2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geçmiş çok birkmiş kızlar.. Bugün bi girdim ki.. oooo 35 sayfa oku oku bitmez.. Sabahtan toplantı vardı ancak girebildim...
Döktürmüşünüz de döktürmüşsünüz....

Ne var ne yok bilemediğim için direk giriş yapıyorum... Hepnizi öpüyorum....

saol bacım hoşgeldin biz aynıyız bi değişiklik yok

selam kızlar

sabahda yazmıştım öğlenciler içinde yazayım

carrefourda prima bebek bezleri 3al 2 öde
bniz dün 1tane yeni doğan 2 tane 3-6 kg aldık çok uygunnnn bilginize

slm kızlar sabahtan beri otel arıyorum acaba içinizde tavsiye edebilecek birileri var mı tatil köyü de olabilir ama çok lüks biyer olmasına gerek yok herşey dahil sistemi olsun yeter

bodrum dusunursen bodrum voyage her seyd ahil ama su donem pahali olabilir 210 tl falan galiba bu yil gecelik kisi basi daha ucuz bir yer b akarsan gerek yok buna diye iki sene once alanyaya gitmistim o otele bakiyim ismini hatirlamiyorum netten bulurum belki oda gayet hostu sahili havuzu hostu yemekte ogle yemegi idare eder aksam yemegi gayet guzeldi fiyatida bunu ucte biriydi diyebilirim..

ha haa o zaman senin ayakkabı ve kıyafet paran olur :)

hehehe aynen oyle hamileyken aldigim 4 takim ayakkabiyi hic gioymedim zaten hamileyken giymem imkansiz cok topuklular moral olsun diye aldim duruyorlar :) halada gozum bir seylerde bu huyumdan vazgecsem iyi oclak yanim sikilsa alcak bir sey bakiyorum..

kahvaltimi yaptim evimi temizledim keidlerimi besledim ohhh rahatim simdi dun esim yine kizdi evi temizlerken detil camasir suyu kullanma diyorum inadina yapiyosun bebegi oldirceksind edi bu gun normal suyla sildim yerleri kullanmiyorum daha fazla :)

ay evet MOPSY şekerine bayıldım sende çok güzel çıkmışsın
ben kendim yapayım diye cuöhuriyet cad. baktım 70 krş sade patikler yani tüy tül hariç
yaptığına deymicek hazır alsan daha bile ucuza gelcek sanırım
yok mıknatısı yok lavantası bide yapmasııı
sen nerde sipariş verdin adresini özelden yollarmısın aldığın yerin adını

bende bu ara özlem bebe diye biyer buldum kapalı çarşıda ayy bedava nerdeyse
altaçma+yastık 3,5 tl
aynı desen penye battaniye 3,5tl
tulum şaklaı önlüklü 7,5 çok ucuzzzz yaaaa mağzalara çok para vermeye gerçektende gerek yokmuş
istersen yerini detaylı anlatabilirim canımmm

kahvaltimi yaptim evimi temizledim keidlerimi besledim ohhh rahatim simdi dun esim yine kizdi evi temizlerken detil camasir suyu kullanma diyorum inadina yapiyosun bebegi oldirceksind edi bu gun normal suyla sildim yerleri kullanmiyorum daha fazla :)

saadet ingiltereden türkiyeye kargo ücreti nedir?

selam kızlar
mopsy şekerinde sende çok tatlısınız opuyorumnanaktan
hava çok sıcak

sağol canım...
ya burda bugun hava güzel esiyor hafiften..hele dün akşam püfür püfür esiyordu bizim evin etrafı açık bide 8.kat.çok şükür yine rahatım ben.daha aşıırı bunaldığım olmadı

saadet ingiltereden türkiyeye kargo ücreti nedir?

ben burdan kargo godnerdigimde kardeisme makyaj malzemesi falan 1-2 kilo arasi tutuyo ben ingiltere irlanda arasi bir yerdeyim irlanda tarifesinden oduyorum 15 euro falan tutoyo normal bir paket ama turkiyeden ilk defa paket alicam hala fiyat bekliyorum ama 20 euro falandir diye dusnuyorum ins ucuk bir fiyat cikmaz :)

hadi ya nekadar ucuz canım.anlatsana yerini:)
benım şekerlerin yeri çok kolay.pirinç han var ya..hani alt kısmı girince cafe gibi biürü çay bahçesi var bütün gençlik orda.haffa resmide orda çekildik belki çıkarmışsındır resimden yeri.ama üst kat canım..üst kata çık orda zaten birtane çekrci var böyle.görürsün zaten.ben nikah şekerlerinide orda yaptırmıştım.fiyatları güzel.indirim yapıyor yardımcı oluyor pazarlık yap yani.eklemeleride yapıyor istediğin gibi

selam kızlar,
mothercarede sezon sonu çıtçıtlı bodylerin 7 li paketi 32.90 tl..
tanesi 5 tl ye bile gelmiyor uygun bence.
ben aldım tavsiye ederim..
kısa kollu ve kolsuz şeklinde...

hoşgeldin canım aramıza umarım iyi vakit geçirirsin bazen soruların havada kalabilir sakın benle ilgilenmediler deme çünki bazen yazılar sürekli yazınca birbirimizi görmüyoruz shbete devam et canım
bebeğinde hayırlı olsun allah sanada hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…