2010 eylül anneleri buluşalımmı???

3.haftası banada uyar
yer olarak eminönü güzel fikir hem bişiler bakar dolaşır fikir alışverişi yaparız.
şeker pembe canım nerelere kdr gelebilirsin belki başka yerler buluruz gelebileceğin

Kızzzlar... buluşma topiğimşz gerilere düşmüş..
Malum haziranın ilk haftasını geride bıraktık... 3. hafta buluşalım diyorduk..
Hadi bakalım kimler katılacak..
Adını koyalım bu buluşmanın. 19 haziran ctesi yapabiliriz buluşmayı....
Ne dersiniz????

bir aksilik çıkmazsa gelmeyi düşünürüm :) kızlar yokmu arttıran şöyle kalabalık bir grup olalım dağıtalım eminönünü :)) sonrada ferah bir yere gider bişeyler yer içer sohbet ederiz çok güzel olur valla

Babalar Günü, Türkiye de dâhil olmak üzere pek çok ülkede her yıl Haziran ayının 3. Pazar günü kutlanan özel bir gündür.

vikipedia dan alıntı kızlar

babalar günü pazar gününe geliyor, o yüzden bence sorun olmaz.
sizcede ok. ise bu c.tesi buluşalım eminönünde

Bende glmek istiyorum, ama havalar çok sıcak eminmisiniz, dolaşıp alışveriş yapmaktan? hepimiz birden hooop diye bayılıvermeyelim :):) ardından isterseniz cevahir'e gidelim şöyle serin serin otururuz, hem bir sürü tuvalet var,bunları da unutmayın lütfen :) benim 15 dkkada bir geliyor yani :):)

Kızlar emınönü c.tesı çok kalabalık olmazmı...
bende çokk gelmek isterım ama dolaplarım gelecek... kaçta gelır bılmıyorum....öğleden sonra olursa gelemem...
onun haricinde kesın gelecek olanlarla irtibat kurarım mutlaka...
geleceğim zaman ceplerinizi istememde sakınca olmaz sanırım..

Ctesi sabahtan olsun o zaman ctesi çalışanlar olabilir diye öğleden sonra dedim... haklısınız aslında eminönü kalabalık olur.... Ve hava da çoook sıcak...
Alışveriş merkezi mi düşünsek acaba.... Ben eminönü fikrini ortaya attığımda daha havalar ısınmamıştı :))

Cevahir bana uyar sabahtan ve de öğleden sonra da uyar.... Eminönü de uyar..
Ne kadar uyumlu bir hatunum yaa....

Hadi düşünün taşının ve mümkünse çoğalın aacım.. 3 kişiynen buluşma olmasss....
Nerede bu eylül anaları????

kızlar bende gelirim yeri kararlaştıralım benm için sorun olmaz ortada biyerdeyim her yere gelirim tabi bi aksilik olmazsa satini falanda kararlaştıralım ben takipdeyim kızlar siz yazın ben uyarım size

aaaaaaaaaaa kızlar yeni gördüm burayı bulaşacağınızı yeni duyuyorum ay bende gelmek isterim ama eşim göndermez

bende doğumdan sonra buluşuruz diyordum bebeklerimizle resim felan iyi olurdu

bende gelecekler arasındayım olumunekankayizsmile cevahir falan bana epey uzak ama uymaya çalışıcam kısmetse. geçen sene bi pastanede müdürlük yapıyordum oraya 15 kişi falan bir grup gelmişti hepsinin 1 yaşında bebeği vardı o kadar güzeldi ki çok eğlenmişlerdi, bebekler kızlı erkekli çok tatlılardı. sonra onlara 1 yaş partisi organize ettik 1 şeklinde pasta seçtiler falan ortak bir parti yapacaklarmış. o zaman nerden tanıştıklarına anlam verememiştim ama şimdi anlıyorum ki kk olabilir. şimdi sıra bize geldi demek ki :) inşallah katılım çok olur ve gerçek anlamda arkadaşlar kazanırız :)

ne şanslısınız yaa..
bul bol foto çekip 2010 eylül anaları grubuna ekleyelim facebook ta emi :)
güzel eylül analarıııı biz şehir dışındakiler içinde gezin bol bol...

Canım biri öğleden sonra mobilyalarım gelecek demişti o yüzden öğleden önce dedim....
Günü ve yeri netleştirelim saati de katılıma göre ayarlarız...

Ama kimseden ses soluk çıkmıyor yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…