2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şekercimm geçmişe dalmışımmm :) burdayımm...bencede biraz rahat olalımm diyorum..zaten son an gelince dr bakacak duruma biz istediğimiz kadar normal diyelimm uygun olmasza ya da allah korusun aksilik olursa direk müdahale edecekler.. bu yüzden en iyisi dr umuza güvenmekk ve güçlü olmak...yıllardırr bütün kadınlar bi şekilde doğuruyooo biz elylüll anneleride çatır çatır doğurcasss inşallahh dimii tatlımm ?alkisalkisalkis

iyi aksamlar kizlar ,,
nasilsiniz uamrim iyisinizdir,ben ve oglusum iyiyiz teyzeleri,,eh gelen gidenlerden kalan yorgunlul tabiki var:=(( ama olsun suraya grince stres atiyorum allah hepinizden razi olsun,,
kizlar sizleri cok ozledim,
ysm_ysm canim oy oy bende sizleri optm teyzesi yesin:=) saka bir yana az kaldi allah saglikla kucaklamayi nasip etsin amin,
ceylancim cok tesekkur ederim psikolojik destegin ve dostlugun icin,urasima iyi bak,,
saadet81 cok cok tesekkur ediyorum o guzel destegin adina,cok saol,dostluk bu olsa gerek,dilerim allahim bebeginle sana saglik nasip eylesin amin,
bana destek sunan tum dostlar saolun allah hepinizden razi olsun zamanla geciyor gecmelide,
kizlar dogumla ilgili soyle goz atimda gulem mi aglayim mi bilemedim haha;=))cunki inanin normal dogum cok iyi saglikli vucutaki kan direk bosaliyor ustelik bebek yavas yavas nefesini aliyor fark ediyor, sezaryanda daha farkli,kizlar kormayin ben 6kilo dogum yaptim normal haha:=)) iki uc saat cekiyorsun sonunda kus gibisin hemen ayaga kalkiyorsun sezaryanda 10gun buluyor,kormkmayin allahim sabrini veriyor ama sonunda mukafatimizida veriyor,optum sizleri,,

bana musade kizlar opuyorum hepinizi ,,iyi aksamlar,,,

ceylan sakin evham yapim demiyesin az kaldi allahimin izniyle,,

oznur_ cnm yırtıla çatlaya patlaya doğurcaz bu böle bi kolaylığı olmasa allah bölesini uygun görürmüydü

kızlar annemlere gösterdim kızmın resmini az önce babam bi alem annemde tık yok babişim ağladı görünce kızımı

kesinlikle aynı fikirdeyim, hamileliğimizin en güzel zamanlarındayız, herkes tebessümle bakıyo, bazen hiç geçmesin bu süre diyorm, bazende hemen bebeği kucağıma almak istiyorum.doğum konusunda da herkesin doğumu kendine özgü, benim dr.um normal doğum diye bişey yok bebek ve anne için en uygun doğum hangisiyse normal doğum odur der hep.kimsenin içinde bebek kalmamış :) bizde vakti geldiğinde bi şekilde doğurcaz, rahat olalım hanımlar

bende bazen öyle diyorum bazende ates basıyor düşününce

ben geldimmm yemegimi yedim esimde gitti bu gece yalizim ufff ya ins erken gelir en erken yine saat 3 her cuma birseyde diyemiyorum tek sosytal hayati bu adamin abisine gitti bu aksam ben istemedim gidiyorum rahat edemiyorum gece kalk eve don kalirim evde dedim nasilsiniz kizlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…