ay hiç sorma canım,kv biz evlenirken illa gelin hamamı yapalım demişti asla dedim,ben hayatımda bi kere gittim o da 10 dk sonra çıktım kusaraktancanım sen çözmüşün olayı bizim kv de bize geldiğinde duşakabinde dökünerek yıkanır valla, gıcık olurum bana da hep söylenir sen ne biçim maraşlısın diye hangi konu olursa olsun
bebek şampuanı zarar vermezmiş canım ben onu sordum sadece saçına süreceğim ben bu yıkamada vücuduna sürmeyeceğim. saçlarımız çok kirlendi ya yazık yavrumayıkarken şampuan sabun felan oraya değer mikrop kaptırırım diye de korkuyorum,bugün sadece öyle bi suya oturtalım demiştik işte olmadı,kremi sürüyorum hep.eşim az önce kv ile konuştu illa suya oturtmak lazımmışhatta eskiden hamama götürürlermiş sünnet olan çocuğu
ya aşk tesadüfleri sever diye dedim yoksa kötü bir niyetim yoktuu:78::78:tam kv gibi konuştun..
nerden geldi aklına canım yaa o bizim kardeşimiz.. olmaz öyle alıcı gözle bakamam ben ona
bebek şampuanı zarar vermezmiş canım ben onu sordum sadece saçına süreceğim ben bu yıkamada vücuduna sürmeyeceğim. saçlarımız çok kirlendi ya yazık yavrumayıkarken şampuan sabun felan oraya değer mikrop kaptırırım diye de korkuyorum,bugün sadece öyle bi suya oturtalım demiştik işte olmadı,kremi sürüyorum hep.eşim az önce kv ile konuştu illa suya oturtmak lazımmışhatta eskiden hamama götürürlermiş sünnet olan çocuğu
ya aşk tesadüfleri sever diye dedim yoksa kötü bir niyetim yoktuu:78::78:tam kv gibi konuştun..
nerden geldi aklına canım yaa o bizim kardeşimiz.. olmaz öyle alıcı gözle bakamam ben ona
ay hiç sorma canım,kv biz evlenirken illa gelin hamamı yapalım demişti asla dedim,ben hayatımda bi kere gittim o da 10 dk sonra çıktım kusaraktancanım sen çözmüşün olayı bizim kv de bize geldiğinde duşakabinde dökünerek yıkanır valla, gıcık olurum bana da hep söylenir sen ne biçim maraşlısın diye hangi konu olursa olsun
çözdüm tabievde topuklu ayakkabı giy, misafir gelirse 30çeşit yemek yap, hamama git, uçaktan pahalı markaların poşetleriyle in ama bağ evinde şalvar giy; kütüğüne bakmadan maraşlısın derim
bizimki de öyle bi lafını etti ama ben kuşak bile takmadım düğünde allah bilir neler düşündüler hakkımda
Canım gündüzleri ağzına almıyor bile bırak emmeyi, nazar mı değdi ne,ay canım bazen bana da öyle oluyor sık sık emzirmeye çalış bol su iç kesilmez eşin gelmedi mi hala. biraz da onun stresi olabilir. bir de kırmızı et acayip süt yapıyor bende.
Bizden sonra doğan ve anne babasını takdir ettiğimiz kızların hepsi bizim gelin adayımız.benim bi arkadaşım da ağustosta doğum yaptı çok tatlı bi kızı var, Utkuyla arasında 20 gün var gelin adayımın,ben beğeniyorum şahsentabi önemli olan oğlumun tercihi
ay evet evde topuklu ayakkabı nasıl giyilir bi de o topuklularla misafir ağırla,işkenceeeee,ben şahsen topuklu ayakkabı giyme maduruyum hiç beceremem,biraz da boyun uzun olduğundan galibasen anlattıkça şok oluyorum aynı ya,bağ evi maceraları,ıyyy yanmışız biz harpy,bizimki bi de bağ evine gidince bağ komşularıyla konuşmamı,ateş yakmamı felan da ister her defasında,off offf
Canım gündüzleri ağzına almıyor bile bırak emmeyi, nazar mı değdi ne,Eşim 6 aylığına gitti, bir arada bir kez izni var ortalara doğru da daha 15 gün oldu gideli. AZ önce hesapladık %9 u falan bitmiş, yaklaşık. Neyse ki onun her an interneti var, ben de girersem görüşebiliyoruz. Ama yanında gibi olmuyor hiç bir zaman. Çok özlüyorum onu. Eminim oğlum da özlüyordur. Ben de de kırmızı et süt yapıyor da, şimdi misafirlikteyim canım, kimseye , ne kadar yakınım olsa da bana et pişirelim diyemem. Eti kendim satın alsam da çok ayıpolur işte, başka yöntemler deniyorum artırmak için. Ama emmeyince olmuyor ki. Oğlum emmeyi azaltalı sık sık lavaboya çıkıyorum, içtiğim yola gidiyor yani. ÜZgünüm.
