2010 eylül anneleri buluşalımmı???

Canım biri öğleden sonra mobilyalarım gelecek demişti o yüzden öğleden önce dedim....
Günü ve yeri netleştirelim saati de katılıma göre ayarlarız...

Ama kimseden ses soluk çıkmıyor yaa...

O Bendım sız lutfen planınızı bozmayın...daha arayacakalr öyle gelecekler..yanı öğleden öncede olabilir.öğleden sonrdaa..
h.sonu benım için erkenden yollara düşmeyın lütfen....
ben gelırsem sızden birini arayacağım mutlaka....
gelme ıhtımalım ½50 o yuzden sız yapın planınızı ....beni düşünmeyin...

kesın kararlaştırıp gelecek olan bayanlar ..bana özelden cep no yazarlarsa sevınırım gelırsem dırekt arayıp nerde olduğunuzu öğrenırım :)) ama unutmayın lütfennnn

bir liste yapalım o halde,
geleceklerin ismini belirtelim

Gelecekler;
denizbaris
çikolata
artemisiaa
suray
sevsevil
melos97
heroine
nutella_
dmtay
ulkufuk
şeker pembe
pınar5

kızlar eklemeye veya çıakrtma yapmak isteyen varsa belirtsin, net listemizi oluşturalım, haftasonuna birşey kalmadı,
geleceklerde tekrar teyit ederse daha iyi olur. ve yer zaman konusunda fikirlerinizi de bekliyoruz
cevahir bana da uzak ama ben uyarım, öğleden önce sonra olmasıda farketmez, kızımla gelirim büyük ihtimalle

yıne yazıyorum öğleden önceyı benım için yapmayın sakın gelemeyebılırım...
çalışanlar için sabah uykusu ne demek bilirim...bölünmesin ....
sakın ha....

Hepimiz yakalarımıza kırmızı karanfil takalım :))) hehehe... Göbüşler var ya yeterince belirleyici değil mi???
Yer belirleriz ama kahve dünyası olmasın, ben orada tanıdığım insanları bile seçip bulamıyorum....
Sakin bir yer olsun ki anlayalım buraya gelen hamile hatun kesin kk dandır diyebilelim....

ilk kat daha sakin oluyor aslında, hani metrodan çıkıp gelinen kat, esse falan var, koçtaş varya hani..o katın orta yerinde oturma yerleri var, bank gibi, ilk buluşma orda olabilir, ordan beraber karar verir, otururuz bi yerlere..sadece bir fikir...

Kızlar nerde oturuyorsunuz bu arada?
Ben halkalı dayım.
ama şişlide çalışıyorum yıllarca da beşiktaş ta ve kağıthanede oturdum buraları bilirim yani...
yenı taşındık sayılır halkalıya maalesef..

amanin kızlar hepimiz ayrı bir yerdeyiz :))) galiba en yakın benim Cevahire Alibeyköy de oturuyorum.
Artemissia nın dediği gibi bir yer belirleyip orda buluşup nerde oturacağımza karar veriririz. Cevahirin dışında da bir mekan açıldı girişin tam karşısında durakların yanı. güzel bir yere benziyor henüz gitmek kısmet olmadı. hem açık havada oluruz neyse buluşalımda karar veririz orda.

Haha en yakın benim cevahire... yaşasın....
Açık havada olmak pek de iyi fikir değil suraycım çünkü açık hava demek sıcak hava demek....
Kapalı yer klimalı ortam serin hava....
Neyse orada karar veririz artık.... Zaten koca göbüşlerle tanırız birbirimizi.... Cevahirin en alt katı migros yada koçtaşın girişinde buluşalım o zaman bankların orada....
Kesin kimler geliyor şimdi.... veeee daha saat netleşmedi....

bana çookk uzak c.tesi trafii de var ama size değer yalnız öğleden sonra olur inşallah. herkes bir daha teyid etse de orda iki üç kişi kalmasak.

önemli bir sorun çıkmadığı takdirde gelicem ben. ama öğleden sonra olması hepimiz için daha iyi olacak sanırım gerçi ben yakınım ama malum c.tesi evden erken çıkmak zor oluyor ( evet kızlar 3 kişi kalmayalım lütfen buluştuğumuza değsin. saat olarak 00 nasıl uygun mu siz ce ? cevahir de koçtaş girişi karşısı banklarda bekleyebiliriz. Ha bu arada arkadaşlar telefonlarmız yok birbirimizde geç gelen olur aramızda felan oralardaki kafelere bakınalım 3-5 hamile yanyana her yerde olmaz sanırım :)) . Heroine canım sen ne yaptın mobilyacı kesin geliyormu ? öğleden önce yada akşam 17:00 den sonra gelemezmi mobilyacın :) seninde katılmanı istiyorum canım. bak bakalım durumuna ben sana özelden telimi yazarım gelirsen ara mutlaka.

Haydi kızlar netleşsin listemiz yarına kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…