cnm o site bende engelli resini göremiyorum malesef, link varsa ordan bakayım
birde halı alırken antibakteriyel alın hatta mümkünse hiç sermemek daha sağlıklı
ha emzirme koltuğunuda eşim anneler gününe aldı çok rahat gelmiş 2 tane almış
buda baba-koltuğu diyor haha ii madem dedim o da peşin peşin senin babalar günü hediyen olsun
zaten herşey çok pahalı onuda bleşe getirdim (gerçi pek te beleş sayılmaz ama neyse :)) )
dondolino şart mı diye bende düşünüyorum alanlar memnun ama çok pahalı sanki yaa
bebek şekeri konusunda tereddütteyim benim burda akrabam yok mevlüt yapsam mı yapmasam mı bilmiyorum
seneye bu zamanlar memlekete gidicem ozaman mı yapsam burda kimsem yok sayılır
3sene oldu geleli bursaya ama çevrem çok geniş değil
park yatak konusunda karar verdin mi modeline vs. ben hala kararsızım oda mı yapsam park yatak mı diye...
Dondolıno nedır kızlar..cahılım ben bu konuda :))
Bana diyet örneği verirmisiniz 3 gün yediğime dikkat ediyim şeker tuz ekmek hamur işi yasak dedi başka
geçmiş olsun ceylancım
kızlar her gün herşeyin yenisi çıkıyor,
prima bebek bezi mesela, sarı paketti yeni doğanlar için..yeni bebek yazıyordu paketinde..
dün markete gittiğimde baktım, beyaz paket prima premium care, yeni doğanlar için de var.. en son çıkanı bu..
o nedenle acele etmiyorum.
hatta chicconun banyo zamanı setini aldım (şampuan, ıslak mendil, sabun, pişik kremi, pudra,bebe yağı) ama sonradan aklıma geldi bayat olup olmadığı.. umarım yeni ürünlerdir ve bayatlamazlar.. 12 ay çünkü ömürleri bu gibi şeylerin...
150 çıktı çikolatamceylan kaç çıktı değerin, şeker çıkan arkadaşlar yardımcı olacaktır benimde bir bilgim yok malesef. dikkatli bir diyetle atlatırsın sıkma canını
eyvaah bende ondan aldım canım hatta çantasında set olarak ...
şimdi bende düşündüm bak bayat falan değildir inşallah...
butter evet canım civilimde 12ymi fiyatı ben çarşıda gördüm 10 lira ondan alıcam.
az önce civilimden 90 liralık alış veriş yaptık heyoooo:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?