3 saat ara verince uykusu geliyo uyumak içinde tekrar meme istiyo
yettim yettim.. naber tuanas? biz mama savaşı yaptık geldik şimdi halısında oynuyor.. seninki ne yapıyor?
bu arada ben yalnız bırakamıyorum hala otururken. langır lungur sallanıyor üşecek diye korkuyorum.. yanındayken bile kaşla göz arasında sırt üstü doing!neysekibi yeri acımadı..
slm kızlar,sizi çok özlüyorum kv bizde 3 gündür,giremiyorum neteinşallah yarına gider akşam 11 gibi girebiliyorum ancak,sizler ve bebişler iyisinizdir inşallah.
çok tatlılar yaa ben de bugün milupanın karışık sebze mamasını verdim hayrettir yediii kahvaltıda neler veriyorsun canım biz daha hala meme istiyoruz kahvaltıda
ayy canım yaa ne demeye gelmiş sizegitsin hemeeen
slm kızlar,sizi çok özlüyorum kv bizde 3 gündür,giremiyorum neteinşallah yarına gider akşam 11 gibi girebiliyorum ancak,sizler ve bebişler iyisinizdir inşallah.
kv lere laf yok benim yokta rahat konuşuyorumslm kızlar,sizi çok özlüyorum kv bizde 3 gündür,giremiyorum neteinşallah yarına gider akşam 11 gibi girebiliyorum ancak,sizler ve bebişler iyisinizdir inşallah.
yettim yettim.. naber tuanas? biz mama savaşı yaptık geldik şimdi halısında oynuyor.. seninki ne yapıyor?
bu arada ben yalnız bırakamıyorum hala otururken. langır lungur sallanıyor üşecek diye korkuyorum.. yanındayken bile kaşla göz arasında sırt üstü doing!neysekibi yeri acımadı..
benimki de öyleydi, hala bazen yemek istemiyor emip hemen uyumak istiyor tekrar.. kahvaltıda milupanın kaşık mamasını veriyorum. bugün değişik olsun diye bebek bisküvisi aldım 1 paket.. bakalım bunu nasıl yicek.. hippi beğenmemişti.. bu arada bucici bebe zaten çok tatlı içine bir de pekmez koyarsak iğrenç olmaz mı tadı yaa?
bu aradahipple ilgili kötü bi haberler mi çıkmış? birileri yazmıştı galiba :44:
benimki de öyleydi, hala bazen yemek istemiyor emip hemen uyumak istiyor tekrar.. kahvaltıda milupanın kaşık mamasını veriyorum. bugün değişik olsun diye bebek bisküvisi aldım 1 paket.. bakalım bunu nasıl yicek.. hippi beğenmemişti.. bu arada bucici bebe zaten çok tatlı içine bir de pekmez koyarsak iğrenç olmaz mı tadı yaa?
kv lere laf yok benim yokta rahat konuşuyorum
benim oğlumda 2-3 gündür aşırı hareketli olmaya başladı zapdedemiyorum bugün ilk düşüşünü yaptı puseti sandalyede duruyordu ordan kayıp indi aşağıya neyse ki bişey olmadı kıpır kıpır hiç durmuyor
kıyamam ben onabizimki de geçen gün az daha eşimle benim gözümün önünde yataktan düşüyordu. gerçekten çok ani hareketler yapıyorlar.. 1 snde bardağı devirebiliyorlar ya da bıçağı kapabiliyorlar masadan.. çok dikkat etmek lazım..
