Bende şimdi saydım 5 tane var 0-3 ay badi sıfır kollu ve yarım kollu 5 tane daha alsam yeter heralde... o zaman 3-6 aylıkları uzun kollu alıcaz dimi bilmiyorumkismile
evt canım bende okudum okudukça sinir bastı..ağladım hatta bu sabah okudum birsürü.....
ben galiba genel anestezili doğum yapıcam.epiduralin birsürü riski var.beyin kanaması riski bile varmış tırstım iyicesenağlama
acısızda doğum yok ..çok okudum çoksenağlama
aynı aynı sabacım eşim arkadan itmeden bende kalkamıyorum.
salona bile uzansam gelip kaldırıyor
bende öyle hopur hopur hoplayıp gezinirken birden böyle oldum...
dediğin gibi son zamanlar daha komik olacağız :)
Mopsy,saadet yahu neden kafanızı bulandırıyosunuz kızlaaar..
izlemeyin doğum videosu okumayın başkalarının hikayelerini.
doğum herkesin kendine has bir anıdır.
her vücut farklıdır.
senin canın çok acır benim acımaz yada tam tersi korkutmayın kendinizi...
bırakın zamana o an gelsin nasıl olsa gelip geçecek...
kuzenim ağda yaptırıyormuş gibi düşün demişti bana.
acı çekeceğini bile bile gidiyorsun anlık bir acı yaşıyorsun ama sonra kuş gibi hafifliyorsun :)))))
nolur kızlar stres yapıp bebişelrimizi üzmeyin.
Allahım bir solukta kurtarsın hepimizi...
aynı aynı sabacım eşim arkadan itmeden bende kalkamıyorum.
salona bile uzansam gelip kaldırıyor
bende öyle hopur hopur hoplayıp gezinirken birden böyle oldum...
dediğin gibi son zamanlar daha komik olacağız :)
Mopsy,saadet yahu neden kafanızı bulandırıyosunuz kızlaaar..
izlemeyin doğum videosu okumayın başkalarının hikayelerini.
doğum herkesin kendine has bir anıdır.
her vücut farklıdır.
senin canın çok acır benim acımaz yada tam tersi korkutmayın kendinizi...
bırakın zamana o an gelsin nasıl olsa gelip geçecek...
kuzenim ağda yaptırıyormuş gibi düşün demişti bana.
acı çekeceğini bile bile gidiyorsun anlık bir acı yaşıyorsun ama sonra kuş gibi hafifliyorsun :)))))
nolur kızlar stres yapıp bebişelrimizi üzmeyin.
Allahım bir solukta kurtarsın hepimizi...
canim ya aynen burda doktor istedigin taktirde epidural kullaniyo ucretsiz ama okudum felc riski bir kerede uyusmama riski var kadinin teki 5 kere uygulandi bana diyo gerci kadin dis doktorunda bile zor uyusuyomus ondan galiba diyo ama ya banada korkudan uyusmazsam cok dert varo var su var bu var eism diyki milyon kadina bir sey olmuyo sanami olcak benim kicimda beyaz kilvar olabilir dedim anlamadi suratima bakiyo saka tabi sezeryan diyorum normal olanlar sezeryan ameliyat kalkamiyosun yatamiyosun diyolar sezeryan olan normaldede dikis var alttan sancisi agrisida hesiyesi diyen var canimda cok kiymeli cok korkagim dusundukce atesim cikiyo hircinlasiyorum cok korkuyorum ben ..
maşallah maşallah diyorum :) hızınıza yetişemiyorum ben :) heyecanımı erteliyorum belki de, yani daha zaman var diyorum kendime sürekli, belki deçok heyecanlanmayayaım diye kendimi telkin ediyorumdur :)
bilmem yeter herhalde, ilk çocuk olunca insan bilemiyor ben de aynı durumdayım..
http://i1007.hizliresim.com/2010/7/5/3351.jpg bak bu paketi aldım kızıma çok hoş
ayıp olmayacağını bilsem salcam gezcem vallahi:)
merhabalar herkese.
eylülde doğacak bebeklerimiz için badyler 0-3ler kısa kollu mu uzun kollumu olmalı.
lila sana özelden msj yollamıştım canım.beni de eklermisin listeye doğumum 28 eylül
bu arada ben saten gecelik falan almayacağım kızlar, en nefret ettiğim kumaştır ve sabah uyanınca kafama geçmiş olarak bulurum kendimi genellikle kayganlığından.saten çarşaf da keza öyle...
her zamanki tarzım gibi spor ve pamuklu lohusa takımı varsa işte onu bulup alacağım inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?