2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
link yolladıım canım sevi bebede var.
bak googla pratik alt açma yaz karşına çıkıyor zaten
sevi bebede var fiyatıda uygun.
üstü havlu altı muşamba çok kullanışlı :)

evde olam tam keyiflik hava. bizim evler bahceli salıncagımda var oturur serin serin sallanır kitabımı okurdummmm. neyseki az kaldı 1 ay sonrada havalar böyle olmazzz

ben dışarda ve misafirlikte can bebnin alt açmasını kullancam. evde kullanmaya süslü püslü birşey alıcam ama üzerine mother care den bir ürün aldım ciciler sayfasında vardı, muşamba gibi dokusu, siliniyor. onu sererek alırım, minder leke olmaz. ben kızımda sürekli yıkadım süslü püslü alt açma mahvolmuştu :roflol:

kızlar her gün herşeyin yenisi çıkıyor,
prima bebek bezi mesela, sarı paketti yeni doğanlar için..yeni bebek yazıyordu paketinde..
dün markete gittiğimde baktım, beyaz paket prima premium care, yeni doğanlar için de var.. en son çıkanı bu..
o nedenle acele etmiyorum.
hatta chicconun banyo zamanı setini aldım (şampuan, ıslak mendil, sabun, pişik kremi, pudra,bebe yağı) ama sonradan aklıma geldi bayat olup olmadığı.. umarım yeni ürünlerdir ve bayatlamazlar.. 12 ay çünkü ömürleri bu gibi şeylerin...

Canım kullananlar oyna ve uyu turuncu paketi tavsiye ediyor

cnm özellikle ben alırken buna dikkat ettim, çoğunda açıldıktan sonra skt. devreye giriyor. mesela ben chicconun ıslak mendil ve göğüs silme mendillerinden de stok yaptım aynı şey onlarda da geçerli

Canım kullananlar oyna ve uyu turuncu paketi tavsiye ediyor

ay ben kesinlikle ama kesinlikle tavsiye etmiyorum bebeğin tatası sırtına kdr çıkıyor çünkü uyu ve oynanın arka bantları çok gevşek. aynı şekilde 2 aylık oğlu olan bir arkadaşım var, eşi 1 paket almış bitirene göbeği çatladı. her tata da kıyafet sırta çıkarmı klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…