2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

canım mrb utku nsl?

iyi çok şükür,korktuğum gibi olmadı,şimdi uyuyor,tek sorunumuz sağa sola dönüp yatamıyor,hep sırt üstü yatıyor yavrum, bi de pipisinin üst kısmında dikilmemiş yer var gibi görünüyor çok küçük bi yer boşta gibi,senin bebişinki de öylemi? bugün tekrar doktora götürdük içimiz rahat etmedi acaba dikmeyi mi unuttu dedik,doktor sorun yok dedi hiçbirşey unutmadım dedi :)),yine de aklım kaldı ne bileyim.

Son düzenleme:

ben çok inceleyemiyorum da dikişler kendiliğinden düşcekya sana yok gibi gelmiştir ben bakamıyorum kremi zor sürüyorum...kırmızı kırmızı kenarları...

ay evet çok kötü görünüyor,ben operasyon sırasında baktım ama şimdi altını değiştirirken içim bi tuhaf oluyor,doktor bize en fazla 25 günde dikişler düşer dedi,3 gün sonra da banyo dedi,inşallah sorunsuzca iyileşir pipiler

merhaba kızlar;
nasılsınız? bizim oğlan çok huysuzdu bugün.. en sonunda ite kaka mamasını yedi de biraz sakinledi.. sanırımı gazı var
size birkaç sorumolacak;
pınar bebek sütü kullanan var mı? 3 gündür kahvaltısını onunla hazırlıyorum daha çok yiyor ama öğleden sonra çok huysuz oluyor rahatsız mı ediyor acaba?

ben bugün tam buğday unuyla yayla çorbası yaptım.. ama çok cıvık oldu.. siz nasıl yapıyorsunuz yayla çorbasını bebek için?

birde sanırım şekerdelisi ne yemek yaparsa veriyordu bebeğine diyorum acaba ben de mi öyle yapsam en azından öğlen yemeklerinde.. tuzlu salçalıne yaparsam.. çünkü başa çıkamıyorum artık siz neler yapıyorsunuz iştah açması ya da yemesi için?

Son düzenleme:
benim kızda sadece emmek istiyo ne yaparsam ne verirsem hiç birini istemiyonası alışcaklar bu ek gıda olayına bakalım :26:

hep aynı durumdayız demekki... umarım geçicidir..
Biz de de tam tersi durum var. Bugün hiç emmedi, aç bıraktım emsin diye yine yok. O kadar ağladı ki uyumak bilmedi, en sonunda yengemle battaniye de sallamak zorunda kaldık
Dün de böyle huysuzdu, abimle çocuk hastanesine götürdük acilde çocuk doktoruna muayene ettirdik. Dış kulağında iltihap varmış, damla verdi: gliserin. Bir de diş jeli yazdırdım sabah akşam azıcık sürüyorum.

Hayırlı olsun canım.
Ben labne veriyorum başka birşey vermedim peynir cinsinden.

Benimki de dönmeden duramıyor. Oturmak istiyor sürekli ya da ayakta dikilmek. KEsinlikle yatmak istemiyor. Çok yoruyor artık.

Senin işin zormuş canım, sabır, sık dişini.Kilosu boyu iyiyse canını sıkma
Bırakacak diye ödüm kopuyor. Dün doktora da dedim böyle böyle diye. Burnu tıkalıdır o yüzden emmiyordur dedi. Ama emmeyi bile denemiyor ya. Çok üzgünüm.

Kahvaltı da ne veriyorusun canım? Ben kullanmadım o sütten. Ben de vereceğim sofra yemeklerinden artık. İnan daha çok seviyorlar. Bebek ekmeği alıp vermeyi düşünüyorum. Çok yoruldum artık . Hazırlıyorum ve yemiyor. Sebze öğünü kabus gibi artık.

