bende kaçarak evlendim ve gene kaçarak bebeğim 8 aylıkken annemin yanına gittim. o kdr haklılarki onlar ne derse hep bizim iyiliğimiz için söylüyorlar. ama biz gençliğin verdiği cahillikle illede o adam olacak diyoruz.
çünkü o dönemde asıl bilmemiz gerek şeyi bilmiyoruz NE İSTEMEDİĞİMİZİ!!!
okudum canım..peki sen avukatsın ne olur bana akıl ver..nikah olmadan doğum yaparsam bebeğimi elimden alabilirler mi?bebeği kendi nüfusumamı yoksa babamın nüfusuna mı geçirmek mantıklı?daha önce hastanede tutanak tutuldu..nikah olmadan hamilelik diye?yani polislerde evraklar vardır bu konu hakkında..annem babam muvafakatnamede verdiler.ama yapmadı nikahı?
ne akdar süre kaynatmam gerekiyor...içine sabun vs koymam lazımmı? akşam eve gidince hallediyim.
ne akdar süre kaynatmam gerekiyor...içine sabun vs koymam lazımmı? akşam eve gidince hallediyim.
dadlum banada avukatım demiştiki hayat kadınlarına bile çocukları veriliyor, anneye muhtaç bir bebek kesinlikle babada kalamaz, alamaz senden
peki bebişlerimiz doğunca biberonu nekadar sürede bir kaynatıcaz..her süt içmesinden sonra kaynatacakmıyız????
prille falan yıkamayacakmışız galiba öylemi??
aynen çikolatam ya bende sabahtan duruşmadaydın gelince dilekçeleri yazarım diyodum bi takıldım kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?