2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ceyloşuuum yavru kuşum telaştan atlamışım birazcık dikkat etmen gerek sadece herşey düzene girecek emin ol.
sen zaten dikkatlisin aşacaksın bunları canımın içi... :)

erken ergenlik ve daha pek çok şey,

ay inanmıyorummmmm korkunçççç...
bende ancak cumartesi gidebilirim lilacım sabah odan açarım artık esparkıdelikafadulden
ceylancım sen yinede doktoruna sorda hepsini...
kızlar ben doktora kontrole giderken listeyle gidiyorum...aklıma ne kadar soru takılıyosa yazıyorum çıkarıp adama soruyorum,eyvah sorgu başlıyo diyo oda:)

aa baya uyguna almışsın 50 TL ye. güle güle kullan cnm.

bebek sığmayana kdr kullanılır o yastık. 5 aya kdr belkide. ztn 5 aydan sonrası için ben istikbalden aldım yastığımızı.

emzirme altetini alırken ben 1 beden büyük aldım. süt dolunca biraz daha b üyüyor ama sığar galiba, kalıbı büyüktü :))

ceyloşuuum yavru kuşum telaştan atlamışım birazcık dikkat etmen gerek sadece herşey düzene girecek emin ol.
sen zaten dikkatlisin aşacaksın bunları canımın içi... :)

Canım benim sorma inşallah Bu eylül bebekleri pek nazlı çıktı :sinifsinif:Siz yanımdasınız moralim düzelir zemuszemus

Hangi hastaneyi gezeceksin güzelim?

kızlar ben geldim merhabalar....hastahaneye gittik üzerimden büyük bir yük kalktı ohhhh yarabbimm yaa çok beğendim odaları...bide suit odaya girdik oraya bayıldık zaten harika döşenmiş...2 odalı iki odada plazma var mor kadife koltuklar falan çok güzeldi..diğer odada benim yatacağım yatak ve bebişin süslümü süslü tüllerle bezenmiş sepeti falan herşey çok şekerdi.doğum yapasım geldi))hahahaha.eşim suıti tutalım biz kalabalık aileyiz dedi..ya nasıl rahatladım otel gibi..tertemizdi..bide doğum yaplar vardı ayy yerim ben onları bebişlerin sesleri geliyor..odanın kapısının önü çiçek bahçesine dönmüş çok güzeldi..ağlamamak için kendimi zor tuttum çok duygulandım..ben doğurmadan daha hastahane kapısında başlıcam herhalde hüngür hüngür ağlamaya...kızlar darısı başımıza bisürü dua ettim orda hepimize....

mavicim çekirge doruk hastahanesinegittim ben canım orda yapıcam doğumu karar verdikhihoyyythihoyyyt

hadi gözün aydın canım darısı başımıza

Hayırlı olsun kuzum zemuszemusSağlıklı doğumlar nasip etsın bızlere :Saruboceq:

çikolata: sağol canım daha güzelleri yada aynısı :) senin olsun
evet çok ucuza geldi zaten ondan 2 tane aldı benim adam sanırım oda tv bakarım diyor
kurnaz kocam benim haha

acaba daha sona soğru mu alsam ateleti bakalım son durum ne olacak :)
şimdi de 25% indirimde kaçırmak istemiyorum neyapsam şansına 1 tane alsam mı???

ay birden heycanlandım şaka maka az kaldı kızlar bebeklerimizi kucağımıza almaya yaaa

Ceylancığım geçmiş olsun. biraz diyetle düzelir canım sıkma canını. şekeri yüksek çıkan arkadşlarımızın burda yazdığı diyet listeleri vardı geçmiş sayfalarda üşenmezsen bir bak istersen:) sen yine her ihtimale karşı şekeri ve hamur işini kes bide tatlı meyveleri yeme 2. tahlile kadar enazından.

Lilacığım maşallah pek bişey kalmamış :)))
Al al bitmiyor eksik yahu :))) eşim her seferinde bitti dimi diyor bende yooo diyorum bebek malzemesi bitermi asıl sen bundan sonrasını düşün düyorum sinir oluyor:)))))))) onlara kalsa mama-beşik-bez başka hiç bir şeye gerek yok sempatiksalakcinni

mmerhaba kızlar nasılsınız
biz iyiyiz herhalde bu akşam dr gidicem bakalım açılma devam ediyor mu bebeiş nasıl diye eğer erken doğum tehdidi devam ediyorsa bı 10 gun daha verecek dr rapor hayırlısı.ama maşallah ben kendimi çok iyi hissediyorum.
arkadaşlar bişey daha diycem biliyosunuzdur bu benim 2 hamileliğim bende ilk kızımda bezi depolamıştım .ama prima benim kızıma alerji yaptı ve kullanamadım o kadar bezi vermek zorunda kaldım.aklını karıştırmak istemem ama isterseniz bir paketle yetinin.
bana bu akşam için dua edin arkadaşlar yaa hamilelerin dua kabul olurmuş bebişim ve ben iyi olalım

ayy benim eşim de aynı
daha diyorum nerde
bebek detarjanına bakıyorduk onu da mı ayrı alıcaz dedi kaydirigubbakcemile3
bilmiyorlar ne yapsınlar

Son düzenleme:

inşllah güzel haberlerle gelirsin
evet benimde bu konu aklıma takılıyor alerji meselesi
benim kuzenime mesela cihicco nun ürünleri alerji yapmıştı dr sebamed vermişti o yüzden çok alıp doldurmak istemiyorum

@güllesu: canım ıNŞALLAH çok güzel geçer Allah yarımcım olsun canım ne güzel bak kendini de ii hissediyormuşsun inşallah kötü günlerin bitmiştir

@mopsy: canım ne güzel kararını vermişsin oooo suit oda mı tutuyoruz
yakışır canım
bende sonunda ahmet beyde karar kıldım henüz doğum hane vs. görmedim
zaten 1kere gittim henüz haftaya p.tesi tekrar gidicem ama şimdilik çokkk memnunum

evet Bozom ya deli ediyor beni alışveriş bitene kadar fıtık olmazsam iyidir alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…