az önce eşimin facebookuna girdim, bi kızla fotosu var eli belinde o kadar moralim bozulduki kimdir nedir bilmiyorum aklıma bin türlü şey geliyor.. ağlamaktan konuşamam diye arayamıyorum kimdiye.. allahımlütfen düşündüğüm gibi olmasın dua edin kızlar
az önce eşimin facebookuna girdim, bi kızla fotosu var eli belinde o kadar moralim bozulduki kimdir nedir bilmiyorum aklıma bin türlü şey geliyor.. ağlamaktan konuşamam diye arayamıyorum kimdiye.. allahımlütfen düşündüğüm gibi olmasın dua edin kızlar
Bu konuda hiç yorum yapamayacağım canım çünkü benim bebiş gündüz çok az yer bol bol beni emer ama gece sadece 4 te uyanır emer ve hemen uyurmrb kızlar.çoğunluğunuz bebişlerin iştahsızlığından yada ek gıdayı reddetmesinden şikayetçisiniz.benim hiç öyle bir problemim olmadı.kızım emmeyi çok sevdi doğduğundan itibaren.ek gıdaya geçiştede ne verdiysem yedi.sadece uykusu varken yemek yemeyi reddediyor.gündüz 3 öğün veriyorum tabi aralarda emziriyorum.gündüz 3 kez (sabah,öğleden sonra ve akşam üzeri uyur.toplamda gündüz 3 -4 saat uyur.
ASIL SORUNUM ŞU:kızım gece 2 saatte bir uyanıyor.hatta bazen saat başı.emiyor uyuyor bi saat sonra tekrrar uyanıyor.acıkmadığını düşünerek sallayıp uyutuyorum bi saat sonra tekrar uyanıyor.artık çıldıracam.her gün bunları yaşamaktan çooooooookk sıkıldım.sizce kızım gece doymadığı içinmi bu kadar sık uyanıyorhani gündz yiyor ya mide artık genizişledi de sütüm yetmiyormu gece..ama 2 saatte bir de emiyor ve sabah bezi bolca çiş dolmuş oluyor.pazartesi doktora gidince soracam ama benimle aynı durumda olan varmı merak ettim.
Bu konuda hiç yorum yapamayacağım canım çünkü benim bebiş gündüz çok az yer bol bol beni emer ama gece sadece 4 te uyanır emer ve hemen uyur
ay şok oldum harpy,daha önce yokmuydu öyle bi resim,yoksa sen mi yeni görüyosun?yine de kötü düşünmemeye çalış ama eşinle konuş sor mutlaka,kendi kendini hırpalama.inşallah düşündüğün gibi değildir
Ne yazacağımı bilemedim, umarım tahmin ettiğin gibi bişey çıkmaz
canım daha önce de yazmıştım bebişler 2ye ayrılıyor acıkan bebekler acıkmayan bebekler; acıkan bebekler ek gıdaya geçişte sıkıntı yaşamıyor ama gece de acıkıp çok sık uyanıyor.. acıkmayan bebeklerse acıkmadıkları için gece gündüz farketmeden bol bol uyuyorlar ama yemeyi sevmiyorlar... tavsiye olarak akşam yatmadan önce gece muhallebilerinden vermen, kaşık maması olarak satılıyor milupanın felan.. eğer biberon alıyorsa gecede biberona yapıp verebilirsin. malesef artık anne sütü uzun süre tok tutmuyor...mrb kızlar.çoğunluğunuz bebişlerin iştahsızlığından yada ek gıdayı reddetmesinden şikayetçisiniz.benim hiç öyle bir problemim olmadı.kızım emmeyi çok sevdi doğduğundan itibaren.ek gıdaya geçiştede ne verdiysem yedi.sadece uykusu varken yemek yemeyi reddediyor.gündüz 3 öğün veriyorum tabi aralarda emziriyorum.gündüz 3 kez (sabah,öğleden sonra ve akşam üzeri uyur.toplamda gündüz 3 -4 saat uyur.
ASIL SORUNUM ŞU:kızım gece 2 saatte bir uyanıyor.hatta bazen saat başı.emiyor uyuyor bi saat sonra tekrrar uyanıyor.acıkmadığını düşünerek sallayıp uyutuyorum bi saat sonra tekrar uyanıyor.artık çıldıracam.her gün bunları yaşamaktan çooooooookk sıkıldım.sizce kızım gece doymadığı içinmi bu kadar sık uyanıyorhani gündz yiyor ya mide artık genizişledi de sütüm yetmiyormu gece..ama 2 saatte bir de emiyor ve sabah bezi bolca çiş dolmuş oluyor.pazartesi doktora gidince soracam ama benimle aynı durumda olan varmı merak ettim.
mrb kızlar.çoğunluğunuz bebişlerin iştahsızlığından yada ek gıdayı reddetmesinden şikayetçisiniz.benim hiç öyle bir problemim olmadı.kızım emmeyi çok sevdi doğduğundan itibaren.ek gıdaya geçiştede ne verdiysem yedi.sadece uykusu varken yemek yemeyi reddediyor.gündüz 3 öğün veriyorum tabi aralarda emziriyorum.gündüz 3 kez (sabah,öğleden sonra ve akşam üzeri uyur.toplamda gündüz 3 -4 saat uyur.
