Bende 2 numaradan aldım 3-6 kg olandan, doğru almış sayılırım yani dimi? bundan 1 tane dahamı alayım?
Bugün 11 gibiydi uyandığımda.Sabah 5-6 arası yürüyüş yapıyorum.Sonra 1 saat kitap okuyup yatıyorum.Ama bugün hiç kalkmak istemedim.O kadar serindi ki hava.Hafif hafif esiyor insanı mest ediyor...kafamçokkarıştı
link yolladıım canım sevi bebede var.
bak googla pratik alt açma yaz karşına çıkıyor zaten
sevi bebede var fiyatıda uygun.
üstü havlu altı muşamba çok kullanışlı :)
evet canım 3-6 lar 2 numara oluyor.
geçen gün çarşıda bişiy gördüm kızlar.
alt açma ama çok farklı aynı bebek mama önlüğü gibi altı muşamba üstü yaumuşak bişiy yeni çıkmış.
katlandığında minicik kalıyor satıcı dedi ki diğer alt açmaları kesinlikle kullanamazsınız kıyamazsınız yıkasanız leke çıkmaz kuruması dert ama bunlar yeni çıktı ve çok satıyoruz çantaya atar çıkarsınız istediğiniz yere dedi.
10 tl fiyatı ben alıcam resmini eklerim kızlar.
acayip kullanışlı bişiy :)
diğer alt açmalar ana kucağının içine konuyor zaten...
50- 100 arasında kaç gün ara olmalı acaba hemen yarın yaptırsa Diğerini
değerim yüksek çıksaydı bana 3 gün sonra çağıracağını söylemişti doktorum,
kızlar eyiz ve Battaniye| Alt Ama Setleri | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com civildekilerde ucuz ve çok güzel
kızlar her gün herşeyin yenisi çıkıyor,
prima bebek bezi mesela, sarı paketti yeni doğanlar için..yeni bebek yazıyordu paketinde..
dün markete gittiğimde baktım, beyaz paket prima premium care, yeni doğanlar için de var.. en son çıkanı bu..
o nedenle acele etmiyorum.
hatta chicconun banyo zamanı setini aldım (şampuan, ıslak mendil, sabun, pişik kremi, pudra,bebe yağı) ama sonradan aklıma geldi bayat olup olmadığı.. umarım yeni ürünlerdir ve bayatlamazlar.. 12 ay çünkü ömürleri bu gibi şeylerin...
kızlar her gün herşeyin yenisi çıkıyor,
prima bebek bezi mesela, sarı paketti yeni doğanlar için..yeni bebek yazıyordu paketinde..
dün markete gittiğimde baktım, beyaz paket prima premium care, yeni doğanlar için de var.. en son çıkanı bu..
o nedenle acele etmiyorum.
hatta chicconun banyo zamanı setini aldım (şampuan, ıslak mendil, sabun, pişik kremi, pudra,bebe yağı) ama sonradan aklıma geldi bayat olup olmadığı.. umarım yeni ürünlerdir ve bayatlamazlar.. 12 ay çünkü ömürleri bu gibi şeylerin...
pandalı modelin yeşilinden ben de aldım, cepli olması çok iyi..
bezleri koyarız içine..
Canım kullananlar oyna ve uyu turuncu paketi tavsiye ediyor
benimde karnımdaki derinin rengi resmen pembe oldu incecik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?