2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar gecmisini okudumda dogumdan sonra kanamamizmi olcak kara cahilim ben hemen her sey biter saniyorum uff ya kan tutar bei siringada rengim atiyo sapsari kesiliyorum kan falan ne cok derdi varmis bu dogum isinin arkadasim dogum yapmisti kiz sabahi fatura odemeye alisverise gitti bebegi bana emanet edip valla cokta saglamdi gece dogum yapti sabah alisveris fatura odeme eside yurtdisindaydi ben yatarim o zaman bir kac ay cok korkuyorum zaten. eger bu cesareti bulursam bu aralar kendimi cirkin hissediyorum estetik olcam

günaydın canlarım kendisini kan tutan annelerin işi çok zor allah yardımcınız olsun benim bir arkadaşımı da tutuyor hastane kokusuna bile dayanmıyor hemen bayılıyor bunu yenmenn bir çözümü yokmu acaba?

Canım korkma bazılarında çok oluyor seni korkutmak gibi olmasında hasta bezi kullananlar çok çok fazla.Yanlış bilmiyorsam ilk günler oluyor bu yoğun kanamalar.
Bi şekilde atlatacaz canım merak etme.

inan bunun için gecemi gündüzüme katmaya hazırız eşimde bende.ikimizde lise mezunuyuz ben ev hanımıyım eşim özelde.ama evlatlarımız daha iyi yerlerde olmalı diye düşünüyoruz hele oğlummmmm.öğretmeni hertoplantıda örnek öğrencim diye gösteriyor ve toplantı sonrası tebrik yağmuruna tutuluyorum. nazar değmesin inş..bende sevinçten gözü yaşlı dinliyorum öğretmeni.şimdiki müfredat akıllara zarar.tam mantık işi sorular.akşam çocuklar yatar ben eşimle oğlumun çantasını açar gözden geçirir soru çözer soru hazırlarız ertesi gün için. rabbim bana 2 evlat cinsiyetininde tadını verdi. bende anneliğiminhakkını vermeliyim onları bu kavonoz dipli dünyaya ve adaletsizliğine hazırlamalıyım.rabbim layık görürse inş..

canim yok galiba ya ben bu gun gidicem hastaneye bekleme odasinda basim donmeye basliyo iki dakkada bir disari nefes almaya cikiyorum duvarlarea tutuna tutuna o derece yani kokuyo feci bana her yer benimki bide korku var siringa gordum diyelim hemen tepki bekle bir dakka kendimi topliyim yavas ince uclumu bir cok soru heleki dis doktoru allah yandi adam bide canim yanarsa tekme falan atiyorum ama kendimde olarak degil tepki yada siringa batarken agliyorum hemsire gecen sordu dogum nasil yapcan sen diye :) giren mecbur cikicak dedim ne diyim.

Canım korkma bazılarında çok oluyor seni korkutmak gibi olmasında hasta bezi kullananlar çok çok fazla.Yanlış bilmiyorsam ilk günler oluyor bu yoğun kanamalar.
Bi şekilde atlatacaz canım merak etme.

canim ya ben o zaman hastane cantasina hasta bezi koyiyim lazim olursa diye

ben seviniyodum 9 ay adet derdi yok tertemiz diye bide bu cikti.

Maşallah canım Allah nazarlardan saklasın oğluşunu
Ayrıca bi maşallah da sana çünkü şu yazdıklarına bakılırsa sen çok iyi ve ilgili bi annesin.
İnşallah bizim çocuklarımızlada iftahar edeceğimiz günler görürüz.

keserc anim masalla cok sanslisin iki tane evladin var :)
ben cocugum olursa tabiki acayip cok iyi bir egitim almasini istiyorum simdiden hayal kuruyorum su universite falan ama komik biraz esim acayip zekidir veriyorum kac basamakli sayilari kafadan carpiya boluyo hepsini buluyo akrabalari bulmaca getiriyo ben sosyal olarak yiyiyim zaten sosyal okul bitirdim halkla iliskiler ama matematik dersen iki soru versen icinden makinesiz cikamam insallah bizim cocuk babaya ceker .
ama bazen esime kizinca diyorumki fazla zekiler aptala benzer harbiden oyle saf oluyorlar biraz asiri zekiler benim esim oyle mesela fazla konusmaz sakindir falan benim gibi cin degil saf gorunuyolar kafalari cok calisiyo yoruluyomu ne tabi benim cocugum hem zeki hem cin olsun insallah .

