İyiyiz bizler de :)) saol. Demek pasta gördün :) hemen alıp yesene canım.
Bişey merak ettim senin adın saltanat mı?
kayınvalidemde ben normal doğumdan korkuyorum diye szeryna olursun kızım ağrısız korkma diyor((((ben çok korkuyorum...
oturup kalkamıyormuşun falan orası 2 gün hep kesiliyor gibi oluyormuş.....
benide kan tutuyor kan aldırdığım zaman öğüre öğüre çıkıyorum...ama bayılmadım hiç hayatımda...
aaa takmamaışlar herhalde onu sormadım bak....demek takmadılar..sonda takılıyor ama dimi..ay iyi bari..ama evdede oturup kalkamamış çok fenaymış yaa..çok acıyormuş
ya bende çok korkuyorum saadetcim hatta dün bi arkadaşla konuştum sezeryan olmuş..wc sorunu yaşamış tuvalete oturamnadığından hastahanede o hasta bezlerinde bağlatmış ona koyvermiş gitmş artık))))))))
eve geldiğindede oturamamış wc ye ayakta yapmış çişini((((((((((((((ayy ne halt yicez bilmiyommmm yaaaaaaa
cıne 5 te anne olunca anledım prgramı var ızleyen var mı?
ben her gun ızlıyrm
gecen senelerdede ızlerdım ama hangı kanla gectgını bılmedgden ızleyemıyrdum
guzel bılgıler ogrenıyrm uzmanlardan
nbr arkidişlerrrrrrrrrrrrrrrr
evet canim benim adim Saltanat boshayallersmile niye? bilmiyorumkismile
off allah korusun canım bol bol dua edicez artık allahım yardım etsin bize...ondan başka kimse olmayacak yanımızda çünküü ...........canim ben kucuk kardeismde annemi hatorliyorum ameliyatta bide hata yapmislardi annem resmen kan isedi 40 gun hadtanede kaldi uff ya allah korusun bizleri insallah olursem falanda yanliz gidicem burda kimsemde yok.
offfffff dogum korkusu sımdıden sarmıs
ay ben dusunmemeye calısıyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?