2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım cevabın ve ilgin için sağol. günlerin nasıl geçtiğine bebeğini kucağına alınca sen bile inanamayacaksın inan bana. benim 2002 de oğlum oldu bi bakmışım elinden tutup okula götürüyorum. tarifi imkansız bir duygu.kızım 2007 de doğdu. oda elden ayaktan çıktı sayılır artık. onlar büyüyor ama bizler küçülüyoruz . rabbim hepimizin yavrusunu esirgesin:Saruboceq:

Ay ne güzel anlatmışsın canım inşallah bizde o günleri görürüz.

ay kızlar dün kayınvalideler amma çekiştirilmiş böyleeeeyvahedigeldismile
allah geçinemeyenlere kolaylık versin bazısıda çok zor alahım öyle herşeye karışan falan çok zor...
benim kayınvalidem hiçbirşeye karışmaz çok şükür deli divane olurbizim için allah razı olsun...ben zor bi durumda kalsam kayınvalidede seve seve kalırım bana çok iiyi bakar eminm ki ama kendini perişan eder yorulur sonrada hasta olur ondan korkarım birtek....tabiki kimse kendi anacığımın yerini tutmaz yinede annemi isterim ben ama ekstra bir durumdadad kayınvalidemle bi süre kalabilirim yani ...bide okadar farklı düşüncelere yaşantılara sahip insanlarız ki çok şükür hiç birşeye karışmaz allah razı olsun..nezaman bana gelse ya ütümü yapar ya balkon yıkar illa bi işimi yapar..şimdide torununa birsürü alışveriş yapıyor deli gibi..5. torun olmasına rağmen bir heves bir heves..yaşadın anne diyorum çok şanslı böyle babanneye kim sahip diyorum hoşuna gidiyor onunda..ben zaten pek bişey almamaya karar verdim çünkü kayınvalidem altaçmadan mevlüt battaniyelerine kadar alıyor))))))

adıyla yaşasın inş. en önemli sorunu atlatmışsın sevindim. isim konusu çelişkide bırakıyor insanıda ondan dedim. allah analı babalı büyütmeni nasib eder inş.:Saruboceq:

teşekkür ederim kızlar. evet isim bulmak gerçekten çok zor. insanın aklına birçok isim geliyor ama daha sonra biri ağır basıyor ve ona karar veriyorsunuz. kızılcık canım senin kuzucuğunun cinsiyeti belli olsun isim konusunda sana fikir verebiliriz..keser canım Allah çocuklarını sana bağışlasın inşallah..

allah can sağlığı versinde hepsinin zamanı gelecek inş. bak senin dünyanı yaşamını zevklerini huylarını nasıl değiştiriyor. ben artık inan kendimle kestim resmen ilişkimi. oğlum sabahcı sabah okul kızın kahvaltısı ev işi yemek sonra okula almaya git. gel yemeğini yedir otur ders çalış. ödev yap. hadiii akşam yemeği.. ye yıka kalk yatır uyut kendime zaman ayırmamın imkanı yok inan. ama şikayetçi değilim. oğlumu prof. kızımı avukat olarak görmek istiyorum. illaki kendileri karar verecek ama oğlum gözlüklü ve mantığından tipinden dolayı prof. gibi. kızımda cimcime her soruya hazır cevap çenesi durmaz avukat gibide ondan

mopsy canım desene sen de benim gibi kayınvalideden yana şanslı olanlardansın. hakkaten bu bir şans bence. etrafta bakıyorum da ne cadı kaynanalar var. Allahtan benim kaynanam da çok iyi sağolsun annem gibi.hiç bir kötü huyunu hareketini görmedim. bize geldiğinde benim bişey yapmama izin vermez. herşeyi kendi yapar. ama tabiki de kimse annelerimizin yerini tutamaz.

Kizlar benim gibi ruyasinda yemek gormekten uyamayan var mi? aksamlari cok agir yemek yemim diyorum, yemeyince de boyle oluyo

gunaydin kizlar.
canim bazen banada oluyo tum gece ruyamda sarhos gibi bir halde yemek goruyorum kebab falan hep turk yemegi ama diyorumki yiyemiyorum ondanmi ama alakasi yok galiba .

teşekkürler ilgin için. herhangi bir sorun varsa konuşabiliriz

Tabi canım biz burda hep birbirimize yardım etmeye çalışıyoruz.Senin gibi tecrübeli anneler daha çok yardımcı olur bizlere,teşekkürler.opuyorumnanaktan

Sağol canım inşallah bir hafta sonra belli olacak cinsiyeti,o zaman fikirlerinizi alacağım.

kizlar kayinvalide falan diyoruzda ben biraz cadiyim birazda fazla sahiplenirim cadi kaynana olma ihtimalim kacta kac? allah yandi sevmez beni gelin yada damat ikide bir konusurum kesin cocuguma onu yapma bunu yapma :):)
kizlar bu gun doktora gitcem birazdan kalkiyimda makyaj yapiyim bari .

canım benim ne güzel yazmışsın. inşallah çocuklarını iyi bir yerde görürsün.

amin dua eden sağolsun.kalbimi 2 ye bölmüşüm biri ilkgözağrım oğluşum profum. biri dünyalar güzeli kızım. allah ım koruyucu melekleriyle korusuninş. vatana millete ailesine yakışıe evlatlar yetiştiririm inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…