bir yıl bebeğinize vermeyin diyordu. labne veriyordum inek sütünden yapıldıgı için o da alerji yaptı oğluma. dün kçi peyniri aldırdım onu verdim çok sevdi oğlum maşallahaman onu verme bunu verme ne yiyecek bu çocuklar hep aynı şey de olmuyor ki sıkılıyorlar. siz peynir veriyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?