kısmet canım hoşgeldin....nasılsınn ?
canım yaa aslında bu doğum konusu o kadar göreceli kii... kişiden kişiye kesinlikle değişiyoo
o kadar çok bu konunun üzerinde duruyoruz ve herkes farklı bişey söylüyoo kimi çok rahat normal yapmışş kimi zor....asla tavsiye etmiyor... kimi sezeryanıı çok iyi der kimi düşünmek bile istemezz...bence biraz oluruna bırakmalıı o anda zaten hangi şart uygunsa o olur..cesaretii kuvveti olann normall yaparr...olmayannn diğer yöntemleri kullanır...benimde kafam çok karışık ama şuan doğumu düşünüpte kendimi sıkıntıya sokmak istemiyorum...o zaman gelince nasılsa stress tavann......şu anımın değerinii yaşamak istiyorumm..2.çocuk şuan için düşünmüyoruz (ilerde ne olur bilemem ) ama son 2,5 ay bu halimizlee....bence kıymetini bilmeliyizz...bu mucizenin....
kızlar annemlere gösterdim kızmın resmini az önce babam bi alem annemde tık yok babişim ağladı görünce kızımı
ee konuşunnnsanızaaa
kesinlikle aynı fikirdeyim, hamileliğimizin en güzel zamanlarındayız, herkes tebessümle bakıyo, bazen hiç geçmesin bu süre diyorm, bazende hemen bebeği kucağıma almak istiyorum.doğum konusunda da herkesin doğumu kendine özgü, benim dr.um normal doğum diye bişey yok bebek ve anne için en uygun doğum hangisiyse normal doğum odur der hep.kimsenin içinde bebek kalmamış :) bizde vakti geldiğinde bi şekilde doğurcaz, rahat olalım hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?