sağolun kızlar iyi ki varsınız:))
Kızlar oğlum çok az emdiği için sütüm azalıyor, ne yapacağım ben??
çok sevindim inan böyle bi günde yüzünü güldürebildiğimebence de hedef bizim işimizmiş galiba,dur bakalım kızlardan varmı bizden başka hedefi vurabilen, yarın görürüz yorumları
rabbim herşeyi gönlüne göre versin huzurunuz buzulmasın dualrın kabul olsun (aminn)
canlarımbende hedefi vuranlardanım eşim ailenin en küçüğü ama benim kv yok tanışmadık kendisiyle benim bekarken ettiğim bir duam vardı kızı olanlar yazsın bir kenara
Üniversiteyi bitir...
Ananı yitir...
Mercedesi getir...
Beni götür...
Rabbim duamı kabul etti... duam tuttu sadece Mercedes kısmı tutmadı mercedesimiz yokama chevrolet cruze'muz var Rabbimin verdiklerine binlerce şükür..
selam canlar :) nasılsınız? bugün temizlik vardı internetin kablosunu yanlış takmışız o yüzden tüm gün internetsiz kaldım.. eşim geldi 2 dkda halletti :78: ondan gelemedimfarkettiniz mi yokluğumu
walla ben yarısını vurdum sadece.. biz de eşimle çalıştığımız yeren tanışıyoruz ama ortanca bizimki ama tek erkek saylanır mı?benim kvde beni hiç beğenmez.. ne giyinmemi beğenir ne evimi ona kalsa klasik döşeyecekti bütün evi oymalı moymalı hiç sevmem
aman canım yaa pek acımasızmış bu dua.. gıcıktır mıcıktır ama allah gecinden versin eşim çok üzülür ben de ona kıyamam..
hoşgeldin canım tabii farkettik yokluğunubiz de kv olacaz değilmi ya bazen böyle düşünüp dehşete kapılıyorum :18::18:
hoşgeldin canım tabii farkettik yokluğunubiz de kv olacaz değilmi ya bazen böyle düşünüp dehşete kapılıyorum :18::18:
slm kızlar ben geldim,kabus gibi bi akşam geçirdim oğlumu banyo suyuna oturtamadık ağlaya ağlaya hal kalmadı yavrumda,sünnetinde bile bu kadar ağlamamıştıdanayamadım ben de ağladım sıcak suya oturtamadık yarın yine deneyecez bakalım nolacak offfff banyo fobisi oluşmuş gibi ama normal zamanda pek ağlamıyordu banyo yaparken,anlamadım gitti,daha banyoya girer girmez ağlamaya başladı,odasına götürelim suyu dedik eşimle,odasında denedik yine çığlığı bastı ağlamaktan gözleri şişti,napacaz bilmiyorum
slm kızlar ben geldim,kabus gibi bi akşam geçirdim oğlumu banyo suyuna oturtamadık ağlaya ağlaya hal kalmadı yavrumda,sünnetinde bile bu kadar ağlamamıştıdanayamadım ben de ağladım sıcak suya oturtamadık yarın yine deneyecez bakalım nolacak offfff banyo fobisi oluşmuş gibi ama normal zamanda pek ağlamıyordu banyo yaparken,anlamadım gitti,daha banyoya girer girmez ağlamaya başladı,odasına götürelim suyu dedik eşimle,odasında denedik yine çığlığı bastı ağlamaktan gözleri şişti,napacaz bilmiyorum
canım zorlamayın yaw biz hiç sıcak suya sokmadık.. yanlış hatırlamıyorsam 3 gün sonra banyo yaptırmıştık hatta.. çok şart olan bişi olduğunu sanmıyorum.. çokmu sıcak geldi su acaba :44: maraşta oğlanı yıkarken suyun sıcak olduğunu söylediğim halde oğlumu yaktı kv.. banyoda hiç ağlamayan oğlum sonuna kadar ağladı sonrasında emzirerek sakinleştirdim.. bak şimdi sinirlendim neydi o dua
yaa hiçbirimize mi denk gelmedi gerçi benimki kötü değil sadece biraz düşüncesiz davranıyor tahammül edemiyorum ama bana gıcıklık olsun diye yapmaz ya da yapsa da çok sayılıdır. hiç düşünemiyorum nasıl bir kv olurum hiç fikrim yok yaa :18:ben de çok düşünüyorum kvnin bana yaptıkları aklıma geldikçe,ben nasıl olurum acaba derim hep.inşallah kötü kv olmayız:18: iyi kvler de yok değil ama bize rastlamamış kısmet :18:
bilmiyorum valla şimdiden kıskanıyor olabilirim mustakbel gelinimidoğdu mu acaba :44:
canım çok zorlama istersen bak bizim dr 1 hafta dedi şu anda çok hassas olduğu için oturmak istemiyor olabilir belki de acıyordur. o yüzden birkaç gün daha bekle bandajınız düştümü bu arada. bir de o bölgeyi banyo sonrası mutlaka kuru tut.
yaa hiçbirimize mi denk gelmedi gerçi benimki kötü değil sadece biraz düşüncesiz davranıyor tahammül edemiyorum ama bana gıcıklık olsun diye yapmaz ya da yapsa da çok sayılıdır. hiç düşünemiyorum nasıl bir kv olurum hiç fikrim yok yaa :18:
bence doğmamıştır belki de doğmuştur hatta 2010 eylül fıstıklarından bile olabilir macide istanbuldaydı dimi
bandajımız sünnetten sonraki gün düşmüştü heralde de kv yine de bandajladı sargı beziyle kremle felan,yapma dedim dinlemedi,ben bugün hiç sarmadım,sen sarıyormusun,bandaj kaç gün sonra düştü?ben sadece kremi sürüyorum o kadar.
bizimki hemen akşama düştü. senin kv de çok biliyormuş maşalllah. birdaha sarmadım sadece kremini sürüyorum sen de sarma açık kalırsa daha çabuk iyileşir. banyoyu da ertele bakalım olmazsa babasının kucağında şöyle bir yıka ben öyle yapcağım daha hiç su değirmedik biz aslında yıkamak daha iyi ama işte dr un sözünden çıkmayalım dedik. çünkü ıslak kalırsa o da problem
benim bi arkadaşım da ağustosta doğum yaptı çok tatlı bi kızı var, Utkuyla arasında 20 gün var gelin adayımın,ben beğeniyorum şahsentabi önemli olan oğlumun tercihi
yaa hiçbirimize mi denk gelmedi gerçi benimki kötü değil sadece biraz düşüncesiz davranıyor tahammül edemiyorum ama bana gıcıklık olsun diye yapmaz ya da yapsa da çok sayılıdır. hiç düşünemiyorum nasıl bir kv olurum hiç fikrim yok yaa :18:
bence doğmamıştır belki de doğmuştur hatta 2010 eylül fıstıklarından bile olabilir macide istanbuldaydı dimi
yıkarken şampuan sabun felan oraya değer mikrop kaptırırım diye de korkuyorum,bugün sadece öyle bi suya oturtalım demiştik işte olmadı,kremi sürüyorum hep.eşim az önce kv ile konuştu illa suya oturtmak lazımmışhatta eskiden hamama götürürlermiş sünnet olan çocuğu
keseliyorlar mıymış? bu maraşlıların hamam sevdası bitmez duşakabinin içinde dökünerek yıkanır bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?