erken ergenlik ve daha pek çok şey,
cikolata: canım zahmet olmuş sana tşk ederizzzz
hmm 60cm peki kaç ay kullanılıyormuş bu yastık (gerçektende yatak kadar nerdeyse haha )
evet canım sandalye çok güzel bide kampanya vardı biz aldığımızda 5.senesiymiş tr de
çok ucuza aldık tanesi 55lr (ayak koyma yeri hariç) zaten pufum var almicamda gerekirse pufa koyarım ayacıklarımı
atletin bedenini nasıl alıyorsun ben bilemediğim için alamadım
benimkiler normalde 80 ama şimdi 85 biraz küçük geliyor..
son ölçtüm 90cm çıktı dahada büyürmü bilmem sütle dolunca
bedeni neye göre almak lazım???
o çıtçıtlı badilerle ben rahat edemiyorum atlet almayı düşünüyorum
bir iki değişik marka almak lazım sonra beğendiğinden 1/2 tane daha alırım diye düşündüm
ayın 30na kadar hepsi buradada 25% puan olarak k.kartına geliyor playcard ta
süresi dolmadan bişeyler daha alayım diyorum
eşim harddiskfilan birkaç şey aldı ben ayaklı alt ve üst aldım
çok uyguna geliyor
ceyloşuuum yavru kuşum telaştan atlamışım birazcık dikkat etmen gerek sadece herşey düzene girecek emin ol.
sen zaten dikkatlisin aşacaksın bunları canımın içi... :)
Hangi hastaneyi gezeceksin güzelim?
kızlar ben geldim merhabalar....hastahaneye gittik üzerimden büyük bir yük kalktı ohhhh yarabbimm yaa çok beğendim odaları...bide suit odaya girdik oraya bayıldık zaten harika döşenmiş...2 odalı iki odada lazma var mor kadife koltuklar falan çok güzeldi..diğer odada benim yatacağım yatak ve bebişin süslümü süslü tüllerle bezenmiş sepeti falan herşey çok şekerdi.doğum yapasım geldi))hahahaha.eşim suıti tutalım biz kalabalık aileyiz dedi..ya nasıl rahatladım otel gibi..tertemizdi..bide doğum yaplar vardı ayy yerim ben onları bebişlerin sesleri geliyor..odanın kapısının önü çiçek bahçesine dönmüş çok güzeldi..ağlamamak için kendimi zor tuttum çok duygulandım..ben doğurmadan daha hastahane kapısında başlıcam herhalde hüngür hüngür ağlamaya...kızlar darısı başımıza bisürü dua ettim orda hepimize....
mavicim çekirge doruk hastahanesinegittim ben canım orda yapıcam doğumu karar verdikhihoyyythihoyyyt
kızlar ben geldim merhabalar....hastahaneye gittik üzerimden büyük bir yük kalktı ohhhh yarabbimm yaa çok beğendim odaları...bide suit odaya girdik oraya bayıldık zaten harika döşenmiş...2 odalı iki odada lazma var mor kadife koltuklar falan çok güzeldi..diğer odada benim yatacağım yatak ve bebişin süslümü süslü tüllerle bezenmiş sepeti falan herşey çok şekerdi.doğum yapasım geldi))hahahaha.eşim suıti tutalım biz kalabalık aileyiz dedi..ya nasıl rahatladım otel gibi..tertemizdi..bide doğum yaplar vardı ayy yerim ben onları bebişlerin sesleri geliyor..odanın kapısının önü çiçek bahçesine dönmüş çok güzeldi..ağlamamak için kendimi zor tuttum çok duygulandım..ben doğurmadan daha hastahane kapısında başlıcam herhalde hüngür hüngür ağlamaya...kızlar darısı başımıza bisürü dua ettim orda hepimize....
mavicim çekirge doruk hastahanesinegittim ben canım orda yapıcam doğumu karar verdikhihoyyythihoyyyt
Ceylancığım geçmiş olsun. biraz diyetle düzelir canım sıkma canını. şekeri yüksek çıkan arkadşlarımızın burda yazdığı diyet listeleri vardı geçmiş sayfalarda üşenmezsen bir bak istersen:) sen yine her ihtimale karşı şekeri ve hamur işini kes bide tatlı meyveleri yeme 2. tahlile kadar enazından.
Lilacığım maşallah pek bişey kalmamış :)))
Al al bitmiyor eksik yahu :))) eşim her seferinde bitti dimi diyor bende yooo diyorum bebek malzemesi bitermi asıl sen bundan sonrasını düşün düyorum sinir oluyor:)))))))) onlara kalsa mama-beşik-bez başka hiç bir şeye gerek yok sempatiksalakcinni
mmerhaba kızlar nasılsınız
biz iyiyiz herhalde bu akşam dr gidicem bakalım açılma devam ediyor mu bebeiş nasıl diye eğer erken doğum tehdidi devam ediyorsa bı 10 gun daha verecek dr rapor hayırlısı.ama maşallah ben kendimi çok iyi hissediyorum.
arkadaşlar bişey daha diycem biliyosunuzdur bu benim 2 hamileliğim bende ilk kızımda bezi depolamıştım .ama prima benim kızıma alerji yaptı ve kullanamadım o kadar bezi vermek zorunda kaldım.aklını karıştırmak istemem ama isterseniz bir paketle yetinin.
bana bu akşam için dua edin arkadaşlar yaa hamilelerin dua kabul olurmuş bebişim ve ben iyi olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?