Canım gündüzleri ağzına almıyor bile bırak emmeyi, nazar mı değdi ne,Eşim 6 aylığına gitti, bir arada bir kez izni var ortalara doğru da daha 15 gün oldu gideli. AZ önce hesapladık %9 u falan bitmiş, yaklaşık. Neyse ki onun her an interneti var, ben de girersem görüşebiliyoruz. Ama yanında gibi olmuyor hiç bir zaman. Çok özlüyorum onu. Eminim oğlum da özlüyordur. Ben de de kırmızı et süt yapıyor da, şimdi misafirlikteyim canım, kimseye , ne kadar yakınım olsa da bana et pişirelim diyemem. Eti kendim satın alsam da çok ayıpolur işte, başka yöntemler deniyorum artırmak için. Ama emmeyince olmuyor ki. Oğlum emmeyi azaltalı sık sık lavaboya çıkıyorum, içtiğim yola gidiyor yani. ÜZgünüm.
merhaba kızlar,neşeniz bol olsun.
harpy doktoruna sorabilirmisin :günlük 500ml süt içmesi gerekiyormuymuş 4 öğün beslenmeye ek olarak? 500ml süt içemeyecek gibiyse öğünlerin birinden mi vazgeçecez,yoksa süt vermektenmi? aklıma en çok bu takılıyor bu aralar,inşallah sorumu anlatabilmişimdir biraz karışık yazdım galiba
Günaydınnn:80:Utku sen 4 öğün verebiliyor musun ya maşallah biz 2 ancak verebiliyoruz 3 olunca düğün yeri oluyor bizim ev
Harpy gitti galiba tüh sorumda vardı doktora sorması içinyetiştiremedim.Sen hızlı davrandın iyi yaptın utkumuz
ben düzenli olarak veriyorum,bıngıldağının kapanma durumu nasıl,bizimkinin başında hala 2 parmak kadar açıklık var
Allah iyiliğini versin Harpy çocukluk aşkını duymuştumda bebeklik aşkını hiç duymamıştımBu arada günaydın canım
Sen doktora gitmeyecekmisin Harpy
merhaba kızlar,neşeniz bol olsun.
harpy doktoruna sorabilirmisin :günlük 500ml süt içmesi gerekiyormuymuş 4 öğün beslenmeye ek olarak? 500ml süt içemeyecek gibiyse öğünlerin birinden mi vazgeçecez,yoksa süt vermektenmi? aklıma en çok bu takılıyor bu aralar,inşallah sorumu anlatabilmişimdir biraz karışık yazdım galiba
10 gün içinde bende doktora gideceğim o zaman kendim sorayım.Ben d3 düzenli kullanmadım şimdide pişmanım onu soracaktım.Güneşe çıkardığım günler d3 vermedim acaba hata mı yaptım diyecektim
ben düzenli olarak veriyorum,bıngıldağının kapanma durumu nasıl,bizimkinin başında hala 2 parmak kadar açıklık var
canım normal bir insan için günde 15 dk güneş ışığında durmak (direk güneş ışığı camın arkasından felan değil) günlük d vitamini ihtiyacını karşılıyor..ama bebek için daha fazlasına ihtiyaç varmıdır bilmem.. bu arada sen nerede yaşıyorsun? sanırım güneşin bol olduğu bir yerdesinistanbul hala parçalı bulutlu ve yağmurlu arasında karasız sıcaklık desen 10dan şaşma 15i aşma modunda
canım yaa bizimkinin bıngıldağı zaten minikti gittikçe küçülüyordoğduğunda işaret parmağımın ucu kadardı şimdi serçe parmağımın ucu kadar.. acaba küçük olması kötü bişi mi :18:
tünaydın canım
yarın gitcem canım yarsa sorun not alayım..
tamam canım sorarım.. ama bana sankisüt önemliymiş gibi geliyor tabi devam mamasıyla anne sütü farkedebilir..
canım normal bir insan için günde 15 dk güneş ışığında durmak (direk güneş ışığı camın arkasından felan değil) günlük d vitamini ihtiyacını karşılıyor..ama bebek için daha fazlasına ihtiyaç varmıdır bilmem.. bu arada sen nerede yaşıyorsun? sanırım güneşin bol olduğu bir yerdesinistanbul hala parçalı bulutlu ve yağmurlu arasında karasız sıcaklık desen 10dan şaşma 15i aşma modunda
bence de süt önemli ama doktor bu ay kontrolünde doyurucu öğünler olarak 4 öğün vereceksin demişti,doyurucu yediği zamanda süte ihtiyaç duymyor,süt içmeye vakti kalmıyor ki tam olarak,bu 500ml nasıl tamamlanacak bilemiyorum.
üzülme canım alışacaklar inşallah.. bizimkinin maşallahı var 3 gündür.. allahım dualaırımı duydu diyorum ama her öğünden önce içimi bir korku kaplıyor acaba eskiye döner mi diye :18: senin bebeğin anne sütüne ve formüle karşı da isteksiz miydi? çünkü bizimki maşallah memeyi sever ama ek gıdayı pek sevmemişti eğer memedeki iştahıyla ek gıdaya devam ederse inşallah (amin) tombik olmamız işten bile değil
üzülme canım alışacaklar inşallah.. bizimkinin maşallahı var 3 gündür.. allahım dualaırımı duydu diyorum ama her öğünden önce içimi bir korku kaplıyor acaba eskiye döner mi diye :18: senin bebeğin anne sütüne ve formüle karşı da isteksiz miydi? çünkü bizimki maşallah memeyi sever ama ek gıdayı pek sevmemişti eğer memedeki iştahıyla ek gıdaya devam ederse inşallah (amin) tombik olmamız işten bile değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?