yok canım özellikle kokluyorum öyle rahatsız edici farklı bir koku yok..
en iyisi gidip bir sorayım yaa. idrar tahlili falan yapsın bari. içim rahat etsin en azından..
kızlar günaydın dün şeker yükleme testi yaptırdım. yüksek çıktı 176. doktor diyet verdi 1 hafta sonra 100 grlık şeker testi yapılacak. morelim bozuk..... bu sorunu yaşayan varmı aranızda
Canım inşallah bi sorun yoktur.
Bende de yorulduğum zamanlarda sarı kahverengi akıntı oluyor ama bu konuyu dr ye hiç sormadım.İnşallah bi sorun yaşamassın canım.
Günaydın kızlar,malesefki bi ton dosyam var ve birazdan duruşmaya gidicem
benim doktorum özel muayenehanesinde kızlar daha önce bassetmiştim size...şimdi doğum için bana tavsye ettiği bir hastahane vardı orayı görmek için gitmiştim odalar doluydu görememiştim şimdi aradım 12 gibi müsayit olacak gelebilirsiniz dediler.bugün gidip hastahaneyi dolaşacağım.inşallah güzeldir....
bi hastahane daha demişti oraya gidip bakmıştım hiç güzel değildi ya allahım inş.burası güzeldir yarabbim...
İnşallah beklediğin gibi çıkar canım.Belirsizlik çok kötü yaa ben ne yapacam onu düşünüyorum.
Gittiğim hastane yetersiz gibi geliyor bana kafam çok karışık.
canım ben de onu farkettim biliyor musun. ne zaman yorulsam biraz hızlı yürüsem falan hem akıntım artıyor hem de rengi daha farklı oluyor...
günaydın kızlar,
dün iyice uykum gelene kadar oturdum ve az bir korkmayla geceyi tek gecirebildim.
kızlar benim evde salak salak şeyler kayboluyor .1 aydır buzdolabımın buzluk kabı yok.yazda geldi takıcam ortada yok..çekmece gibi bişey içinde küp buzlar oluyor ya .artık arçeliğe gidip alıcam galiba satılıyormudur ki..difrizde yeri var çünkü başka buzluk kabı olmaz yani..1 aydır evde ne temizlikler oldu çıkar biyerden diyordum çıkmadı...
son 2 haftadırda yatakodamın bi sehpasının danteli yok ortada)))hahahahah)))
ay nere gitti bu anlamadım..bi çamaşırın içine karıştı herhal dedim ara ara yok dantel ortada......
içimden diyorum kış kış cinler kış kış)))hahahahahah
Alemsin valla kaydirigubbakcemile3 bazen böyle sır dolu kayıplar oluyor valla bende hayret ediyorum.Ama daha sonra bazıları hiç umulmadık yerlerden umulmadık zamanlarda çıkıveriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?