2010 Eylül Anaları ve Onların Tatlı Danaları

süper canım çok güzel görünüyor ama bu sefer başka bi tatlı yaptım. bi dahaki sefer bunu yapcam teşekkürler

dur canım sen sinirlenme.. boşver kvdir ne yapsa yeridir

Selam kizlar ben geldim bu hafta full misafir ve temizlikle gecti bide ustun kizimin bogazlari iltihap olmus 2 gn atesle gEzdi eltimin kizi hastaydi bizimkinin Emzigni almais babasi hop agzina tikmis 1 hafta surunduk hastaliktan sinir oldum yazilari okudum ama size katilamadim ozledim sizleri :)

ben de 3 ay büyüğüm ama çok sorun oldu bizde eşim daha çocuk gibi onun yanında kendimi çok olgun hissediyorum sanırım bizimki yanlış bi evlilikti. siz nasılsınız?
yok canım öyle şey olma üzme kendini sakın
canım benim oğlan da öyle. geçen hafta dr a gittik anlattım, bana memede sakinleşiyor mu diye sordu evet dedim dişlerine baktı. dişleri çok rahatsız ediyor annesi geçici dedi. ama bizimki 3 ten sonra hep ağlıyor ve emmek istiyor emiyor bırakıyorum yatagına hemen ağlamaya başlıyor. yanıma alıyorum yine ağlıyor anlamadım 2 - 3 gündür meme de sakinleştirmiyor. harpy canım sorar mısın dr una geceleyin hep ağlıyormuş bebekler neden olur diye. sürekli emmek istiyor. sabah da bezi pek ıslak olmuyor benimkinin. bi gün mama verdim aç mı acaba diye yine aynı bi değişiklik olmadı.
canım bide oğluma yumurta başladım alerji yaptı. yumurta, inek sütü hep alerji yapıyor kıpkırmızı oluyor oğlum alnından ayağına kadar. oğlumun metebolizmasında tyada karaciğerinde bi sorun mu var da hrşeye tepki veriyor vücudu?? ne zamana kadar böyle sürecek. bide yapacak bişey varmı? canım inan çok yardımcı olursun sorarsan. bizim burdaki dr lar telefon numaralarını bile vermiyorlar hayret bişey.

canım iletilerin altında konuşma balonu gibi bi resim var üstünde + işareti var. yorum yapacagın mesajların altındaki o resme bas sonra konuya cevap ver de hepsi çıkar. altlarına yorumlarını yaparsın

Son düzenleme:
ayeser canım sütüm kesildi bitti deme sakın sen bebegini emzirmek istedikçe o süt gelir Allah ın izniyle Allah vergisi. ilk zamanlar da olsa kesilebilir ama vücut iyice alıştı süt üretmeye. benim bi ara bitmişti nerdeyse dr a sordum humana still tee var ya ondan kullan dedi. kullanıyorum zaten dedim ama düzenli kullanacaksın mümkünse saati saatine günde 3 defa kullanacaksın dedi. inan çok faydası oldu. bide çemen ye canım çok güzel süt yapıyor sarımsaklı olunca oğlunun da iştahı açılır aman koktum aman tadı kötü deme ye bak göreceksin. sütün için yediğini bilince kimse de sana kokuyorsun demez herhalde bunu kalabalıktasın diye söyledim canım. bide hurma ve kuru dut bulursan dene canım işe yarıyor

hoşgeldin canım. geçmişolsun sana ve bebişine ve sana.. sen babasına biraz ders ver bu konuda belki bi daha yapmaz

slm kızlar ben geldim herkes iyidir işallah ne çok yazmışsınız hepsini okuyamadım tabiii ancak girebildim temizlik falan sonrada komşuya gittik bebek bakmaya benim kız büyüdü bebek bakmaya gittik anlıcanız şaka maka büyümüş bizim danalar e küçügünü görüncee

ayy pargalı ne siteyecek hürremden sizce şimdi izledim yeni bölümüçat diyeçatlicam şimdi orta yerimden :18:

Canım ben emzirmek için çok mücadele ettim, Doğduğundan beri göğüslerimden o kadar çektim ki anlatamam. Şimdi durduk yere emzirme işinin son bulacak olma ihtimali canımı sıkıyor. Ama bugün biraz daha iyiydi, en azında memeyi ağzına aldı. Sütüm az olduğu için tatmin etmiyor tabi ama yılmıyorum. Zaten yemek yemesi de çok kötü 40bin takla atıyorum desem yeridir. Bebek ekmeği alıp ev yemeklerinden de vermeye başladım, onları da almıyor. Ağzını kitliyor. Güldürüp ağzını açmasını sağlıyorum ama artık ağzını açmadan çizgi şeklinde gülümsüyor. Öyle işte uğraşıyorum.
Eşim ilk defa gidiyor canım, ilerde farklı ülkelere de gitme ihtimali de var ama çok kesin değil, ülkesine göre belki birlikte de gidebiliriz, Neyseki internette görüşebiliyoruz istediğimizde.

Senin facebook meselesine gelince, aklına getirdiğin gibi birşey olduğunu sanmıyorum, belki tanımadığın bir akrabasıdır . Merak etme,, neden öyle bitşey olsun ki hem, Hem de uluorta.

ay canım,çok zor ama sabret,üzülmemeye çalış çok zor ama,sütün kesilmesin Allah korusun,sütüm azalır diye kesinlikle düşünme kendini adapte et,sütüm çok olacak de hep.
Mücadele ediyorum canım, emsin diye aç bıraktığım bile oldu. Daha çok erken 7 aylık bile olmadı. Bırakmasını istemiyorum hiç. Emse sütüm artacak yiyip içmemde bir sıkıntım yok.

