günaydın kızlar
dün gece geç geldik halimde yoktu yazamadım rahimde yumşama var pembe akıntı yine oldu
iğnemi oldum dr yatış dedi sewgili eşimi anlamadıım bi şekilde izin vermedi birazdan tekrar gidip kendi druma görünmek istiyorum paşa gelcekmi benle bilmiyorum dün sabah yalnız yolladı beni uykusu varmış ağrıyı çekip oturan ben uykusuz kalan o ahhh şu erkkler
kızlar chıcco nun ürünleri Çinde yapılıomuş.alan var mı öle mi gerçekten
ççooooooooook zaruma gitti orada tüm gün ağladım o gelene kadar herkes karısıyla gelmiş ebem çok kızdı ağlıorum de ama napım dedim imdi gidince dra anlatıcam böle böle die drumdan çekinio az azarlayıversin drum onuda görsün bakalım ya dr yatış dedi neymiş ev yakınmış gelirmişiz bişi olursa....
şimdi kardeşinin düğünü va asıl derdimiz ona ben gidemicem yatarsamda özelde yatıcaz ya dünya bi para kardeşinin düğününe paa lazm ennem aradı gelelimmi dedi yok mok dedim ama olurmu fln desin die bekledim allah bilio belki yola çıkmış geliolardır bile dedim gelmediler...
herşey üstüme gelio kızlar inanın onu annemi kaynanamı hepsini boğasım gelio
bizim chiccodan aldığımız çok ürün var gidip baktım made in italy yazıyor tatlım
yok bitti o günler elimi bii sürersem nolum
bende cogu ürünümü chiccodan aldım
kalkıp evi toparlıyım kızımın pazar günü yaş günü var,onun telaşı üzerimde
eminönüne gidip mıknatıs alcam arkadaşı aradım ben bu halde araba kullanamam, gelip alıcak birlikte gidicez.
günaydın kızlar
dün gece geç geldik halimde yoktu yazamadım rahimde yumşama var pembe akıntı yine oldu
iğnemi oldum dr yatış dedi sewgili eşimi anlamadıım bi şekilde izin vermedi birazdan tekrar gidip kendi druma görünmek istiyorum paşa gelcekmi benle bilmiyorum dün sabah yalnız yolladı beni uykusu varmış ağrıyı çekip oturan ben uykusuz kalan o ahhh şu erkkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?