2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

slm kızlar ben geldim,oğlumu sünnet ettirdik,uyuyo şimdi,doktor amca fitil verdi,çok iyi geçti çok şükür ama bizmkinin sünnet derisi pipisini boğmuş,o yüzden bikaç gün şişme olabilir belki,panik yapmayın dedi doktor, sünnet anımızı da anlatayım sizlere : operasyon bitti kucağıma aldım oğlumu altı açıktı,bi çiş yaptı doktorun üzerine doğru,doktor da daha konuşuyordu bakın böyle olur sünnet olunca böyle rahat çiş yapar çocuklar dedidarısı olmayanların başına inşallah

kızlar niber? kimseler yokgene.. dizilerin başında mısınız gene? yoksa facebooka mı kaçtınız?

Meraba herkese ben geldimm!! Naber nasilsiniz kizlar ve tatli danalar ?:) gecmisi cok okuyamadim ama sunnetnolanlar var gecmis olsun hepinize bizim oyle bi tasamiz yok sizde kolay atlatmissiniz damatligini da gorursunuz insallah :)) genelde bu ara cocuklar istahsiz bizimkde oyle bi gunu bi gunune tutmuyor bizde dun geldik annemlerden 15 gun tatil oldu bize tatil guzelde bu bavullar beni mahvetcek bosalt yika kurut kaldir pufff ( bizde kahvaltiya basladik siz neler veriyisunuz kahvaltida ? Yumurta sarisi ve labne veriyorum ben ama bebe biskuvisi kullanmak istemiyorum

merhaba canım hoşgeldin :) aynen bizde dün geldik bütün gün valiz boşalt yıka.. daha ütü faslına geçmedim ama esas sıkıntı o zaten :44: ben de bebe bisküvisi vermemek için kaşık maması veriyorum.. bir de hippin bisküvisi var organikmiş ama çokcıvık oluyor onunla :44: ben anlamadım nasıl veriyorsunuz bisküviyi? ben denedim oğlumdan çok önlüğü yedi

kızlar niber? kimseler yokgene.. dizilerin başında mısınız gene? yoksa facebooka mı kaçtınız?

şimdi geldim,az önce oğlumla ilgileniyordum :) muhteşem yüzyıl nasıl gidiyor kaçıncı bölüme geldin?

zeynepberen hoşgeldin canım

sağlık ocağındaki hemşire bana meyve suyuna bikaç bisküvi kat ver demişti,ama hiç içimden geçmedi bisküvi vermek,evde yapmaya karar verdim,bi ara bisküvi tarifi vardı,aklındaysa verebilirmisin canım sana zahmet?ilk fırsatta yapacam

günaydın canlar. az önce okudum peynir çiğ sütten yapıldıgı için ilk bir yıl bebeğinize vermeyin diyordu. labne veriyordum inek sütünden yapıldıgı için o da alerji yaptı oğluma. dün kçi peyniri aldırdım onu verdim çok sevdi oğlum maşallah aman onu verme bunu verme ne yiyecek bu çocuklar hep aynı şey de olmuyor ki sıkılıyorlar. siz peynir veriyor musunuz?

günaydın şekerler;

13 yk un
1/2 çb süt
100gr oda sıcaklığında tereyağı
1çb pekmez
1yumurta
1 tutam vanilya
hepsini karıştır. oklavayla serçe parmak kalınlığında aç. kesip 170derecede 15 dk pişir. çok pişerse ya da ince olursa çok sert oluyormuş..
deneyimlerini paylaşırsan ben de yapcam..

herkeslere merhabaaaaherkes iyidir işallah biz dünden beri biraz hapşurup duruyoruz işallah böyle atlatırız:18:bide benimki emekleme çabalarına girdibakalım ne zaman başarılı olcak totoşunu kaldırıp duruyoo

Canım geçmiş olsun.Yumurtanın sarısı gitti Utkunun yarısı
Sünnet olduktan sonra öyle bir durum var, pipinin ucu açık ya, uzun menzilli çiş yapabiliyorlar artık

canım çok geçmiş olsun bende sizi merak ediyordum yazdığın iyi olmuş en kısa sürede iyileşir inş. şişme bizimkindede var öpüyorum utkucuğu...

Şu saattede sadece ben oluyorum, habire yazıyorum kendi kendime
Sabah 9 da uyanıyoruz.Ev işi, kahvaltı derken saat 12 oluyor, benim küçük tatlı danam uyuyor, hemen K.K. giriyorum, saat 4ten sonra giremiyorum eşim geliyor, o varken girmiyorum, ona ayırıyorum zamanımı, özlüyorum zaten tüm gün.O zamanda sizi bulamıyorum
Bu arada Lovelyangel, çok seksi olmuşşun canım avatar değişmiş

canım ben labne veriyorum,alerji de yapmadı çok şükür

ayy canım benim çok teşekkür ederim değişiklik yapayım dedim:82::82:

bende labne veriyorum 1-2 kızarıklık oluyo geçiyo keçi peynirini dene bakalım tuzsuz olsun ama alerji yapıp yapmadığını yaz bende başlayımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…