saçlarım kendiliğinden düz olsaydı bende taç takardım benimkiler dalgalı ve kabarık sancılar geldiğinde de saçlarımı düzleştiribilirsem düzgün olur ama düzleştiremezsem vay halime resimlerde feci imaj yaparım toplayıncada önden kısalar fırlıyo.. keşke yıka hiç ugraşmadan düz olan saçlardan benimde olsaydı :sinifsinif:
LİLACIM herşeyi:)sıcaktan üstümü başımı çıkaracam diyorum yani
sıcaktan ter atıyorum resmen oturduğum yerde.
güneşliklerim çekili olduğu halde dayanılmıycak sıcaklıkta ev((
bi terliyorum bi üşüyorum.
şimdi biz geçici menapozdayız ya ondan galiba...
sabah yataktan kalkarken ay aman of yoruldum dedim.
eşim gülmeye başladı.
daha bismillah yeni kalkıyorum düşünün yani...
ben son anlarımı hiç düşünemiyorum.
ne kadar ağarlaştım böyle((
bu arada kızlar iki doğum şeklindede gecelik giymek daha rahat oluyormuştecrübeli anneleden duyduğğuma göre bide göğsü kolay açılır olması iyiymiş..
bu arada kızlar iki doğum şeklindede gecelik giymek daha rahat oluyormuştecrübeli anneleden duyduğğuma göre bide göğsü kolay açılır olması iyiymiş..
saçlarım kendiliğinden düz olsaydı bende taç takardım benimkiler dalgalı ve kabarık sancılar geldiğinde de saçlarımı düzleştiribilirsem düzgün olur ama düzleştiremezsem vay halime resimlerde feci imaj yaparım toplayıncada önden kısalar fırlıyo.. keşke yıka hiç ugraşmadan düz olan saçlardan benimde olsaydı :sinifsinif:
canım benimde dalgalı saçlarım şekle zor giren cinsten artık son haftalarda duşlardan sonra föne giderim diyorum:)))) bi arkadaşım hep öyle yapmıştı:)))))
ben de ağırlaştım artık yürüken nefes nefese kalıyorum çabuk yoruluyorum
geçen eşimle yürüyoruz 2 adım atıyoruz ben duruyorum deli ettim adamı
s.a.t. 22 aralık 2009canım hoşgeldin aramıza ..
sağlıkla al bebişini inşallah kucağına...
senden istediklerim şunlar yazarsan hemen ekliyim...
sat :
bebek cinsiyeti:
ismi:
tahmini doğum tarihi...
bekliyorum bunları yaz hemen ekliyim :)
Güzel fikir aslında ama sıcaklarda fönde dayanmaz bizde ... delikafadulden ben en cok doguma kıllı gitmekten, hazırlıksız gıtmekten ve saçımın dagınık olmasından korkuyorum
bende oturup kalkarken bile ıhhhlıyorumm
benim saclarimda dumduz degil yikadigimda hafif dalgali eger duzlestirirsem bir sonraki yikamay kadar duzlesiyo ben de bakicam eger builabilirsem kirmizi tac veya gecelik rengimde tokalar alirim resimde guzel cikma imkanim yok gibi geliyo bana rengim sapsari olur kesin sanci falan yipranmis yorgun yuz makyaj malzemesi haziladim ama iste o anda ne kadar yapabilirim bilmem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?