2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

ay şok oldum harpy,daha önce yokmuydu öyle bi resim,yoksa sen mi yeni görüyosun?yine de kötü düşünmemeye çalış ama eşinle konuş sor mutlaka,kendi kendini hırpalama.inşallah düşündüğün gibi değildir

mrb kızlar.çoğunluğunuz bebişlerin iştahsızlığından yada ek gıdayı reddetmesinden şikayetçisiniz.benim hiç öyle bir problemim olmadı.kızım emmeyi çok sevdi doğduğundan itibaren.ek gıdaya geçiştede ne verdiysem yedi.sadece uykusu varken yemek yemeyi reddediyor.gündüz 3 öğün veriyorum tabi aralarda emziriyorum.gündüz 3 kez (sabah,öğleden sonra ve akşam üzeri uyur.toplamda gündüz 3 -4 saat uyur.
ASIL SORUNUM ŞU:kızım gece 2 saatte bir uyanıyor.hatta bazen saat başı.emiyor uyuyor bi saat sonra tekrrar uyanıyor.acıkmadığını düşünerek sallayıp uyutuyorum bi saat sonra tekrar uyanıyor.artık çıldıracam.her gün bunları yaşamaktan çooooooookk sıkıldım.sizce kızım gece doymadığı içinmi bu kadar sık uyanıyorhani gündz yiyor ya mide artık genizişledi de sütüm yetmiyormu gece..ama 2 saatte bir de emiyor ve sabah bezi bolca çiş dolmuş oluyor.pazartesi doktora gidince soracam ama benimle aynı durumda olan varmı merak ettim.

Ne yazacağımı bilemedim, umarım tahmin ettiğin gibi bişey çıkmaz

Bu konuda hiç yorum yapamayacağım canım çünkü benim bebiş gündüz çok az yer bol bol beni emer ama gece sadece 4 te uyanır emer ve hemen uyur

Ne yazacağımı bilemedim, umarım tahmin ettiğin gibi bişey çıkmaz

biraz ağlayınca mantıklı düşünmeye başladım.. eşim beni aldatacak olsa sanırım vakti olmaz çünkü hep evden işe işten eve bi insandır. az önce konuştum, rahatladım şimdi.. kızı da hatırladım iş yerinden bir kız, nekadar artık ona kin besleyecek olsam da aslında bi kabahati yok.. allah kimsenin başına vermesin düşüncesi bile mahvetti beni :85:

canım daha önce de yazmıştım bebişler 2ye ayrılıyor acıkan bebekler acıkmayan bebekler; acıkan bebekler ek gıdaya geçişte sıkıntı yaşamıyor ama gece de acıkıp çok sık uyanıyor.. acıkmayan bebeklerse acıkmadıkları için gece gündüz farketmeden bol bol uyuyorlar ama yemeyi sevmiyorlar... tavsiye olarak akşam yatmadan önce gece muhallebilerinden vermen, kaşık maması olarak satılıyor milupanın felan.. eğer biberon alıyorsa gecede biberona yapıp verebilirsin. malesef artık anne sütü uzun süre tok tutmuyor...

ayy canım aynı derrt bendede var bugün sabaha kadar sinirlerim alt üst oldu normalde 2 saate bir uyanır emer uyurdu bugün uyumaz oldu sabahı birlikte karşıladık ben uyutuyoru binbir eziyetle bu uyanıyor çıldıracaktım artık. süt yetmediğinden olduğunu zannetmiyorum yoksa çişleri az olur. bırakıyorum kendi kendine uyusun diye zırıl zırıl ağlıyor inan ben de bıktım bir çaresi yok mu hala 40 günlük bebek gibi. ben yol yordam bulamadım

ben dumur oldum sanki benim eşim yapmış gibi oldum. canım ama yanlış anlamamaya çalış öyle kötü bişey olsa faceden ilan etmeye cesaret edemez sonuçta herkes görüyor o resmi. biraz yürek ister bence kötü bişey değildir ama sakin sakin sor bizim arkadaş böyle böyle resim görmüş senin face de falan de bakalım ne diyecek??

maşallah canım.. bizimkilerin modları yine yanı desene

canım boy tamamen genetikmiş.. beslenmeyle ancak 3-5 cm fark ediyormuş.. beslenmyle alakası olsa afrikadaki aç insanların boyu 1 karış olurdu

cnm biberon almıyor ki cadı.meyce sularını bile kaşıkla içiriyorum.yatmadan öncede bir güzel doyuruyorum muhallebi falanda veriyorum.zaten ilk yattığında saat uyuyoer en çok.sonra zırt pırt uyanıyor..
buarada eşinle ilgili şüpheye kapılma cnm.öle bişey olsa resim koyarmı siteye.gizliden yapar.

kızlar bu arada yarın akşam misafir için tatlı tuzlu önerilerinizi bekliyorum.. hamile bir arkadaşım gelecek. sanırım o da eylül annesi olacak ama 2011
not: şerbetli tatlı sevmiyor.

aynı durumdayız şekerim sabaha kadar 10 dafa uyanıyoruz neredeysekucağıma alınca emmeden uyuyo bazen..iyice emdiği zaman biraz uyuyo ama emerken uyursa zırt pırt uyanıyo yat kalk yat kalk çarşafım yerinde durmuyo....
üzülme canım ya düşündüğün gibi değildir kolay mı okadar bide face koymuş diyosun orası herkese açık biyer...

kızlar bu arada yarın akşam misafir için tatlı tuzlu önerilerinizi bekliyorum.. hamile bir arkadaşım gelecek. sanırım o da eylül annesi olacak ama 2011
not: şerbetli tatlı sevmiyor.

sana bi tarif yazayım şekerim çok güzel oluyo çokda basit
hazır pasta kekleri varya ondan al yada kendin pandispanya yap hazır alırsan misafir sayına göre ikisinide kullanabilirsin ben tekini kullanıyorum
karışım hazırlıyosun 1 çay bardağı hindistan cevizi
1 çay bardağı sıvıyağ
1 çay bardağı ceviz ceviz fazlada olabilir
1 yumurta, inceltmek içinde biraz süt
1 çay kaşığı tarçın 1 çay bardağı toz şeker
bu karışımı hazırla katı olduğu için biraz süt ekliyorum kekin üstüne dök iyice yay turta gibi fırına ver çok az pişcek kek pişmiş olduğu için üzeri kızarana kadar hafif pembeleşcek hemen pişiyo çok güzel oluyo herkes seviyo dene bence...kalabalıksa 2 kek içinde ayrı ayrı karışım hazırla...

Son düzenleme:

resminide ekledimm

"aliyim mi?" sinir oluyorum bu lafa. harpy aynı benim kv yi anlatmışsın. ben kv ye neyi alıyorsun desem var ya hemen kayınbabamı üstüme salar o lafa bin katarak. aman benimki bela bela lanet. oğlum ağlar hemen çocugu çekerek kolumdan aliyim ben der. bi defa da demez defalarca söyler. hasta insan. ayyyy durun sinirlerim yatışmıştı

İyi olmana çok sevindim canım Kızlar haklı böyle bişeyi yapan adam facebook gibi herkesin gördüğü yere resmini koyar mı
Bugün eşim 6 da gelecek bi bakıyım dedim öpüldünüz kızlarrrrrrrrrrr

Yine ben hep ben :78:
Alıntı yapıyoruz ya ben tek tek yapabiliyorum siz nasıl bikaç kişinin alıntısını aynı cevapta kullanıyosunuz:26: Utanıyorum artık, bi bakıyorum ardarda yazmışım da yazmışım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…