İçinizi karartmış olabilirim ama bizde durum böyle...

yok canım ben değilim o kadar dikkat ediyorum ki ben dolabın üzerine bile yazdım annem ve kv için TUZ-ŞEKER -SALÇA-BAHARAT YASAK!!! diye:) ama gecen çorbasına azıcık tuz attım güzel yedi.

bende labne veriyorum 1-2 kızarıklık oluyo geçiyo keçi peynirini dene bakalım tuzsuz olsun ama alerji yapıp yapmadığını yaz bende başlayımm...

canım bnim oğlumda inek sütü alerjisi var inek sütün ve ondan yapılan ürünleri yiyemiyor işin kötüsü ben de yiyemiyorum ikimiz de keçilere kaldık Rabbim sağlık sıhhat versin ülkemin keçilerine:) keçi peyniri alerji yapmadı canım. akşamdan ıslatıyorum sabaha hiç tuz kalmıyor zaten.

merhaba kızlar!!
utkumuz, Lovelyangel hayırlı olsun bebişlerin sünneti. hani ne derler Allah askerliklerini ve düğünlerini de göstersin
kızlar bıraz okudum yazdıklarınızı azönce. ben herseyı vermeye başladım çünkü büyüdüler bebişler ve bence onların da damak zevki diye bişeyleri var :)
sizin bebişler kaç kilo kızlar? kızım 9 eylül doğumlu ve 7.000-7.300 arasında gidip geliyor.endişeleniyorum kiloso az mı ??

anam ben unuttum oğlumun çarşamba günü dişi çıktıııııııııııı hayatımda gördüğüm en güzel diş:))))))

mrb canım teşekkür ediyorum iyi dileklerin için sağlıklı olsunlarda canım kilo sorun değil nsl olsa alırlar...
anam ben unuttum oğlumun çarşamba günü dişi çıktıııııııııııı hayatımda gördüğüm en güzel diş:))))))
aayy çok güzel bir haber darısı benim oğluma bizde daha diş miş yok
aynı problem bizdede var yoğurt falan yiyemiyoruz bende alayım keçi peyniri...
bize 1 hafta sonra banyo dedi dikişler ne zaman düşer diye sormadık inş. canım en kısa zamanda iyileşirler...

iyi akşamlar,oğlumla beraber size bakalım diye geldik ama sessiz yine burası.küçük pipileri kestirip daha küçük mü yaptırdınız yani.maşallah.ben kıyamam daha.çok küçükler.dişleri çıkanlarada maşallah.bizde diş falan yok.kilo alamıyor yine.eli dursa kıçı durmuyor.çok hareketli canım çıkıyor akşama kadar.uyku saatide kaydıçok geç uyuyor.harap oluyrm.. Allah yardımız olsun cümlemize..

kızlar azsonra kocişle muhteşem yüzyılın 1.bölümünü izlicez sonunda onu daikna ettim

bu arada bebişlerin oturma durumları nasıl? maşallah artık desteksiz 3-5 dk oturabiliyor oğlum

canım öncelikle geçmiş olsun inşallah çabucak atlatırsınız kulak ağrısı çok fena.. emmek istememesi çok normal maşallah senin bebişin iştahı normalde çok iyiydi diye biliyorum kilosu da iyiydi çok zorlama iyleşsin telafi eder inşallah..

kusura bakma canım yanlış kalmış aklımda..

maşallah canım darısı başımıza

kızlar yaw internet acayip yawaş izleyemedik malesef.. kociş yine totosunu dönüp uyumaya başladı.. ben de geri döndüm ama herkes diziizliyor gene soneri protesto ediyorum:113: sezon finalinden sonra görcem sizi şurda bişi kalmadı, hepi topu 2 ay sonra soner gider ben kalırım

heyyy benim gibi dizi izzlemeyenlerde varmış demek.kızlar naslsınız
iyiyim canım ne yapalım sıkıntıdan milupa bebeği besliyorum ne güzel bütün kavanozu yiyor kendimi tatmin ediyorum ne yapayım.. sen neler yapıyorsun

ay ben bizimkini uyutmaya çalışıyorum,kv bizde tüm gün çocuğa tv zletmeye çalıştı,tv izlemeyen çocuk olurmuymuşbu kadın beni çok yoruyor of puff...

6.kavanoz mamadan sonra başını sallamaya başladı saat daha 2 nerede böyle bebek

ay ben bizimkini uyutmaya çalışıyorum,kv bizde tüm gün çocuğa tv zletmeye çalıştı,tv izlemeyen çocuk olurmuymuşbu kadın beni çok yoruyor of puff...

ayy bu da başka benim annem de sosyalleşsin diye izletmeye çalışıyor biz nasıl büyüdük kim bilir

6.kavanoz mamadan sonra başını sallamaya başladı saat daha 2 nerede böyle bebek

çok yedirince gazı için çay verince içmedi ağlamaya başladı :18: bebek büyütmek sanal olsa da zor walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…