kızlar mrb canım çok sıkkın bugün kv ile tartıştık kadın benden uzak dursun diyorum sesim çıkmıyor gelip gelip bana bulaşıyor Allah bildiği gibi yapsın. okuldan geldik eşimle ben oğlumu sevmeye gittik hemen yanına oğlum babasının bağırmasından korktu. aldım oğlumu kucağıma bu arada eşime hayatım seni biraz görmesin dedim çünkü görünce yine deli gibi ağlamaya başlıyor. eşim gitmedi oğlum tekrar ağladı ama ne ağlamak. tekrar söyledim eşime biraz sert söylemişim sanırım farkında değilim. kv bana bir çıkıştı sen benim oğluma neden kızıyorsun diye ne olduğunu anlamadım. ben de güzelce cevap verdim baktım bağıra bağıra konuşmaya başladı ne oluyorsa sanki. ben cevap vermeyecekmişim ona. ayyy ellerim titriyor hala. ben de konuştum biraz elimde olmayarak. neler dedi bana neler. anlatsam olayı yeniden yaşamış gibi olacağım sinirleneceğim. bide sonra hiç suçum yokken özür diledim aptal gibi. şu kadın bana bulaşmasın gerçekten bıktım artık kaldıramıyorum. inceldiği yerden kopar mı desem bütün bağları koparsam rahat eder miyim ama eşim arada kalıyor bu sefer. ona da çok kızgınım zaten. ne yapayım çare hiç görüşmemekte mi yoksa katlanmakta mı? çok bunaldım bünyem bu kadını kaldıramıyor artık. şu anda eşimden boşanmayı bile düşünüyorum psikolojim bozuldu.
ben de geçen gün aldım cici bebe evet çok tatlı o yüzden muzun içine 1 tane katıp veriyorum benimki seviyor . eşim tatlı şeyler verme diye özellikle bastırıyor.
kızlar mrb canım çok sıkkın bugün kv ile tartıştık kadın benden uzak dursun diyorum sesim çıkmıyor gelip gelip bana bulaşıyor Allah bildiği gibi yapsın. okuldan geldik eşimle ben oğlumu sevmeye gittik hemen yanına oğlum babasının bağırmasından korktu. aldım oğlumu kucağıma bu arada eşime hayatım seni biraz görmesin dedim çünkü görünce yine deli gibi ağlamaya başlıyor. eşim gitmedi oğlum tekrar ağladı ama ne ağlamak. tekrar söyledim eşime biraz sert söylemişim sanırım farkında değilim. kv bana bir çıkıştı sen benim oğluma neden kızıyorsun diye ne olduğunu anlamadım. ben de güzelce cevap verdim baktım bağıra bağıra konuşmaya başladı ne oluyorsa sanki. ben cevap vermeyecekmişim ona. ayyy ellerim titriyor hala. ben de konuştum biraz elimde olmayarak. neler dedi bana neler. anlatsam olayı yeniden yaşamış gibi olacağım sinirleneceğim. bide sonra hiç suçum yokken özür diledim aptal gibi. şu kadın bana bulaşmasın gerçekten bıktım artık kaldıramıyorum. inceldiği yerden kopar mı desem bütün bağları koparsam rahat eder miyim ama eşim arada kalıyor bu sefer. ona da çok kızgınım zaten. ne yapayım çare hiç görüşmemekte mi yoksa katlanmakta mı? çok bunaldım bünyem bu kadını kaldıramıyor artık. şu anda eşimden boşanmayı bile düşünüyorum psikolojim bozuldu.
inşallah gider,sabrım tükenmeye başladı zatençok tatlılar yaa ben de bugün milupanın karışık sebze mamasını verdim hayrettir yediii kahvaltıda neler veriyorsun canım biz daha hala meme istiyoruz kahvaltıda
ben aptamilin kahvaltı mamasını veriyorum canım,içerisine pekmez ve ceviz katıyorum.ayrıca bi gün labne bi gün de yumurta veriyorum mamanın yanında.
