2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar

şeker pembe geçmiş olsun canım yorma kendini streste yapma

çikolatacım onu böle boğasım gelio eve geldik triplerde neymiş ben serum takılcak dememişimde bla bla bla dr dedi dinleseydin dedim

canımmmm hosgeldinnnn
bende seni merak etmiştim. insallah erken gelmez tatlım. dinlen kılını kıpırdatmaa. kendini dügündür hazırlıktır cok yordun

ahhh tatlımmm yaaa
erkekler cocuk ister ama sorumluluga gelince kacarlar
her zaman ya anneleri ya cevreleri bir sekilde onların yükünü almıs bu maddi yada manevi değişmiyor malesef. olan kadına oluyor o yüzden erkenden cöküyoruz klava:

kalkıp evi toparlıyım kızımın pazar günü yaş günü var,onun telaşı üzerimde
eminönüne gidip mıknatıs alcam arkadaşı aradım ben bu halde araba kullanamam, gelip alıcak birlikte gidicez.

günaydın kızlar.. nasılsınız. şekerpembem kendini üzme boşver, herkes kendi yaptığından sorumludur. vicdanları nasıl rahat edecek çok merak ediyorum..

Günaydın kızlaarr.
Uzun zamandan sonra deliksiz bir uyku uyuyabildim nihayet.
Sabah bi baktım internet yok aayy çok üzülmüştüm sizden ayrı kalacam evde canım sıkılacak diye neyseki geldi nettim çok şükür.

Canım çok geçmiş olsun,keşke yatsaydın hastaneye daha iyi olurdu.
Eşinide sinir oldum valla.Seni hem tek başına göndermiş hemde hastaneye yatmana izin vermemiş.Amaann neyse senin şimdi üzülmemen lazım kendien ve bebişine dikkat et.
İnşallah biraz daha sıkar dişini yavrucuğun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…