2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada kızlar dün özdilekte çok güzel gecelik pijama sabahlık takım ve ayrı ayrı olanlar vardı..güzeldi ama ben karar verip bi türlü alamadım..bu arada sezon sonu indirimide var hoş daha sezondayız ama:))
vbende rahat bi kumaş istiyroum bi türlü karar veremedim..

kızlar bu arada civilde o kadar kaliteli olmasa da bebeğin birkaç defa kullanacağını varsayarsak alınası olan portbebe setleri var,..
içinde ana kucağı, port bebe, kanguru, alt açma yastık ve örtüsü ve bebe çantası var.
nakitte 80 tl, almayanı dövüyorlar cinsinden fiyatı. ben bebeğenerk kırmızı lacivert set aldım, markası da bebbek..

saçlarım kendiliğinden düz olsaydı bende taç takardım benimkiler dalgalı ve kabarık sancılar geldiğinde de saçlarımı düzleştiribilirsem düzgün olur ama düzleştiremezsem vay halime resimlerde feci imaj yaparım toplayıncada önden kısalar fırlıyo.. keşke yıka hiç ugraşmadan düz olan saçlardan benimde olsaydı :sinifsinif:

ay bende sevmem öyle süslü püslü şeyleri.
saten maten giyemem spordur tarzım en rahatı.
taç falanda takmam.benim aklım biran önce o hastaneden kurtulup evime gelmek olacak kesin :)))
alıcam basit bi gecelik hadi yallaaa...
zaten elbise gecelik hiç sevmem dediğiniz gibi kafama geçer :))))
doğum için mecbur giyecem artık ....

canım benimde dalgalı saçlarım şekle zor giren cinsten artık son haftalarda duşlardan sonra föne giderim diyorum:)))) bi arkadaşım hep öyle yapmıştı:)))))

bu arada kızlar iki doğum şeklindede gecelik giymek daha rahat oluyormuştecrübeli anneleden duyduğğuma göre bide göğsü kolay açılır olması iyiymiş..

ben de ağırlaştım artık yürüken nefes nefese kalıyorum çabuk yoruluyorum
geçen eşimle yürüyoruz 2 adım atıyoruz ben duruyorum deli ettim adamı

benim saclarimda dumduz degil yikadigimda hafif dalgali eger duzlestirirsem bir sonraki yikamay kadar duzlesiyo ben de bakicam eger builabilirsem kirmizi tac veya gecelik rengimde tokalar alirim resimde guzel cikma imkanim yok gibi geliyo bana rengim sapsari olur kesin sanci falan yipranmis yorgun yuz makyaj malzemesi haziladim ama iste o anda ne kadar yapabilirim bilmem..

canım benimde dalgalı saçlarım şekle zor giren cinsten artık son haftalarda duşlardan sonra föne giderim diyorum:)))) bi arkadaşım hep öyle yapmıştı:)))))

Güzel fikir aslında ama sıcaklarda fönde dayanmaz bizde ... delikafadulden ben en cok doguma kıllı gitmekten, hazırlıksız gıtmekten ve saçımın dagınık olmasından korkuyorum

s.a.t. 22 aralık 2009
yaş 30
hamil.kald.kilo 54
bebeğim kız
isim düşünmedik
tah.doğ.tarihi 28 eylül 2010 teşekkürler canım

Güzel fikir aslında ama sıcaklarda fönde dayanmaz bizde ... delikafadulden ben en cok doguma kıllı gitmekten, hazırlıksız gıtmekten ve saçımın dagınık olmasından korkuyorum

bende doguma fönlü sacla gitmek istiyorum. bi kac arkadası görmüştüm zaten dogumdan sonra sekilleri kaymıstı en azından sacımız güzel görünür

bu arada kayınvalidem karadutu kaynatmış kevgirden geçirmiş bi kavonoza koyup yollamış içeyim diye pekmez gibi..
bende onu koca bi kupaya boşaltıp bi dikişte içtim amelsizliğin bu kadarı (((

şimdi midem bulanıyor ha çıkardım ha çıkaracam.
fayda olsun derken zarar olacak anlaşılan (((

disari ciksam bara falan gitsem hafta sonu bir yere gitsem tamam suslu puslu giyinmeyi seviyorum makyajim hic eksik olmaz evde bile olsam hafif gozkalemim alligim rujum olur her anda gece yatarken temizlerim sabah yine aynen ama simdi hastane cok farkli yani agrisi vars ancisi var bulent ersoy tarzinada gerek yok millet guler valla bana hastanede agridan sancidan hastaneden kurtulmaya bakicam bir kac gunde cirkin oliyim canim genckizken makyaj yapmistim apansit ameliyati oluirken doktor bakmisti suratima cokta bir sye degil hafif sacalr falan fonlu bune ya git sil yuzunu giy su ameliyat basligini hastane kizim burasi demisti bana :)

şuan hergün duş alıyoruz muhtemelen son zamanlarda günde 2-3 sefer alırız benimkıler kabarık olmasa dalgası güzel öylede kullanılır gecelik almadım daha alınca bende geceliğe uygun renklerde taç ve toka bakıcam.. papaz gibi gitcem ben doguma kesin çocugumu kabarık saçla karşılıycam sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…