2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canim ya aynen burda doktor istedigin taktirde epidural kullaniyo ucretsiz ama okudum felc riski bir kerede uyusmama riski var kadinin teki 5 kere uygulandi bana diyo gerci kadin dis doktorunda bile zor uyusuyomus ondan galiba diyo ama ya banada korkudan uyusmazsam cok dert varo var su var bu var eism diyki milyon kadina bir sey olmuyo sanami olcak benim kicimda beyaz kilvar olabilir dedim anlamadi suratima bakiyo saka tabi sezeryan diyorum normal olanlar sezeryan ameliyat kalkamiyosun yatamiyosun diyolar sezeryan olan normaldede dikis var alttan sancisi agrisida hesiyesi diyen var canimda cok kiymeli cok korkagim dusundukce atesim cikiyo hircinlasiyorum cok korkuyorum ben ..

evt canım çok haklısın....amin:Saruboceq:

canim dogru diyosun hepsi farkli farkli basima ne gelcek diye kara kara dusunmeye baslaidm sezeryan videosu izledim 6 kat kesiyolar kadini ya resmen normal dogumdada bir tarafim keislecek su isin hemen olup biteni yokmu acaba hic bir ameliyat beni bu kadar korkutmaz herhalde )

:roflol::roflol::roflol:
espri çok iyiymiş )))bendede var o kıldan vallaaakaydirigubbakcemile3
bende aynıyım kendi kendime sinirden ağlıyorum..
evt o epiduralde kesildiğini hissettim sonra beni komple bayılttılar diyenleride okudum amann okumucam artık..geneldede çok acı hissediliyormuş ayılınca..illa hissediliyor bu acı .allahım yardım etsin bize

maşallah maşallah diyorum :) hızınıza yetişemiyorum ben :) heyecanımı erteliyorum belki de, yani daha zaman var diyorum kendime sürekli, belki deçok heyecanlanmayayaım diye kendimi telkin ediyorumdur :)

ben hic heyecanli degilim ya arada tutuyo sonra aman diyorum sonra alirim daha bir sey almadim buyuk bir sey iste hastanelik bir iki ayrica takim battaniye falan filan ne araba aldim ne yatak ne nevresim hepsi onumuzdeki aya alirim diyorum galiba ben almaya o gelcek :) zxaten ben korkudan baska bir sey dusunmuyorum su aralar )

merhabalar herkese.
eylülde doğacak bebeklerimiz için badyler 0-3ler kısa kollu mu uzun kollumu olmalı.
lila sana özelden msj yollamıştım canım.beni de eklermisin listeye doğumum 28 eylül

ben biraz ütü yapamaya gidiyorum gerildim birazgörüşürüz yine

ay madecimm Allahta seni güldürsün :roflol::roflol::roflol:
saadet izleme bebem tamam artık iyi düşün iyi olsun.:1hug:

benim aklım hala züleyhada Allahım yardımcısı olsun hala hastanede sanırım hiç haber yok :çok üzgünüm:

bu arada ben saten gecelik falan almayacağım kızlar, en nefret ettiğim kumaştır ve sabah uyanınca kafama geçmiş olarak bulurum kendimi genellikle kayganlığından.saten çarşaf da keza öyle...
her zamanki tarzım gibi spor ve pamuklu lohusa takımı varsa işte onu bulup alacağım inş.

valla bende bebek gelsin biraz esyasi var lazim oldukca magaza yakin gider gider birlitke begebir aliriz diye cokta almadim birde hediyeler falan gelcek zaten giyemicek hemen buyucek bosa gitcek cogu sey..

merhabalar herkese.
eylülde doğacak bebeklerimiz için badyler 0-3ler kısa kollu mu uzun kollumu olmalı.
lila sana özelden msj yollamıştım canım.beni de eklermisin listeye doğumum 28 eylül

canım hoşgeldin aramıza ..
sağlıkla al bebişini inşallah kucağına...

senden istediklerim şunlar yazarsan hemen ekliyim...

sat :
bebek cinsiyeti:
ismi:
tahmini doğum tarihi...
bekliyorum bunları yaz hemen ekliyim :)

bende sevmiyorum rahat olmiyo cunku hani gece belirli anlarda giyiyiorum ama iste anlayimn sonra hemen rahat seylere geciyorum ben hastaneye iki pjama aldim ustu penye alti kumas kapri iki tanede penye gecelik aldim birde penye sabahlik yeter ya aci icidne kivranirken bide hastane sicak evde sicak saten icidne yanmak istemedim temizler yeniler yeter bana ..

slm anişler nasılsınız?
bebeğime uyku seti aldık yalnız yan korumayı nasıl bağlayacağımı bir türlü çözemedim.dışına bağlasam ne anlamı var çocuğu korumaz .içine bağlayınca da asansörü rahat kullanamıcam.yardımmmmmm

kırmızı taç takarım belki amabayanssulusmile
gerçi taç bana yakışmaz biraz kepçe kulaklarım vazgeçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…