2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

Bugün bebek ekmeği alıp ev yemeği suyunda ıslayıp yedirmeye çalıştım, ödü koptu ağzıma ne konuldu diye, dışarı nasıl atacağını şaşırdı.

yaa süper olur aslında cevahirde felan buluşuruz sana uyar mı? şu havalar bi düzelseydi. :44: istanbullular toplaşın
Başka kim vardı istanbullu? dilek ve macide mi?

ilk verdiğimde benimki de nefret etmişti bugün ilkkez verdim tekrar arada öğürmekle birlikte daha iyiydi ilk verişime nazaran.. denemekten vazgeçme derim..
evet ama birileri daha vardı sanırm.. tabi benim hafızam her zamanki gibi beni yarı yolda buraktı ve hatırlayamadım.. neyse okurlar nasılsa beni affetsinler lütfen

evet de annelik duygularından hareketle; aman cocugum zayıf mı , aman hasta mı olcak yoksa oldu mu,aman da vs vs vs uzar gider ömür boyu galiba :) insallah saglıklı olsunlar haklısın canım..

canım 2010 eylül anneleri arasında en zayıf bebekbenimki hiç endişe etme 7 kiloydu geçen hafta maraştaki doktor idrar tahlili istedi temizdi maşallah ama eğer böyle giderse karbonhidrat takviyesi verecekmiş inşallah gerek kalmaz.. bu hafta sonu kendi doktorumuza da gitcez bakalım o ne diycek..

iyi geceler kızlar ben yatıyorum

günaydın kızlar

günaydın kızlar

selamlar,

tuanas teşekkür ederim beni buraya davet ettiğin için.
gördüğüm kadarıyla sünnet olanlar olmuş, biz yaptırmadık. eşim düğün istediği için sünnet konusunu ileriki yaşlara bıraktık. bana kalsa yaptırırdım çok küçükken fakat eşimin düğün isteğini de kırmak istemediğim için ısrar etmedim.

2 dişimiz yaklaşık 2 ay önce, erkenden çıkmıştı, sonra bir hayli ara verdik. şimdi yukarıdan 2 dişin beyazı göründü, sanırım 1-2 haftaya çıkarlar. artık mamayı sevmiyor benim ki. kaşıkla ne verirsen yiyor, çünkü kaşık seviyor :)

bu hafta doktor kahvaltı başlayabilirsin dedi.
ben pazar günü yumurta sarısı vererek başladım. haftaiçi bakıcı ablamız hergün tahıllı ballı kahvaltıya birşey katmasını söyledim. dün labne peynir katmış, oğlum severek yemiş. bugün de pekmez katarak verdi, onu da yemiş. ama mama verdiğimde 40-50 cc ancak içiyor, oysa eskiden 90 ccden aşağı içmezdi. sanırım dişler nedeniyle yada mamadan soğuduğu için artık çok az içiyor.

bu arada burnu tıkalı bizimkinin. doktor geçen hafta hem damla hem sprey verdi hala geçmedi. tekrar götürdüm ama gene burundan dedi, ilaca devam et dedi. burnundan nefes alırken zorlanıyor ve ben buna sinir oluyorum.
okyanus suyu döküp izin verdiği sürece pompa ile sümükleri alıyorum, ama bazen inadından beni yaklaştırmıyor burnuna :) sizinkilerde de var mı böyle durum?

bu arada bebişlerin oturma durumları nasıl? maşallah artık desteksiz 3-5 dk oturabiliyor oğlum maşallah canım darısı başımıza

Dün akşam burası çok hareketliymiş 5 6 sayfa ilerlemiş.Kıskandım ben ya
Harpy canım bende kızlara onu soracaktım oturmayı.Benim küçük erkeğim 4 5 dakika desteksiz oturuyo.Sizde durumlar ne.Komşum geç kalmış biraz seninki dediÇok takmadım ama içimede bi kurt düştü hani

walla görümcemin oğlu 9. ayda oturmaya başladı.. tamamen bebeğe bağlı.. bazıları 6 aylık oturuyorlar ama bence mümkün değil çünkü 6 aylığa kadar ben kucağımda bile oturur pozisyonda tutmuyordum.. bence tam zamannında oturdular..

ay ben bizimkini uyutmaya çalışıyorum,kv bizde tüm gün çocuğa tv zletmeye çalıştı,tv izlemeyen çocuk olurmuymuşbu kadın beni çok yoruyor of puff...

Güldürdün beni sabah sabahAh bu kaynanalar bizimkide pek bi bilmiştir kendinceBen işe başlayınca gelecek yine ama ne yapalım oğlum için katlanacağız artık.
Tv işine gelince ben tv açamaz oldum bizimki kendini paralıyo izliycem diye biz izin vermiyoruz.Akşam 6 ya kadar hiç açmıyorum tv yi.6 da haberler başlıyo ardından varsa baktığımız bir dizi 11 de kapatıyoruz.Oğlumda kış ssati 9.30 yaz saati 10.30 uyuyo fix.O 5 saat tam bi savaş veriyo tv için

Aaa bak kimler varmışGünaydın canım.Yoksa ben kendi kendime yazacaktım yine.
Bencede tam zamanıda işte millet konuşuyo iyi ya da kötü.Ben oğlak burcuyum rahat bir tip değilim.Takmıyorum ama es de geçemiyorum

merhaba canlar işlerbirikmiş 1hafta olmayınca onları hllettim geldim ama şimdi de oğluş uyandı ne yapalım mukadderat, gidim bakim belki mamasını yer. öpüyorum sizi

rica ederim canım hoşgeldin tekrar bizimki de sabah uyandığında tıkanmış oluyor ben burun aplikatörü kullanıyorum kocaman sümükler çıkıyor zavallımın burnundan
bizimki oturuyor ama bazen dengesini kaybedip ağırlığı ne tarafa basarsa o tarafa yuvarlanıyor mesela şu anda oyuncakları önünde oturuyor ama az önce öne doğru eğildi eğildi ve gümm

kızlar nerelere kayboldunuz yaa

yettim yettim.. naber tuanas? biz mama savaşı yaptık geldik şimdi halısında oynuyor.. seninki ne yapıyor?
bu arada ben yalnız bırakamıyorum hala otururken. langır lungur sallanıyor üşecek diye korkuyorum.. yanındayken bile kaşla göz arasında sırt üstü doing! neysekibi yeri acımadı..

arkadaşlar bende bişey sorabilirmiyim biz hala alışamadık ek gıdalara elimle bişey verince alıyo yavrum ama kaşığı uzatınca kitliyo ağzını ben nasıl vericem bu çocuğa çorbaları şaşırdım kaldım, ne versem emmeye çalışıyo ayrıca, kaşık hariç tabi.

canım emzirmeden en az 3 saat sonra yedirmeye çalışıyorsun değil mi? ben de başta saati geldi diye veriyordum ağzını kilitliyordu ama artık en az 3 saat ara bırakıyorum yemek aralarında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…