Canım desteğin için çok sağol. İnanıyorum düzeleceğine. Bebek bu nihayetinde huyu değişiyor sürekli. Umarım eski haline döner.

Ben maskara oluyorum resmen. Yemek yediriken

Tamammen Allah vergisi,
2 ayında mama vermişliğim var bir kaç biberon (sütüm gitmişti) Sütüm gelince mamayı kestim.
Onun dışında 5 ayında ek gıdalarla tanıştırdım o da alışsın diye yoksa kilosu iyiydi. O gün bu gündür ek gıda anne sütü karışık gidiyoruz. Sütüm de çok değil aslında, ama yarıyor demek ki. Benim boyum 167, eşiminse 180 :26:
Bu aralar çok hareketlendi oğlum bir saniye durmuyor. Onu zaptetmeye çalışırken terliyorum inan. Umarım kilo kaybetmez.

Merhaba canım,
Belki de gece kendini doyuramadan uyuya kalıyordur. Eğer emerken uyuya kalıyorsa hafifçe uyandır ismini seslen biraz daha emmesini sağla, doyurabilsin kendini. Eğer sütünün yetmediğinden eminsen, ya da emin olursan devam sütü ver. YTat kalk yat kalk insanda hal kalmıyor. Kolay gelsin.

Tatlım çok sağol, çok moral oldu bu bana, tavsiyelerin için ayrıca sağol. humanayı tekrar deneyeceğim, ilk zamanlar çok içtim ben o çaydan da bıkkınlık gelmişti, çok şekerli geliyor bana, neyse uzun bir aradan sonra tekrar başlayayım, oğlum için,

cnm o memeyi bırakmak istemiyo zaten.artık ben bıraktırıyorum.belkide hatam bu.doymadan çekiyorum galiba ama ona kalsa 1 saat emecek gecenin körü.:)

kızlar bu arada yarın akşam misafir için tatlı tuzlu önerilerinizi bekliyorum.. hamile bir arkadaşım gelecek. sanırım o da eylül annesi olacak ama 2011
not: şerbetli tatlı sevmiyor.

Benim de yeğenim olacak 2011 eylülde , Şu an abimde kalıyorum abimin kızı olacak. Yalnız Leventinn yaramazlıkları yengemi biraz tırstırdı, korkuyor doğurup büyütmeye Abimle aralarında konuşuyorlarmış bizimki de böyle olursa ne yaparız biz diye
Kuptada muhallebi yap arasına muz dilimleri koyabilirsin, üzerine de öğütülmüş fındık. azıcık tarçın. Ben pek tatlı bilmiyorum malesef.

Canım iyice doymasını sağlamalısın, emerken uyuya kalırsa hafifçe uyandır , emmesine devam etmesini sağla. Benim yatağım da öykle beşiğe yakın tarafı biraz göçük oldu

bu aradaaa 7 aylık olmuşuzzzzzzzzzzz
Aynen küçükleri görünce gözüme büyük geliyor benimki de, ama büyükleri görünce de büyükler daha dana En güzeli bizimkiler

Maşallah bizim daha var 7 aya

cnm o memeyi bırakmak istemiyo zaten.artık ben bıraktırıyorum.belkide hatam bu.doymadan çekiyorum galiba ama ona kalsa 1 saat emecek gecenin körü.:)
Tahmin edebiliyorum, zevkine emiyordur . Biraz uyandırmayı dene, üç oldu yazdığım bunu

ayy burada hep geceleri dolu oluyor.bırakıp gidemiyorumda şimdi.

Ben de, bilgisayara yapışık yaşıyorum artık, eşimle görüşüyoruz sık sık. Bir ara bilgisayarın da bebek malzemelerinin de sığabileceği bir sırt çantası almayı düşündüm, hatta hala düşünüyorum

slm kızlar ben geldim,

zeynepberen geçmiş olsun canım

aaarzu88 diş çıkaracağı için olabilir canım huysuzluk,bi de gece maması verip nedeyebilirsin fark olacakmı diye.
ayeser dereotu çok güzel süt yapıyor,salatada felan kullanıp deneyebilirsin.bir de 4-6 ay arası bebeklerin geçiş dönemiymiş,bazı bebekler anne memsinden sıkılabilirlermiş,öyle olmuş olabilir seninki de,sabret canım,inşallah eskiye dönersiniz.

Hoşgeldin,
Dere otu da çok tükettim yoğurtla, tekrar başlayacağım, hatırlatman için teşekkür ederim. Öğütülmüş çörek otuyla da macun yapmıştım kendime, bal + öğütülmüş çörek otu. Yarın alayım.yemek yemem çok iyi kalabalıkta olduğum için çok güzel yiyorum. Benim derdim emmemesi, emmedikçe yediklerim kar etmiyor. Sağmam lazım ama biberon almıyor, sağdığımı nasıl içiririm bilmem ki zaten pompamı evde bıraktım, yeni bir tane almak istemiyorum
Ama bugün daha iyi hissediyorum, geri gelecek inşallah. Dua edin kızlar oğlum sütsüz kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…