sagol canim bebisko ikimiz de Allah'a sukur iyiyiz. Sadece biraz uykumuz var, sabahin korunde ruyamda cikolatali pasta gormekten uyamadim cokacimcoook siz nasilsiniz?? :CüvCüv:

İyiyiz bizler de :)) saol. Demek pasta gördün :) hemen alıp yesene canım.
Bişey merak ettim senin adın saltanat mı?

evt yaa allahtan öyle karışan kaynanam yok valla ...
daha çok dua eder bize hep siz iyi olun bilmemne..hatta eşim bazen bana yardım etmiyor ev işlerinde.istemem ben öyle yardım et diyoookaydirigubbakcemile3
çok komik..bişey olduğunda eşimi tehdit ediyorum annene söylerim bak ayağını denk al diyorum)))heheheh
bide mesela benim kayınvalidem aşırı kapalı ben açık çok ayrı taraflarımız var başkası olsa karışır mesela laf eder hiç yok canım benim sağolsun...
Mopsycimcim,kız ne şanslısın Allah bozmasın maşallah.

maşşallah maşşalllhhhh.):)

masallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.

ya bende çok korkuyorum saadetcim hatta dün bi arkadaşla konuştum sezeryan olmuş..wc sorunu yaşamış tuvalete oturamnadığından hastahanede o hasta bezlerinde bağlatmış ona koyvermiş gitmş artık))))))))
eve geldiğindede oturamamış wc ye ayakta yapmış çişini((((((((((((((ayy ne halt yicez bilmiyommmm yaaaaaaa

Sonda takmamışlarmı..

evet canım kanaman sancılarınla başlar ve en fazka kırkın çıkana kadar dvam eder. bu süre kişiden kişiye değişebilir.farklılıklar gösterir. hem benide kan tutar anında bayılırım ama doğumda kanı zaten göremessin. olurs a sancı odasında yani tramalarda yatağında görürsün zaten seni kirli yatakta tutmazlar değiştiriyorlar hemen hasta bakıcılar. doğumhanede kan görmessin sen şu meşhur masada yatar olacaksın. ayaklarında bağlı kalkamazzın. yani kan görmessin başka. hem zaten hey ay adet oluyosun evine gelincede vc de onu görürsün tamamı bu kadar ama tabiki bunlar normal doğum için geçerli. sezeryan bilgisine sahip değilim yaşamadığım için.ama sakın unutma beni ne kadar kaale alırsın eğer normal olursa asla doktorun dediklerinden dışarı çıkma ne diyorlarsa yap. sancı içindeki kadınları görünce korkma başını çevir bakma sakın merak edip. korkudan sancın gider bu kez. tek çare dua. yapacak bişi yok zaten.arkaşının hali gayet doğal ayağa kalkabilir bende 2. çocuğumu ramazan sahurda gittim doğuma.ertesi iftara avdeydim. zemzem içip gittim doğuma.evime geldim. etrafımdakilerin ısrarlarını kabul etmedim evimizde kimsenin kalmasını istemedim ve bende ayaklandım ve eşime sahura kaltım kendim hazırladım. yalvarıyodu sen yat ben tost falan yaparım diye ama kuru tostla oruç tuttumak bana yakışmazdı.eşime börekler açıp kaldırdım onu sahura. tabiki yürümede oturmada çok zorlanıyorsun içli dışlı dikişlerin oluyor ama abartmaya hiç gerek yok hemen ayaktasın arkadaşım inş. sakın korkma burda olsaydınben seni götürürdüm doktoruma ve doğuma:sm_cool:

kayınvalidemde ben normal doğumdan korkuyorum diye szeryna olursun kızım ağrısız korkma diyor((((ben çok korkuyorum...
oturup kalkamıyormuşun falan orası 2 gün hep kesiliyor gibi oluyormuş.....
benide kan tutuyor kan aldırdığım zaman öğüre öğüre çıkıyorum...ama bayılmadım hiç hayatımda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…