2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben varımm komşuu :) canım nasıl geçtii kuaför resim koyda görelim güzel annemizi..alkisalkisalkis

geçmişi okudum, doğum konuşulmuş çok çok.valla bende 1 kez acı çekerim normal yaparım diyenlerdenim.geçen hafta arkadaşım doğum yaptı, sezeryanla.normal doğumu çok bekledi, bebeğin muhtemel doğum tarihi geçti, kız inatla bekledi, sonra çiş kaçırıyorum sanıp doktora gitti, suyu gelmeye başlamış, sancı yok açılma yok.bebeği riske atamayız diye sezeryan yaptılar.2 günde toparladı ayağa kalktı ama, bebek yeni doğduğunda kucağına falan alamadı, uzaktan uzaktan baktı sadece.bana söylediği de kesinlikle normal yap, sezeran yapma

Kız ben epilasyona gitmiştim, resim konusunda ısrarcı mısın

:roflol::roflol::roflol: ayy atladım ben orayıı heraldee.... kendime bir bakım yaptırayımm makyaj falanda yaptırırımm yazdın hatırlıyorumm...ahh canımmm pardonnn yaa... güle güle kullann epilasyonunuhihoyyyt

canım yaa aslında bu doğum konusu o kadar göreceli kii... kişiden kişiye kesinlikle değişiyoo
o kadar çok bu konunun üzerinde duruyoruz ve herkes farklı bişey söylüyoo kimi çok rahat normal yapmışş kimi zor....asla tavsiye etmiyor... kimi sezeryanıı çok iyi der kimi düşünmek bile istemezz...bence biraz oluruna bırakmalıı o anda zaten hangi şart uygunsa o olur..cesaretii kuvveti olann normall yaparr...olmayannn diğer yöntemleri kullanır...benimde kafam çok karışık ama şuan doğumu düşünüpte kendimi sıkıntıya sokmak istemiyorum...o zaman gelince nasılsa stress tavann......şu anımın değerinii yaşamak istiyorumm..2.çocuk şuan için düşünmüyoruz (ilerde ne olur bilemem ) ama son 2,5 ay bu halimizlee....bence kıymetini bilmeliyizz...bu mucizenin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…