2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım güle güle kullanın emzirme sandalyenizi, ne kadara aldınız ben 300 e buldum çok güzel bi model.

dondolino bence şart, büyük rahatlık koy ona, ayarla sallasın uyutsun sen yemek yap iş yap vs. bebeği kucağa alıştırmaktan kurtarıyor. bi bebek kucağa alıştımı bi daha zor bırakıyor. hem dondolinoyu ek gıdalara geçince büyütüp mama sandalyesi olarak kullanabiliyorsun.

ben bunu alcam

Stork Stork Dondolino | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler

bebek şekeri ben hastanede ve hastane çıkışı eve gelenlere dağıtıcam.
mevlüt için bebek çikolatası ve bebek kurabiyesi yaptırırım diyorum. kimsen yoksa bile, konu komşu gelen giden olur illaki

ben oda yapmıcam gece uykusu düzene girene kdr yanımızda duracak, park yatak alıcam birde şifonyer yapıcak görümcemin eşi.

park yatak bunu istiyorum ama rengine henüz karar veremedim

Chicco Lullaby LX Oyun Parkı - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

Dondolıno nedır kızlar..cahılım ben bu konuda :))

cnm dondolinonun linkini verdim bi önceki mesajımda. kendi kendine sallıyor sallama seviyeleri felan var. bi nevi ev tipi ana kucağı gibi düşün, onun daha kullanışlısı. ek gıdalara geçincede mama sandalyesi oluyor. haliye şuanda bi mama sandalyesi 200-250 tl. dondolino 300-350 tl. yani verdiğin paraya değiyor.

Bana diyet örneği verirmisiniz 3 gün yediğime dikkat ediyim şeker tuz ekmek hamur işi yasak dedi başka

ceylan kaç çıktı değerin, şeker çıkan arkadaşlar yardımcı olacaktır benimde bir bilgim yok malesef. dikkatli bir diyetle atlatırsın sıkma canını

eyvaah bende ondan aldım canım hatta çantasında set olarak ...
şimdi bende düşündüm bak bayat falan değildir inşallah...

butter evet canım civilimde 12ymi fiyatı ben çarşıda gördüm 10 lira ondan alıcam.

az önce civilimden 90 liralık alış veriş yaptık heyoooo:dance:

bana bi arkadaşım johnson ın bed time diye bi markasını önerdi şampuan ve bebe yağı için,istersen kolonyasıda çok güzel dedi..
pişik içinde mothercare sudokrem diye bişey varmış onu önerdi hiç pişik olmamış kızı

hayırlı olsun neler aldın sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…