ankaradayım bende cevabın için sağol
kizlar gecmisini okudumda dogumdan sonra kanamamizmi olcak kara cahilim ben hemen her sey biter saniyorum uff ya kan tutar bei siringada rengim atiyo sapsari kesiliyorum kan falan ne cok derdi varmis bu dogum isinin arkadasim dogum yapmisti kiz sabahi fatura odemeye alisverise gitti bebegi bana emanet edip valla cokta saglamdi gece dogum yapti sabah alisveris fatura odeme eside yurtdisindaydi ben yatarim o zaman bir kac aycok korkuyorum zaten. eger bu cesareti bulursam bu aralar kendimi cirkin hissediyorum estetik olcam
günaydın canlarım kendisini kan tutan annelerin işi çok zor allah yardımcınız olsun benim bir arkadaşımı da tutuyor hastane kokusuna bile dayanmıyor hemen bayılıyor bunu yenmenn bir çözümü yokmu acaba?
Canım korkma bazılarında çok oluyor seni korkutmak gibi olmasında hasta bezi kullananlar çok çok fazla.Yanlış bilmiyorsam ilk günler oluyor bu yoğun kanamalar.
Bi şekilde atlatacaz canım merak etme.
inan bunun için gecemi gündüzüme katmaya hazırız eşimde bende.ikimizde lise mezunuyuz ben ev hanımıyım eşim özelde.ama evlatlarımız daha iyi yerlerde olmalı diye düşünüyoruz hele oğlummmmm.öğretmeni hertoplantıda örnek öğrencim diye gösteriyor ve toplantı sonrası tebrik yağmuruna tutuluyorum. nazar değmesin inş..bende sevinçten gözü yaşlı dinliyorum öğretmeni.şimdiki müfredat akıllara zarar.tam mantık işi sorular.akşam çocuklar yatar ben eşimle oğlumun çantasını açar gözden geçirir soru çözer soru hazırlarız ertesi gün için. rabbim bana 2 evlat cinsiyetininde tadını verdi. bende anneliğiminhakkını vermeliyim onları bu kavonoz dipli dünyaya ve adaletsizliğine hazırlamalıyım.rabbim layık görürse inş..
canim ya ben o zaman hastane cantasina hasta bezi koyiyim lazim olursa diye
ben seviniyodum 9 ay adet derdi yok tertemiz diye bide bu cikti.
inan bunun için gecemi gündüzüme katmaya hazırız eşimde bende.ikimizde lise mezunuyuz ben ev hanımıyım eşim özelde.ama evlatlarımız daha iyi yerlerde olmalı diye düşünüyoruz hele oğlummmmm.öğretmeni hertoplantıda örnek öğrencim diye gösteriyor ve toplantı sonrası tebrik yağmuruna tutuluyorum. nazar değmesin inş..bende sevinçten gözü yaşlı dinliyorum öğretmeni.şimdiki müfredat akıllara zarar.tam mantık işi sorular.akşam çocuklar yatar ben eşimle oğlumun çantasını açar gözden geçirir soru çözer soru hazırlarız ertesi gün için. rabbim bana 2 evlat cinsiyetininde tadını verdi. bende anneliğiminhakkını vermeliyim onları bu kavonoz dipli dünyaya ve adaletsizliğine hazırlamalıyım.rabbim layık görürse inş..
sagol canim bebisko ikimiz de Allah'a sukur iyiyiz. Sadece biraz uykumuz var, sabahin korunde ruyamda cikolatali pasta gormekten uyamadim cokacimcoooksiz nasilsiniz?? :CüvCüv:
evt yaa allahtan öyle karışan kaynanam yok valla ...mopsy canım desene sen de benim gibi kayınvalideden yana şanslı olanlardansın. hakkaten bu bir şans bence. etrafta bakıyorum da ne cadı kaynanalar var. Allahtan benim kaynanam da çok iyi sağolsun annem gibi.hiç bir kötü huyunu hareketini görmedim. bize geldiğinde benim bişey yapmama izin vermez. herşeyi kendi yapar. ama tabiki de kimse annelerimizin yerini tutamaz.
Mopsycimcim,kız ne şanslısın Allah bozmasın maşallah.
evt yaa allahtan öyle karışan kaynanam yok valla ...
daha çok dua eder bize hep siz iyi olun bilmemne..hatta eşim bazen bana yardım etmiyor ev işlerinde.istemem ben öyle yardım et diyoookaydirigubbakcemile3
çok komik..bişey olduğunda eşimi tehdit ediyorum annene söylerim bak ayağını denk al diyorum)))heheheh
bide mesela benim kayınvalidem aşırı kapalı ben açık çok ayrı taraflarımız var başkası olsa karışır mesela laf eder hiç yok canım benim sağolsun...
maşşallah maşşalllhhhh.):)
ya bende çok korkuyorum saadetcim hatta dün bi arkadaşla konuştum sezeryan olmuş..wc sorunu yaşamış tuvalete oturamnadığından hastahanede o hasta bezlerinde bağlatmış ona koyvermiş gitmş artık))))))))
eve geldiğindede oturamamış wc ye ayakta yapmış çişini((((((((((((((ayy ne halt yicez bilmiyommmm yaaaaaaa
Sonda takmamışlarmı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?