2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

benim de bi ara sanal bebeğim vardı,hani bi aralar çok yaygındı el atarisi gibi bişeylerdi,hep ağlardı ölürdü bebeklerim bakımsızlıktan

ayy bu da başka benim annem de sosyalleşsin diye izletmeye çalışıyor biz nasıl büyüdük kim bilir

oğlum izlese yine seslenmeyecem ama izlemiyor,bi de çizgifilm felan da değil evlilik programı bi de anlatıyor kv Utkuya bak oğlum şu kadın şu adama talip olmuş gibilerinden,ben demutfaktan dinliyorum ,gülermisin ağlarmısın yaa

utkumuz hoşgeldin canım bebişin nasıl ? lovelyangel söyledi sünnet ettirmişsin :)
aslında ben de hoşgeldim bayadır giremiyordum.

çok alem senin bu kv.. ben de kvye oğlumun oturmaya başladığını söyledim sana öyle gelmiştir 9. ayı buluyor oturmaları dedi :44: mnyk mı ne yalan mı söylicez? diğer torunun oturması gecikti diye benim oğlumun da gecikmesi gerek

benim de bi ara sanal bebeğim vardı,hani bi aralar çok yaygındı el atarisi gibi bişeylerdi,hep ağlardı ölürdü bebeklerim bakımsızlıktan

evet hatırlıyorum tamogoçi mi neydi ismi benim de vardı ama hiç büyümezdi bozuktu galiba

utkumuz hoşgeldin canım bebişin nasıl ? lovelyangel söyledi sünnet ettirmişsin :)

hoşgeldin canım senin oğlun nasıl oldu? bi sıkıntısı yoktur inşallah. geçmiş, hayırlı, ve damat olsun inşallah

sağol canım iyi çok şükür. çok korktum bişey olacak diye ama korktuğum kadar kötü bişey değilmiş.

iyi olduğuna sevindim canım ek gıda çalışmaları nasıl gidiyor?

iyiyim canım ne yapalım sıkıntıdan milupa bebeği besliyorum ne güzel bütün kavanozu yiyor kendimi tatmin ediyorum ne yapayım.. sen neler yapıyorsun

çok yedirince gazı için çay verince içmedi ağlamaya başladı :18: bebek büyütmek sanal olsa da zor walla

Alemsin canım ya güldürdün beni

sen de hoşgeldin canım,Utku iyi çok şükür,bugün biraz huzursuzdu,az önce uyuttum,senin bebiş nasıl oldu?

iyi olduğuna sevindim canım ek gıda çalışmaları nasıl gidiyor?

ek gıda çalışmaları evet kelimenin tam anlamıyla çalışma hem de şu belediyelerin yaptığı bitmek tükenmek bilmez çalışmalardan. nasıl gitsin uğraşıp duruyoruz işte sebze yediremiyorum hala. tadını sevmiyor ama muhallebi meyve yiyor. bu ara yoğurdu da bıraktı yediremiyorum

gerçekten günlerigünlerini tutmuyor bugğn maşallahı vardı ama yarın ne olur hiç bilmem.. allah hepimize yardımcı olsun, sabır versin..

Utku da sebze olarak sadece ıspanağı seviyor,ama her gün de ıspanak yenilir mi?patates havuç balkabağı sevmiyor,yoğurt çorbasının da içine devam sütü eklersem yiyor.çok seçici olacak galiba

benimki de idare eder işte
size banyoyu ne zaman yaptırın dedi doktor bir de krem olarak ne sürüyorsun canım

3 gün sonra yani perşembe akşam saatlerinde yaptırın dedi.krem olarak fucidin diye bi antibiyotik krem verdi onu kullanıyoruz.bi de pipisinin başı beyazımsı gibi,iltihap mı oldu acaba diyorum,sizde nasıl?

seni güldürmeyi özlemişim

Bugün yeğenim (5 yaşında) ben burda mesaj yazarken smile panelindeki ifadelerin taklidini yapmaya çalışıyordu. En çok da bunu: , çok komikti ya hali...

Ee Harpycim nasılsın?
Ben istanbuldayım, 8 mayısa kadar, görüşebilir miyiz acaba?

başak burçları acayip yemek seçermiş.. bi arkadaşımın kızı başak burcu.. bize geldiklerinde her yemeğin içindeki bişeyden dolayı yemez biraz salata alır eşeler hiç bişey yemeden kalkardı :18: inşallah bizimkileröyle olmaz...

yaa süper olur aslında cevahirde felan buluşuruz sana uyar mı? şu havalar bi düzelseydi. :44: istanbullular toplaşın

ay inanmıyorum ne yapacaz yaaa,en sevmediğim şey yemek seçmek,ben sadece tavuk yiyemem tüm yiyeceklerin içinde,kendime bile kızarım hep,yemeye çalışırım başaramam.inşallah öyle olmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…