2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kizlar bu cidden dogru annesi ile zaman geciremiyen annaesi ilgi gostermeyen cocuk acayip anaci oluyo anne anne diyo baska bir seyd emiyo ama ustune dusersin aman onu yeme dersin pesinden dolasirsin sonra buyuyunce dusman olur yaptikalrin ucar gider bunuda anlamis degilim nedendir yani cogunluk boyle galiba..

neyse çok sinir oldum acıktım gidimde az yağlı az tuzlu bulgur plavı pişirim ayyyyy bide diyetteyim doymuyorum arkadaş

valla benim kaynanam cok konusuyo ama bana hic zarari yok ben kaynanamda ne zaman ayaga kalksam cok kiziyo sen hizmetcimisin herkes kendi tabagini alir makineye koyar otur hemen yerine diyo arada tabak kaldiriyorum arkamdan diyomuski cok caliskan kaynatam bile kendi tabagini yiyo makineye koyuyo cayini kendi yapiyo iciyo yardim ediyim desem otur sen diyo ben sansliyim demekki :)

napayım artık gelirse süpriz olacak.

hayatimda bana en cok koyan sey misirda tatilde parami kaybetmistim arkadaslar hala unutamiyorum taksiye bindim taksici sapik cikti sort giymistim tuttu bacagimi tam kafasina elimdeki su sisesini indirdim durdumdum indim o arada takside cuzdanim gitmis tum tatil param icindeydi taksi gitti tabi hani yerde falan dusse o sapik herife yaramasa tamam yani hem bacagimi tuttu hem parami aldi gitti getirmedi zaten bu kadar pis gereksiz ulke gormedim gittigime gitcegime pisman donmustum tum turdakiler allah illallah diyolardi olan parama cuzdanima oldu hala uzuluyorum icime cok koydu cok

seker pembe cocuk tabiki onemli ama ben olmasaydi ne ben ne esim bunu cok buyuk soprun yapmazdik hayatimiz boyunca ayrilik dusunmezdim allahtan her sey herkese vermeyebilir benim bir akrabam 60 li yaslarda neler denememisler ne ameliyatlar evlatlikta istememizler yasiyolar hala kari koca ben ger cocugum olmasaydi evlatlik dusunurdum kendi acimdam esimde bir sey demezdi galiba ama cocuk olmasaydida cok sorun yoktu benim icin cocuk severim ama hayatimda hic bir zaman olmazsa olmaz olmadi bebek fikri sen neden esini bile birakmayi dusundunki ask mi cocukmu tabiki ask :)

Selam kızlaarr nasılsınız,geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir.
Bu sıcaklardan dolayı öğleden sonraki uykularım hikaye oldu

Cyangir aramıza hoş geldin canım.

ben oglen uyumayi sevmiyorum uyursam uyaninca cok sinirli oluyorum neden bilmem burdada hava soguk ya isiticilar bile yaniyo bu ayda dusun acayip esiyo ozellikle iki gundur ins hafta sonu duzelir..

hoşgeldin canım aramıza umarım iyi vakit geçirirsin opuyorumnanaktan a.s.

cyangir hosgeldin canim..

hoşgeldin cyangır a.s.

hoşbulduk kızlaropuyorumnanaktan

ben de öğlen uyumayı sevmiyorum çok nadir uyurum
hamileliğin başında hep uyuyordum ama ilaçtan dolayı

Ben hamile kalmadan da öğlen 1-2 gibi yatar 3-4 de kalkardım.
Evde yalnız olunca çok canım sıkılıyor,konu komşu eş dost hiç kmsemde yok ee böyle olunca bende çareyi uyumakta buldum ve kendimi öyle alıştırdım.Bi ara can sıkıntısından az daha temizlik hastası oluyordum çok şükür direkten döndüm valla :))

nasılsınız kızlar biz geldik kızımla dr geldik gene beni sitres sardı
bu dr beni deli edecek doğurup gideceğim iyi bir dr raslayamadım hep gıcıklar beni buluyorklava:

canim bende aynen eism geliyor aksam 6 gibi ama hep yanlizim disari ciksamda zevk alamiyorum geri donuyorum bu aralar bende temizlik manyagi oldum elimde detol dolsiyorum eism cok kiziyo bebegi oldureceksin diyo ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…