2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çünkü o dönemde asıl bilmemiz gerek şeyi bilmiyoruz NE İSTEMEDİĞİMİZİ!!!

bak dadlum nikahın olsada yeni doğmuş bir bebeğin anneye bakımına ve gözetimine ihtiyacı vardır sırf bu yüzden bile bebeği senden alamaz hiç kimse,ayrıca hastane tutanakları ve buna rağmen nikah yapmayışı kötü niyetinin göstergesidir...nüfusa geçirebilmen için zaten adama babalık davası açman gerekiyor(ben bu çocuğu tanımam,kendi nüfusuma yazdırmam derse) yoksa kendi babanın nüfusunda olacak mecburen

hep şöyle yakışıklı olsun,böyle romantik olsun deriz ama hiçbirimiz olumsuz özellikleri heleki o yaşlarda söylemeyiz,çünkü olumsuz bişey olmayacak gibi gelir nedense...işte ne zamanki bana bağıran bir adam istemiyorum,saygısız ve sorumsuz bir adam istemiyorum gibi kriterler koyarız kendimize hem büyümüşüzdür hem bay doğruyu bulacağımız kesindir...

ne akdar süre kaynatmam gerekiyor...içine sabun vs koymam lazımmı? akşam eve gidince hallediyim.

dadlum banada avukatım demiştiki hayat kadınlarına bile çocukları veriliyor, anneye muhtaç bir bebek kesinlikle babada kalamaz, alamaz senden

peki bebişlerimiz doğunca biberonu nekadar sürede bir kaynatıcaz..her süt içmesinden sonra kaynatacakmıyız????
prille falan yıkamayacakmışız galiba öylemi??

peki bebişlerimiz doğunca biberonu nekadar sürede bir kaynatıcaz..her süt içmesinden sonra kaynatacakmıyız????
prille falan yıkamayacakmışız galiba öylemi??

her kullanışta kaynatmalıyız tatlım. ben ilk aylar prille hiç yıkamadım ama artık yıkıyorum sonrada steril ediyorum. böylece pril kokusu kalmıyor. ama ilk aylar kesinlikle kullanılmamalı

ay bende evde olduğumdan beri şu evlilik programını izlyorum))heheheheh
kaffayı yedim sıkıntıdan valla....

Kızlar ben geldim hala gribim Ses filan kalmadı Bir türlü düzelecek gibide değilim üstüne şekerimde hala var Tuzu kestim tamamıyla yemekler çok fena ama oğlum için değer Herşey bir yana evde badana var doğuma sayılı zaman kalırken erteletemedik ama bir avantajım annem geldi apar topar kadıncağız ıstanbullardan Kayınvaldem hiç arayıp sormuyor ne pişkin ya allahım..Doğumumda hiç gelmesin daha iyi ..

ay içime daral geldi valla kızlar ya offf offf neyse ben de çıkıyorum herkese iyi akşamlar. Allahım herkese akıl fikir versin...... ne söylesek boş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…