anne sütünü gündüzleri almıyor,geceleri uykusunda emziriyorum,gündüzleri devam sütü veriyorum ama 500 ml olmuyor,aynen bizimkinin de maaşallahı var,sünnet olduğu günden beri 4 öğün yiyor,sadece dün akşam ağlamaktan muhallebi yiyemedisünnet uğur getirdi galiba
Ayeser eşimin yoğun isteği üzerine bişey sorabilir miyim
Sen bebeğim 9700 gr 72 cm demişssinmaşallah.Sen bebeğini kaç ay emzirdin, ek besin ne verdin, yoksa tamamen Allah vergisi mi yani anne baba etkisi mi?Mesela Utkumuz da uzun bize göre ama anne 1.70 baba 1.89 yani.Benim bebiş 65 cm anne 1.70 baba 1.73
Bu soru sen "bebeğim emmiyor yemiyor" derken uygun olmamış gibi gelebilir ama öyle değil.Bak bebişinin gelişimi güzelSıkma canını
canım daha önce de yazmıştım bebişler 2ye ayrılıyor acıkan bebekler acıkmayan bebekler; acıkan bebekler ek gıdaya geçişte sıkıntı yaşamıyor ama gece de acıkıp çok sık uyanıyor.. acıkmayan bebeklerse acıkmadıkları için gece gündüz farketmeden bol bol uyuyorlar ama yemeyi sevmiyorlar... tavsiye olarak akşam yatmadan önce gece muhallebilerinden vermen, kaşık maması olarak satılıyor milupanın felan.. eğer biberon alıyorsa gecede biberona yapıp verebilirsin. malesef artık anne sütü uzun süre tok tutmuyor...
aynı durumdayız şekerim sabaha kadar 10 dafa uyanıyoruz neredeysekucağıma alınca emmeden uyuyo bazen..iyice emdiği zaman biraz uyuyo ama emerken uyursa zırt pırt uyanıyo yat kalk yat kalk çarşafım yerinde durmuyo....mrb kızlar.çoğunluğunuz bebişlerin iştahsızlığından yada ek gıdayı reddetmesinden şikayetçisiniz.benim hiç öyle bir problemim olmadı.kızım emmeyi çok sevdi doğduğundan itibaren.ek gıdaya geçiştede ne verdiysem yedi.sadece uykusu varken yemek yemeyi reddediyor.gündüz 3 öğün veriyorum tabi aralarda emziriyorum.gündüz 3 kez (sabah,öğleden sonra ve akşam üzeri uyur.toplamda gündüz 3 -4 saat uyur.
üzülme canım ya düşündüğün gibi değildir kolay mı okadar bide face koymuş diyosun orası herkese açık biyer...az önce eşimin facebookuna girdim, bi kızla fotosu var eli belinde o kadar moralim bozulduki kimdir nedir bilmiyorum aklıma bin türlü şey geliyor.. ağlamaktan konuşamam diye arayamıyorum kimdiye.. allahımlütfen düşündüğüm gibi olmasın dua edin kızlar
kızlar bu arada yarın akşam misafir için tatlı tuzlu önerilerinizi bekliyorum.. hamile bir arkadaşım gelecek. sanırım o da eylül annesi olacak ama 2011
not: şerbetli tatlı sevmiyor.
sana bi tarif yazayım şekerim çok güzel oluyo çokda basit
hazır pasta kekleri varya ondan al yada kendin pandispanya yap hazır alırsan misafir sayına göre ikisinide kullanabilirsin ben tekini kullanıyorum
karışım hazırlıyosun 1 çay bardağı hindistan cevizi
1 çay bardağı sıvıyağ
1 çay bardağı ceviz ceviz fazlada olabilir
1 yumurta, inceltmek içinde biraz süt
1 çay kaşığı tarçın 1 çay bardağı toz şeker
bu karışımı hazırla katı olduğu için biraz süt ekliyorum kekin üstüne dök iyice yay turta gibi fırına ver çok az pişcek kek pişmiş olduğu için üzeri kızarana kadar hafif pembeleşcek hemen pişiyo çok güzel oluyo herkes seviyo dene bence...kalabalıksa 2 kek içinde ayrı ayrı karışım hazırla...
aynen yaa benim de ayaklarım çok büyük ve taraklıdır.. gelde o ayakkabıları giy.. gelin ayakkabılarım yüzünden 1 hafta ayak parmaklarımı hissetmemiştim..
evet yanmışız.. aklıma geldi bağ diyince.. kvmin en gıcık olduğum yönü; oğlumla yalnız olduğum bir an eğer oğlum ağlarsa hemen kapıda bitip "aliyim mi?" demesi son maraştayken bir kere daha yaptı bende o sinirle "neyi alıyorsun?" dedim bir daha da gelmedi.. çok uyuz oluyorum çok :95: alma kardeşim bebek bu ağlar.. bi de bana iyi anlaşın diyor sanki dövüyorum çocuğu :95:
biraz ağlayınca mantıklı düşünmeye başladım.. eşim beni aldatacak olsa sanırım vakti olmaz çünkü hep evden işe işten eve bi insandır. az önce konuştum, rahatladım şimdi.. kızı da hatırladım iş yerinden bir kız, nekadar artık ona kin besleyecek olsam da aslında bi kabahati yok.. allah kimsenin başına vermesin düşüncesi bile mahvetti beni :85:
çok şanslısın.aferin senin bebeğine.kıskandım senii
canım boy tamamen genetikmiş.. beslenmeyle ancak 3-5 cm fark ediyormuş.. beslenmyle alakası olsa afrikadaki aç insanların boyu 1 karış olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?