2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım maşallah bebişine kocaman olmuş sağlıklı olmasına çok sevindim.
Canım senin guatır sorunun mu var ???

günaydın kızlar..geçmiş olsun şekerpembe, umarım sağlıklı gelir dünyaya bebeğin, sinirlenmemeye çalış canım çok zararlı oluyor

günaydın kızlar...

şekercimm canımm aman dikkat et kendine senin için şimdi bebişin önemli strese giripte ona daha fazla zarar verme canım...miniğinin sana ihtiyacı var unutma... dün çok endişelenmiştik senin için iyi olmana sevindimm...

doğum yapacağınız hastanenin doğum fiatlarını öğrendinizmi şekerler.bilen varsa fikir olsun die yazabilirlermi bide yeni doğan ünitesi varmı hastanelerinizde olmalımı benim kayınvalidem emekli hemşire illede olmalı diyor.ya erken doğum olursaymış.zaten dr.umdan memnun değilim bide hastane arıcam şimdi.üstelik 29. haftada offf ya offffffff.ohaoldumsmile

Canım yeni doğan ünitesi kesinlikle olmalı şatr yani.
Allah korusun bi porblem olduğunda küvöz eksikliğinden ya da bebek yoğun bakım ünitesi olmadığından kayıplar yaşanıyor Allah göstermesin.
Bu konuda en iyi tıp fakülteleri diyorlar ama bizim selçuklu tıp pek iç açıcı bi yet gibi gelmiyor bana o yüzden özelde yapacam mecburen.

günaydın kızlar nasılsınız...
şimdi atv de berna laçinde hamile kalan ünlüleri fala anlatacakmış.özellikle ebru şallı şimdilik sadece 1.5kg almışklava:...onu gösterecek.heycanla bekliyorum:ecrin_bebek:

saol canım. kızımda olmasın diye ilac kullanıyorum. genetik insallah olmaz
o da bir troid hastalıgı. troid bezindeki iltahap

Anladım canım tekrar geçmiş olsun.Evet ırsi olduğunu duymuştu bu guatır hastalıklarının,
ama inşallah sizde böyle bişi olmaz canım Allah bebişin korusun.

kızlar arkadaşım dün epiduralli doğumla ikiz kız bebek dünyaya getirdi...çok iyilermiş...
epiduralli doğum çok rahatmışalkisalkisalkis
öyle dedi...sadece bugün sızı duymaya başlamış dikiş yerlerinde...

epiduralli sezeryan mı bende istiyorum.dr.um benim kararımla ilgilenmiyor bile benim isteğimle sezeryan olmuyomuş.

Aaayy ne güzel canım yaa hemde ikiz maşallahAllah arkadaşına bağışlasın yavrularını.

Evet epidural sezeryanı bende çok istiyorum ama yan etkilerinden korkuyorum işte.

epiduralli sezeryan mı bende istiyorum.dr.um benim kararımla ilgilenmiyor bile benim isteğimle sezeryan olmuyomuş.

evt.epd.sez.olmuş...
bede genel istiyorum ama drum epiduralli normal doğum yapalım diyor ben hayatta yapamam dedim ben seni ikna ederim diyor..o biraz zorda...
epiduralle sezeryan olabilsem bari...olanlar çok rahat diyor yaaa

:ecrin_bebek:
Aaayy ne güzel canım yaa hemde ikiz maşallahAllah arkadaşına bağışlasın yavrularını.

Evet epidural sezeryanı bende çok istiyorum ama yan etkilerinden korkuyorum işte.

bendeedelikafadulden
kardeşimde diyor ki genelin daha çok riski var riskleri konuşacak olursak yine epidural derim diyor:ecrin_bebek:

sayın ebru sallı bas bas ben saglıklıyım desede birileri ona bunu anlatmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…