gözüme çok batıyo eşimmm
varya butterfly i.çerde yatıo yataktan kaltığımın bile farkında diill
mıknatısla ne yapacaksın?
birazdan ben gideceğim yine kızlar dua edin bize
günaydın kızlar
bende dğn doktora gittim. guatırıma ve kızıma baktık. baska bir doktora gittim. profasör cok tatlı birisiydi. kardesimde geldi. kızım 2100gr olmus. beyin gelişimi ve kalbi cok iyi dedi. esnerken dilini gördük kocaman acmıstı agzını. doktor mesanesi dolu birazdan kakasını yapacak dedi :))
kızımın yaş gün üne gelenlere hediye yaptım onun için lazım
Canım maşallah bebişine kocaman olmuşsağlıklı olmasına çok sevindim.
Canım senin guatır sorunun mu var ???
evet canım hasimato var bende ilac kullanıyorum. bu aralar degerlerim yüksek cıktı biraz sıkıntı veriyor
Canım çok geçmiş olsun.
Hasimato dediğin ne ki ilk derfa duyuyorum ???
doğum yapacağınız hastanenin doğum fiatlarını öğrendinizmi şekerler.bilen varsa fikir olsun die yazabilirlermi bide yeni doğan ünitesi varmı hastanelerinizde olmalımı benim kayınvalidem emekli hemşire illede olmalı diyor.ya erken doğum olursaymış.zaten dr.umdan memnun değilim bide hastane arıcam şimdi.üstelik 29. haftada offf ya offffffff.ohaoldumsmile
saol canım. kızımda olmasın diye ilac kullanıyorum. genetik insallah olmaz
o da bir troid hastalıgı. troid bezindeki iltahap
kızlar arkadaşım dün epiduralli doğumla ikiz kız bebek dünyaya getirdi...çok iyilermiş...
epiduralli doğum çok rahatmışalkisalkisalkis
öyle dedi...sadece bugün sızı duymaya başlamış dikiş yerlerinde...
kızlar arkadaşım dün epiduralli doğumla ikiz kız bebek dünyaya getirdi...çok iyilermiş...
epiduralli doğum çok rahatmışalkisalkisalkis
öyle dedi...sadece bugün sızı duymaya başlamış dikiş yerlerinde...
epiduralli sezeryan mı bende istiyorum.dr.um benim kararımla ilgilenmiyor bile benim isteğimle sezeryan olmuyomuş.
Aaayy ne güzel canım yaa hemde ikiz maşallahAllah arkadaşına bağışlasın yavrularını.
Evet epidural sezeryanı bende çok istiyorum ama yan etkilerinden korkuyorum işte.
günaydın kızlar nasılsınız...
şimdi atv de berna laçinde hamile kalan ünlüleri fala anlatacakmış.özellikle ebru şallı şimdilik sadece 1.5kg almışklava:...onu gösterecek.heycanla bekliyorum:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?