Bugün bebek ekmeği alıp ev yemeği suyunda ıslayıp yedirmeye çalıştım, ödü koptu ağzıma ne konuldu diye, dışarı nasıl atacağını şaşırdı.başak burçları acayip yemek seçermiş.. bi arkadaşımın kızı başak burcu.. bize geldiklerinde her yemeğin içindeki bişeyden dolayı yemez biraz salata alır eşeler hiç bişey yemeden kalkardı :18: inşallah bizimkileröyle olmaz...
Başka kim vardı istanbullu? dilek ve macide mi?yaa süper olur aslındacevahirde felan buluşuruz sana uyar mı? şu havalar bi düzelseydi. :44: istanbullular toplaşın
mrb canım teşekkür ediyorum iyi dileklerin için sağlıklı olsunlarda canım kilo sorun değil nsl olsa alırlar...
evet de annelik duygularından hareketle; aman cocugum zayıf mı , aman hasta mı olcak yoksa oldu mu,aman da vs vs vs uzar gider ömür boyu galiba :) insallah saglıklı olsunlar haklısın canım..
Bugün bebek ekmeği alıp ev yemeği suyunda ıslayıp yedirmeye çalıştım, ödü koptu ağzıma ne konuldu diye, dışarı nasıl atacağını şaşırdı.
Başka kim vardı istanbullu? dilek ve macide mi?
evet de annelik duygularından hareketle; aman cocugum zayıf mı , aman hasta mı olcak yoksa oldu mu,aman da vs vs vs uzar gider ömür boyu galiba :) insallah saglıklı olsunlar haklısın canım..
günaydın kızlar
bu arada bebişlerin oturma durumları nasıl? maşallah artık desteksiz 3-5 dk oturabiliyor oğlummaşallah canım darısı başımıza
Dün akşam burası çok hareketliymiş 5 6 sayfa ilerlemiş.Kıskandım ben ya
Harpy canım bende kızlara onu soracaktım oturmayı.Benim küçük erkeğim 4 5 dakika desteksiz oturuyo.Sizde durumlar ne.Komşum geç kalmış biraz seninki dediÇok takmadım ama içimede bi kurt düştü hani
ay ben bizimkini uyutmaya çalışıyorum,kv bizde tüm gün çocuğa tv zletmeye çalıştı,tv izlemeyen çocuk olurmuymuşbu kadın beni çok yoruyor of puff...
walla görümcemin oğlu 9. ayda oturmaya başladı.. tamamen bebeğe bağlı.. bazıları 6 aylık oturuyorlar ama bence mümkün değil çünkü 6 aylığa kadar ben kucağımda bile oturur pozisyonda tutmuyordum.. bence tam zamannında oturdular..
merhaba kızlar;
nasılsınız? bizim oğlan çok huysuzdu bugün.. en sonunda ite kaka mamasını yedi de biraz sakinledi.. sanırımı gazı var
size birkaç sorumolacak;
pınar bebek sütü kullanan var mı? 3 gündür kahvaltısını onunla hazırlıyorum daha çok yiyor ama öğleden sonra çok huysuz oluyor rahatsız mı ediyor acaba?
herkese merhabaa canım pınar bebek sütü ben kullanıyorum benim kızı rahatsız falan etmedi gayet tadı falan da güzel bide yese daha güzel olucak tabiioturma konusuna gelince benimkide 3 -4 dk desteksiz oturuyo
selamlar,
tuanas teşekkür ederim beni buraya davet ettiğin için.
gördüğüm kadarıyla sünnet olanlar olmuş, biz yaptırmadık. eşim düğün istediği için sünnet konusunu ileriki yaşlara bıraktık. bana kalsa yaptırırdım çok küçükken fakat eşimin düğün isteğini de kırmak istemediğim için ısrar etmedim.
2 dişimiz yaklaşık 2 ay önce, erkenden çıkmıştı, sonra bir hayli ara verdik. şimdi yukarıdan 2 dişin beyazı göründü, sanırım 1-2 haftaya çıkarlar. artık mamayı sevmiyor benim ki. kaşıkla ne verirsen yiyor, çünkü kaşık seviyor :)
bu hafta doktor kahvaltı başlayabilirsin dedi.
ben pazar günü yumurta sarısı vererek başladım. haftaiçi bakıcı ablamız hergün tahıllı ballı kahvaltıya birşey katmasını söyledim. dün labne peynir katmış, oğlum severek yemiş. bugün de pekmez katarak verdi, onu da yemiş. ama mama verdiğimde 40-50 cc ancak içiyor, oysa eskiden 90 ccden aşağı içmezdi. sanırım dişler nedeniyle yada mamadan soğuduğu için artık çok az içiyor.
rica ederim canım hoşgeldin tekrarbu arada burnu tıkalı bizimkinin. doktor geçen hafta hem damla hem sprey verdi hala geçmedi. tekrar götürdüm ama gene burundan dedi, ilaca devam et dedi. burnundan nefes alırken zorlanıyor ve ben buna sinir oluyorum.
okyanus suyu döküp izin verdiği sürece pompa ile sümükleri alıyorum, ama bazen inadından beni yaklaştırmıyor burnuna :) sizinkilerde de var mı böyle durum?
Dün akşam burası çok hareketliymiş 5 6 sayfa ilerlemiş.Kıskandım ben ya
Harpy canım bende kızlara onu soracaktım oturmayı.Benim küçük erkeğim 4 5 dakika desteksiz oturuyo.Sizde durumlar ne.Komşum geç kalmış biraz seninki dediÇok takmadım ama içimede bi kurt düştü hani
kızlar nerelere kayboldunuz yaa
arkadaşlar bende bişey sorabilirmiyim biz hala alışamadık ek gıdalara elimle bişey verince alıyo yavrum ama kaşığı uzatınca kitliyo ağzını ben nasıl vericem bu çocuğa çorbaları şaşırdım kaldım, ne versem emmeye çalışıyo ayrıca, kaşık hariç tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?