2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok canım özellikle kokluyorum öyle rahatsız edici farklı bir koku yok..

için rahat etmyorsa bi sor isersen canım..sağlık ocaklarındada yapıyorlar tahlil.biraz daha kolay oluyor orda yaptırmak eğer yakınsa sana oraya gidip yaptırabilirsin sonuca göre doktoruna başvurursun..hem orda ücretsiz tahliller canım

benim doktorum özel muayenehanesinde kızlar daha önce bassetmiştim size...şimdi doğum için bana tavsye ettiği bir hastahane vardı orayı görmek için gitmiştim odalar doluydu görememiştim şimdi aradım 12 gibi müsayit olacak gelebilirsiniz dediler.bugün gidip hastahaneyi dolaşacağım.inşallah güzeldir....
bi hastahane daha demişti oraya gidip bakmıştım hiç güzel değildi ya allahım inş.burası güzeldir yarabbim...

Canım inşallah bi sorun yoktur.
Bende de yorulduğum zamanlarda sarı kahverengi akıntı oluyor ama bu konuyu dr ye hiç sormadım.İnşallah bi sorun yaşamassın canım.

canım ben de onu farkettim biliyor musun. ne zaman yorulsam biraz hızlı yürüsem falan hem akıntım artıyor hem de rengi daha farklı oluyor...

İnşallah beklediğin gibi çıkar canım.Belirsizlik çok kötü yaa ben ne yapacam onu düşünüyorum.
Gittiğim hastane yetersiz gibi geliyor bana kafam çok karışık.

günaydın güzel anneler....
Bugün hiç keyfim yok, hava karanlık yağmurlu kasvetli....
Sıcak olunca sıcaktan şikayet ediyorum serin olunca kasvetli hava diyorum, eşim de diyor ben sana yaranamadım bi türlü de hava da yaranamadı be güzelim, hep şikayet hep şikayet diyor....

İnşallah beklediğin gibi çıkar canım.Belirsizlik çok kötü yaa ben ne yapacam onu düşünüyorum.
Gittiğim hastane yetersiz gibi geliyor bana kafam çok karışık.

insanın morali çok bozuluyor gerçekten....eğer burasıda içime sinmezse neyapacağım bilmiyorum gerçekten sinir oluyor insan....

günaydın kızlar,
dün iyice uykum gelene kadar oturdum ve az bir korkmayla geceyi tek gecirebildim.

günaydın kızlar,
dün iyice uykum gelene kadar oturdum ve az bir korkmayla geceyi tek gecirebildim.

Canım iyi fazla korkmadan geçirmişsin geceyi sevindim.
Ben çok küçük yaştan beri yanlız kalmaya alıştığım için pek korkmam.
Sadece son zamanlarda hamile olduğum için başıma bişi gelirmiki diye korkuyorum okadar.

kızlar benim evde salak salak şeyler kayboluyor .1 aydır buzdolabımın buzluk kabı yok.yazda geldi takıcam ortada yok..çekmece gibi bişey içinde küp buzlar oluyor ya .artık arçeliğe gidip alıcam galiba satılıyormudur ki..difrizde yeri var çünkü başka buzluk kabı olmaz yani..1 aydır evde ne temizlikler oldu çıkar biyerden diyordum çıkmadı...
son 2 haftadırda yatakodamın bi sehpasının danteli yok ortada)))hahahahah)))
ay nere gitti bu anlamadım..bi çamaşırın içine karıştı herhal dedim ara ara yok dantel ortada......
içimden diyorum kış kış cinler kış kış)))hahahahahah

Alemsin valla kaydirigubbakcemile3 bazen böyle sır dolu kayıplar oluyor valla bende hayret ediyorum.Ama daha sonra bazıları hiç umulmadık yerlerden umulmadık zamanlarda çıkıveriyor

o kaybolmalar bana da çok oluyor, sonra alakasız bir yerden çıkıyor, şeytan aldı götürdü satamadan getirdi heralde diyorum klava:

cicilere son aldıklarımı ekledim kızlar...burda k.k dan bi arkadaşa ördürdüğüm hırka takımları ve kendim için en son aldığım gecelik pijamaları ekledim..başka gecelik bişi almaya gerek varmı

Alemsin valla kaydirigubbakcemile3 bazen böyle sır dolu kayıplar oluyor valla bende hayret ediyorum.Ama daha sonra bazıları hiç umulmadık yerlerden umulmadık zamanlarda çıkıveriyor

))))bende bekliyorum çıksın diye ama umdumu kaybettim..hele dantelin biri var biri yok.bi sehpa boş duruyor..tövbe yarabbim yaaaşakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…