gerçi ben 2002 ve 2007 eylül annesiyim ama sizlerle heyacan paylaşmak çok güzel.
canım cevabın ve ilgin için sağol. günlerin nasıl geçtiğine bebeğini kucağına alınca sen bile inanamayacaksın inan bana. benim 2002 de oğlum oldu bi bakmışım elinden tutup okula götürüyorum. tarifi imkansız bir duygu.kızım 2007 de doğdu. oda elden ayaktan çıktı sayılır artık. onlar büyüyor ama bizler küçülüyoruz . rabbim hepimizin yavrusunu esirgesin:Saruboceq:
adıyla yaşasın inş. en önemli sorunu atlatmışsın sevindim. isim konusu çelişkide bırakıyor insanıda ondan dedim. allah analı babalı büyütmeni nasib eder inş.:Saruboceq:
Canım adıyla yaşasın inşallah.
Keşke cinsiyeti belli olsada bizde o heyecanı yaşayabilsek.
Gerçi eşim hiiiiççç oralı değil daha erken diyip duruyor cinsiyeti belli olsada
7. aydan sonra bulacakmışız isim.
ay kızlar dün kayınvalideler amma çekiştirilmiş böyleeeeyvahedigeldismile
allah geçinemeyenlere kolaylık versin bazısıda çok zor alahım öyle herşeye karışan falan çok zor...
benim kayınvalidem hiçbirşeye karışmaz çok şükür deli divane olurbizim için allah razı olsun...ben zor bi durumda kalsam kayınvalidede seve seve kalırım bana çok iiyi bakar eminm ki ama kendini perişan eder yorulur sonrada hasta olur ondan korkarım birtek....tabiki kimse kendi anacığımın yerini tutmaz yinede annemi isterim ben ama ekstra bir durumdadad kayınvalidemle bi süre kalabilirim yani ...bide okadar farklı düşüncelere yaşantılara sahip insanlarız ki çok şükür hiç birşeye karışmaz allah razı olsun..nezaman bana gelse ya ütümü yapar ya balkon yıkar illa bi işimi yapar..şimdide torununa birsürü alışveriş yapıyor deli gibi..5. torun olmasına rağmen bir heves bir heves..yaşadın anne diyorum çok şanslı böyle babanneye kim sahip diyorum hoşuna gidiyor onunda..ben zaten pek bişey almamaya karar verdim çünkü kayınvalidem altaçmadan mevlüt battaniyelerine kadar alıyor))))))
Kizlar benim gibi ruyasinda yemek gormekten uyamayan var mi? aksamlari cok agir yemek yemim diyorum, yemeyince de boyle oluyo
teşekkürler ilgin için. herhangi bir sorun varsa konuşabiliriz
teşekkür ederim kızlar. evet isim bulmak gerçekten çok zor. insanın aklına birçok isim geliyor ama daha sonra biri ağır basıyor ve ona karar veriyorsunuz. kızılcık canım senin kuzucuğunun cinsiyeti belli olsun isim konusunda sana fikir verebiliriz..keser canım Allah çocuklarını sana bağışlasın inşallah..
allah can sağlığı versinde hepsinin zamanı gelecek inş. bak senin dünyanı yaşamını zevklerini huylarını nasıl değiştiriyor. ben artık inan kendimle kestim resmen ilişkimi. oğlum sabahcı sabah okul kızın kahvaltısı ev işi yemek sonra okula almaya git. gel yemeğini yedir otur ders çalış. ödev yap. hadiii akşam yemeği.. ye yıka kalk yatır uyut kendime zaman ayırmamın imkanı yok inan. ama şikayetçi değilim. oğlumu prof. kızımı avukat olarak görmek istiyorum. illaki kendileri karar verecek ama oğlum gözlüklü ve mantığından tipinden dolayı prof. gibi. kızımda cimcime her soruya hazır cevap çenesi durmaz avukat gibide ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?