2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar size fdiom hergece doğuma gidiom eşim kafayı yedin dio
varmı sizdede öle olan

canım bende bugün gördüm normal doğüuruyodumm pırt diye çıkıveriyoduuu bebek...amannn ne kolaymışş normal doğum hemencecik çıktıı vallaa diyodum :roflol:
oğlumu da gördümm tosun paşaydıı maşallahhh
çok konuşuyoruz ve düşünüyoruz ya bilinçaltı iştee giriyoo rüyalara..

mopsy çok tatlı çıkmışsın canım ayrıca patiklerde çok tatlııı..

selam kızlar,
mothercarede sezon sonu çıtçıtlı bodylerin 7 li paketi 32.90 tl..
tanesi 5 tl ye bile gelmiyor uygun bence.
ben aldım tavsiye ederim..
kısa kollu ve kolsuz şeklinde...

geyet uygun burda mother care bakarim burda ingiliz markasi oldugu icin daha uygun olabiliyor turkiyeden mother care ben 7 li paketi 7 euroya aldim gecen aylarda ama dahada ihtiyacim var.

slm kızlar nasılsınız bende dr geldim şimdi bebişimi gördüm ama ayrıntılı pek göremedim ama sağlıklı olduğunu biliyorum 1kg.644 gr mış ama boyunu hecandan duyamadım bakıyorum anlamıyorumda kağıda
herşeyi normalmiş duruşuda güzelmiş baş aşşağı dedi eşide arkadaymış çok güzel dedi :ecrin_bebek:

artık c.tesi filan anca giderim eşimle yada ayın 15 gibi annemler geliyor kardeşimimle onlarla giderim pirinçhanı biliyorum en azından o bahsettiğin kafeleri hiç kafamı kaldırıp üst katlara bakmak aklıma gelmemişti haha artık bakarım :)))

dediğim yer hani bebetto varya kızılayın arkasında sende orlardan bebek arabasını almışsın
ordan gir kapalı çarşıya taa sonunda sol tarafta adı ÖZlem bebe
penye yelek 2,5 lr haha
zaten bir iki dükkan sonra bitiyor dışarı çıkıp karşıya altıncıların kapalı çarşısya geçiyorsun
kolay yani yeri
gündelik için filan çok ucuz yaa öyle tatlı şeyler varki
3lü takımlar 6lr ben dedim adet fiyatı herhalde
haha ben baya bişey aldım dahada alırım bu kadar ucuz
giydirebildiğimi giydirir sıra gelmeyen olursa hediye götürüm
içimde kalcana haha

kizlar dogumla ilgili tum formlari devirdim kk da ama daha cok kafami karistirmak diusinda pekte isime yaramadi normal dogum yapan aman normal yapin diyo sezeryan yapan sezeryan en temizi diyo kimi sexzeryan oldum bir gunde yurudum yan odamda normal dogum yapan vardi 3 gun yatti dikisi vardi diyen var sezeryan en guzeli acisi sancisi yok diyen var aman sezeryanmi normal gibisi varmi hemen yaptim bitti diyen var nromal yaptim cokc animyandi diyen var dogum sornasi kilalari aynen kalan 5.ayimdayim hala hamilemisin diye soran var diyen var dogum yaptim eve geldim eski kilomdayim hemen diyen var kafam karisti biraktim ama ben cok korkuyorum sanki eve geri donemicekmisim gibi bile geliyo bazen zaten cok korkak biriyim igneden hastaneden rengim kacar ne yapsam bilmiyorum yani ates olcerde hemsirenin elini tutan ben naisl yapcam bilmem

selam kızlar,
mothercarede sezon sonu çıtçıtlı bodylerin 7 li paketi 32.90 tl..
tanesi 5 tl ye bile gelmiyor uygun bence.
ben aldım tavsiye ederim..
kısa kollu ve kolsuz şeklinde...