Bizden sonra doğan ve anne babasını takdir ettiğimiz kızların hepsi bizim gelin adayımız.
aynen yaa benim de ayaklarım çok büyük ve taraklıdır.. gelde o ayakkabıları giy.. gelin ayakkabılarım yüzünden 1 hafta ayak parmaklarımı hissetmemiştim..
evet yanmışız.. aklıma geldi bağ diyince.. kvmin en gıcık olduğum yönü; oğlumla yalnız olduğum bir an eğer oğlum ağlarsa hemen kapıda bitip "aliyim mi?" demesi son maraştayken bir kere daha yaptı bende o sinirle "neyi alıyorsun?" dedim bir daha da gelmedi.. çok uyuz oluyorum çok :95: alma kardeşim bebek bu ağlar.. bi de bana iyi anlaşın diyor sanki dövüyorum çocuğu :95:
bitmez canım bunların uyuzlukları,bizimki de bugün gitti 4 gündür burdaydı, az önce eşimle konuştum cumartesi tekrar gelecekmiş,neymiş Utkuyu suya oturtmayı biz becerememişiz,gelip kendi oturtacakmışeşim durumu anlatmış ikna olmamış, gel de sinir olma
Canım gündüzleri ağzına almıyor bile bırak emmeyi, nazar mı değdi ne,Eşim 6 aylığına gitti, bir arada bir kez izni var ortalara doğru da daha 15 gün oldu gideli. AZ önce hesapladık %9 u falan bitmiş, yaklaşık. Neyse ki onun her an interneti var, ben de girersem görüşebiliyoruz. Ama yanında gibi olmuyor hiç bir zaman. Çok özlüyorum onu. Eminim oğlum da özlüyordur. Ben de de kırmızı et süt yapıyor da, şimdi misafirlikteyim canım, kimseye , ne kadar yakınım olsa da bana et pişirelim diyemem. Eti kendim satın alsam da çok ayıpolur işte, başka yöntemler deniyorum artırmak için. Ama emmeyince olmuyor ki. Oğlum emmeyi azaltalı sık sık lavaboya çıkıyorum, içtiğim yola gidiyor yani. ÜZgünüm.
Bizden sonra doğan ve anne babasını takdir ettiğimiz kızların hepsi bizim gelin adayımız.
gözün aydın canım ya 2 gün kafanı dinle bari.. neyse buna da şükür en azından hamam diye tutturmamış
neyse kızlar ben yatar.. size, bebişlerinizeve kocişlerinize; iyi geceler tatlı rüyalar..
bilmiyorum valla şimdiden kıskanıyor olabilirim mustakbel gelinimidoğdu mu acaba :44:
Çok güldüm sabah sabah Harpy yaCidden doğmuş mudur acaba gelinimiz:44:
Benim küçük danam 5 aylıkken hastaneye normal kontrole gittik, sıramızı beklerken yanıma kucağında bi kız bebekle bi kadın geldi, oğlumla konuşuyorlar.Ben fark etmedim eşim gösterdi.Döndüm gülümsedim, kadının anlattığına göre kızı bizim oğlanı koridorun başında fark etmiş çırpınmaya başlamış, benim küçük çapkında elini açıp kapayarak gel gel yapmış(valla kadının yalancısıyım)
Kadında yanımıza gelmiş 2 bebek birbirine agubugu yapıyo
Yaa böyle benimkinin ilk çapkınlığı biraz erken oldu yaniKızda güzeldi ama oğlum biliyo bu işi sarışın bi bebişti.2 ay büyükmüş ama olsun dedim bende eşimden 1 yaş büyüğüm
ben de 4 ay büyüğüm eşimdenolsun 2 ay bişi değil ben olsam telefonunu alırdım kadının, e çocuklar birbirlerini görmüş beğenmiş bize de görüşmek düşer derdim.. bilemezsin belkide bebeklik aşkı olur değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?