2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

Canım moralini bozma doktorlar hep söylerler sütün yediğin içtiğin kadar dinlenme ve morallede alakası var.Sütüm iyi bebeğimi emzirmeyi istiyorum de kendi kendine. sütüm azaldı diye moralini bozma bu kısır bi döngü çünkü.Sen üzüldükçe sütün azalır, sütün azaldıkça sen üzülürsün
Bende tahin helvası çok işe yarıyo, bide üstüne bolca su içiyorum, oh yarasın

Son düzenleme:
merhaba kızlar,neşeniz bol olsun.

harpy doktoruna sorabilirmisin :günlük 500ml süt içmesi gerekiyormuymuş 4 öğün beslenmeye ek olarak? 500ml süt içemeyecek gibiyse öğünlerin birinden mi vazgeçecez,yoksa süt vermektenmi? aklıma en çok bu takılıyor bu aralar,inşallah sorumu anlatabilmişimdir biraz karışık yazdım galiba

Günaydınnn:80:Utku sen 4 öğün verebiliyor musun ya maşallah biz 2 ancak verebiliyoruz 3 olunca düğün yeri oluyor bizim ev

Günaydınnn:80:Utku sen 4 öğün verebiliyor musun ya maşallah biz 2 ancak verebiliyoruz 3 olunca düğün yeri oluyor bizim ev

doktor 4 öğün vereceksin dedi,kilo alımını az bulduğu için,bazen yiyor bazen 1 öğün bile yemediği oluyor,bizde de öyle canım,ben sabah kahvaltuyla öğle çorbasını içsin sevinmem için yetiyo bile

Harpy gitti galiba tüh sorumda vardı doktora sorması içinyetiştiremedim.Sen hızlı davrandın iyi yaptın utkumuz

10 gün içinde bende doktora gideceğim o zaman kendim sorayım.Ben d3 düzenli kullanmadım şimdide pişmanım onu soracaktım.Güneşe çıkardığım günler d3 vermedim acaba hata mı yaptım diyecektim

Son düzenleme:
ben düzenli olarak veriyorum,bıngıldağının kapanma durumu nasıl,bizimkinin başında hala 2 parmak kadar açıklık var

ben düzenli olarak veriyorum,bıngıldağının kapanma durumu nasıl,bizimkinin başında hala 2 parmak kadar açıklık var

Doktora ne zaman gitsek iyi iyi dedi ama şu kadar kalmış hiç demedi çok kızdım şimdi bu sefer kendi söylemezse ben sorayım

Allah iyiliğini versin Harpy çocukluk aşkını duymuştumda bebeklik aşkını hiç duymamıştımBu arada günaydın canım

tünaydın canım
Sen doktora gitmeyecekmisin Harpy

yarın gitcem canım yarsa sorun not alayım..

tamam canım sorarım.. ama bana sankisüt önemliymiş gibi geliyor tabi devam mamasıyla anne sütü farkedebilir..

10 gün içinde bende doktora gideceğim o zaman kendim sorayım.Ben d3 düzenli kullanmadım şimdide pişmanım onu soracaktım.Güneşe çıkardığım günler d3 vermedim acaba hata mı yaptım diyecektim

canım normal bir insan için günde 15 dk güneş ışığında durmak (direk güneş ışığı camın arkasından felan değil) günlük d vitamini ihtiyacını karşılıyor..ama bebek için daha fazlasına ihtiyaç varmıdır bilmem.. bu arada sen nerede yaşıyorsun? sanırım güneşin bol olduğu bir yerdesin istanbul hala parçalı bulutlu ve yağmurlu arasında karasız sıcaklık desen 10dan şaşma 15i aşma modunda

canım yaa bizimkinin bıngıldağı zaten minikti gittikçe küçülüyor doğduğunda işaret parmağımın ucu kadardı şimdi serçe parmağımın ucu kadar.. acaba küçük olması kötü bişi mi :18:

Haklısın canım bol güneşli bizim buralar İzmirdeyimDün yağmur yağdı onun dışında havalar çok güzel evin içinde yarı çıplak dolaşıyoruz:82:

tam olarak bilmiyorum ama sen bizimkinin bıngıldağıyla kıyaslama,bizimki erken doğum,belki normal zamanında doğan çocuklarınki de o kadardır.diğer kızlara bi sormak lazım.

bence de süt önemli ama doktor bu ay kontrolünde doyurucu öğünler olarak 4 öğün vereceksin demişti,doyurucu yediği zamanda süte ihtiyaç duymyor,süt içmeye vakti kalmıyor ki tam olarak,bu 500ml nasıl tamamlanacak bilemiyorum.

üzülme canım alışacaklar inşallah.. bizimkinin maşallahı var 3 gündür.. allahım dualaırımı duydu diyorum ama her öğünden önce içimi bir korku kaplıyor acaba eskiye döner mi diye :18: senin bebeğin anne sütüne ve formüle karşı da isteksiz miydi? çünkü bizimki maşallah memeyi sever ama ek gıdayı pek sevmemişti eğer memedeki iştahıyla ek gıdaya devam ederse inşallah (amin) tombik olmamız işten bile değil

anne sütünü gündüzleri almıyor,geceleri uykusunda emziriyorum,gündüzleri devam sütü veriyorum ama 500 ml olmuyor,aynen bizimkinin de maaşallahı var,sünnet olduğu günden beri 4 öğün yiyor,sadece dün akşam ağlamaktan muhallebi yiyemedi sünnet uğur getirdi galiba

Ayeser eşimin yoğun isteği üzerine bişey sorabilir miyim
Sen bebeğim 9700 gr 72 cm demişssin maşallah.Sen bebeğini kaç ay emzirdin, ek besin ne verdin, yoksa tamamen Allah vergisi mi yani anne baba etkisi mi?Mesela Utkumuz da uzun bize göre ama anne 1.70 baba 1.89 yani.Benim bebiş 65 cm anne 1.70 baba 1.73
Bu soru sen "bebeğim emmiyor yemiyor" derken uygun olmamış gibi gelebilir ama öyle değil.Bak bebişinin gelişimi güzelSıkma canını

Son düzenleme:
az önce eşimin facebookuna girdim, bi kızla fotosu var eli belinde o kadar moralim bozulduki kimdir nedir bilmiyorum aklıma bin türlü şey geliyor.. ağlamaktan konuşamam diye arayamıyorum kimdiye.. allahımlütfen düşündüğüm gibi olmasın dua edin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…