2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

ne yaptıysam olmadı anlaşılmıyor bu kadınla "oğlum seninle evlenmeseydi başkasıyla evlenecekti" dedi ben özür diledikten sonra bide. "özür dilemek de bi marifet özür de dilemeyebilirdi" diyor eşime. Allah ım sana geliyorum

değilim canım takılır kalırım diye girmedim öğlen 2 den beri sürekli ağlıyorum halim kalmadı uyumam lazım

Canım hoşgeldin, ilk diş çıkarma döneminizden bahsedermisin biraz neler yaşadınız? Bİz de o dönemdeyiz sanırım. Öyle huysuz ki, ememye bile emmiyor neyapacağımı şaşırdım. Uykuya yatarken çığlık çığlığa. Diş çıkarınca geçiyormu huysuzluklar.

Biz de de aynı durum var, kaç gündür pislik atmadı, iyice derinlere gitti galiba, banyoda bile çıkmıyor.

Canım öncelikle sakin olmalısın, kv yüzünden yuvanı bozamazsın ki. Bir kaç güne serinlersin. Onu öyle kabul edip alışmaktan başka çare yok gibime geliyor. Çoğu şeyini yoksayacaksın, takmayacaksın. Bunu da alışkanlık haline getireceksin kendinde. Üzgünüm ama onun bu yaştan sonra değişebileceğini sanmıyorum.
Yani biraz gamsız olmak gerek.

kendi kv si yaşıyor ben ne zaman gördüysem hep azarlar kadını bana bugün bide ne diyor ben kv me çok iyi davranırım Allah var diyor. Allah var gerçekten yalan yere yemin etmeyi de çok sever benim kv. nerden buldum diyorum nerden buldum

değilim canım takılır kalırım diye girmedim öğlen 2 den beri sürekli ağlıyorum halim kalmadı uyumam lazım

ay canım yıpratma kendini bu kadar,sütün çekilir Allah korusun,dinlememeye,duymamaya çalış,cevabını ver ,kesinlikle verme demiyorum yoksa içinde kalıyo insanın,oğluna sarıl onda teselli bul ben hep öyle yapıyorum

canım 8 senedir bana neler ettiğini bir ben bilirim. bir kaç güne serinlerim haftasına kalmaz yine huzurumuzu bozar. insan dünyaya bir kere gelir o kadının ömrümü yemesi için mi doğdum ben? inşallah dediğin gibi olur canım sağolasın

Bu arada hipp mama ile ilgili haber, bu sitede paylaşan birinden kopyaladım, burda:

canım ya sabırlı olmaya çalış.ama millette ne kayınvalideler varmiş.anam bizde gelinler konuşur çemkirir annem susar dinler suçu olmadığı halde gelinler anneme nasıl bağırıır çağırır.sen o kv yı bızim gelınlere yolla onlara da bi tane lazım.

canım bence sen ya bakıcı tut,ya da çocuğunu almaya eşin gitsin sen gidip gelme ,kendını geri çek bak nasıl kıymetlı oluyon ,her zaman taktık budur.kaçan kovalanır,mesafe koy,her gün çocugu sen bırakmak zorundaysan.bakıcı en güzeli kıy parana,ya da ücretsiz izin al bişey yap otur kendın bak çocuguna,kendı annenı çagır o baksın.

ay canım biz seninle kader ortağıyız of offf,benim kvnin de kvsi yaşıyor aynen hep kötü davranır,kadın bütün çocuklarının yanında 1er hafta kalır,bizimki evine daha hiç kabul etmedi ben 6 yıldır tanıyorum bizim kv yi,hep de ona iyi davrandığından bahseder durur,benim kv de zeytinyağının yakın dostu hep üste çıkmaya çalışır bi şekilde

iyi ki oğlum var Leylacım yoksa ne yapardım ben canım cevap versen bir lafına 2 ün konuşur hiç abartmıyorum Allah iyi insanlarla karsılaştırsın herkesi. bide benim bir lafımı bire bin katarak anlatır sinsi sinsi bütün herkesi bana karsı kışkırtır

Allah sabır versin canım benim,çok zor çok.bence araya biraz mesafe koy,arkadaşın da dediği gibi oğlunu almaya sen gitme mümkünse,eşin gitsin,daha az karşılaşmaya gayret et bi süre,en azından sinirlerin yatışıncaya kadar,belki işe yarar.

canım bakıcı tutsam o kadının bana yapacaklarını tahmin bile edemiyorum. kv bize geliyor canım bir ay annem bir ay kv bakıyor. annem hava soğuk ben geleyim dedi kv biraz bozuldu ama geldi yine de. bundan sonraki ay biz götürecegiz ama. kendimi geri çektim canım bana ilk fırsatta ne dedi biliyor musun? "üstüne bir bardak su içerim unutulur gidersin." ücretsiz izinden yeni çıktım canım borçlarımız var. 4 sene urfadaydık ayda bir görüşürdük özel günlerde falan. o zaman bile ailemize huzur vermedi. gerçekten tükendim artık mücadele etmekten. ama önerileriniz olursa dinlerim çok ihtiyacım var iyi ki varsınız

canım ben bu kkonuya bi ara kafayı çok takmıştım epey yazı felan okudum gelin kaynana konusunda,kvlerin gelinleri sevmemesinin altında yatan önemli nedenlerin biri eşlerin birbirini tanıyıp evlenmeye karar vermesiymiş,yani kv kendisi seçemeyince gelinini içinde hep onun ezikliğini yaşarmış,yenik hissedermiş kendini.bi de ailenin ilk ve son çocuğuyla evlenildiğinde kv daha tepkili olurmuş,ilkler ve sonlardan uzak durmak gerekiyormuş.bende 2 durum da var,eşim ünv. arkadaşımdı ve ailenin en küçk çocuğu ben hedefi 12den vurmuşum inşallah sen öyle değilsindir.uzmanların tavsiyesi ise şu labildiğince yanında az ve öz konuşmak,eşinle yanında münakaşa oluşturacak muhabbetlere girmemek,eşinle yanında aile içi işlerinizden bahsetmemek mesela şu alınacak şuraya gidilecek,kendilerini 2.planda hissederlermiş anında

canım bizde üniversitede tanıştık ve eşim kaç kere ayrılmama rağmen bırakmadı peşimi. ve ailenin ilk çocugu(( hedefi 12 den baraber vurmuşuz sanırım ne dersin :) yüzümü güldürdün sağolasın:)

çok sevindim inan böyle bi günde yüzünü güldürebildiğimebence de hedef bizim işimizmiş galiba,dur bakalım kızlardan varmı bizden başka hedefi vurabilen, yarın görürüz yorumları

çıkıyorum canım ben biraz dua edip rahatlayıp yatayım Allah ım iyi ki senin kulun olma şerefini yaşattın bana kv rağmen tek çarem sensin yardım et bana (amin) dua edin kızlar bana huzurum bozulmasın artık

duana canı gönülden amin diyorum,iyi geceler canım,görüşmek üzere...

selam kızlar bıkacgundur bakamıyorum eşim ayakparmağını kırmış evde malesef pcde onda gecmısıde okuyamadım bu arada dr 15 gün rapor vermiş bizde memlekete gidicez ben kalıcam orda bır ay kadar nete girmemde cok zor ama fırsat buldukca bakarım sizleri ve danalarınızı öpüyorumm dönünce görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…