ayy bu da başkabenim annem de sosyalleşsin diye izletmeye çalışıyor biz nasıl büyüdük kim bilir
oğlum izlese yine seslenmeyecem ama izlemiyor,bi de çizgifilm felan da değil evlilik programıbi de anlatıyor kv Utkuya bak oğlum şu kadın şu adama talip olmuş gibilerinden,ben demutfaktan dinliyorum ,gülermisin ağlarmısın yaa
benim de bi ara sanal bebeğim vardı,hani bi aralar çok yaygındı el atarisi gibi bişeylerdi,hep ağlardı ölürdü bebeklerim bakımsızlıktan
utkumuz hoşgeldin canım bebişin nasıl ? lovelyangel söyledi sünnet ettirmişsin :)
aslında ben de hoşgeldim bayadır giremiyordum.
hoşgeldin canım senin oğlun nasıl oldu? bi sıkıntısı yoktur inşallah. geçmiş, hayırlı, ve damat olsun inşallah
sağol canım iyi çok şükür. çok korktum bişey olacak diye ama korktuğum kadar kötü bişey değilmiş.
iyiyim canım ne yapalım sıkıntıdan milupa bebeği besliyorumne güzel bütün kavanozu yiyor kendimi tatmin ediyorum ne yapayım.. sen neler yapıyorsun
çok yedirince gazı için çay verince içmedi ağlamaya başladı :18: bebek büyütmek sanal olsa da zor walla
utkumuz hoşgeldin canım bebişin nasıl ? lovelyangel söyledi sünnet ettirmişsin :)
aslında ben de hoşgeldim bayadır giremiyordum.
iyi olduğuna sevindim canımek gıda çalışmaları nasıl gidiyor?
sen de hoşgeldin canım,Utku iyi çok şükür,bugün biraz huzursuzdu,az önce uyuttum,senin bebiş nasıl oldu?
ek gıda çalışmaları evet kelimenin tam anlamıyla çalışma hem de şu belediyelerin yaptığı bitmek tükenmek bilmez çalışmalardan. nasıl gitsin uğraşıp duruyoruz işte sebze yediremiyorum hala. tadını sevmiyor ama muhallebi meyve yiyor. bu ara yoğurdu da bıraktı yediremiyorum
ek gıda çalışmaları evet kelimenin tam anlamıyla çalışma hem de şu belediyelerin yaptığı bitmek tükenmek bilmez çalışmalardan. nasıl gitsin uğraşıp duruyoruz işte sebze yediremiyorum hala. tadını sevmiyor ama muhallebi meyve yiyor. bu ara yoğurdu da bıraktı yediremiyorum
benimki de idare eder işte
size banyoyu ne zaman yaptırın dedi doktor bir de krem olarak ne sürüyorsun canım
seni güldürmeyi özlemişim
Bugün yeğenim (5 yaşında) ben burda mesaj yazarken smile panelindeki ifadelerin taklidini yapmaya çalışıyordu. En çok da bunu:, çok komikti ya hali...
Ee Harpycim nasılsın?
Ben istanbuldayım, 8 mayısa kadar, görüşebilir miyiz acaba?
başak burçları acayip yemek seçermiş.. bi arkadaşımın kızı başak burcu.. bize geldiklerinde her yemeğin içindeki bişeyden dolayı yemez biraz salata alır eşeler hiç bişey yemeden kalkardı :18: inşallah bizimkileröyle olmaz...
yaa süper olur aslındacevahirde felan buluşuruz sana uyar mı? şu havalar bi düzelseydi. :44: istanbullular toplaşın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?