Saol cnm bilgi için yanlız bişey sorcam 0-3 ay mı aldın yoksa 3-6 ay mı bende alıcamda hangi büyüklükte alıcam bilmiyorum ??

nagihan canim masallah buyuyo kocaman olmus masallah doktor her sey normalde demis cok guzel :)

maşallah maşallah diyorum :) hızınıza yetişemiyorum ben :) heyecanımı erteliyorum belki de, yani daha zaman var diyorum kendime sürekli, belki deçok heyecanlanmayayaım diye kendimi telkin ediyorumdur :)

sıcaktan ter atıyorum resmen oturduğum yerde.
güneşliklerim çekili olduğu halde dayanılmıycak sıcaklıkta ev ((
bi terliyorum bi üşüyorum.
şimdi biz geçici menapozdayız ya ondan galiba...
sabah yataktan kalkarken ay aman of yoruldum dedim.
eşim gülmeye başladı.
daha bismillah yeni kalkıyorum düşünün yani...
ben son anlarımı hiç düşünemiyorum.
ne kadar ağarlaştım böyle ((

Saol cnm bilgi için yanlız bişey sorcam 0-3 ay mı aldın yoksa 3-6 ay mı bende alıcamda hangi büyüklükte alıcam bilmiyorum ??

canım ben 3-6 ay da alacağım esasında ilk aylar için, birkaç tane 0-3 ay body var evde, çok çabuk büyüyecekleri için kayınvalidem 0-3 ay çok fazla almayalım dedi..

bu aldığımı biraz ilerisi yani 2011 yazını düşünerek 6-9 ay aldım, kısa kollu aldım..
seneye yaza geceleri yatırırken falan sadece onu giydiririm diye düşünerek ve 6-9 bodyleri uzunca bir süre kullanılıyormuş, bunu da tecrübeli bir anne söyledi..
ama 0-3 ay sadece bebeğin gelişim durumuna göre, o nedenle çok alınmamalı bence tabi..

anldım canım yerini özlem bebenin..bulurum ben kesin..ya zelcan ben 2li saten gecelik takım bakıyorum bulamıyorum kapalı çarşıda falan hep çeyizciler var ya 6lı takım satıyorlar..ay birtürlü bulamadım.cumhuriyet caddesine akdem var büyük biryer orayada baktım üretmiyormuş artık çalıştıkları firma..allahım şansa bak dedim ya..ben nerden bulcam böyle 2li saten gecelik takımını bildiğin gördüğün biyer varmı??

Son düzenleme:

hakikaten bende çok ağırlaştım. halbuki 2-3 hafta önce zıpır zıpırdım. nasıl bir anda bu kadar hareket kabiliyetimizi yitirdik yahu :)
ben yataktan tek başıma kalkamıyorum artık. eşim sırtımdan itmediği sürece kalkamıyorum. top gibi oldum :) tutunacak yer arıyorum yatakta, dümdüz yerde düzelemiyorum , sanırım birkaç hafta sonra daha da komik olucaz :)
şaka maka 30.haftam başladı benim de. 3'lere başladık yani, amanın aman :)

evt canım bende okudum okudukça sinir bastı..ağladım hatta bu sabah okudum birsürü.....
ben galiba genel anestezili doğum yapıcam.epiduralin birsürü riski var.beyin kanaması riski bile varmış tırstım iyicesenağlama
acısızda doğum yok ..çok okudum çoksenağlama

Bende şimdi saydım 5 tane var 0-3 ay badi sıfır kollu ve yarım kollu 5 tane daha alsam yeter heralde... o zaman 3-6 aylıkları uzun kollu alıcaz dimi bilmiyorumkismile

aynı aynı sabacım eşim arkadan itmeden bende kalkamıyorum.
salona bile uzansam gelip kaldırıyor
bende öyle hopur hopur hoplayıp gezinirken birden böyle oldum...
dediğin gibi son zamanlar daha komik olacağız :)

Mopsy,saadet yahu neden kafanızı bulandırıyosunuz kızlaaar..
izlemeyin doğum videosu okumayın başkalarının hikayelerini.
doğum herkesin kendine has bir anıdır.
her vücut farklıdır.
senin canın çok acır benim acımaz yada tam tersi korkutmayın kendinizi...
bırakın zamana o an gelsin nasıl olsa gelip geçecek...

kuzenim ağda yaptırıyormuş gibi düşün demişti bana.
acı çekeceğini bile bile gidiyorsun anlık bir acı yaşıyorsun ama sonra kuş gibi hafifliyorsun :)))))

nolur kızlar stres yapıp bebişelrimizi üzmeyin.
Allahım bir solukta kurtarsın hepimizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…