2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım o anda o kadar bebeğine odaklanmış olacaksınki bence çok güzel doğumlar bizleri bekliyor
Sezeryan için Dr.una bağlı bdenim dr.umda sezeryan olanlar ertesi gün hareket etmeye başladılar o kadar sancı olmadı..

valla mopsycim bilmiyorum ne yapcaz ben simdiden korkuyorum ama olumun ecele faydasi yok basimiza geleni cekicez galiba zaten bu gun doktora gidicem cok mutsuzum ben bu gun ya icimde hep bir mutsuzluk var cok sikiliyorum ben burda keske turkiyede olsam

aaa takmamaışlar herhalde onu sormadım bak....demek takmadılar..sonda takılıyor ama dimi..ay iyi bari..ama evdede oturup kalkamamış çok fenaymış yaa..çok acıyormuş

Sonda takıyorlar ve kendini iyi hissedene kadar kalıyor merak etme Her doğum zor olacak diye bişey yok..

cıne 5 te anne olunca anledım prgramı var ızleyen var mı?

ben her gun ızlıyrm

gecen senelerdede ızlerdım ama hangı kanla gectgını bılmedgden ızleyemıyrdum

guzel bılgıler ogrenıyrm uzmanlardan

canim ben kucuk kardeismde annemi hatorliyorum ameliyatta bide hata yapmislardi annem resmen kan isedi 40 gun hadtanede kaldi uff ya allah korusun bizleri insallah olursem falanda yanliz gidicem burda kimsemde yok.

Bende izliyorum Çok güzel mother &baby dergisinide okuyorum çok faydalı bilgiler oluyor ..

kızlar kayınvalidelerden bahsetmişsinizde ben de yazayım dedim.
benim kayınvalidemle Allaha çok şükür aram çok iyidir.9 senedir hiçbir problem yaşamadık tabiki beyenmediğim yönleri var onunda bende beyenmediği yönler vardır mutlaka ama her ikimizde görmezden geliyoruz.Ailelerimide de hiç problem olmamıştı ama annem son zamanlarda kayınvalideme acayip gıcık olmuş durumda resmen kafayı takmış ona.şimdi doğum yapınca ikiside benim evde olacaklar ve annem bazen farkında olmadan çok fena tersliyor kayınvalidemi(SıNıR HASTASI ANNEM)40 da uzun süre beraber olacaklar ve annem bir problem çıkartacak diye çok ama çok tedirginim.Anneme hatalı olduğunuda söyleyemiyorum küser çünkü bana ama ozamana kadar mutlaka bir çözüm yolu bulmalıyım gece rüyalarıma giriyor bu konu ne yapacağımı bilemiyorum

ay inşallah ceylandıcım...bi arkadşımda sezeryan oldu oda diyor benim hiç ağrım olmadı diyor...çok garip...inşallah bebişi görünce unuturum hiç birşey hissetmem..rüyalarıma girmeye başladı artık...
ben bikere kürtaj olmuştum diyorum böyle birşeymi acaba hiç birşey hissetmemiştim güzeldi yani..uyanırken falan çok tatlıydı herşey..öyle güzel uykudan uyanmadım ben hayatım boyunca yani o derece))))sonra ne ağrı ne sızı..öyle bi doğum olsa ben 4-5 doğururm vallaopuyorumnanaktan
ozamanda çok tırsmıştım ağlaya ağlaya girmiştim uyanamıcam diye

ya kizlar siz kendi isteginizle mi sezeryan olmayi dusunuyorsunuz? Bi problem yoksa kendi isteginizle kestirmeyi niye istiyorsunuz ki? Yani normal dogum en dogrusu ve en ideali olmasaydi Allah cocuk dogmanin baska bi yolunu yaratirdi degil mi? bence normal dogumdaki aci, bebegin hareketi v.s hepsinin bi onemi var. Allah bize , kadinlara sirf iskence olsun diye yaratmamistir ya ..

artık eskısı gbı cok uyumuyrm

3 gundur hamıle kalmadan once yaptgımız hayat seklımız

olmasını ıstedgımız seye donduk

ınsallh devam ederz...

sabah 5.30da kalkıyrz namaz kılıp

meyvemızı yeyıp statta yuruyuse gdıyrz esımle

yarım saaatte olsa yetıyo tabı bu gun hava kotuydu ancak 3 tur atabıldık

ınsan cok dınc oluyo

zaten kılolarda alınmaya basladı dun dr yuruyuse baslayabılırsın dedı

bız daha once yuruyuse baslamıs olduk

canim ben kucuk kardeismde annemi hatorliyorum ameliyatta bide hata yapmislardi annem resmen kan isedi 40 gun hadtanede kaldi uff ya allah korusun bizleri insallah olursem falanda yanliz gidicem burda kimsemde yok.
off allah korusun canım bol bol dua edicez artık allahım yardım etsin bize...ondan başka kimse olmayacak yanımızda çünküü ...........
offfffff dogum korkusu sımdıden sarmıs

ay ben dusunmemeye calısıyrm

off bende düşünmüyordum ama bebişimi hissettikçe kucağıma almak istiyorum heycanla hep doğum aklıma geliyor artık..:sm_confused:

arkadaşlar valla işte bu tuvalet işi zor biraz. sezeryan olursanız afedersiniz alttan gaz çıkarana kadar hastanedesiniz. normal doğumda doğum öncesi kendin lavman yaptığın için aşırı kabız olursunuz. idrarda acayip yanıyo dikiş yerleri büyük tuvalette kabızsınız ıkınamıyorsunuz dikişler patlıcak gibi oluyo. kesi yerlerinizin temizliğini kendiniz wc de yapıyorsunuz. yada ona etkili şurup gibi bir içecek ilaç veriyolar. bir torba doğum sonrası ilacınız oluyor bunlar asla bebeği emmeyi anneyi etkilemiyor kan vitamin antibiyotik ağrı kesicilerden oluşuyor. mutlaka evinizde kayısı hoşafını öneriyorum tatlıdır süt artırırve kabızlığınıza yardımcı olur. asla unutmayın ama.asla pedler işe yaramıyor bebek bezi kullanacaksın diyorlar yanınızda bolca bulundurun. o kana hiçbişi etki etmiyor valla . ben ikinci doğum sonrası evde yoğun kanamayla eşim iftar sofrasından kalkıp zor yetiştirdi hastanaya. ufak bi banyom var ama değişim için girdiğimde yarısı kandı . afedersiziniz ama eşim şoklar içinde kaldı. benim gözlerim kararıyodu artık. meğersem içeride minnacık bi poarça kalmış bu iğne başı kadarda olda çok kanama yaparmış. o halde di,kişli dikişli bide acilde kürtaj yaptılar 10 normal doğuma bedeldi dikişli olduğum için. zaten öğlen vakti evde elim kadar parçası elime paçalarımda aşşa düşmüştü. allaha emanet olun asla korkamyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…