ayy canım yaa ne demeye gelmiş sizegitsin hemeeen
ay çok zor b,r durum,seni çok çok iyi anlıyorum.biz de öğleden sonra oturuyorduk kv ile,utku da huzursuzdu,dedim oğlum baban okuldan gelsin seni ona vereyim biraz,bizden de sıkıldın heralde diye.kv o anda başladı kızmaya bana neymiş efendim oğlu yani eşim okuldan yorgun gelirmiş bi de gelsin evde çocuk mu baksınmış,nasıl kıyıyormuşum ben oğluna,zaten sabahtan beri çalışıyormuş vs vs.. ben de dedim oğlun bu durumdan memnun boş yere üzme kendini,o hep yapıyor bu işi diyekızlar mrb canım çok sıkkın bugün kv ile tartıştık kadın benden uzak dursun diyorum sesim çıkmıyor gelip gelip bana bulaşıyor Allah bildiği gibi yapsın. okuldan geldik eşimle ben oğlumu sevmeye gittik hemen yanına oğlum babasının bağırmasından korktu. aldım oğlumu kucağıma bu arada eşime hayatım seni biraz görmesin dedim çünkü görünce yine deli gibi ağlamaya başlıyor. eşim gitmedi oğlum tekrar ağladı ama ne ağlamak. tekrar söyledim eşime biraz sert söylemişim sanırım farkında değilim. kv bana bir çıkıştı sen benim oğluma neden kızıyorsun diye ne olduğunu anlamadım. ben de güzelce cevap verdim baktım bağıra bağıra konuşmaya başladı ne oluyorsa sanki. ben cevap vermeyecekmişim ona. ayyy ellerim titriyor hala. ben de konuştum biraz elimde olmayarak. neler dedi bana neler. anlatsam olayı yeniden yaşamış gibi olacağım sinirleneceğim. bide sonra hiç suçum yokken özür diledim aptal gibi. şu kadın bana bulaşmasın gerçekten bıktım artık kaldıramıyorum. inceldiği yerden kopar mı desem bütün bağları koparsam rahat eder miyim ama eşim arada kalıyor bu sefer. ona da çok kızgınım zaten. ne yapayım çare hiç görüşmemekte mi yoksa katlanmakta mı? çok bunaldım bünyem bu kadını kaldıramıyor artık. şu anda eşimden boşanmayı bile düşünüyorum psikolojim bozuldu.
arkadaşlar yaa. oğlum çok fena kustu :85: oh ne güzel yiyor derken ne yediyse çıkartıhala gözümün önünden gitmiyor o hali çok fena oldum.. inşallah bişeyi yoktur uyudu şimdi ama aklım onda
Evet canım o bakıyor adını bile anmak istemiyorum ya bi insan bi insandan bu kadar nefret edebilircanım çok üzüldüm yaa çok zor bir durumallah kvne akıl fikir sana da sabır versin. ona ne karı koca arasına girilir mi yaa bırak bi sorun varsa kendi aralarında çözsünler.. oğlun halinden memnunsa daha ne? canım kendini üzmemeye çalış. kv mi bakıyor bebeğine?
eşim de anne sus falan dedi ama ben şu anda çok kötüyüm o kadından kurtulmanın tek yolunu evli olduğum insanla boşanmakta buluyorum. ve işin kötü tarafı yarın sabah tekrar görecegim o kadının yüzünü. lanet insanay canım ya kadına bak kavga bile etseniz onun karışmaması lazım ona ne oluyrmuş da karışıyor yüzsüzlüğe bak. böyle durumlarda ben de eşim de dahil hiç birini görmek istemiyorum. boşanıp hepsinden herşeyden kurtulmak istiyorum. ama sonra bakıyorum eşimsiz bir hayatı da düşünemiyorum. evet aileler büyük sorun canım ya, ipleri koparamıyorsun ama işte ilişkine yansıdıkça yansıyor. görmezden gelmeye çalış ve asla seviyeni bozma. çok zor ben bazen dilimi ısırmaktan yara yapıyorum. bazen de kusuveriyorum ama iişte kustuğum yanıma kar kalıyor. eşin ne diyor bu duruma bunu düzeltecek toparlayacak olan sen değilsin eşin
Evet canım o bakıyor adını bile anmak istemiyorum ya bi insan bi insandan bu kadar nefret edebilir
eşim de anne sus falan dedi ama ben şu anda çok kötüyüm o kadından kurtulmanın tek yolunu evli olduğum insanla boşanmakta buluyorum. ve işin kötü tarafı yarın sabah tekrar görecegim o kadının yüzünü. lanet insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?